Cinsel Yaşam Sevgilinizle seks kaç dakika sürüyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Ne kadar sürüyo Sevgilinizle seks kaç dakika sürüyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Mills18 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben nekadar istersem yani istedigim zaman boşalıyorum istersem bir dakika istersem saatlerce gelmiyorum 0 0 Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl Net ve dürüst olarak vereceğim cevap ön sevişme dahil 25 dk 15 dakikası ön sevişme 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Adamsın böyle dürüst olcan işte yazıyolar 3 saat diye inandırıcı değil Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Bazı kimyasal ilaçlar var uzatıyor ama o da gereksiz bence bunu yapıp 45 dk dinlenip ikinciyi yapmak daha mantıklı Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yani birlikte olduğum partnerle en az 1.5 saat sürüyor diyebilirim. Ezip pertlerini çıkarana kadar devam etmek gerek. :) 0 0 Yorumla
Özledimscb Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl İlk posta 15-20 dk ikinci 30-40 dk 3 her zaman olmaz ama o da 40 dk civarı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Normalde 15 dakika falan sürüyor boşalması. Şimdi yeni bir hareket keşfetmiş 5-6 dk da bir boşalıyor 😂😂 3-4 saat sürüyor böyle böyle 1 2 Yorumla barmen454 +1 yıl mucıt sevgılı ne kesfetmıs Yorumla Board-Tennis +1 yıl Keşfetmese daha iyi değilmiydi😅 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl O sevişme hariç 40-45 dk sadece penatrasyon yapıyorumBu iyi mi sence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ön sevişme ile birlikte 1 saat. Sonra koklaşma vs ara verip 2ye devam. Evli eşindsn mutsuz kadınlar hele. İliğini alıyor erkeğin 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. ben eş tercih edrim. Sevgili ile olamazdı zaten. haram. 0 0 Yorumla
Miracc05 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl 34 yaşındayım daha 15 dakikadan sonra sevişmeye devam edebilecek bir kadın tanımadım bana kalsa 1 saat aralıksız sevişirim 0 1 Yorumla Miracc05 +1 yıl @ferahxy takip etmediğin için mesaj atamıyorum Yorumla
Aşkainanankadın Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Onu doyurana kadar ne zaman yeter derse 2 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 19287382928282 dakika 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten uzun mu sürüyor Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Epey sürer. Epey de fazla kez diyelim 0 0 Yorumla
Bosislerbos Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Suyunu çıkartıp, dayanamayana kadar. 0 0 Yorumla
gılmour76 Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ön sevişme yarım saat gerisini hesapla artık 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. dakıka ne ya saat dıyeceksın 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. senin? 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. hiç sürmüyor :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Ben nekadar istersem yani istedigim zaman boşalıyorum istersem bir dakika istersem saatlerce gelmiyorum
Net ve dürüst olarak vereceğim cevap ön sevişme dahil 25 dk 15 dakikası ön sevişme
Adamsın böyle dürüst olcan işte yazıyolar 3 saat diye inandırıcı değil
Bazı kimyasal ilaçlar var uzatıyor ama o da gereksiz bence bunu yapıp 45 dk dinlenip ikinciyi yapmak daha mantıklı
Yani birlikte olduğum partnerle en az 1.5 saat sürüyor diyebilirim. Ezip pertlerini çıkarana kadar devam etmek gerek. :)
İlk posta 15-20 dk ikinci 30-40 dk 3 her zaman olmaz ama o da 40 dk civarı
Normalde 15 dakika falan sürüyor boşalması. Şimdi yeni bir hareket keşfetmiş 5-6 dk da bir boşalıyor 😂😂 3-4 saat sürüyor böyle böyle
mucıt sevgılı ne kesfetmıs
Keşfetmese daha iyi değilmiydi😅
Değişiyor bu yani 20-25 dakika ile 40 dakika arasında
O sevişme hariç 40-45 dk sadece penatrasyon yapıyorum
Bu iyi mi sence
Ön sevişme ile birlikte 1 saat. Sonra koklaşma vs ara verip 2ye devam. Evli eşindsn mutsuz kadınlar hele. İliğini alıyor erkeğin
Boşalamadığım için saatler sürüyor en son o da bıkıyor 😁
ben eş tercih edrim. Sevgili ile olamazdı zaten. haram.
34 yaşındayım daha 15 dakikadan sonra sevişmeye devam edebilecek bir kadın tanımadım bana kalsa 1 saat aralıksız sevişirim
@ferahxy takip etmediğin için mesaj atamıyorum
Onu doyurana kadar ne zaman yeter derse
19287382928282 dakika
Gerçekten uzun mu sürüyor
Epey sürer. Epey de fazla kez diyelim
0 salise çünkü öyle biri yok
Suyunu çıkartıp, dayanamayana kadar.
5-10 dk iştee yeterde artar bile
Ön sevişme yarım saat gerisini hesapla artık
dakıka ne ya saat dıyeceksın
Umarımm bir gün
1 saat