Sorum çok net. Ya evlilik düşündüğüm biri çıkarsa onunla bir şeyler yaşasam ayrı dert yaşamasam ayrı dert olur. Ya ten uyumumuz olmazsa ne yapacağım? İğrenirsem ne yapacağım? Belki ağız bakımlarını yapmıyor öp*şmeden nereden anlayacağım? Hakkımda hemen karalama kampanyası çıkarırsa? Diyelim olmadı. Bu kişinin ailesiyle de tanıştım mesela. Beni ailesiyle beraber herkese kötülerse? Böyle şeyler etrafımda çok fazla var ve evlilik sevgililik fobim oluştu cidden.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
1 yılElbette yaşadım halen bekarım herkes yaşamıştır yaşamadım diyenin de ağzının ortasına terlik atarım. Böyle şeyler gayet normaldir. Fazla ileri gitmeden iki taraf da kendi arasında bir şeyler yaşamalı bence. Hatta mümkünse bir süre birlikte yaşamak gerekir. Bu da gelecekte aynı ortamda bulunmanın faydasının zararının ne olacağını gösterir. Evlenmek denilen şey öyle basit bir şey olmamalı.
02 Yorumla
Soran1 yılBence de. Büyüklerimiz alışmış kumar oynamaya. Gençleri de buna sürüklüyor.
- 1 yıl
Yok aga saçma sapan duvarlarını yeni neslin etrafına örmesinler.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılAlmayı bu kadar normalleştirmeyin
İnananlar için ayet açık
Zinaya yaklaşmayın, çünkü o, şüphesiz bir hayasızlık, iğrençlik, kötü bir yoldur." (İsra Suresi: Ayet 32) ''Fuhşun açığına da, gizlisine de yaklaşmayın.” (En' * suresi, 151
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılZinayı demiştim klavye saçmalamış
Soran1 yılAma kumar oynamak kolay mı. Kumara mı gelelim. Oyunamı gelelim. Etrafta efendi efendi denen süt kuzuları karıyı şapamazsa nolcak.🤭😂😂😂😂
Soran1 yılVeya yapamadıgı için zalimliğini karısına gösterirse farklı zararlar vermeye kalkarsa.
Cevap sahibi1 yılBen allah için doğruyu söyledim daha söyleyecek bir şey yok ısteyen öğüt alır isteyen almaz bak başına neler geldi kullanıldın allah tövbe nasip etsin
Ey mü’minler! İçinizden hayra çağıran, iyiliği emredip kötülüğü yasaklayan seçkin bir topluluk bulunsun. İşte onlar, doğru ve kalıcı yatırım yapıp kurtuluşa erenlerin ta kendileridir. Selametle
Soran1 yılTeşekkürler kardeş sağ ol da. Ben fazla inceliyorum bu konuyu. Ortalık çok karmaşık iyi insanlar azaldı. Vicdanlıları da toprak alıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
20Cevap
Bu kadar ince düşünürsen kafayı yersin her şeyin hayırlısı de geç bi tarafa
03 Yorumla
Soran1 yılOldu, kadersizim. Hayatı ot gibi köşeden kenardan izleyeceğim. Zaten milletin gözüne çok batıyom. Kendilerine bakmıyorlar.
Soran1 yılOrası öyle gerçekten iyi dedin. Harbi iyi dedin. İyi geldi 🤭😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılUfak tefek yaşanmalı bence evlendikten sonra uyum olmazsa daha büyük sıkıntı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
1 yılben yaşamadım karşımdaki insandan da aynı hassasiyeti beklerim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılBen böyle bir konuda kumar oynamam. İyi bir cinsel hayat evliliğin temel taşlarından birisi
00 Yorumla
1 yılBiz erkeklerde sorun olmuyor. Rahatca yaşarım.
00 YorumlaCinsellik yasamasanda illaki opusme sevisme olur yahu okadarda degil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı.
1 yılEvlenmeden yaşarsan evliliği unut
02 Yorumla
Soran1 yılEh, tecrübe olsa. Belki onda sıkıntı var. Yapamıyor belki.
- 1 yıl
O zaman sanal seks yapacaksın. Öyle reel yaparsan iyi s*iker sonra terkeder sen her türlü s*ikilmiş olursun kivranirsin
1 yılKaraktersize denk gelirsen
010 Yorumla
Soran1 yılSev*şmesine bakalım da, karakteriyle sonra ilgilenelim. Belli olmuyor zaten dimi. Belki evlenince tuhaf davranacak. İlla günaha mı girelim ya, zina olur mu iki bekar niye zina oluyor ya. Evli olsa, anlarım da of.
- 1 yıl
Sevişip dene
Soran1 yılKaraktersiz çıktı diyelim. Vicdansız da diyorum ben öylelerine. En fazla aleyhime neler yapabilir? Diyelim beğenmedim. Ne olur?
- 1 yıl
Hiç bisey yapamaz otelde goris ve soyunmadan etrafı kontrol et
Soran1 yılOtel kötü bir izlenim verir. Samimiyetime güvense sorun olmaz da, emin olamıyoruz mesela.
- 1 yıl
Niye kötü izlenim versin ki
Soran1 yılEv olsa nasıl olur?
- 1 yıl
O riskli
Soran1 yılNe gibi riski olabilir?
- 1 yıl
Gizli kamera koymuş olabilir eve sonradan Başka arkadaşları gelebilir içeceğini madde atıp seni bayıltıp istemediğin görüntülerini çekebilir
Merhaba, bekaretin senin için önemi nedir?
02 Yorumla
Soran1 yılSizin için önemlş olduğu için bizim için önemli.🤭😂 derrmişim.
Yasandi ve pisman degilim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvlilik öncesi test sürüşü şart
02 Yorumla
Soran1 yılAma günah da şimdi. Nasıl olcak ya canım sıkıldı şimdi çok. Streslendim.
Cevap sahibi1 yılParanoya yapma o kendine baksın erkek için normalse kadın için de normal
Gizli Üye(36-45)1 yılTensel çekim diye bisey var onu hissetmenizlazim
01 Yorumla
Soran1 yılBöyle boynun bacakların sırtın karıncalanıyo sıcacık bir his geliyo rahatlatıcı. Ondan mı bahsediyoz aga?
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet ve o kişiyle de evlendim
00 Yorumla
1 yılKocasından önce bayağı kadını kullandık
03 Yorumla
Soran1 yılNeler hissediyorsun?
- 1 yıl
Yaşandı bitti yenileri var onları
Soran1 yılVay be helal devamke bilader kolay gele hıncını çıkar. 😂
Yaşamadım, yaşamam.
01 Yorumla
Soran1 yılNeden bu kadar kesin konuştun ki? Belki de aşık olduğun kişi karşına çıkmadı? Hoşlanmadın belki birinden? İnsanız sonuçta, kan çeker illa ki. Çekmiyorsa ya denk gelmedi, ya da hormonal sorun olabilir. Ama şöyle söyleyeyim, irade diyorsan, müthişsinnnn.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSevgilimle yaşıyoruz
10 Yorumla
1 yılYaşamadım
10 Yorumla
1 yılHayır
10 YorumlaYaşadık çok
00 Yorumla
1 yılKarar senin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılNe oldu yakınlaşma?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılEvlenmedim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
1 yılYaşamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşamadım gerek yok
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem