Arkadaşlar sevgilim 8 yıl ailesinden uzakta üniversite okuyup çalışmış. Bu 8 yılda 2 tane sevgilisi olmuş bir 4-5 aylık digeri ise 3 buçuk yıllık. Ben Evlenme aşamasında nikaha 1 hafta kala nefsimize yenik düşük beraber olduk ama regl oldugundan haberim yoktu aslında o sırada yapma falan dedi galiba tam hatırlamıyorum ama ben bakire olup olmadığını anlayamadım. Şimdi kafamda soru işaretleri var acaba benden önce bir cinsel ilişki yaşamışmıydı diye geçmişi kafamı aşırı derece kurcalıyor. Ya beni reglken birlikte olupta bakireyim diye kandırıyorsa diye aklımı felaket bulandırıyor içim içimi yiyor yerimde duramıyorum. Şimdide aklıma eski sevgilisine üslubuyla yazıp sormak geliyor ama bununda hiç doğru olmadığını biliyorum. Ben ne yapıcam Aklımı kaçırmak üzereyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa kardeşim bu tür şeyler hep yaşanır ki garip gelmesin sana, eminim o 3 yillik ilişkisinde defalarca kes içine almıştır emin ol buna bak.
Genelde asıl ciddi olacağı evlenecegi kişiyle hic yasamazlar neden dersen o kişi kendisini birakirsa onun gibisini bulamamaktan korkarlar ondan geri çekilmiştir, ve evet regl diye kandiran da cok oluyor, emin ol bak emin ol kadinlarin içindeki seytanliklari asla ama asla tahmin edemezsin. Bu tür konularda çok tecrubem var emin olabilirsin, en saf ve temizine bile denk gelsen hep şüphe duy şüphe duy şüphe duy kardeşim.06 Yorumla
Soran+1 yılAbi ben napayım kendimi kandırılmış gibi hissediyorum. Kız beni çok seviyor belli ama neden beni engellemedi reglken sanki bunları ayarlamış gibi geliyor bana. Eski sevgilisine üslubuyla sorsam çok yanlış olur mu?
Cevap sahibi+1 yılEski sevgilisinin doğru veya yalan söylediğini asla ama asla bilemezsin.
Buluşmayı kız kendisi mi istedi seninle yoksa sen mi bulustun?
Soran+1 yılBeraber karar vermiştik
Cevap sahibi+1 yılKardeşim gerçeği hiç bir şekilde bilemezsin, bildiğin vajinayi aralayip bakman gerek, anlaşılır aslinda kolay şekilde ama sen bilmiyorsun işte, istersen ben gelip yardımcı olayım?
Soran+1 yılNasıl yardımcı Olcan aq gelip nişanlımın özel bölgesine mi bakıcan orspu cocugu
Cevap sahibi+1 yılEvet? Garip olan ne ki anlamadim shshs
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılBu konuyu unutacaksın ve bakire kabul edeceksin.
Diğer davranışların hiçbirisi doğru olmaz.
Sen araştırınca güven problemi çıkacak. Ayrıca doğruya da ulaşamayacaksın.
Ayrıca tahminle şüpheyle zanla yapılan işler genelde şeytanidir.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılFarz edelim ki bakireydi ama anal ilişkiye girdi
Napıcan? Sen ondan önce başkasıyla ilişkiye girdin mi?12 Yorumla
Soran+1 yılHayır ilk defa onunla oldu çok pişmanım. Regl oldugu için hemen bıraktık zaten ama ben bakire olup olmadığını anlayamadım
Soran+1 yılEski sevgilisine sormam ama üslubuyla beni çok küçük düşürürmü?
+1 yılFena yerden gitmişsin. maalesef. Bir ömür bununla yasayacaksin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende nefsine düşüp cakmasaydin demezler mı adama
02 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim evlenme aşamasında büyük bir hata yaptım ama sonuçta sorun bu degil çok boktan bir durumun içine düştüm
Cevap sahibi+1 yılDüşmeseydin
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen bakir miydin
112 Yorumla
Soran+1 yılEvet ilk defa oldu. daha önce bir kızla temasım bile olmamıştı. Kendimi erkek olarak hep eşime sakladım
Cevap sahibi+1 yılYani o kadar ilişkisi olmus cokta guven vermedi ama evlencek olduğun kişiye de tanir tahmin edip hissedersin ki regline denk gelmis cokta hesaba katılmış gibi geldi. Evlenmeye kadar bakir bekleyip bunu sorgulaman da hakkın. Ama yol bu kadar da yakınken bir seyleri bozacak mısın
Sineye çekmen lazım
Soran+1 yılLütfen ben çok temiz kalpli bir insanım bana yardım et kardeşim eğer benden önce birşeyler yaşamışsa ben onu hazmedemem vede kabul edemem ne yapayım bilmiyorum. Bana karşı hep dürüsttü kaç kere sordum daha önce bir şey yaşamadım deyip yemin etti. Ama aklımda şüphe var ve eski sevgilisine yazıp konuşmayı bile düşünür oldum o kadar yıkık bir durumdayım
Cevap sahibi+1 yılEski sevgilisine yazsan büyük sorun bence onu sakın yapma da. Güvenmekten başka çaren yok
Cevap sahibi+1 yılBırakmak da kötü olur onun açısından zor durum
Soran+1 yılEski sevgilisine yazıp sorarsam çocuk gidip sevgilime öter hemen dimi. Peki böyle bir durumda sevgilimin gözünde ne duruma düşerim oda çok ayrı bir sorun
Cevap sahibi+1 yılYıkılır kesinlikle ve hoş bir durum asla olmaz
Soran+1 yılBendeki bu şüphe beni yıkmayacak mı?
Soran+1 yılBu durumdan sonra 3 kere sordum yemin etti gözüme bakarak bir şey yaşamadım dedi reglken ilişkiye girdik o anda bakireligimi de kaybettim dedi
Cevap sahibi+1 yılMaalesef söylenecek bir şey yok
Soran+1 yılEski sevgilisiyle konuşursam etik bir durum olmaz mı ve nişanlım bunu öğrenirse ayrılır mı benden sence?
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle olmaz. Dönüp sana der ki bana güvenmiyor musun ve bu beni düşürdüğün durum ne
+1 yılYalayıp yutmuşlardır onu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılüniversitede ohoo yalayıp yutmuşlardır onu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSende yapmasaydn
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım