Cinsel Yaşam Bir ilişki yatakta kaç saat sürmeli? dişdoktoru37 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sizin fikriniz neee Bir ilişki yatakta kaç saat sürmeli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
KaramCan06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl En az bir saat sürmeli bence. Sevişme, ön sevişme ve seks dahilinde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl En az elli dakika 0 38 Yorumla seçimkurbanı 1 yıl 50 de durduran ne oldu seni Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hahahah erkek yoruldu 😅😅ben durmadım Yorumla seçimkurbanı 1 yıl 😂😂 yok yaa bu ne şehvet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hahaha 😅😅😅 Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Hahaha bide profili gizlemiş biliyorum seni beeen 😂😂 birkaç soruna yazdım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben gizli soracaktım unutmuşum😅😅😅 Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Amaan gizlensen ne gizlenmesen ne zaten profilinde buna benzer birsürü soru var boş ver 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Abazalar sana seri istek atmıyor 😅😅 Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Hahaha mesaj kutun kapalı atsa ne olcak takipçin çoğalır işte 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oda dert 😅😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Millet hepsiyle konuştuğumu hatta yattigimi sanıyor Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Hiçbişey beğenmiyon sende yaa 😂😂 Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Yok artık sende kim söylüyor bunu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sanıyorlar 😅😅😅 Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Ciddimisin kim onlar arkadaşların mı 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok be işte yorumalrda falan yazıyor benimle iletişime geçemeyen mallar😅😅 Yorumla seçimkurbanı 1 yıl 😂😂 merak ettiğim o masör kiiim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kimmiş 😅😅😂 Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Bende bilmiyorum takip ettiğin 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben bir kişi takip ediyom😂😂masör değil oda Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Masör bilmem ne yazıyor işte 😂 kimmiş o takip ettiğin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bir arkada 😂😂 Yorumla seçimkurbanı 1 yıl 😂😂 yakın heralde samimi bir arkadaşa benziyor öylemi acaba Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevgilim değil 😂😂😂 Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Ama bir ilişki var sanki böyle kaçamak cevap verdiğine göre 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Arkadaşlık dışında hiç bir şey yok ben kaçamak cevap vermem bu sitede en dobra insanım Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Hahaha ne bileyim “arkadaş sevgilim değil sen kimden bahsediyosun “ falan deyince 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yoo 😁😁değil dogru Yorumla seçimkurbanı 1 yıl 😂😂 sevgilin var mııı 😁😁 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yokk Yorumla seçimkurbanı 1 yıl İçimden bir ses şu an sana yürümem gerektiğini söylüyorr 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok daha neler 😂😂😂sesin kurbanı olma Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Yaaa 😂😂 hevesimi kırma 😁 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Niyee bee Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Yüricem ondan 😂😂 Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Sen içindeki sese uyma kırarım kafanı falan diyormuş 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen uyma. uyma 😂😂 Yorumla seçimkurbanı 1 yıl Hahah kadın diyor ya nefes alan erkek çekiciliği.. çocukta ulan yine kaybettik astım var bende 😂😂😂 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. 20 dak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
En az bir saat sürmeli bence. Sevişme, ön sevişme ve seks dahilinde
Gelir şimdi bi kaç saatlik atıcılar
Yarım saat yeter
🙄...
En az elli dakika
50 de durduran ne oldu seni
Hahahah erkek yoruldu 😅😅ben durmadım
😂😂 yok yaa bu ne şehvet
Hahaha 😅😅😅
Hahaha bide profili gizlemiş biliyorum seni beeen 😂😂 birkaç soruna yazdım
Ben gizli soracaktım unutmuşum😅😅😅
Amaan gizlensen ne gizlenmesen ne zaten profilinde buna benzer birsürü soru var boş ver 😂😂
Abazalar sana seri istek atmıyor 😅😅
Hahaha mesaj kutun kapalı atsa ne olcak takipçin çoğalır işte 😂
Oda dert 😅😅
Millet hepsiyle konuştuğumu hatta yattigimi sanıyor
Hiçbişey beğenmiyon sende yaa 😂😂
Yok artık sende kim söylüyor bunu
Sanıyorlar 😅😅😅
Ciddimisin kim onlar arkadaşların mı 😂
Yok be işte yorumalrda falan yazıyor benimle iletişime geçemeyen mallar😅😅
😂😂 merak ettiğim o masör kiiim
Kimmiş 😅😅😂
Bende bilmiyorum takip ettiğin 😂😂
Ben bir kişi takip ediyom😂😂masör değil oda
Masör bilmem ne yazıyor işte 😂 kimmiş o takip ettiğin
Bir arkada 😂😂
😂😂 yakın heralde samimi bir arkadaşa benziyor öylemi acaba
Sevgilim değil 😂😂😂
Ama bir ilişki var sanki böyle kaçamak cevap verdiğine göre 😂
Arkadaşlık dışında hiç bir şey yok ben kaçamak cevap vermem bu sitede en dobra insanım
Hahaha ne bileyim “arkadaş sevgilim değil sen kimden bahsediyosun “ falan deyince 😂😂
Yoo 😁😁değil dogru
😂😂 sevgilin var mııı 😁😁
Yokk
İçimden bir ses şu an sana yürümem gerektiğini söylüyorr 😂😂
Yok daha neler 😂😂😂sesin kurbanı olma
Yaaa 😂😂 hevesimi kırma 😁
Niyee bee
Yüricem ondan 😂😂
Sen içindeki sese uyma kırarım kafanı falan diyormuş 😂😂
Aynen uyma. uyma 😂😂
Hahah kadın diyor ya nefes alan erkek çekiciliği.. çocukta ulan yine kaybettik astım var bende 😂😂😂
20 dak
Bilmem