Cinsel Yaşam Küçük yuvarlak kalça mı yoksa büyük yuvarlak kalça mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 🤔🤔 Güncellemeler+1 yıl Hof keşke anket açsaydım Küçük yuvarlak kalça mı yoksa büyük yuvarlak kalça mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Oyunadamı4 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Büyük kalça ama geniş severim ben yuvarlak değil. Seninki yuvarlak mi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Büyük dolgun benimki. Yuvarlak geniş farkı tam nasıl oluyordu Yorumla Oyunadamı4 +1 yıl Anlatayim mi Yorumla Soran +1 yıl Anlat Yorumla Soran +1 yıl İstemiyorum öyle Yorumla Oyunadamı4 +1 yıl M3cbur ama Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Gezen tavuksa kalca severim yetiştirme pilic se olmaz önemli olan doğal olması 0 0 Yorumla
UmutUzayda Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 87% +1 yıl Çok büyük ve çok küçük olmayan orta yuvarlak kalça 🤤🤤 0 0 Yorumla
xtralllll Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 83% +1 yıl Kız büyüğün yerini ne tutabilir sana diyorum 0 50 Yorumla Soran +1 yıl Tutuyormuş bak yorumlara 🥺 Yorumla xtralllll +1 yıl Sen salla. onlari senin büyükmüş yorumlarda. okudum bedenim kaç çevresi kalça kismi Yorumla Soran +1 yıl Unuttum 🥺 Yorumla xtralllll +1 yıl Çok buyukmu peki çok büyük olsun 😔 Yorumla Soran +1 yıl Baya büyük Yorumla xtralllll +1 yıl Oyyyy ağzıma otursan nolur sence Yorumla Soran +1 yıl Yüzün gözükmez 😂 Yorumla xtralllll +1 yıl Basım balcalarinin arasında kaybolsun ağzıma gelir misin o sekil Yorumla xtralllll +1 yıl Okudunmu Yorumla Soran +1 yıl Okudum Yorumla xtralllll +1 yıl Doldururmuydun agzimi suyunla o sekil Yorumla Soran +1 yıl Doldururdum Yorumla xtralllll +1 yıl Dilimi sokardim bende inlerdin Yorumla Soran +1 yıl Akardı sularım hep Yorumla xtralllll +1 yıl Aklımda o kadar şey varki burada herkes okuyor bizi Yorumla Soran +1 yıl Heyecanlı değil mi Yorumla xtralllll +1 yıl Çok şeyden ckyim Yorumla xtralllll +1 yıl Acik Yorumla xtralllll +1 yıl ... Bekliyorum Yorumla xtralllll +1 yıl Burdamisjn Yorumla xtralllll +1 yıl Keşke yzsan Yorumla Soran +1 yıl Yazmak istemiyorum Yorumla xtralllll +1 yıl Niye ama niye 😔 Yorumla xtralllll +1 yıl Tanidikmisin yoksa Yorumla Soran +1 yıl Yok ilk defa gördüm seni Yorumla xtralllll +1 yıl E tamam işte n'olacak valla kalcam büyük diyince aklımı aldın napim söyle napim Yorumla Soran +1 yıl 😅😂 E yazsam nolcak ki Yorumla xtralllll +1 yıl Rica ediyorum olur mu elimde değil Yorumla xtralllll +1 yıl Gülme ama 😂 konusacaz Yorumla xtralllll +1 yıl Hani kafam arasinda kaybolacakti ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Yazınca kaybolmaz ki🙊 Yorumla xtralllll +1 yıl Ya olsun büyük ya o benim herseyim o kadar seviyorum ki büyüktür diyince o benimmmm 😂 Yorumla xtralllll +1 yıl Hadi bekliyorum ☺️ Yorumla xtralllll +1 yıl Kafayı yiyicem valla bana kalcam büyük dedin aklımı başımdan aldın şimdi yazmiyirssun 😭😭 ya öldürdün beni oldurdun Yorumla Soran +1 yıl Alışman lazım buna da Yorumla xtralllll +1 yıl Kalcan büyük olmasa valla rahaatsiz etmezdim ama çok büyükmüş 😂 kalbimi söktün kalbimi Yorumla xtralllll +1 yıl Senin kilon nasıl peki kiloluyum deme beni tam öldürürsün Yorumla Soran +1 yıl Kilolu mu seviyorsun Yorumla xtralllll +1 yıl Kilolu çok seviyorum kadın kilolu olmazsa bile kalçası büyük olsa yine çok istiyorum Yorumla Soran +1 yıl Bende hepsi var. Göğüslerim de büyük Yorumla xtralllll +1 yıl Boy kilon kaç senin Yorumla xtralllll +1 yıl Göğüs te büyük sen hayalimsin Yorumla Soran +1 yıl 160 85 Yorumla xtralllll +1 yıl Biraz işim vardı yazamadim of of of boy kiloya bak nasıl biseysin sen Allah askina Yorumla xtralllll +1 yıl Pist ,☺️ Yorumla xtralllll +1 yıl Yüzüme vur su kalçalarını Yorumla xtralllll +1 yıl Şey gibi twerk dansi varya yüzüme otur o şekil yüzüme çarpacak şekilde twerk yap kalçalar dalgalanip yüzüne çarpsın Yorumla xtralllll +1 yıl Müsait olunca gel ama tamam şimdi belliki müsait değilsin ama işin bitince yaz lutfen Yorumla xtralllll +1 yıl Gün içinde dedim işin vardır akşam oldu musaitsindir artik Yorumla xtralllll +1 yıl Ne yaptım niye susuyorsun Yorumla
HardAktif99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Herturlu is gorur seninki nasil 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Büyük benimki Yorumla HardAktif99 +1 yıl İyi dalgalanir Yorumla Soran +1 yıl Evet dalgalanıyor Yorumla HardAktif99 +1 yıl Tokatlamasi zevkli olur Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İkisininde yeri bambaska 😉😉 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Seni görünce aklıma mert geliyor Yorumla Uluocakerem +1 yıl Beni goruncemi? Mert kim sen kimsin bu arada? Yorumla Soran +1 yıl Bilmem bu resmi kullanıyordu Yorumla Uluocakerem +1 yıl Anladim belki mert benimdir :) Yorumla Soran +1 yıl Yaşınız tutmuyor hem sen Keremsin😅 Yorumla Uluocakerem +1 yıl Hahaha saka yaptim kim oldugunu merak ettim sadece :) Yorumla Soran +1 yıl Ben birisi 😅 Yorumla Uluocakerem +1 yıl Nasil istersen :) israr yok :) Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yuvarlak sa sorun yok 0 0 Yorumla
assassin8686 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı. Küçük yuvarlak kesinlikle 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kesinlikle küçük yuvarlak 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. İkiside 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Küçük 1 avuçluk 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Diri kalça 0 0 Yorumla
bilal035 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. Küçük tercihimdir 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Küçük 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Büyük kalça ama geniş severim ben yuvarlak değil. Seninki yuvarlak mi
Büyük dolgun benimki. Yuvarlak geniş farkı tam nasıl oluyordu
Anlatayim mi
Anlat
İstemiyorum öyle
M3cbur ama
Gezen tavuksa kalca severim yetiştirme pilic se olmaz önemli olan doğal olması
Çok büyük ve çok küçük olmayan orta yuvarlak kalça 🤤🤤
Kız büyüğün yerini ne tutabilir sana diyorum
Tutuyormuş bak yorumlara 🥺
Sen salla. onlari senin büyükmüş yorumlarda. okudum bedenim kaç çevresi kalça kismi
Unuttum 🥺
Çok buyukmu peki çok büyük olsun 😔
Baya büyük
Oyyyy ağzıma otursan nolur sence
Yüzün gözükmez 😂
Basım balcalarinin arasında kaybolsun ağzıma gelir misin o sekil
Okudunmu
Okudum
Doldururmuydun agzimi suyunla o sekil
Doldururdum
Dilimi sokardim bende inlerdin
Akardı sularım hep
Aklımda o kadar şey varki burada herkes okuyor bizi
Heyecanlı değil mi
Çok şeyden ckyim
Acik
... Bekliyorum
Burdamisjn
Keşke yzsan
Yazmak istemiyorum
Niye ama niye 😔
Tanidikmisin yoksa
Yok ilk defa gördüm seni
E tamam işte n'olacak valla kalcam büyük diyince aklımı aldın napim söyle napim
😅😂 E yazsam nolcak ki
Rica ediyorum olur mu elimde değil
Gülme ama 😂 konusacaz
Hani kafam arasinda kaybolacakti ☺️
Yazınca kaybolmaz ki🙊
Ya olsun büyük ya o benim herseyim o kadar seviyorum ki büyüktür diyince o benimmmm 😂
Hadi bekliyorum ☺️
Kafayı yiyicem valla bana kalcam büyük dedin aklımı başımdan aldın şimdi yazmiyirssun 😭😭 ya öldürdün beni oldurdun
Alışman lazım buna da
Kalcan büyük olmasa valla rahaatsiz etmezdim ama çok büyükmüş 😂 kalbimi söktün kalbimi
Senin kilon nasıl peki kiloluyum deme beni tam öldürürsün
Kilolu mu seviyorsun
Kilolu çok seviyorum kadın kilolu olmazsa bile kalçası büyük olsa yine çok istiyorum
Bende hepsi var. Göğüslerim de büyük
Boy kilon kaç senin
Göğüs te büyük sen hayalimsin
160 85
Biraz işim vardı yazamadim of of of boy kiloya bak nasıl biseysin sen Allah askina
Pist ,☺️
Yüzüme vur su kalçalarını
Şey gibi twerk dansi varya yüzüme otur o şekil yüzüme çarpacak şekilde twerk yap kalçalar dalgalanip yüzüne çarpsın
Müsait olunca gel ama tamam şimdi belliki müsait değilsin ama işin bitince yaz lutfen
Gün içinde dedim işin vardır akşam oldu musaitsindir artik
Ne yaptım niye susuyorsun
Herturlu is gorur seninki nasil
Büyük benimki
İyi dalgalanir
Evet dalgalanıyor
Tokatlamasi zevkli olur
İkisininde yeri bambaska 😉😉
Seni görünce aklıma mert geliyor
Beni goruncemi? Mert kim sen kimsin bu arada?
Bilmem bu resmi kullanıyordu
Anladim belki mert benimdir :)
Yaşınız tutmuyor hem sen Keremsin😅
Hahaha saka yaptim kim oldugunu merak ettim sadece :)
Ben birisi 😅
Nasil istersen :) israr yok :)
Minik yuvarlak tabiki
Yuvarlak sa sorun yok
Benim ki küçük yuvarlak tatlım
Küçük yuvarlak kesinlikle
Küçük yuvarlak kalça muhteşem
Kesinlikle küçük yuvarlak
Fark etmez
İkiside
Küçük 1 avuçluk
Normal