Cinsel Yaşam Kadınlar üstte olmayı mı daha çok sever altta olmayı mı? ŞehrinBaşkanı Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Altta olup erkeğe kontrolü bırakmak mı yoksa üstte olup onu yönetmek mi isterler? Kadınlar üstte olmayı mı daha çok sever altta olmayı mı? Cevapla Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
yavrupenguen Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tamamiyle o anki ruh hali. Ama kucağındayken bile kalçalarımdan tutup hızımı onun ayarlamasını, beni kendine bastırmasını, yönetmesini seviyorum. Başlangıçta kontrolü bana bırakıp sonra üzerime çıkıp sertçe girmesini daha çok seviyorum :d 1 1 Yorumla ŞehrinBaşkanı +1 yıl Fenasın 🙈 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Bu değiebiliyor duruma göre 1 1 Yorumla ŞehrinBaşkanı +1 yıl Sana göre? Yorumla
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Pozisyona göre değişir 2 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Üstte 2 0 Yorumla