Bekaret gibi bir şeyleri yok mu bunların ya😂 eline kadın eli değmemiş erkek istiyorum ben
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bunu anlamanız neredeyse imkansız. O yüzden sizi çok seven, değer veren, anlayışlı merhametli birini bulursanız kaçırmayın. Bakirlik bakirelik 2. Planda olmalı. Sonuçta her haltı yediği halde bakire olan kadınlar da var. Bakirlik bakirelik tamamen zihindedir.
06 Yorumla
Soran+1 yılZaten ilk tercihim bu demedim yani herkes öyle anlamış sadece merak edip sordum
Soran+1 yılO işin dalgası yani genelde erkekler her boku yiyip sonra eline erkek eli değmemiş eş ararlar ya oyüzden ama yinede biriyle çok yakınlaşmış olmasını istemem yani
Soran+1 yılOlabilir ama tercihen daha önce ilişkisi olmamış birini isterim çok seversem öyle de kabul edebilirim ama yalan kabul edilebilir bi şey değil
En İyi Cevaplar
valla yapmadım diyen yalan söyler ya da yok denecek kadar azdır en azından bu işi parayla yapan biriyle beraber olmuştur aynı şeyi kadınlarda düşünsek yani bakirlik olmasa avrupa gibi evlenmeden önce ilişki yaşamamış kadın bulmak nerdeyse imkansız olur erkeklerinde bu avantajı var
03 Yorumla
Soran+1 yılBakirelikle alakası yok aslında dini görüşle alakalı bakirelik dediğin şey de çok belli bir şey değil zaten kanama olmaması da büyük bir ihtimal
- +1 yıl
haklı yönleriniz var yok demiyorum ama bakirelilkte dinle alakalı zaten ama dini takan olsaydı internette bu kadar ifşa videoları olmazdı malesef şunuda belirtmek isterim bu işi yapan sadece erkek deyil illalki karşısındaki bir evli dul ne biliyim bekar bir kadınla yapıyor erkek yani tek kişilik bir olay deyil bir kadın beni kocam aldattı diyor tamam anladık ama illa bunu bir kadınla yapıyor yani erkek kadar aynı oranda kadında aldatıyor ( evli kadınlar dan bahsediyorum )
Soran+1 yılTabiki ortada bir aldatma varsa kadın ya da erkek aldatan taraf aldattığı kişiyle suçlu yani ama ben dinini yaşayan biriyle evlenmeyi umuyorum bence herkesin karşısına kendi gibi insanlar çıkıyor
Cinsellik diye üstüne gelmiyorsa, cinsellik konuşurken yüzü kızarıyorsa vb vb anlarsın yani davranışlarından. Bu sitedekileri saymazsan reelde erkeklerin çoğu bakir, özellikle biraz Tanrı korkusu varsa içinde muhtemelen bakirdir.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet sitedekileri baz almamak gerekiyor sitedekilerin çok azı bakirdir
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
74Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence evlilik dışı cinsellik yaşamamış erkek bulmak Karun hazinelerini bulmak kadar zor hatta imkansızdır.
51 Yorumla
+1 yılPenisi sünnet ederlerken bir noktadan yakıyorlar deriyi diye biliyorum ilişkiye giren erkeklerde o deri bir süre penisten sıyrılır şu an bunu okuyan erkekler büyük ihtimalle açmış inceliyordur😂 ama bu bir gerçek test edilmiş yabancı bilim adamları tarafından.
28 Yorumla- +1 yıl
Aaa ilk defa Duydum 🤮🤮🤮
- +1 yıl
@eylülnalan Kim söylemişse üfürmüş. Yakma falan yok sünnette 😂 @persordinary
- +1 yıl
Hahagagag
- +1 yıl
Araştır
- +1 yıl
sünnet oldum, deriyi yakma yok, fazla deri kesiliyor, ve dikiliyor tekrar,
- +1 yıl
Araştır mı? Çocukta olsan ne yaptıklarını yaşadım 😂😂
- +1 yıl
Böyle birşey yok.
- +1 yıl
Alemsin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunu anlaman imkansız
Sorduğunda verdigi cevaba inanıcaksın
Belki seviştiginde tecrübesinden anlarsın diycem ama onu anlaman için seninde tecrübeli olman gerekir diye düşünüyorm10 Yorumla
+1 yılAllah'tan korkusu olan dini bütün bir hayat yaşamaya çalışan bir insansa tabii ki olur ve İnan bana daha çok kişi var bu şekilde
Yay62 Yorumla- +1 yıl
balikesir merkez mi?
Soran+1 yılKesinlikle öyle 😊 ben sadece anlamanın bir yolu var diye merak ettim
+1 yılçükünü kes kaç halka varsa o kadar ilişkisi olmuştur
21 Yorumla
Soran+1 yıl😂 güzel fikir shshs
45 yasinda hic bise yasamamis birimi o nasil olcakki yani hadi 25-30 tamam da 45 yil dile kolay bea abla
04 Yorumla
Soran+1 yıl😂20 yaşındayım
Soran+1 yılÖyle de hemen evlenmicem zaten😂 kısmet ya ben sadece anlar mıyız diye merak ettim
- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yıl%100 değil ama büyük oranda tutan bir yöntem biliyorum ben.
Kişiliklerini bildiğim evli ve bekar kişilerde doğru sonuç verdi.04 Yorumla
Soran+1 yılNe?
- +1 yıl
Buradan herkes öğrenir 🤫
Soran+1 yılÖğrensinler işte ne güzel
- +1 yıl
Bak burada bir kişi bile yazamadı. Niye öyle paylaşayım.
- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılCok çekingen ve utangaç davranır konuşurken yüzüne bakamaz elleri ayakları titrer görürsün yani. Özellikle yüzü çok kızarır terler bolca
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin erkekliği de kalmadı ki mal gibi kendilerine bakmıyorlar ya geç ya da erken boşalıyorlar🤮
11 Yorumla- +1 yıl
Gec boşalmak ta zorun kadının caninyaniyo
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor fake bayan sosyal medya hesabı açsan öter ama yalan da söyleyebilir o ihtimal de yüksek. Çok da şapma ya.
10 Yorumla Heyecandan eli ayağı birbirine giriyorsa yapmamıştır hiç
11 Yorumla
Soran+1 yılNumara da yapabilir güven olmaz
Cinsel ilişki sırasında davranışlarından anlayabilirsin:)
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Eline kadın eli değmemiş erkeği meslek lisesi motor bölümünden bulursun. Onun harici zor bi ihtimal kank.
13 Yorumla- +1 yıl
@Mr_TyCooN valla bizim burda o motor meslekte okuyanlar hergün yan taraftaki kız meslek , düz lise , ticaret lisesinin önlerinde fink atıyorlar :D
+1 yılanlarsın, sevişirken tecrübeli davranıyorsa, nereye dokunacağını öpeceğini biliyorsa anlarsın
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadının nasıl belli olmazsa erkeğin de belli olmaz.
13 Yorumla
Soran+1 yıl@melisaM34 Aslında olmuyor kızlık zarı öyle bir şey değil:) hurafe biraz
- +1 yıl
@melisaM34 hayır olmuyor. Sonuçta sadece bakirelik zardan ibaret değil.
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. 😂😂 Maalesef erkeklerde öyle bir mekanizma yok 😁 Ama ilişkiye girince ki davranışlarından anlarsın ancak tecrübeli olup olmadığını.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılValla cinsellik esnasında tutumundan anlarsın acemi mi yoksa daha önce yapmış yoksa bilmen pek imkan dahilinde değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirisi gecdnldrde burada soylemisti yeni evli birisi esinin sutyenuni tek elle cikarmis esinden suphelenmisti bence de hakli bir durum bu durumdan anlayabilirsin keza o kopcayi cikarmak cok sinir bozucu.
00 YorumlaYani ilişki sırasında nefes alış verişinden bile anlarsın kontrolsüz olur. Aşırı heyecanlı olur. Bir çok şekilde yakalayabilirsin
00 YorumlaYani senin için bütün mesele buysa. Bazı yollar var bulursun
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi yollar
Soran+1 yılBulamam demedim zaten
Vardı tükendi o canm benim ya 🤣 Çok prof davranmadıkça anlaman imkansız
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar knka herkesin bekareti var kız erkek farketmiyor sadece erkeklerinkinin yerinde mı değil mi olduğu bilinemez 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılNey
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılanlayamazsın. yapmış biri yine acemilik cekebilir utanabilir yapmamış biri sanki usta gibi de davranabilir. ama bazıları yaşam tarzından kendini belli eder. bakir arıyorsan git cemaatlerde ara. alkol gece hayatık vs olan birinin bakir olması zoer
00 Yorumla
+1 yılgel gel gel pandemide valla kimsenin biyerine değmedi hiçbir yerim tam kıvamında yani 😂😂
00 Yorumlayataktaki tecrübesiyle anlaşılabilir biraz bu arada 45 yaş üstüysen bulamazsın artık sfdhgsd
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılBenim elime değen tek yabancı kadın eli hastanedeki hemşire...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı. 100 den alası bakir sayılır ben 100 ü geçtim mağlesef
00 YorumlaAnlayamazsın ki fkskxkskdkdidi anca hareketlerinden dominant olmasından
00 Yorumla
+1 yılEline değmemişini zor da şeyine değmemişini bulursun 😂
00 YorumlaOlmazmı hiç iki daşşagı aynı hizadaysa bakır biri daha aşağıdaysa bakır deil😂😜
00 Yorumla
+1 yılteyze o yaştan sonra ne yapcan bakire erkeği fantazımı arıyosun
00 Yorumlaananlaman zor fakat seni yönlendirmesi istediği pozisyonlar gerçekleştirilebilecek fantazileri olması ilişkiye girdiğini anlamanda yardımcı olur
00 YorumlaTuzlu suya şahlanmış malafatı batır büzüşürse hiç biryere girmemiştir , eşer büzüşmez ise girmediği delik kalmamıştır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bakirim fakat kadınların sen de dahil bakir erkek istediğini sanmıyorum. Erken boşalma o bu gibi nedenlerden boşanmalar boşa olmuyor herhalde.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimkinin başı mor. mesela hsjssjjs yalanmaktan shsb
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
+1 yılBende ondan istiyorum
73 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVar evet eğer harekete geçtiğinde başı çok az yukarı bakıyorsa bakir değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkızlar bunu anlar bence tecrubeli mi degil mi ordan anca yakalayabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılBen girmedim ilişkiye evleneceğim kişiyi bekliyorum.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunu beklersen sonsuza kadar evde kalırsın 😃😃😃😃
00 Yorumla
+1 yılİlişki sırasında muzunu kılıç gibi kullanıyorsa, muz bir yerlere girmiştir
10 YorumlaDavranışlarından belli olur bence
40 YorumlaAradığın erkek benim yemin ederim hiç elime kadın eli değmedi
00 YorumlaBen bir defa yaşadım kız yapıyordu hem beceriksiz diyordu bana hep sokamıyordum heyecan bir yerden
00 Yorumla
+1 yılNe kadar tecrübeli olduğuna bakarak
31 Yorumla- +1 yıl
Video izledim sexsjn daha iyi geçmesi için diye kendini savunur 🤗
Gizli Üye(25-29)+1 yılVar cekingenligindej utangacligindan anlarsın
410 Yorumla
Soran+1 yılUmarım anlarım
Cevap sahibi+1 yılNasil peki utangaclik cekingenlik var mı birde 45 üstü yaşınız tecrübeniz yok mu anlamadım 😊
Soran+1 yıl20:) yaşı rastgele girmiştim
Cevap sahibi+1 yılHee😂😂🤗 sindi bak bana onun davranışlarını biraz anlatırsan sana şak di ye soyli yi m astroloji bitirdim
Soran+1 yılİleriye dönük sordum şu an öyle bir aday yok
Cevap sahibi+1 yılAnladım o smn bisey diyemiycem
Cevap sahibi+1 yılIns öyle birini bulursun canım
- +1 yıl
Astrolojiyle ne alaksı var
Cevap sahibi+1 yıl@Garibanınyüzügülermi baya var
- +1 yıl
Nasıl var diye soru soruyom sen bayağı var harbi merak ettim anlatsana dm den
+1 yılZor bulursun öyle anam
21 Yorumla
+1 yılZor bulursun hayırlısı 😄
10 Yorumla
+1 yılyok bizde bekaret falan çakıyorum sürekli :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOnula yatmam gerek tecrubesinden anlarsın
00 Yorumla Zor ya haha güvenmek zorundasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevisme şeklinden anlarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılilişkiye girmemiş çok erkek var merak etme bulursun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnlayamazsın bakır erkek bulmak zor
01 Yorumla- +1 yıl
Yaş kaç senin canım
+1 yılKaç yaşındasınız acaba 45 üstü doğru mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Biraz zor ama bol sanslar
00 YorumlaGençlerden bulabilirsin örnek me
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen varım elime kız eli değdi ama bakirim 😂😂
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİlk defa yapıyorsa çok heyecenlı olur ne yapıcağını bilemez bence
Cevap sahibi+1 yılKaparlar yoksa
Soran+1 yıl😂😂
Yok malesef. İlişkiye girince anlarsın
15 Yorumla
Soran+1 yılYoksa ilişkiye girince nasıl anlicam
Soran+1 yılGüven olmaz numara da yapıyor olabilir
Soran+1 yılBuradan tanıştığım biri jigolo olduguyhalde bir çok kızı bakirim diye kandırmış öyle dedi🙁 nasıl yaptığını filan da anlattı yani baisma gelmesini istemem
Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Sayaç var bakarsin 😅
10 Yorumla- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir erkeğin daha önce ilişkiye girip girmediğini anlamanın bir yolu var mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne