Geçmişimde biriyle birlikte oldum. Yeni biriyle tanıştığımda bu durumu anlatma zorunluluğu hissediyorum sonra tanıştığım kişiyle olmayıp yolları ayırınca kendimi kötü hissediyorum böyle özel bi durumu paylaştığım için
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılben de bunu paylaşma kimse ile. ne kadar çok kişiyle paylaşırsan o kadar çok adın çıkar. hatta evleneceğin erkekle bile paylaşma derim, ilk başta anlayışla karşılasa bile erkekler zamanla laf sokmalara başına kakmalara başlarlar mutlaka geçmişini, hatta kendi ile kıyaslamalara girip sürekli seni aşağılamaya bile başlarlar... ben tecavüze uğramıştım 14 yaşında, 30 yaşında evlendim, evlendiğim adam yaşadığım şeyi biliyordu ve çok anlayışla karşıladı, ama zamanda değişti çok başka biri oldu, ilişkimiz esnasında yaşadığım tecavüz olayını hem ima etmeye başladı ondan da zevk aldın mı onun altında da böyle inlemişmişydin, onun şeyi nasıldı gibi hep bu tür laflarla kafama kakmaya başlamıştı geçmişimdeki tecavüz olayını.. bence geçmişte ne yaşanmışsa sır olarak kalmalı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılherkese her şey anlatılmaz eğer evleneceğin kişi olduğuna eminsen nişan oldu ve arada sevgi oluştuysa o zmn anlatırsın. kabul ederse evlenirsiniz etmezse nişandan geri dönmüş olursunuz
02 Yorumla
Soran1 yılAma o nişan aşamasına kadar saklamak kandırmak olur vaktini çalmak olur
- 1 yıl
yani ilk görüşmede de anlatılmaz ama nişan ve sözden önce münasip bi zamanda söyleyebilirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
1 yılbence karşındakiyle konu artık çok ciddi bir yere gidiyorsan bunu paylaşmalısın. yaşadıkların seni kötü birisi yapmaz herkese de açıklama borçlu değilsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
1 yılSaklarsan ilerde igrenirse daha kötü olur. İlk bulusmada olmasa da bir kaç buluşma vs sonra söylemen en güzeli
02 Yorumla
Soran1 yılBen söylemeden nasıl öğrenecek
- 1 yıl
Sen söylemeden öğrenemez belki ama senin içinde sıkıntı olarak kalmayacak mi, onu kandırmış aldatmış gibi düşünüp hissetmeyecek misin. Hiçbir şey hissetmem diyorsan söyleme o zaman
yatarsanız öğrenmiş olur. yatacak kadar yürümeden bitersede anlatmana gerek olmadan bitmiş olur. boş iş yapıyormuşsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Yeni birine eski olanları anlatma yeni biriylede gidip hemen yatma biraz ciddi ol
01 Yorumla
Soran1 yılYatmıyorum zaten deli misin
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Performansı iyisiydi. Birde diğerine iştahını kalmadımı
00 YorumlaKafana takma böyle şeyleri ve öyle birinin dana denk gelmesi gerek yaşın kaç
00 Yorumla
1 yılSeni anlatan biliyorum ama bu seni cinsel obje olarak görmelerini sağlar
00 Yorumla
1 yılYani sorarsa evet umarım ilerde pişman olmazsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılAnlatma ne zorluğun var ki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılBunu konuşarak aşman gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSakın anlatma pisman olursun
02 Yorumla
Soran1 yılBu olayı yaşadığımı bilen eski sevgilim var ve hala seviyor bu halimle bile kabul edecek sence ona bi şans vermeli miyim bu yükten kurtulmak için
Cevap sahibi1 yılNeden ayrilmiştiniz
Gizli Üye(25-29)1 yılCinsellik yaşadığın için pismanlikmi var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence anlatmalisin ben sorun etmezdim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBence hiç anlatma
05 Yorumla
Soran1 yılEvlenecek olsak bile mi
- 1 yıl
Evet
Soran1 yılAnlamaz mı
- 1 yıl
Anlamaz
- 1 yıl
mastürbasyon yaparken parmağını kaçtı dersin
1 yılAnlatma
01 Yorumla
Soran1 yılEe ama ya evlilik noktasına gelecek olsak sonradan öğrense daha kötü olur
1 yılAnlatma
00 YorumlaAnlatırsan daha çok istekli olur sana karşı
00 Yorumla
1 yılAnlatman gerekiyor
00 YorumlaSorun olmazz bencee
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAnlatma
04 Yorumla
Soran1 yılHiç mi? ya evlenince anlarsa
Cevap sahibi1 yılÇok önem verdiğini söylüyosa üstü kapalı olduğunu söyle sadece ama gerek yok bence olan olmuş
Soran1 yılBunun üstü kapalı söylenecek bi tarafı yokki oldu veya olmadı
Cevap sahibi1 yılTamam işte o kadar söyle çok ısrar ederse normalde söylenmemeli ama bazıları illa bakire ister o zaman sıkıntı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne