- Cinsellik konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılErkek arkadaşınız, ya da her nasıl bir tanımsa o, düşüncesi geleneksek, tutucu, muhafazakar yahut dindar, inançlı falan değil. Nikah akti olmadan bahsettiğiniz yakınlığı gösteren kişiler bu tanıma uygun olamaz, öyle olduklarını söylerler ama olamazlar. Neden bilir misiniz?
Muhafazakar, tutucu, dindar, Allah korkusu olup öyle yaşamaya çalışan insanlar karşıt cins ile aynı ortamda bulunamaz, bulunmak istemez, temastan çekinirler, siz karı koca hayatından hallice şeyler anlatıyorsunuz burada...
Burada net olalım.
Sorunuza gelecek olursak, kimsenin günahına girmek istemem, ama görünen köy de kılavuz istemiyor sanırım. Sizle nefsani bir birlikte olan, sözde muhafazakar erkek, bunu daha evvel yaşamış mıdır, ilerisi olmuş mudur, bilemiyorum, zerrece ilgimi de çekmiyor zaten.
Kolay gelsin geleneksel yaşamınızda.
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte o söylediği beni çelişkide bırakıyor. Ve hani bana arkadaş ortamında para karşılığı kadınlara gitme muhabbeti geçtiğinde onu da zorladiklarini ama onun gitmedigini söyledi.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYahu burdaki yorumları okudum da herkes sallamış çocuğa. Hele bir tanesi pislik cahil ayrıl falan demiş. Çocuğun eylemleri ve söylemleri tam olarak çelişkili değil bence. Eğer seni kullanıyor olsaydı evleneceğim diyerek ilişkiye girerdi, ki bekarete önem verme meselesinden yürür yine ilişkiye girmek isterdi. Evet bekaret sadece iki bacak arasında değil ama gerçek bir birleşme yakınlaşmanın en son noktası. Hem dinen gerçek anlamda zina o oluyor hem de ola ki ayrıldınız ilişkiye girerseniz senin için sonrası sağlıklı olmaz. Çünkü nikahsız birliktelik yaşayan insanların çoğu eğer ilkiyle evlenmemişse evlenene kadar birçok kişiyle daha birlikte oluyor. E bu yaşadıklarınız da günah doğru değil ama adam sonuç olarak zararın neresinden dönersem kâr olarak düşünüyor. Kendi içersinde tutarlı birisi yani. Kullanıyor/kullanacak olsa devamını yapardı bi şekilde manipüle ederek. Ayrıca bir şeyi bütün bütün yapamıyorsak bütün bütün terketmemiz ne kadar doğru? Yapabildiği kadarıyla finalinden uzak duruyor. Hele günümüzde çok faza uyaranla etkileşim halindeyken çocuğun sadece bu kadarıyla yetinmesi çok masum bile sayılabilir.
bence bu konuya çelişki değil sabır ince düşünce açılarından bakın. Ve bekaret zihindedir ama somut olarak en müntehası o işi yapmak. Çocuk da böyle düşünüyorsa saygı duymayı deneyebilirsin. Ha saygı duymuyorsan da, bil ki çocuk böyle algılıyor, bu çelişki değil inanç biçimi. Ona gerçek bekareti öğret o zaman, ya komple uzak durun ya da komple birleşme yaşayın? Ama artniyetli bi çelişki hareket göremedim.
07 Yorumla
Soran+1 yılİçimi biraz olsun rahatlattin
Cevap sahibi+1 yılBiraz değil baya rahatlasın. Çocuğun kodlamalarında çelişki olabilir belki okey ama tutarsız çelişkili art niyetli biri değil. Başka meselelerdeki hallerini de gözlemle. Total halininin kritiğini yap. Bu mesele hem basit hem de burada saçma yorumlar yapmışlar.
Cevap sahibi+1 yılSeni sevdiğinden emin ol:)
Soran+1 yılTotal halinin kritigi ne demek
Soran+1 yılBen beni sevdigini görebiliyorum zaten çok güzel yaşatıyor bunu
Cevap sahibi+1 yılDiğer konularda tutumu. Sevgilini komple değerlendir yani. Vicdan merhamet yalan zeka empati hoşgörü sosyal ahlak gibi
Soran+1 yılDiğerlerinde bi sorun yok
Cinsellik konusunda 446 cevap paylaştı. Evet farklı şeyler, bekaret başka bu yaptığınız sevişme başka. Ayrıca sanırım senin umursadığın onun bakir olup olmaması değil tam tersi ilişkiye girmiyor olması. Tabuları korkutuyor seni aynı zamanda da bu yaptıklarıyla çelişmesi kafanı karıştırıyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ya. Daha önce cinsellik yaşamış olması benim için sorun değil ama böyle her önüne gelenle ilişki yaşamış bir insanı tabikide istemem. Ben evlilik odaklı düşündüğüm için evlilik odaklı ilişkilerde güven varsa olabilir düşüncesindeyim her iki taraf da istiyorsa. Oyuzden böyle bir şey yaşadıysa benim için sorun olmaz.
Soran+1 yılAma işte o böyle söylediği şeyler beni tereddütte bırakıyor.
- +1 yıl
her zaman açık bir şekilde karşılıklı dürüstçe ve dosdoğru konuşmakta fayda var. Ayrıca taraflardan birisi hoşuna giden şeyi söylemekten çekinmemeli, hoşuna gitmeyen bir şey içinde neyse dememeli, hoşuna gidiyormuş gibi yapmamalı. Konuşmadan, açıklamadan, açılmadan üstü kapalı olmaz bu işler, bir yerde patlar.
Soran+1 yılBiraz çekiniyoruz sanırım henüz açıkça konuşmadik böyle şeyler sadece yaşıyoruz
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılyanlış anlamada evleneceğim kız şöyle böyle olsun deyip, sana oral yaptırıyorsa daha önce yapıp yapmaması önemli değil, büyük ihtimal birileri ile birşeyler yaşamış amaç seni etkilemek.. eğer ikinizde evlenmeden önce birşeyler olmasın diyorsanız ve gerçekten seviyorsaniz o oral yapılmaz. seven insan elini tutmaya çekinir bizim gibi, ama her ne hikmetse böyle erkekler hep saf olarak görünür ve yanlızlardır tıpkı bizim gibi işte. millet deveye diken misali gidiyor maşallah hiç de boş kalmıyor...
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılyanlış anlamada evleneceğim kız şöyle böyle olsun deyip, sana oral yaptırıyorsa daha önce yapıp yapmaması önemli değil, büyük ihtimal birileri ile birşeyler yaşamış amaç seni etkilemek.. eğer ikinizde evlenmeden önce birşeyler olmasın diyorsanız ve gerçekten seviyorsaniz o oral yapılmaz. seven insan elini tutmaya çekinir bizim gibi, ama her ne hikmetse böyle erkekler hep saf olarak görünür ve yanlızlardır tıpkı bizim gibi işte. millet deveye diken misali gidiyor maşallah hiç de boş kalmıyor...
00 YorumlaCinsellik konusunda 426 cevap paylaştı. Öncelikle Seninle Bir Şekilde Sevişmiş İçine Girmedi Ama Yinede Bir Şekilde Oral Yaptırmış Sana Rahatlamış Bu İşin Geleneği Yok Madem Senle Evlenmeyi Düşünüyor Başka Biriside Olmamış Ama Senle Hemen Hemen Herşeyi Yapmış Ne Diyelim Bence Ara Ver Bakalım. Ne Olucağını Gör İstersen
02 Yorumla
Soran+1 yılOral o yap demedi. Ben yapmak istedim
+1 yılAhahaha cidden fazlasıyla geleneksel biriymiş ve günahtan korkuyormus, bu devirde bu kadar örf ve adetlerine bağlı bir insan çok zor bulunur.
Şaka mısınız siz? Baştan sonra çelişkilerle dolusunuz. Oralden tut herşeyi yapmışsınız neredeyse, bir tek penisin vajinaya girip çıkması kalmış, cidden tuhaf biriymiş035 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende bunu sorguluyorum. Tuhaf geliyor. Senin tabirinle penisin vajinaya girmesi mi önemli olan? Ben ona bekaret sadece iki bacak arasındaki şeyin olmadığını anlatıyorum ama benim için önemli bir şey diyor. Ben daha önce hiç ilişkiye girmedim karşımdaki insanın da bunu yapmamış olması gerekiyor diyor.
- +1 yıl
Bence %100 yalan söylüyor, zaten tutarsız biriymiş ve aşırı derecede cahil biriymiş, dediğin gibi bekaret dediğimiz şey sadece bacak arasından mi ibaret? Yaşadığın onca şeyi koskoca bir yalan mı! Birgün ayrılırsanız ne diyecek? Ben bu kıza dokunmadım falan mı! Bence sen kendinden daha fazla taviz vermemelisin. Açıkçası kişiliği bence 5 para etmez biri.
Soran+1 yılYa ne bileyim çok sahipleniyor. Çok kıskaniyor. Beni herşeye dahil etmek istiyor falan
- +1 yıl
Öyle olabilir ama fazlasıyla tutarsız biri. Bu tür çelişkileri devam ederse ilerde çok sorun yaşarsınız.
Soran+1 yılNe yapmamı önerirsin
- +1 yıl
Bence kendinden daha fazla taviz vermemelisin! Bakireliği sadece orası olarak gören biri pekte kadın haklarına saygılı olabilecek bir kişiliğe sahip değildir, ilerde seni ezmeye kalkarsa şaşırmam, çünkü cahilce bir düşünce tarzı var. Hadi diyelim elbise üzerinden öpüşme ve sevişme oldu EyvAllah dicem de oral falan her şey olmuş ama ben bakirelige önem veriyorum diyorsa ciddi derecede sıkıntılı biri demektir
Soran+1 yılHaklısın ya
- +1 yıl
Haklıyım da sen ne yapmayı düşünüyorsun? Bizden bağımsız senin fikirlerin neydi?
Soran+1 yılAçıkçası ben karakterinden dolayı olgun bir karakter olduğu için onunla olmak istedim. Eğlenceli olgun zeki ve dini inançları olan bi hayat amacı olan bir insan. Konuşması tavırları beni kendine çekmişti. Ama bu bekaret düşüncesi bana çok çelişkili geldi. Kararsızım
- +1 yıl
Sence olgunluğu bu tür davranış ve tavırlarıyla bağdaştırabilir misin? Bence savunduğu şeylerle bile inanılmaz derece çelişiyor, dini inanç diyorsun, dinimizde evlenmeden önce erkeğin eli bile kadının eline değmemesi gerekiyor, burada bir defa yanılıyor, ikincisi zeki biri diyorsun, zeki bir insan her türlü haltı yiyip bakireliği cahil insanlar gibi bacak arasına bağlayamaz. Daha fazlasını da sayabilirim! Bence karakteristik özellikleri seni yanıltmış, büyük ihtimalle yaşından dolayı olgun olduğunu düşündüğünden onunla olmak istedin, ama unutma ki yaş alt tarafı rakamlardan ibarettir, önemli olan düşünce tarzıdır.
Soran+1 yılDüşüncelerin çok güzel. Beni aydınlattın biraz düşünmem gerekiyor ama onun gerçek yüzünü nasıl görebilirim?
- +1 yıl
Onun gerçek yüzünü merak mı ediyorsun? Etme. Çünkü zaten yeterince sana dev aynalarda göstermiş aslında. Dini kötü amellerine alet edip her türlü haltı yiyen biri. Sen bana birşeyin garantisini verebilir misin? Ne malum senden önce kızlarla aynı seninle olduğu gibi birşeyler yaşamadığı? Onun için cinsellik ve seks dediğimiz şey sadece bacak arasına bağlı sonuçta, sırf onu yapmadığı için kendisini temiz gibi göstermesi çok muhtemel değil mi sence de? Bak sana yine söylüyorum!! Bu kişi kesinlikle yalancı ve tutarsız biri. En kötüsü de ne biliyor musun? Asla zeki biri değil, aksine dünyanın en çok uğraştıran insan tipi! Kısacası CAHİL.
Soran+1 yılAyrılalım miyim
- +1 yıl
Senin hayatın senin kararların bu konuda kesin bir dille şunu yap diyemem ama kendimden yola çıkarak bir yorum yapacak olsaydım kesinlikle ayrılırdım, dediğim gibi evlendikten sonra sıkıntılar yaşanabilir, kişiliği buna son derece müsait.. çünkü bir kadının vücudunu sadece bacak arasına bağlayan biri ne kadar düşünceli ve kadınları önemseyen biri olabilir ki?
Soran+1 yılKafam çok karışti
- +1 yıl
Kafanı karıştıran nedir? Benim yorumlarım mi yoksa genel olarak tüm yorumlar mi?
Soran+1 yılGenel anlamda herkes hemen hemen aynı şekilde yorum yapmış. Beni kullanıp kullanmadığını nasıl anlayacağım?
- +1 yıl
Evlenmek istediğini söyleyerek, başka ihtimali yok gibi.. seni annemle tanıştırmak istiyorum de, son ana kadar bekle baktın tanışmak istiyor hemen bir bahane bul vazgeç şimdi düşünmüyorsan.
Soran+1 yılO tanıştır diyor zaten. Ama ben kesin bir şey olmadan tanıştiramam. Önce onun kendi ailesi ile tanıştırmasi gerekiyor
- +1 yıl
Peki kendi ailesiyle tanıştırma fikrine nasıl bakıyor? Gerçi bunlar benim için önemsiz, çağdaşı düşünen biri kullanmada da evlilikte üzer.
Soran+1 yılÜniversite okuyor. Ailesinin ondan büyük beklentileri var.
Soran+1 yılÜniversite bitmeden tanıştiramam diyor
Soran+1 yılAma beni de gizlemiyor
- +1 yıl
Allah Allah isterse padişah olsun orası beni veya seni ilgilendirmez!! Seni ailenle tanıştırma fikrine nasıl bakıyor? Hemen evlen diyen yok zaten, beklersiniz sonuçta, ama sanki üni falan bahane ediyor gibime geldi. Bence kullanıyor.
Soran+1 yılAilesinin beklentileri olduğu için ve ailesi de geleneksel yapıya sahip olduğu için okul bitmeden böyle bir şeyi söylerse hayal kırıklığına uğrayabilirler ve işi hemen ciddiye bindirmek isterler diye okulun bitmesini bekliyor
- +1 yıl
Hiçbir alakası yok, bu nasıl düşünce tarzıdir, bıraksın aileyi bahane etmeyi, kimse onu yargılamaz, ben çok geleneksel aile gördüm, çocukları sevgilisini ailesiyle tanıştırıyorlardi ve mutlu oluyorlardi. Henüz lisede haberdar olan aileler gördüm. Bu çocuk zaten baştan sonra bana tutarsız gelmişti, yalan söylüyor seni kandırıyor.
Soran+1 yılHmm
Soran+1 yılYani okul bahane diyorsun
- +1 yıl
Hangi devirde yaşıyoruz bahane tabi ki. Zaten seni kullandığından emindim tam emin oldum.
Soran+1 yılHaklısın sanırım
- +1 yıl
Çok üzgünüm...
Soran+1 yılYapacak bir şey yok zararın neresinden dönersek kârdir
- +1 yıl
Sıkma canını anlatmak istediğin bir şey varsa anlatabilirsin, veya aklında başka soru işareti varsa..
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyleceklerime ister kız, ister kızma. Senin sevgilin ya canım ya da seni canım yerine koyuyor. Neredeyse herşeyi yapıyor. Ondan sonra da diyor ki evlenince ilişkiye gireriz. Yani sok sıkar yapmayınca kendini namuslumu zannediyor. Ve onun daha önce bir kızla seks yapmadığına inanmıyorum.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCanım yerine qer! zekalı yazdım. Ama bu saçma uygulama canım diye kaydetti
Soran+1 yılAnladım ben sorun değil.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu anlaman imkansız ama bana göre bekaret cinsel organların birleşmesi ile ilgili değildir. Seviştiysen gitti o bekaret üzgünüm. Yoksa istediğimiz ile sevişelim sürtünelim sonra ben bakir/bakireyim. Yani mantıklı değil. Dürüst ise dediği doğrudur. Biraz güvenilirliğinde bitiyor iş.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende o düşüncedeyim. Umarım düşüncesi değişir
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşınızın düşünce yapısı geleneksel falan degil, öyle söylemis size.
Bekarete önem veren erkek böyle mi olur? Kaç kez anal yaptı acaba?
Okurken igrendim. Su anlık kullanıyor sizi. Haberiniz olsun, bu ne kadar önemli bilmesem de.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar bişiyler yaşar ama seninki biraz saçma geldi adam hem bekarete önem veriyor hem her şeyi yapıyor senin ki naz yapıyor ama belliki oda istiyor cinsellik yaşanmasını böyleleri de var dindar aile çocuğu gibidirler ama her haltı yerler
13 Yorumla
Soran+1 yılÇelişkili işte ya
- +1 yıl
Onun ki vicdanını rahatlatmak bundan ayrılırsam sorumluluk kalmaz diye ama emin ol sen bakire değilsen de ilişkide yaşar yok demez
Soran+1 yılEvet biraz bana da öyle geliyo
+1 yılGeleneği batsın, bi girmediği kalmış, ne önemi var önceden yapıp yapmamasının kafa böyle olduktan sonra...
07 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende onu anlamıyorum ya
Soran+1 yılHani ben öyle her önüme gelenle böyle şeyler yapacak bir insan değilim. Ve ilkim gibi bir şey kendisi. Daha önce de biriyle birlikteydim ama bu kadar ileri gitmemiştim güven duygusundan dolayı. Ama buna çok güveniyorum ve çekinmiyorum ondan.
- +1 yıl
Bakire ve nispeten ahlaki olarak evlenmeden ilişki yaşanmasına sıcak bakmayan biriysen kusura bakma ama doğru bir partnerle birlikte değilsin. Böyle kaygıların zerre yoksa seni bacım. p olmakla suçlamadan evvel koşarak kaç.
Soran+1 yılAma onu seviyorum
- +1 yıl
Aha bir klişe daha. Bakalım o seni her halinle seviyor mu?
Soran+1 yılSeviyor bence
- +1 yıl
Hiç zannetmiyorum ama umarım yanılan ben olurum da bir ömür mutlu olursunuz. Edindiğim tecrübeler ışığında rahatlıkla şunu diyebilirim ki partneriniz kafasında yarattığı, belli kalıpları olan ve bu kalıpların dışına çıkmayan bir kadını seviyor ve bunun dışına çıkacak herhangi bir eylemde bulunduğunda ilk yapacağı eylem o kadını anlamak yerine yaptığından ötürü yargılamak olacaktır. Hepimiz insanız özümüzde ve belli hatalar yapabiliriz ancak bunun hesabını kimseye vermek zorunda değilim kendim dışında, herhangi bir kalıba da girmeyi reddediyorum çünkü yarın bir gün fikirlerim ve karakterim değişebilir, bunun da garantisini kimse veremez. Bu yüzden de insanları kalıba sokan kişilerden de oldum olası haz etmem. Bu benim düşüncem. Ha siz şahsen kalıba girmekten rahatsızlık duymuyor ve partnerinizin koyacağı sınırlara rivayet edebileceğinize inanıyorsanız mutlu bir ilişki hayatınız olacaktır ancak bu büyük bir sorumluluk.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle bir erkegi bulmussun, daha neyini karistiriyorsun.. Sende ona oral yapiyorsun, nisanlanmadan önce o kabul etse sen dünden razisin, ben olsam senden süphelenirim, cünkü cinsellik yasamis gibisin
01 Yorumla
Soran+1 yılOnun cinsellik yaşamış olması beni rahatsız etmez ki. Ben kötülemek için değil sadce onun sözleri ile çelişkide kaldığım için sordum bu soruyu ayrıca herşeyin bir ilki vardır. Oral yaptım diye bi başkasına yaptığım anlamina gelmez.
Gizli Üye(36-45)+1 yılDünya evine girmeden etmeden ne bu acele kardeşim. Yarın olur ya bir sebepten ayrıldınız. Ne olacak sizin yaşadıklarınız? Vicdanınız?
113 Yorumla
Soran+1 yılEvet evet haklısın
Soran+1 yılAma işte benim anlamadığım. Tüm bunları yaptığı halde ben bekarete çok önem veriyorum diyor
Cevap sahibi+1 yılbence 2. plan nişanı takınca. Belki de cinsel organını vs. beğenmeyecek. bir sebepten senden de faydalanıp nişanı atacak. Olan kime olacak?
Soran+1 yılYa öyle ihtimal vermiyorum ama. Daha önceleri evlenmeden olmaz diyen insan isteme olduktan sonra falan olabilir diyor
Cevap sahibi+1 yılİhtimal vermiyorum diyen mağdur kız yani kadın olanlar kaynıyor buralar hiç mi yorumlara sorulara bakmıyorsun. Sen bilirsin. Sonra mağdurum diye sende gelirsin yakında buraya..
Soran+1 yılMağdurluk bir şey yok ama kafam çok karışti şu an
Cevap sahibi+1 yılmağdurluk durumu kimse istemiyorken bir an nişanlı ayağına ateşle barut gümm.. oldun mağdur. garantisi yok nefs anlıktır. ilerisini o an düşünmez nefs ve arzular. dikkatli ol, hazırlıklı ol. son sözlerim budur. Dünya evine girene dek, resmi nikahta olmadan asla bir şeyler yaşama.
Hoşça ve dostça kal..
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Umarım yanlış düşünüyoruzdur. Umarım gerçekten iyi bir insandır. Ve umarım hayal kırıklığına uğramam. İyi akşamlar
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Biz senaryonun olumsuzluğunu mecburen düşüneceğiz neler neler görüyor gözlerimiz. Olumlu olursa amenna..
Soran+1 yılTek umudum olumlu olması yönünde
Cevap sahibi+1 yılaminn.. dikkatli ol gene de kardeş nişan sonrası yani.. dediklerimi unutma..
saygılar
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk ilişkinizde erken bosalirsa ilk ilişkisi olma ihtimali var. Ama uzun süre dayanirsa belki girmiştir. Yine de sevgiliniz dürüst biriyse dediğine inanın.
00 Yorumla
+1 yılAnlatsan ne değişcek ki. ne önemi var. Bu arada ne yaparsan yap anlayamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilin biraz garipmis. Gelenekci diyorsun ama herseyi yapıyor. Dikkat et yarin birgun seni s*kmek ister sonrasında bırakıp gider
04 Yorumla
Soran+1 yılDedim ya ilk zamanlarda evlenmeden olmayacak bir şey diye savunuyordu ama şimdilerde de isteme olduktan sonra yaşayabiliriz belki diyor.
Cevap sahibi+1 yılNisanli vs degilsin değil mi sadece sevgilisin istersen bi dene bakalım seni istiyorum birlikte olalım mi diye büyük ihtimalle hemen olalım diyecektir ama sorsan bakire olmasini ister
Soran+1 yılAğzını arar gibi oldum ama olmaz dedi bana
Cevap sahibi+1 yılBiraz zorla bakalım
+1 yılNişanlanınca da ilişkiye girme. Bırakır seni. zaten hevesini alıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi şöyle ki, bu işin sonunda yanlışlıkla hamile bırakmak da var. O topa girmekten korkuyordur. Yoksa her halukarda rahatliyo bunlar.
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRuyada bile rahatliyorlar.
Cevap sahibi+1 yıl@ömer131 ben gerek duymuyorlar demedim ki. Tedbiren yaklaşmıyordur dedim. Çoluk çocuk için de evlenilmez şimdi
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellikle bu tür düşünce yapısına sahip olanlar, kadın erkek fark etmeksizin çok rahatsız ediyor beni. Fazlasıyla sığ görüşlüler...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki sen tüm bunları ilk defa onunla mı yaşadın
012 Yorumla
Soran+1 yılBirçoğunu Evet
Cevap sahibi+1 yılOnun istediği gibi değilsin o zaman
Soran+1 yılO iki bacak arasına bakıyor
Soran+1 yılGerisini önemli görmüyor bence
Cevap sahibi+1 yılSen nasıl bakıyon
Soran+1 yılYani bende çok geniş düşünen bir insan değilim ama ilişkiye girmiş bir insanla sadece sevisme yaşayan bir insan benim için aynı kategoride
Cevap sahibi+1 yılSen de o kategoridesen o zaman
Soran+1 yılYani ben değilim demiyorum tabiki de ama önüme gelen insanla yapacak değilim. İlkti ve Son olmasını istiyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladım hakkında hayırlısı olsun ama iyi niyetli birisin umarım mutlu olırsun
Soran+1 yılİnşallah
Cevap sahibi+1 yılTakipleşebilirmiyiz
Cevap sahibi+1 yıl?
Gizli Üye(36-45)+1 yılKökünden tut bük, çıt sesini duyarsam anla ki çoktan milli olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbence girmiş sana yalan söylüyor belkide dine önem veriyor gibi görünerek seni etkilemeye çalışıyor çok güvenme derim
12 Yorumla
Soran+1 yılYapmış olsaydı benimle de yapmak istemez miydi
Cevap sahibi+1 yılbence senin gözünde olan o dinine bağlı adam rolünü bozmamak için yapmıyor bence gerçi çoğu şeyi yapmışsınız zaten
Peki kızın daha önce girip girmediğini nerden anlarım sen onu söyle önce
00 Yorumla
+1 yılYapmam etmem diyenden korkacaksın))))))))) sende az değilmişsin bu arada
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşöyle anlarsın.. oral yaptıgında ne kadar surede bosalıyor.. agzınla bosalttın mı
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle hemen boşalmıyor
Cevap sahibi+1 yılgeç boşalıyosa belliki bişeyler yasamıs.. yoksa hemen bosalırdı oralda.. gerci senin yapmanlada alakalı olabilir.. nasıl yaptın hepsini alabildin mi
+1 yıleldiven tak kontrol et 😊
013 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
😊🙂
- +1 yıl
Tomografi ve ultrasyonda belli olur ama ayıp olur bunu söyleyemezsin 🙂
Soran+1 yılCiddi misin
- +1 yıl
kim bu şanslı kişi sevgilinmi evlenmek istediğin erkekmi
Soran+1 yılEvlenmek istiyorum tabikide. Eğlenmek için ilişki yaşamayı doğru bulmuyorum
- +1 yıl
haklısın kızlar kendilerini eşlerini saklamalı. ama seninki mutlaka ilişkiye girmistir
Soran+1 yılBenim için çok da önemli değil. Ben varken ne yaptığıyla ilgileniyorum
- +1 yıl
evet bu doğru sana layıkmı seni hakediyormu
Soran+1 yılSonuna kadar hak ediyor bence. Hatta bazen ben onu hak edecek ne yaptım diye düşünmüyor değilim.
- +1 yıl
böyleyse sen şanslısın mutluluklar dilerim her şey gönlünce olsun
Soran+1 yılİnşallah inşallah
- +1 yıl
senin gibi bende merak ettim 😃😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılPek inanma bence sen yine de. Sevişirken ustaca mı davranıyor yoksa acemice mı?
07 Yorumla
Soran+1 yılBunu nasıl anlarım ki
Soran+1 yılİlk baş başa kaldığımizda öpüştük sadece. Sonrasında ikinci görüşmede yanlış hatırlamıyorsam göğüslerime dokunmak istedi ama ben müsade etmedim
Cevap sahibi+1 yılSevişirken sürekli yönlendiriyor mu mesela? Seni soyarken nasıl, seni orgazma ulaştırıyor mu?
Soran+1 yılİkinci de diye hatirliyorum üstüne oturtmustu beni ileri geri yapıyordu
Cevap sahibi+1 yılBirleşme yaşamamış olsa bile bir şeyler yaptığı belli
Soran+1 yılAma bekaret için illa birleşme olması gerekmez değil mi?
Cevap sahibi+1 yılTabiki bir haltlar yemiş belli. Sen istekli biri misin normalde?
Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nasıl kendinizi mutlu hissediyorsanız öyle yaşayın
011 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle tabi de. Benim sorumun cevabı bu olamaz ki
Soran+1 yılBen güveniyorum ona ama yaptığı ve söylediği çelişiyor
Soran+1 yılÖyle bir hissim de yok aslında sadece arada aklıma düşüyor. Çevremizdeki insanlar onun gerçekten beni sevdiğini söylüyor. Bende ilgisinden sevdiğini hissediyorum ama bi oyundan ibaret olabilir mi?
Soran+1 yılNet bir şey yok mu bir insanın gerçekten sevmediğini gösterecek?
Soran+1 yılDalga mı geçiyorsun yoksa ciddi misin? Eğer ciddiysen fala pek inanmıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk kez onunla mı öpüştün
21 Yorumla
Soran+1 yılİlk kez demeyelim ama ilk defa bu kadar çok biriyle öpüştüm diyelim.
- Cinsellik konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bie türlü anlayamassın
00 Yorumla
+1 yılYani Çok üzgünüm anlayamazsın
00 YorumlaMaşallah bir o iş kalmış
00 YorumlaCinsellik konusunda 559 cevap paylaştı. Kendi söylemediği sürece anlayamazsınız.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemsiz değil basit şeyler ama
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır ya saçmalama ayrılcak mısın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok namuslu ya çocuğu
00 YorumlaCinsellik konusunda 20,5b cevap paylaştı. hal ve hareketlerinden
00 Yorumla
+1 yılÖvünüp durmuyorsa :)
20 Yorumla
+1 yılBu da çakma bakirlerden işte
00 Yorumla
+1 yılKanaman olmayınca da bu seni boşar
07 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman kanama olabilir mi? Olmama ihtimali var mı?
- +1 yıl
Olmayabilir tabi. Çoğu kadında kanama olmaz
Soran+1 yılOlmadığı durumlarda muayene ile kontrol mu ediliyor
- +1 yıl
O da kesin sonuç değil. Vajinan, onun penisinin kalınlığı, seks anındaki hazır olma durumun, her şey etken
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılBurdan yazsaniz olmaz mı
- +1 yıl
Ayrıntı ve uzun, özel daha iyi
Cinsellik konusunda 10b cevap paylaştı. Çok rahat
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
+1 yılYalan konuzmuyora ben erkek değilim.
02 Yorumla- +1 yıl
Yalan konuşuyor , konusmuyorsa ben erkek değilim.
Soran+1 yılYalan söylediğini nasıl anlarım
sağlam vuruyorsa kullanılmıştır bazukasi
00 Yorumla
+1 yılBunu ne yazikki bilemezsin
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAnlayamazsınız
00 Yorumla
+1 yılAnlayamazsın
00 YorumlaZar odaklı tiplerden bu
00 Yorumla
+1 yılAnlayamazsın.
00 YorumlaAnlayamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıloral yaptığında ağzına boşalıyormu?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl?
Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. Anlayamazsın
00 Yorumlazor işin
00 YorumlaYpk oyld bisey
00 YorumlaBilemezsinki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026