Sevişme, öpüşmeden vs bahsetmiyorum onları zaten daha önceden yaptığını biliyorum ama seks yaparken nasıl anlayabilirim bunu davranışlarından? Bunu niye merak ettiğime gelecek olursak bu devirde herkes herkese ilkim sensin dediği için ve yalanı sevmediğim için. Yapmış olursa da beni zaten ilgilendirmiyor onu yargılayacak değilim sadece yalan sevmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı. Seks deneyimi olduysa az çok nasıl zevk vereceğini nereye dokunacagını nasıl konuşacağını biliyordur. Tecrübesiz erkek orman da kaybolmuş maymun gibi olur. Hiç bi halt bilmez tek bildiği gördüğü şeyleri taklit etmek olur. Yani çok belli eder kendini.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılYalan sevmemen güzel benimde kırmızı çizgim, anlamak konusuna gelince ilşki yaşamamış olduğunu değil iyi olup olmadığını anlarsın iyi değilse ya yapmamıştır ya da az yapmıştır😃 acelecimi ilşkiye boşalma amaçlımı başlıyo ritim bilgisi seni üst üste orgazma ulaştırma becerisi bunlar önemli tabi iyi bir cinselliğin başka etkenkeride var onlar ayrı konular😉
02 Yorumla- 1 yıl
Tecrübesizdi biraz bazı acemilikleri vardı deliğin yerini de bulamadı ben yön verdim. Sürekli ben hareket halindeydim o yattı sadece ben üstündeydim. Hem çok heyecanlandı hemde boşalmamak için kendini çok zor tuttu sürekli beni durdurdu yavaş yaptı
- 1 yıl
Nerden buluyosanız böyle adamları😂 cinselliği bilmeyen sadece ücretlilerle olan partnerin var cinselliği ileri düseyde seviyosan olmaz ondan yinede hayat senin
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılSana yalan atan biri ile de olma zaten ve senin gibi birine neden yalan söylesin ki aklı ve kalbi ve aşkı olan... Geçmiş geçmiş te kaldı, biz şimdiye, bundan sonraya odaklansak yaa...:))))
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılherhalde tecrubeli gibiyse kendini belli eder diye dusunuyorum, acemiyse de belli olur anlarsin ordan
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim bı flortum şöyle yap böyle yap beni opsene bacaklarını omzumda kilitlesene gibi şeyler soyluyodu ve sürekli klitorisimi okşadı yapmış mıdır önceden? ve sürekli kulağıma nefesini veriyordu
11 Yorumla- 1 yıl
Önceden sevişmiş olabilir ama seks yapmış mıdır bilmiyorum
1 yılErken boşalması
Acemi davranması
Ne yapacağını bilmemsi10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılimkansiz gibi anlamak ama tecrübesinden belkii
02 Yorumla- 1 yıl
Tecrübeli değildi pek
Cevap sahibi1 yılYapmamış olabilir o zaman bilemiyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılSanırım en net ilişki sırasında tecrübesizlikten belli olur
03 Yorumla- 1 yıl
Bazı acemilikleri vardı bir de sürekli ben hareket halindeydim o yattı sadece ve deliğin yerini bir türlü tutturamadı
Cevap sahibi1 yılBirde erken gelme durumlarıda bazen ilk olmalardan kaynaklanır
- 1 yıl
Boşalmamak için çok tuttu kendini yavaş yaptı sürekli beni durdurdu
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erken boşalır titrer utanır performans zayiftir heyecan yapar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende o da yok olurda evlenirsem ne yapacağım bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkeğin ilki mi olur ya yeni yeni şeyler çıkartmayın erkek deneyimli olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkegin ilki diye bişey Olmaz ama
41 Yorumla- 1 yıl
Neden
1 yılTecrübeli ise belli olur
02 Yorumla- 1 yıl
Pek değildi
- 1 yıl
Anladım
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAnlayamazsın o da anlamaz senin yaptığını
02 Yorumla- 1 yıl
Benim daha önceden yaptığımı zaten biliyor o konuda sıkıntı yok
Cevap sahibi1 yılDirekt sokmaya çalışırsa acemi ama ön sevişmeye vakit ayırıyorsa tecrübeli
1 yılSor ona
02 Yorumla- 1 yıl
Sordum yapmadım dedi
- 1 yıl
Tamam uzatmanın anlamı yok
Gizli Üye(30-35)1 yılAğzın yok mu sorsana
02 Yorumla- 1 yıl
İlkim sensin dedi yazmışım ya doğru dürüst okusaydın
Cevap sahibi1 yılİnanmıyorsan bırak
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılAnlayamazsın..
00 Yorumla
1 yılsorabilirsin?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir erkeğin daha önce ilişki yaşayıp yaşamadığını davranışlarından nasıl anlayabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat