Cinsel Yaşam Anal seksi zevkli hale getiren şey nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 bence dar olması Anal seksi zevkli hale getiren şey nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Ben yapmam iğrenç 2 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kadınların bundan zevk alması anal seksi keyifli hale getirir 1 0 Yorumla
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dar olması farklı bir görsel his yaşatması anal bölgenin hassaslığından dolayı giriş çıkış yaparken sürtünmenin verdiği haz vs bir sürü kavramı var 0 0 Yorumla
belirsiz71 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. O bambaşka bir boyut darlığı verdiği zevki o anki ilişki görüntüsü daha neler neler 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. kadın açısından zevk yok. senin söylediğin erkek açısından 0 0 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Oghh evett o daracik deligine girmek cok tatli canim 0 0 Yorumla
aypipim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 39% 1 yıl Ben bi kere yapmıştım kız zott zort sesler çıkarıp gaz kaçırıp duruyordu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Dar olması 8 13 Yorumla Soran 1 yıl Partnerim isteyip duruyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İlk ağrı olur kremi var onu alın anal seks için Yorumla Soran 1 yıl Tamam alırız onu başka tavsiye varsa konuşabiliriz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Merak ettiğini sor Yorumla Sefir34 1 yıl Anal için mi Yorumla Soran 1 yıl Soru üzerinde konuşmayın ya özelden konuşun lütfen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benim konuşma dedim yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi günler sanada Yorumla Sefir34 1 yıl Tamm teşekkürler 😃 hanım efendiyi rahatsız etmeyelim bir cevap verdi diye salça olmayalım sadece minik bir cevap yazdım ☺️ Yorumla Sefir34 1 yıl Kesinlikle özelde konuşma isteğimiz olsa zaten olurdu ama minik bir yorumlaşma oldu ikinize de iyi günler ☺️☺️☺️🫡 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Sefir34 teşekkürler iyi gunler Yorumla Sefir34 1 yıl Rica ederim sizede iyi günler 🫡 Yorumla kanka35 1 yıl verme yürüyemesin Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dar olması çok zevk vermesi 1 1 Yorumla proofstriker39 1 yıl Sen yaptın mı Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Doggy pozisyonu 6 1 Yorumla serkan061 1 yıl En güzel pozisyon Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Daracık biryer. Elbette tertemiz olması gerekir. 0 0 Yorumla
uyanmakzorundayiz Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl anal ilişki haram büyük gunah iğrenç sağlıksız 0 0 Yorumla
endLeSs-LoverSs Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 83% 1 yıl Anal masaj ve anal deliğini yalamak 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet. Ve merak da olabilir 1 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İğrençlik yaa 🤮 1 0 Yorumla
FairyTale3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Aynı zaman da acı ve zevki aynı zaman da vermesi 1 1 Yorumla FairyTale3434 1 yıl Partner acı zewki aynı anda alınca hoşuma gidiyor😂 Yorumla
megakolik Takip Et Yoda Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Hiç sevmem tavsiye etmem 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. o erkek için kadın için değil 0 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Partnerin pozisyonu 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Saçma oluşu 0 0 Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kesinlikle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bence de 😍🔥 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevgilin partnerin var mı peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Ben yapmam iğrenç
Kadınların bundan zevk alması anal seksi keyifli hale getirir
Dar olması farklı bir görsel his yaşatması anal bölgenin hassaslığından dolayı giriş çıkış yaparken sürtünmenin verdiği haz vs bir sürü kavramı var
O bambaşka bir boyut darlığı verdiği zevki o anki ilişki görüntüsü daha neler neler
kadın açısından zevk yok. senin söylediğin erkek açısından
Oghh evett o daracik deligine girmek cok tatli canim
Ben bi kere yapmıştım kız zott zort sesler çıkarıp gaz kaçırıp duruyordu
Hiç yapmadım anal partnerim ile ama baya istiyorum bazen
Dar olması
Partnerim isteyip duruyor
İlk ağrı olur kremi var onu alın anal seks için
Tamam alırız onu başka tavsiye varsa konuşabiliriz
Merak ettiğini sor
Anal için mi
Soru üzerinde konuşmayın ya özelden konuşun lütfen
Benim konuşma dedim yok
İyi günler sanada
Tamm teşekkürler 😃 hanım efendiyi rahatsız etmeyelim bir cevap verdi diye salça olmayalım sadece minik bir cevap yazdım ☺️
Kesinlikle özelde konuşma isteğimiz olsa zaten olurdu ama minik bir yorumlaşma oldu ikinize de iyi günler ☺️☺️☺️🫡
@Sefir34 teşekkürler iyi gunler
Rica ederim sizede iyi günler 🫡
verme yürüyemesin
Dar olması çok zevk vermesi
Sen yaptın mı
korkudan sorumsuzluktan yapılıyor iğrenc bence
Kadina aci cektirmesi
Yapmamak
Doggy pozisyonu
En güzel pozisyon
Bence igrenc ya * varken
Bence yasak olması
Daracık biryer. Elbette tertemiz olması gerekir.
anal ilişki haram büyük gunah iğrenç sağlıksız
Anal masaj ve anal deliğini yalamak
Evet. Ve merak da olabilir
İğrençlik yaa 🤮
Dar olmasi kızın inleme sesleri
Aynı zaman da acı ve zevki aynı zaman da vermesi
Partner acı zewki aynı anda alınca hoşuma gidiyor😂
Evet çok esnek ve çok dar
Hiç sevmem tavsiye etmem
o erkek için kadın için değil
Anal sevmiyorum
Bağırtmak