Cinsel Yaşam Büyük kalça mı küçük kalça mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 daha cekici 💅 Buyuk Kalca 😛 Kucuk Kalca 😋 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl Hangimiz daha genç duruyoo? ↗ Güncellemeler1 yıl YORUM YAZAR MISINIZ 💋💋 Büyük kalça mı küçük kalça mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Kamyon kasası gibi kocaman da olmasın ama. Maksimum 100-110 arası iyidir 0 0 Yorumla
BadboyBoss Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kalçanın da memenin de ellerin de ayakların da kadının da miniğin severim 2 1 Yorumla BadboyBoss 1 yıl Sağdaki minikten bir adet alabiliyormuyum Yorumla
doga_sevenadam Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Tabiki de büyük kalça vurdukça ses getirip dalgalancak 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Buyuk ama buyuk dediysem de zenci Nicki minaj gibi de degil yani kucuk olmasin sadece yoksa normal orta derdim 1 0 Yorumla
Savaşçı-Türk Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı. Hafif büyük ve yukarı doğru kalkık olan veya yukarı yuvarlak olan daha sesksi oluyor.. 0 0 Yorumla
Slimgirly Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Küçük olsun minimal ahah 6 3 Yorumla doga_sevenadam 1 yıl Dar ve küçük de zevk verir 😅 Yorumla Slimgirly 1 yıl Sana dolgun lazımmış 😀 Yorumla doga_sevenadam 1 yıl İlki küçüktü zorlanıyordu 😅 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Küçük kalça tabii ki. 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Orta ama dolgun 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Geniş, dolgun, sıkı kalça... 1 1 Yorumla Banker_Bilo 1 yıl Bkz. güzide onlyfans yıldızlarımızdan Gizem Bağdaçiçek'in (@gizemsavagex) kalçası...
four4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı. Büyük kalça çok sorun değilde küçük göğüs problem 1 0 Yorumla
осамеонтт Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Senin kalçan desem abartmış olur muyum 0 0 Yorumla
AlparslanCCC Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Dayanıklıysa küçük olsun dar olsun 😋 0 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bilmiyorum küçük kalça daha çok etkiliyor beni 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Büyük tabi yaa 1 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Büyük kalca 1 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. benim orta 1 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Küçük kalça canım 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Büyük kalça candır 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ben küçük seviyorum 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Büyük tabi ki 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Öndeki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Kamyon kasası gibi kocaman da olmasın ama. Maksimum 100-110 arası iyidir
Kalçanın da memenin de ellerin de ayakların da kadının da miniğin severim
Sağdaki minikten bir adet alabiliyormuyum
Tabiki de büyük kalça vurdukça ses getirip dalgalancak
Buyuk ama buyuk dediysem de zenci Nicki minaj gibi de degil yani kucuk olmasin sadece yoksa normal orta derdim
Hafif büyük ve yukarı doğru kalkık olan veya yukarı yuvarlak olan daha sesksi oluyor..
Küçük olsun minimal ahah
Dar ve küçük de zevk verir 😅
Sana dolgun lazımmış 😀
İlki küçüktü zorlanıyordu 😅
Küçük kalça tabii ki.
Orta ama dolgun
Geniş, dolgun, sıkı kalça...
Bkz. güzide onlyfans yıldızlarımızdan Gizem Bağdaçiçek'in (@gizemsavagex) kalçası...
Kalçada göğüste küçük olmalı
Büyük kalça çok sorun değilde küçük göğüs problem
Benim kalçam tabi ki.
Fark etmez her şekilde girerim
Büyük kalça 😋 😋 💋 👣 👣 💋
Senin kalçan desem abartmış olur muyum
Dayanıklıysa küçük olsun dar olsun 😋
Bilmiyorum küçük kalça daha çok etkiliyor beni
Büyük tabi yaa
Orta
kucuk
Büyük kalca