Güncellemeler
+1 yıl
Anketi evlenmeden de eşiyle cinsel hayatı olan çiftler kazanmış. Türkiye gibi bir ülkede şaşırtıcı bir tablo😃
Evli olanlar, eşinizle evlendikten sonra mı seks yapmaya başladınız, yoksa evlenmeden önce de cinsel hayatınız var mıydı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evlenmeden önce vardı
Erkekler yattıkları kızla evlenmez diyenler utanır mı, sanmam😃Şaka bir yana, eşiniz size kötü gözle baktı mı seks yaptıktan sonra? Bu sitede hep görüyorum, erkekler evlenmeden sevildikleri kadınlara saygı duymaz diyorlar. Sizin eşinizde bu oldu mu?
Birbirimizi çok seviyorduk çok arzuluyorduk. Ayda bir filan yaptık
Vardı , nişanlı iken başlamıştı
Peki hiç eşinizle seks yaptıktan sonra onu afedersiniz hafif kadın olarak gördünüz mü? Çünkü bu sitede hep görüyorum, erkekler evlenmeden seks yaptıkları kadınlara saygı duymaz falan diyorlar. Bence yanlış bir düşünce yapısı..
Bakın nişanlı iken yazdım, artık o benimdi. Ama sevgili mevzusunu soruyorsan kesinlikle basit kadındır gözüyle bakarlar. Elde edilemeyen kıymetlidir
Nişanlıyken iş yüzük ile resmileştiği için mi böyle düşünüyorsunuz?
Tam öyle değil, sınırı o koymuştu. Nişanlanalım sonra yüzeysel yapalım diye. Resmiyet umrumda değil, hissetmek benim için , artık eminim karım olacak, onun istediği zamanda yaşadık.
Sevgili ile asla olmamalı, öpüşme yüzeysel sevişme en fazla oral filan ama bekaret ne olacağı belli olmayan bir ilişkide teslim edilmemeli
Peki aranızda imam nikahı falan var mıydı
Evet. Vardı.
Ama yürümedi işte sonu olmadı 6 7 senede bitti
O zaman zaten dinen de evli sayılırsınız, zina ya da girmiyor. Mutluluklar dilerim eşinizle.
Sen gerçekten okumadan yazıyorsun. Bitti dedik ya 😀😀😀
Hahahah pardon okumamışım orasını😃😅
Herşeyi kuralına göre yapsan da olmayınca olmuyor
Yoktu sen evli misin veya evlenmek üzere mi?
Yok evli değilim evlenmek üzere de değilim
Ee neden merak ettin
Öylesine yani, anket yapmak istedim. Türk toplumunun evlilik dışı cinselliğe bakışı nedir diye düşündüm. Meraktan yani..
Senin görüşün nedir
Ben kendi adıma yaşamamayı tercih ediyorum diyelim.
Bence de olması gereken bu
Evet vardi