Onu istediğimi nasıl belli ederim?

Yaklaşık 1 senedir konustugum biri var benim sacma ruhsal durumlarimdan dolayi sevgililik asamasina gecemedik. Ama benden hic kopmadi her neyse. Son zamanlarda ben buna aşık olmaya basladim sanirim surekli aklimda ve ona asiri yukseliyorum bunu bilmesini istiyorum nasil belli edebilirim? Direkt soyle ya da goster demeyin tepkisinden urkuyorum biraz. Beni istedigini hissediyorum ama yine de belli etmeden nasil anlatabilirim. Normalde bilirim boyle seyleri cok guzel de kullanirim ama konu o olunca benim beyin duruyor

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslaaaaarr bugun bulustuuuukkk
Ilk arabaya bindim sohbet ettik biraz sonra sen spora agirlik mi verdin kollarin baya sismis dedim ellerini falan tuttum dokundum kollarina surekli bir temas halindeydim kendisine. Neyse oturduk bir yerde biseyler ictik beni eve birakacagi zaman da gogus dekolteli ust giymistim ve surekli virajlarda ona dogru egiliyordum birkac kere bakarken yakaladim. en son inicegim zaman sarildik baya ben hemen birakmadim o da karnima dokunup sen kilo mu aldin falan yapti
Güncellemeler
+1 yıl
Sonra diger tarafa sarilicakken az daha dudak dudaga geliyorduk 😅 cok utandim yani bilmiyorum cakti gibi sanki ama cunku surekli temas edip frikik veriyordum hep bir dokunma cabasindaydim. Sonra eve geldim bakalim bir dahaki bulusmamizda ne olucak
Onu istediğimi nasıl belli ederim?