Cinsellik olmadan evlilik isteyen hiç mi yok... Ben cinsellikten tahmin edemeyeceğiniz kadar çok korkuyorum. Kriz geçirebilecek kadar da utanıyorum, hayal bile edemiyorum 😭 Bazen düşününce midem bulanıyor. Evlenmek istemiyorum ama zorundayım sanırım...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Gör ki kime kakalayacaklar bu kızı. Adamın hayatı kararacak. Sonra başlasıyla olunca aldattın beni diycek
Evlenmeden önce konuşulurken her şey konuşuluyor mu bilmiyorum, nişanlıyken ya da öncesinde ama ben bunu karşımdaki erkeğe söylerim zaten kabul etmezse sıkıntı yok evlenmeyiz. Ki cinsellik istemeyen erkek çok nadir..
Git bi dede bul. Bakıcı ol mirasına ortak ol. Hem hayra geçersin hem paran olur.
Dede mi, pardon da dede olunca iş bitmiyor 🤦🏻♀️ erkeklerin her dönemi cinsel arzunun başka bir level'ı...
Dedeler fazla cinsel istemez
@reısaga_55 Evet çünkü takatleri yok 😂 her neyse, hepsi için konuşmuyorum tabiki ama bazi dedeler yani 👀👀👀
Bence bu düşünceden kurtul. En basit yöntem bu. İnsanlar arzular. Bu çok normal. Anormal olan senin düşüncen.
İnsanlar arzular bu çok normal evet ama ben erkeklerle göz göze bile gelemiyorum hani MÜMKÜN DEĞİLDİ önceden. Cinsel ilişki yaşamak, çıplaklık falan... Hani göz göze bile gelmekte zorlanıyorum, utanıyorum nasıl cinsellik yasayacagim 🤦🏻♀️ zaten isteğim, Arzum da yok.
kadından hoşlanmayıp bunu gizleyen erkekler var onları dene
Erkeklerle aldatir o da cjdnjdks
zaten sana dokunmaması demek başkasına dokunması demek
Aynen o zaman da hiç evlenmeye gerek yok
evlilik niye istiyorsun ki
Dini inancım var zina istemem
zaten evlensen de ilişki istemiyordun
Hani normal şartlarda böyle düşünüyorum, evlilik konusuna gelince de evlenmek istemesem de mecbur kalacağım sanırım o yüzden
mecbur değilsin evlenmeyen çok insna var
Değilim ama çevre baskısı.. çevremde ilk olacağım biraz cesaret istiyor 🤦🏻♀️
başka ilde çalış kurtulursun
Aynen öyle düşünüyorum
bu arada korkunu yenersen daha da iyi olur senin için
İnşaallah yenerim mecbur kalacam gibi duruyo çünkü
yen hoşuna gidecek
Hiç öğle düşünme emin kocandan daha fazla isteyeceksin bi gün 😄
Sanmıyorum ya çevremde hiçbir kadının harika bir şey, çok keyifli bilmem ne diye konuştuğunu duymadım. Kaç yıllık evli hala ilk günkü gibi iğreniyor, acı çekiyor, istemiyor.. hiç mutlu olanı görmedim.
Ama kimse özelini anlatmaz ki. Anlatan da sağlıklı bir beyin kafası yoktur bence. Bu his bu güne kadar en mutlu olduğun anı 1000 kere çarp sana bu şekilde anlatayım. Hee bu iğrenme meselesi de eminim zorla evlendirilmistir. Ondan ilk günden beri tiksiniyordur
Evet zaten açık açık anlatan yok da, mesela bi tanıdığım eşiyle hep kavgalı, aşık olarak evlendiler ama kadın istemiyor cinsellik artık ne sıklıktaysa.. 1000 kere çarp dediğin o hisler erkeklere özel. Erkekler zaten cinsellik olmadan ölür. Kadınlar öyle değil.
Ya bu konu hakkında çok konuşuruz inşallah senin tabularını kırarım 😊 ilk sevgilim senin gibi bakireydi. Onunla uzun yıllar bekaretini bozmadan neyse burada yazmayım üçüncü şahıslar okumasını istemiyorum
İlk sevgilim kadınlar kapalı kutu gibidir. Hiç akıllarına bile gelmez. Ama bi kere kutuyu açtığında sen bile şaşarsın. İflahın kalmaz demişti. İnşallah sende evlenince anlarsın bu hissi tutkuyu.
İlk gece korkusu var mı?
Gerçekten sevince bu sorun kalmaz
İnşaallah 😭😭 kesinlikle mümkün görünmüyor benim için evlilik ya da cinsellik, tetikleyecek güçlü bi duygunun olması lazim
git tedavi ol. neyinden korkuyosun
Tedavi edilir mi ki.. psikolog mu ilgileniyor?
psikologla başla kesmezse psikiyatr
Denerim
Bir psikoloğa gidebilirsiniz
Zamanla geçer bu korku
Yoo değilsin
Atanıp başka şehre taşınmadığım sürece zorundayım... :(
Milletin başını yakma
Yok yakmam
Cinsellik yoksa kim ne yapsın evliliği
Ben varım
Niye istemiyorsun cinsellik?
Bosalinca kötü oluyorum
E bu fiziksel bi durum değil mi, tedavi olmayı düşündün mü
Psikolojik bence canım istemiyor
Olabilir
Evleniyor muyuz?
Yok kız, Internet ilişkilerine güvenemiyorum ben
Kız değilim ben
E biliyorum o benim genel hitap seklim:pp
Ay iyi bari 😅
Çevrendeki kadınlar anlatıyor mu
Birkaç kişi cinsellikten igrendigini söyledi. Bi tanıdık da eşiyle aşık olarak evlenmesine rağmen bu konuda hep kavgalı, kadın istemiyor falan. Yani keyfi süren erkekler..
E o kadar istekli olup doymayan kadınlar peki 🤔
Siz videolardan mı ogreniyorsunuz o kadınları ben hayatımda 1 tane kız gördüm öyle istekli 🤦🏻♀️ başka da görmedim.
Ben bir sürü kızla tanıştım görüştüm söyleyen çok oldu vallaaa. O kız senin neyinde
Sevgilililerin miydi yoksa para mı veriyordun? İlginç yani, o kız benim bi arkadaştı. Cinsellik yasamadan yerinde duramiyordu 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ psikolojik sorunları var sanıyordum bende
Para alanla işim olmaz. Bildiğin görüştüğüm flört ettiğim sevgili olduğum senin gibi kızlardı hatta üstüme atlayanı bile bilirim. Ve emin ol kocası çok zikmiyo diye boşanan kadın sayısı da hiç azzdegil
Bilmiyorum artık
Öyle öyle çoğu kadında istek vardır emin ollll
Olsun olsun da azap cekmesinler cidden
Çekmezler ya erkek biraz iş bilirse kadında Coşar
bir kere tatsan aslında da hiç bırakamazsın
Tadanların hiç mutlu ve istekli olduğunu duymadım. Hiçbiri yapmak istemediği için kocalarıyla hep kavga ediyorlar. Erkekler zaten her şekilde alır keyfini 🤦🏻♀️
istisnalar kaideyi bozmaz
Bilmiyorum artık
mastürbasyon falan yapmadın mı hiç hayatında
Neden anlamadım cinsel isteğin yok mu
Yok, şimdiye kadar olmadı. Belki de vardır sanmıyorum ama mükemmel görünümlü ünlülere bile arzu hissetmedim.
İlginç. Bir erkeğin seni okşadığını yaladığını düşününce mesela?
Başka bir şey durduruyor o noktada hani hiç o konuma gelmemek istiyorum, o hazzı hissetmek ayrı, süreç ayrı.. şimdi anlatamıyorum demek istediğimi ama kısacası cinsellik olmadan yaşayabilirim.
Anladım ama O tadı bir tatsan hazzı yaşasan vazgeçemeyebilirsin onu ararsın bence bir denemelisin. Kendini mahrum etme bence.
Yok erkek olsaydim başka tabi hayat size kolay zaten🤦🏻♀️
O neden anlamadım :D arzular kızda da erkekte de var.
Aynı seviyede arzu yok ama bunu biliyorsun değil mi.. hayatın kolaylığını da genel anlamda söyledim
Libidosu çok yüksek yerinde duramayan kızlar var. İnan gün gün mesaj atıp seni istiyorum müsaitsen geleyim mi diyen bir kız arkadaşım vardı. Ben istemiyordum o istiyordu. Cinselliği sevdirecek seni uçuracak bir erkek olsun yeterki kızlar vazgeçemiyor. Erkeklerden daha fazla zevk alıyorlar.
Evet öyle kızlar var duydum ama çok ilginç geliyor bana.. sayıları az bence
Bence fazla da olabilirler sadece gizliyorlar Kızların daha çok zevk aldığı net bence. Ben oral yapıyorum kız kendinden geçiyor zevkten, bana yapıyor tamam güzel evet ama bizde öyle kendinden geçecek kadar haz alma yok
İlaç falan mı kullaniyorlwr a q anlamıyorum ben öyle hissedeceğimi bilsem 18imde evlenirdim 🤦🏻♀️ hayatımda 1 kere çok istekli bir kız gördüm başka da hiç rastlamadım. Aksine mutsuzlar.
Sen kaç yaşındasın peki? Burada da sorabilirsin oralle bayılıyorlar neredeyse. Yani sana da bir erkek yapsa seninde çok hoşuna gider emin ol. Hiç onun hayalini kurup tahrik olmuyor musun ya
a değilim ama c seksüel olabilirimö
Erkekler her bir şeyin seksüeli zaten.. bakma bu soruyu öylesine sordum cinsellik istemeyen erkek çok çok nadirdir...
istemeyen derken evlilik öncesi mi?
Genel olarak erkekler cinsellik olmadan ölürler bence kadınlar öyle değil
kadınlarda para olmadan ölürler o zaman :D hep o erkekleri seviyorsunuz her erkeği aynı sanıyorosunuz
Bu hayatta paran yoksa çöp kadar degerin bile yoktur. Kadınların para istemesi çok mantıklı ki.. erkekler de parayı sever
erkeklerin parayı sevmesinin nedeni ailesini geçi, ndirmek sizin bitmek bilmeyen isteklerinizi karşılamk. ama size yetmiyor. sen benim cebime bakarsan bende senin memelerine bakarım menfaatsiz seven kız varsa kalbine bakarım.
Çok genel konuştun, parayı bulunca çoğu erkeğin ilk işi kariyi değiştirmek 🤦🏻♀️ kimseyi suclamaya gerek yok, zaten kadın senin cebine baksa da bakmasa da sen memelerine bakacaksin, her açıdan zarardayiz a q 🤦🏻♀️
parayı bulan erkek derken senin dediğin acun ılıcalı gibiler için olur piyango bulan için olur.
evlilikte herhalde bakıcam ciciklere :D ama daha tanışmak için benden menffaat beklersen maaşımı cebimi sorarsan bende memelerini sorarım. :D genel konustum geneliniz öyle istisnalar olsada yok denecek kadar
Bilmiyorum onu bunu ama kimsenin kimseye taş atacak hali yok bence 😄
valla önce bi aynaya bakın menfaete karşılık menfaat :)
Kaç yaşında sın
25 knki
Ne konuşcan aseksüek erkek ile
Yok hayata normal devam edelim de cinsellik olmasin dicem, o da zaten kabul eder.
Yaz sohbet edelim sence erkek sünnet olmalı mı
Zorunda değilsin evlenme istemiyorsan
seve seve ya da