Her tanıstıgım erkek cınsellik arıyor tamam arasın amaa sadece bu🤦psikolojim bozuldu. Nerede bu evlenilecek erkekler? İnternette full cınsellik aryrlar halbuki ciddi ılıskı de olablr neden herseye cınsellik olarak bakyrsunuz. Tamam bende ıstyrm bakyrm oyle ama ciddi de bakarım yanı. Siz de bu taraf yok nasıl ayalarnıyor bu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı. Genel olarak toplumda bastıralan bir cinsellik olduğu için erkeklerde bunun arayışına daha fazla giriyor. Bir doyum noktası vardır ona ulaşamadan evlenen erkeklerin ilişkisi sağlıksız olur ve aldatma eğilimi yüksektir. Bunun farkında olan erkeklerde ilk önceliğini cinsel açlığı gidermek olarak görür. Evlilik bu duruma büyük engel olarak düşünülür. Denk geldiğin bireylerde bu durumda olduğu için sürekli bu sorunu yaşıyorsun
04 Yorumla
Soran1 yılEe yani evlenmeye gelince de farklı Bi kız tipimi arıyorlar nasıl yani :)) herseyı yasa yasa kadın erkek ıcınde gecerlı o yasadıkalrıla evlensınler o zaman🙃
- 1 yıl
Sorun da tam orada işte. Islam toplumunda kadınlar bu konuda asla eşit tutulmuyor. Medeniyeti namusu cinsellik ile bagdaştiran bir inanç sisteminde erkek isteği kadar kadını almakta hatta istediği kadar ilişki yaşamakta özgür olarak görüldüğü için kadında bu tam tersi. O yüzden evlilik kurabilecegin bir erkeğin gerçekten Medeni eğitimli bilgili toplum ve din baskısından uzak olmasını tercih etmen gerek. Bir erkek geçmişinde herseyi yaşayıp da gelip senden veya bir kadından 0 cinsel hayat bekliyor veya geçmiş ilişkiyi sorun ediyorsa ondan bir halt olmaz uzak durmak gerekir
Soran1 yılİslamiyette boyle bir sey yok kadında erkekte de haklar Esit bu konuda fakat ataerkil toplum oldugumuz ıcın erkege gore sekıllenmıs bu durum. İnsanların sucu dinlerin degıl
- 1 yıl
Dinlerin de suçu insanların da. Konuştuğun bütün erkekler neredeyse Müslüman aileden geliyor ve buna göre yetişiyor. Daha cinsiyet belli olmadan erkek olması avantaj olarak görülüyor kızsa dezavantaj. Sen tutmuş bana din eşit diyorsun. Aynen canım herkes eşit o yüzden taciz tecavüz pedofili sapıklık yozlaşma en fazla İslam ülkelerinde. Tebrik ederim seni dinde eşitlik var kesinlikle
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılDoğru sizin için sorun terk yemek angutlar bunu anlamıyor. Ya sen istiyorsunda ne malum çekip gitmeyeceğin kadın sadece boş bi söze mi güvensin anlamadım ki Ama Hemcinsime çokta kızamıyorum Evlilik kurumunun içine kanunlarla sı,. çmış durumdalar isteselerde evlenemiyorlar. Günün sonunda perişan olmamak için İş arap saçına dönmüş durumda ben hiçbir kızı kullanmadım bu güne kadar. Ama evlenemeyeceğimide dürüstce söyledim. Fakat art niyetimden değil Boşanınca ağzına sı, çıyorlar çünkü yoksa çoktan evlenmiştim.
00 Yorumla
1 yılEn güçlü duygu arzudur, sen olaya ciddiyet olarak başkarsan zaten olmaz, ayrıca kimseyi bunun için suçlama bence evlilik sevgili olmak, birinden hoşlanmak bunların temeli cinsellik üzerine kurulu hatta benim için sadece cinsellikte yetmez, iyi bir cinsellik gerekiyor ikisi arasında fark var
02 Yorumla
Soran1 yılTamam katılıyorum ama bunun uzerıne kurulu bir tanısmadan bahsediyorum her seyın zamanı yok mu? Mesela tanıstıgın ilk gunde sevisen bir kadınla ciddi dusunursun? Aslında dusunulmelı ama erkekler dusunmuyor:) yapsan bir dert yapmasan bir dert 🤦
- 1 yıl
Olay şu ilişkiye partner dost ya da arkadaş olarak başlamayı dene hoşlanırsan sonra ciddiyeti düşünürsün böylece hayal kırıklığın olmaz, pantolon bile alırken deniyoruz kalite kontrol önemli değilmi sence, senin içinde bu böyle olmalı düşünsene cinselliği bilmeyen bencil bir erkekle evlendiğini libidon yüksekse hayatın kabusa döner😀
Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Senin biraktiğın izlenim de önemli burada. Cibsellik önemli ama ilişkinin merkezinde olmamalı katılıyorum. Ya da daha ilk tanişmada escordla konusuyormuş gibi de davranilmamalı. O güveni erkek verse sevgi oluşsa zamanla belki kadın isteyecek ama bizim ülkede ciddi cinsel açlık var, bastırılmış duygular hal böyle olunca da erkekler en çok buna odaklanıyor. Alfa. olan. erkek bir tek tenezzül etmiyor ama onlardan da oldukça az kanımca..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
44Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılgüvenemezsiniz maalesef
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılGörücü usulüyle evlen sende gadası
00 Yorumla Hayatında ailesi de dahil cinselliğin tanımını anlayamamış ve bunu sürekli içinde bastırmış erkekler ile dolu ülkemiz. Bilmiyorlar, öğrenmiyorlar, anlamıyorlar. Sonra da piyasada neredeyse tamamı aklında cinsel düşünceler ile aranan insanlar dolaşıyor. Cinsel hayat elbette ilişki için çok önemlidir ama bunu daha tanışma evresinden konuşamazsın. İlk görüşte s*KS diye bir tabir yok ve bunu insanların idrak edememeleri de şaşırtıcı. Sizde herkese güvenmeyeceksiniz, tartacaksınız, tanıyacaksınız. Kadın da erkekte olsa bu belirli bir süre bekledikten sonra kendini belli eder.
10 YorumlaBunun sebep sonuç ilişkisini hiç düşündünüz mü? Yalnızca sosyal mecrada değil, reel hayatımızda da bu tip insanlar mevcut. Kadın, erkek farketmeksizin her duyguyu itibarsızlaştırdılar. Toplumun çoğunluğu yalnızca bahsettiğiniz gibi anı yaşamayı istiyor. Örneğin; seni seviyorum’un bir anlamı kaldı mı sizce? Kimse bu sözün hakkını vererek söylemiyor. Herkesin dilinde olan seni seviyorum. 3 günlük insanlara seni seviyorum diyorlar, yahu seni seviyorum iki kelime ama içinde neler barındırıyor neler…. Kadınlar artık kişiliğe bakmıyor, erkeklerde ona keza, fiziğe bakıyor hal böyle olunca da kimse evlenemiyor.
14 Yorumla
Soran1 yılEevt malesefff olacak olanları da eledik kaldık mı boyle yalnız içi dolu bir sekılde.. 🤦
Soran1 yılDenk gelmek mesele ıste
Gizli Üye(25-29)1 yılYa birde valla ben senle ciddi düşünüyorum deyip biri penisinin fotosu atmıştı biri de eve çağırdı iğrenç hepsi nefret ediyorum. Başka çocukta ciddi iliski istediğimi söylediğim için iğneleyici laflar dalga gecmeler ima yapmalar böyleleri ömür boyu yalnız kalır inşallah
43 Yorumla
Cevap sahibi1 yılİstemezsen istemem ama ciddi düşünüyorum ayağı yapma zamanımı harcama kandırmaya çalışma işte pç
Soran1 yılBastan tavrını net belli etcek karsılık lı olacak bu.
Cevap sahibi1 yılHayır ben ediyorm zaten kimseden gel evlenelim beklemiyorum belki anlaşamayız yanlış evlilik yapmak mantıklı değil tabi ki ama sırf yatmak için milleti kandırmaya çalışma ben tavrımı koyuyorum. Yatacak bir sürü kız var git onlara
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılCiddi ilişkinde sana saygı duyacak biriyle olmalısın. Ama izin verdiğin kadar yakınlaşma da olmalı. Bu devirde diğer türlü çok zor.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Sonuna kadar haklısın. Ben de güvenebileceğim sevgisini saygısını bana verecek. Karşılıklı güzel şeyler paylaşacağım kendime uygun birisini bulamıyorum. Hep farklı düşüncelerin olduğunu öğreniyorum sonradan. Bu devirde çok zor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
1 yılNe cinsellik arıyorum ne evlilik sadece takılıyorum burada, çünkü artık büyük bir çoğunluk evlenmek istemiyor, sevgililik işlerini cinsellik için istiyorlar, sizin farkına vardiginiz nokta bu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
1 yılİleride evlilik diye bir şey kalmayacak zaten. Bu cinsel açlıktan kaynaklanıyor. Maymun iştahlılık. Doymamak. Evlenince de doyuramazsan işin zor
00 Yorumla Evliliği ayakta tutan şey cinsellik. Gel bide burdan bak
02 Yorumla- 1 yıl
@Mrhbcınım Kesinlikle katılmıyorum
Soran1 yılBu Baska mevzu elbette evlilikte en temel sey
1 yılŞu zamanda ciddi arayanların karşısına devamlı eğlenelim gezelim çıkarsa hal böyle olur. d
10 YorumlaCinsellik hikaye, bu devirde düzgün garantili işi olanı bulursan şükret maddi geçim önemli gerisi boş diyorum
00 Yorumla
1 yılBu devirde doğru kişiyi bulup evlenmek çok zor samanlıkta iğne aramak gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Evet haklısın zor bir durum
Umarım istediğin gibi biri çıkar karşına00 YorumlaTamam ben evlenmelik ciddi kız arıyorum.
Güzel misin peki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılYanlış yerde arıyorsun. Diğer yandan neden arıyorsun ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKonu cinsellik olunca erkekler hep bi açıklama ve kadına ulaşma gayreti içinde hahah. Şu cevap oranına bak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl30 lu yaslardan sonra baslarsan evlenecek enayi erkek bulamazsin. :):)
02 Yorumla
Soran1 yılNeden enayi olunsun ki sartlar durumlar ayrılıklar oluyor deneyimler kazanıyorsun. O zaman kadında mi enayi? Hatta yasını almıs kadın daha iyidir herseyı tecrube etmıs ders cıkarmıs tr. Sevgi dolu yasam ıster
Cevap sahibi1 yılYasini almis, tüm deneyimleri baskalariyla yasamis olan biriyle ciddi düsünmezdim.
Gizli Üye(36-45)1 yılBen saf temiz insanım noluyo sanki beni de alan yok beğenen yok kızlar nerde it serseri var onlarla birlikte oluyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvlendikten sonra da kaldigin yerden devam ediyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGerçekten öyle olduğu için evlenecek ban göre birini bulacağımı disunmuyorum
00 Yorumla
1 yılİnternet ortaminda birbirini tanimadigi icin kisiler cok rahat olabiliyorlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Seçerek alıyorsun ya hayatına sana en uygun olanına böyle seçerek alacaksın işte
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence öyle erkekleri sevmiyorsunuz değer vermiyorsunuz! Ben tam o dediğini yaptım kız arkadaşım kapalıydı cinsellik yok evlenmeden olmaz dedi bidaha lafını bile etmedim dudağına bile yapışmadım o derece ama 3 sene sevgililikten sonra ayrıldık.
00 YorumlaBen hep o yüzden kaybettim işte efendi olup cinsellik konusmsdigimdan yalnız kaldım maalesef
00 Yorumla
1 yılhaklısın bu arada ama illa evlenmek zorunda değilsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Valla haklısın ama cinsellikten daha önemli duygular var
00 Yorumla
1 yılBende felsefeci kız ariyorum
03 Yorumla
Soran1 yılNasıl yanı:) felsefecıyım ustelık :)
- 1 yıl
Ben düşünmeyi seviyorum o yüzden boş muhabbetin yanında dolu muhabbet yapan birisi gerekiyor
- 1 yıl
Ama inatçı nazlı olmayacak
Açık dar giyinmiyecek
Gizli Üye(18-24)1 yılşöyle elimin tersiyle bi yapıştırasım geliyor erkeklere
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok haklısın seni çok iyi anlıyorum erkekler evlenmek isteyen yok sadece cinsellik
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yani amacı sadece bu olandan uzak durmalisin
00 Yorumla
1 yılHiç ilişki olmasın mı istiyorsunuz?
00 Yorumla
1 yılPeki sana geçmişin için nasıl güvenmeliyim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nasip kısmet bu isler
00 Yorumla
1 yılisin cok zor zamanda ilerledikce cididyett kalmadi
00 Yorumlaevlenince cinsellik olmayacak mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılkızlar sanki farklı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılcinsellik istemiyorsan evlenme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDengeyi kurmak önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBurdan ciddi ilişki mi aranır s@ff
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılcinsellik de gayet ciddi bir olay bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAldatma dolu evlilerde
00 Yorumla
1 yılNereli olduğuna bağlı
00 Yorumla
1 yılbenim ruh ikizim hoş geldin
00 YorumlaYaş kaç?
00 Yorumla
1 yılSen evlenme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTanınan isterdim seni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGörücü usulüne kaldın knk
00 Yorumla
1 yılBulsam evlenicem
00 Yorumla
1 yılYaş kaç?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bu kadar cinsel ağırlıklı bir amaç varken ben nasıl evlenip güveneceğim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat