Pişman olmamak için doğru olan evlenince diye düşünülüyor çoğunlukla ama öncedende olabilir bu konu hakkı da görüşleriniz nelerdir
Evlenmeden önce
Evlenince
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evlenme kararı çok ciddi bir karardır ve eş adayımızın çok iyi tanımamızı gerektiren, sevgi, saygı ve aşk duyduğumuz, güvendiğimiz, tutku ile bağlandığımız biri olması çok önemlidir. Eş adayımızı tanımak ise sadece adı, soyadı, ne yer ne içer, neyi sever neyden nefret eder demek değildir. Eş adayımızı tanımak deyince her şey işin içine girer ve bunlardan biri de cinselliktir. Ten uyumu dediğimiz şey yok ise, hiç dokunmadığımız, sarılmadığımız, öpmediğimiz, sevişmediğimiz biri ise evlenmek gerçekten çok büyük bir risktir. Ya sonrası, ya nikahtan sonra rüya bozulup uyandığımızda ne kalacak elimizde? Evet ben bu hatayı yaptım ve 20 yılım boşa gitti. Şimdi mi? Aşk ile sevicem, deliler gibi sevişicem ve çok iyi tanıyıp, güvenicem ve şimdi buldum, bu tam aradığım kadın deyip evlenicem ki bir daha boşanma olmasın...
@ssuleymn Kızım var 20 yaşında ve ona da aynısını söyledim. Aşık olmadıkça haddini aşıksan da sevgini, sevdanı, ciddiyet ve samimiyetini bil. Sevişmekten de, kalbinden geçenleri yaşamaktan da korkma dedim. Evet bizleri ancak aşk korur ve aşık isek her konuda anlaşır, güvenir, inanır ve paylaşır, yaşarız ki zaten aşk ile olan her şey bütünleştirir, yaklaştırır, sonsuzlaştırır...
Bence insanlar evleneceği kişiyi beklemeli.. Ben evlenmeden cinsellik yaşamam birgün evlenirsem evleneceğim kızın yüzüne bakabilmek için hiç bir kızla cinsellik yaşamıcam... Sadece birgün evlenirsem evleneceğim kızla herşeyi yaşarım kısacası.. Evlenmeden cinselliği yaşayan insanlar birgün evlenince eşlerinin yüzüne nasıl bakabilirler... Neyse. Allah yolunuzu bahtınızı acık etsin
Evlenince
Cevap
18Cevap
ciddi olduğumu düşündüğüm kızla ilkimizi yaşamak isterdim evlenmeden önce zaten ciddi ve daha çok bağlanmış olurum ona bu yüzden evlilikten önce olabilir
Eşimle evlilik öncesi küçük kaçamaklar sevişmeler yaşadım evlenmeden önce bunları yapmazsan evlilik olunca cinsel yönden mutsuz olma ihtimali var ten uyumu önemli
Ben yapmadim hic evlenirsem yaparim kendime ve esime saygim var
bakire mısınız bakır mısınız değil misiniz sorusunun tersten yazılmış hali
Once yaptim pisman degilim
hala evli değilim ki ne diyim
Olması gereken evlenince
Malesef evlenmeden A sikkini isaretleyebiliyorm
evlenmeye çok var daha
Daha yapmadım
Yapmadım karşıma hep yapan kaşar lar çıkıyor
Evlenince yapacağım.
Önce daha önce
Evlrnmedrn once