Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslaaaaarr bugun bulustuuuukkk
Ilk arabaya bindim sohbet ettik biraz sonra sen spora agirlik mi verdin kollarin baya sismis dedim ellerini falan tuttum dokundum kollarina surekli bir temas halindeydim kendisine. Neyse oturduk bir yerde biseyler ictik beni eve birakacagi zaman da gogus dekolteli ust giymistim ve surekli virajlarda ona dogru egiliyordum birkac kere bakarken yakaladim. en son inicegim zaman sarildik baya ben hemen birakmadim o da karnima dokunup sen kilo mu aldin falan yapti
Ilk arabaya bindim sohbet ettik biraz sonra sen spora agirlik mi verdin kollarin baya sismis dedim ellerini falan tuttum dokundum kollarina surekli bir temas halindeydim kendisine. Neyse oturduk bir yerde biseyler ictik beni eve birakacagi zaman da gogus dekolteli ust giymistim ve surekli virajlarda ona dogru egiliyordum birkac kere bakarken yakaladim. en son inicegim zaman sarildik baya ben hemen birakmadim o da karnima dokunup sen kilo mu aldin falan yapti
Güncellemeler
+1 yıl
Sonra diger tarafa sarilicakken az daha dudak dudaga geliyorduk 😅 cok utandim yani bilmiyorum cakti gibi sanki ama cunku surekli temas edip frikik veriyordum hep bir dokunma cabasindaydim. Sonra eve geldim bakalim bir dahaki bulusmamizda ne olucak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evine davet edebileceğin bi ortamın falan varsa. Hastayım kötüyüm falan diyip çağır orada bişeyler olur bence sjsjjdd
Ailemle yasiyorum 🥲
Yalnız kaldığınız bi alan yok mu arabası varsa mesela otopark vb bi yerde yakınlaşırsın olmaz mı
Tamam iste nasil yakinlasicam o sorun
Saçma bi bahane genelde bu tür durumlarda işe yarar. Mesela araba ideal yerde diyelim elindeki bir şeyi yere düşürür ve bulamazsın o an ya da içtiğin kahve bi an üzerine biraz dökülür o da yardım eder veya da emniyet kemerini açmakta zorlanırsın o da olmadı bacağın kasılır kramp girer hiç bir şey bulamazsan sudan sebepten tartışma çıkarırsın ki genelde kızların en büyük kozudur bu o tartışma esnasında bedenler biraz yakınlaştıysa devamı gelir zaten
yuppiiii bu da bi başarı diyebiliriz amacına hızlı adımlarla ilerliyorsun bakıyorum
Aynen bakalim yilmadaj ilerlicem djsjd
djsjdsks hala yakınlaşmadınız mı gelişme olursa haber versene
Ya ahajxjajxjajsjs pek gorusemiyoruz o yogun bu aralar ama mesajda normalde mesafeli davranirdi simdi opucuk atip yavrumlu mesajlar yaziyor xjjsjsjs bakalim bulusunca ne olacak
ooovv ne olmasını bekliyorsun ki ortalık 🔥 alacak böyle samimi yazdığına göre mesajı almış ev ayarlar sonraki buluşmaya bence dsksjss hazırlansan iyi olur
Birde artık açıktan daha fazla detay vermesen mi
Yakın dur anlar zaten
Iste ben ona bu zamana kadar hep mesafeli durdum bisey hissetmiyordum yeni yeni biseyler oldu ayrica korkuyorum bana karsi hala hisleri var mi diye
Arabada otururken konuştuğunuzda koltuğun kenarına kadar onun dibine gel illaki bişey olur o arabada
Evet benim de aklimda o var ama iste pek arabada da durmuyoruz. Aslinsa sey yapsam arabaya binince surekli sarilsam ozledim falan desem ( daha once hic yapmadim) korkuyorum ama tepkisinden 😂
Ya ne tepki verecek biraz oturalım de o zaten oturmak ister
Bi avm otoparkına çektir heyecanlı olsun
Ahabsjwbhshah heyecanlandim simdi ya denicem bakalim
Orta yere çekmesin ama araba geniş mi
Hayir genis degil. Bugun arkadasinin dugunu vardi ya gorusemedik
Hadi ya o kadar hazırlık olmadı he😂
Senin boy kilo kaç
Evet ya neyse daha iyi oldu bu arada biseyler dusunurum 😂 163 boy 52 kg neden
E arabaya sığarsın sen böyle ne olacak boyun falan iyi
Ne alaka ki simdi adamla sevisicem demedim yani evet sevisicem ama hemen degil djsjdjsj sadece onu istedigimi bilsin istiyorum belli etmek istiyorum devami gelir zaten djdj
Diyorum ya Buda arabada mümkün bir başladığında devamı gelecek zaten aman sonra olsun gibi birşeyi unut orada olsun
Hayir cok ani gelismesini istemiyorum 😅😅
Yazsana bana özelden
Direkt nudist resim at
Asla belli etmem cok Tesekkur yorum icin djdjshshsha
napsakso yaz o zaman
Yok direk atliyim ustune daha az belli ederim djdjdj
Belli et nolacak dxkxk
Ya ben seni arkadas olarak goruyorum derse djdjjd
Gaydir o zaman
Bence de cjdnnd
Ona mesaj at;
Özledim seni, görüşseks mi?
Ya ahdjnwjdjwjdjwjsjwjjsjwjsjjwbshahs
Sen çocukla baş başa kalıyor musun
Evet arabada mesela bas basayiz ve o ben yanlis anlamiyim veya korkmiyim diye tenhaya falan cekmiyor djejdj kiyamam ya yerim ben onu
Sen o zaman nasıl davranıyorsu
N
Mesafeliyim ona karsi o da bu yuzden kendini geri cekiyor adim atmiyor. Ama bakislarindan ve yaptigi imalardan beni cok istediginin farkindayim sadece ilk kivilcimi nasil aticam bilmiyorum
Başka yerden konussak olur mu
Dekolte giydigimde gozunu ayiramiyor mesela yicek gibi bakiyor
Nasil yani bir fikir vericeksin sadece djdjjd
Sadece fikir vereceğim gizliden cıkayımmı
Bişey demedinn
söylersen bilri
Sorun soyliyememem zaten
bana söyleme ben sna çakim?