Sevgilimde kaldım 3 gün boyunca seviştik bakireyim cinsellik yaşamıyoruz şimdilik ben ona dakikalarca oral yaptım 3 gün boyunca ve boşaldı beni hiç getirmedi oral sadece bir kez yaptı 30 saniye mi ne sürdü anlamadım hiçbir şey söylesem bunu bozulur mu hiç tatmin olmadım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yüksek ihtimalle bencil bir erkek. Eğerki gerçekten cinsel anlamda yüksek biri sana değer veren sana ilgi duyan biri olsaydı seni defalarca boşaltıp tatmin edip mutlu edip tam anlamıyla erkekliğini yaşardı. Sorun sende ya da bölgende koku kararma vs değil. Cinselliği boşalmasından ibaret gören erkeğinden. Belkide hayatı boyunca bi kadını tatmin rtmenin yarattığı zevki bilmiyor.
13 Yorumla
Soran1 yılBilmiyor bence de bence de bencil biri oralı vs geçtim ne boyun öpme ne afedersin doğru düzgün göğüs okşama yalama hiçbir şey yok ben hep oral yaptım adama
Soran1 yılBen direkt bir sebebi sorayım ve memnun olmadım diyeyim
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Seninde hakkın boşalıp zevke gelmek. Çok bencilmis. Dakikalarca oral yapması lazım hatta önce seni boşaltmali. Senin ağzına bile belki bosalmistir sen ona oral yaparken
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
47Cevap
1 yılOral yaparken koku vs mi oldu acaba midesi mi bulandı çünkü sen alamayabilirsin kokuyu
819 Yorumla
Soran1 yılDuş almıştım temizdim tek bir tüy yoktu
- 1 yıl
Tuyle ilgisi yok fıstığım. Bazen koku olabiliyor mantar olur başka bir şey olur koku da almış olabilir. Devam etmemiş olabilir. Yerinde olsam ona neden böyle yaptığını doymadigini açık açık ifade ederdim
Soran1 yılSanırım edeceğim ben köle miyim yani
- 1 yıl
Hayır öyle düşünme vardır sebebi konuşmadan da bilemezsin bozulursa bozulsun bırak
Soran1 yılBir sebebi yok bence bencil dudak kenarım yara oldu oral yapmaktan ona o niye bu kadar kısa yapıyor koku olamaz çünkü kendim baktım temiz yani açık yazamıyorum ama onu rahatsız edecek bir şey yoktu
- 1 yıl
Aşkım anlatamıyorum galiba sana. Benimde kokabklir bir başkasının da kokabklir. Kokunun temizlikle Killa ilgisi yok bu içten gelen bir şey mantar vardır enfeksiyon vardır oladabilir e olmayabilir de yani. Bencillikten de yapmış olabilir ama konuşman şart
- 1 yıl
@kanka35 yav bir işine bak sen atlama şu sorularima
Soran1 yılBiliyorum normal bir durum zaten ama gerçekten konu koku vs olamaz kişisel hijyene önem veririm kontrolleri yaptıran biriyim yani sorun keşke o olsa ama değil bana kalırsa bencil çünkü şöyle düşün boyun öpme hani göğüsle ilgilenme hiçbir şey yoktu ben hep oral yapmışım adama 3 gün boyunca
- 1 yıl
Evet sıkıntı haklısın
- 1 yıl
Onun dedigi koku istedigin kadar yıkan mantar ya da enfeksiyon olup vajinanın salgıladıgı koku sarımsak yersin agzın kokar onun gibi dusun keske 69 yapsaydın baktın o yapmıyor sende yapmazsın
Soran1 yıl@Denizkızı18 aşko memem boynumda mi kokuyor onlarla da ilgilenmedi hadi oralı geçtim eliyle niye uyarmadı bence bencil bunun kokuyla ilgisi yok
- 1 yıl
Biz şey düşünüyoruz aslında. O kokuyu aldıktan sonra midesi bulanio hiç dokunmamış olabilir mi diye ama tabi dokunma mevzusu oralden sonra mi önce bilmiyorum. Ama ben de bekçilik olduğunu düşünüyorum dediklerine göre
- 1 yıl
Bence sadece kendini düsünüyor bunu anlaman 3 gun mu sürdü iyi bari anal falan yapmadın
Soran1 yılYani şöyle oral yapmadan önce de hani vücudun başka yerleriyle ilgilenme durumu olmuyor yani benim sadece vajinam yok sonuçta her şeyi geçtim eliyle de mi uyarmaz hadi koku olsun diyelim
- 1 yıl
Tkp atsana konuslaım
- Cinsel Yaşam konusunda 687 cevap paylaştı.
1 yılSöyle tabi ki başta böyle olursa ilerisi çok daha kötü olur. Hiç mi hevesi isteği yok? Sen yaparken iyi o niye sana yapmıyor?
41 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum ki ben de gel yap diyemem adama yani kendi istemesi lazım işte bir defa yaptı sonra hiç yapmadı
- Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı.
1 yılSöyle tabi ne bu sen onu hal et o seni yarım bıraksın olacak şey değil ayrıca bir sürü şey var ne diye mutlu etmiyor seni ilginç
31 Yorumla
Soran1 yılİşte o bir sürü şeyden yaptığı şey öpüşmek
1 yılSöylememen hata olur zaten
Kendini bir halt sanmasın. Onun egosunu yerle bir etmelisin.
Ve şunu da unutma
Yaptıkları yapacaklarınin teminatıdır derim ve giderim06 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın ağzına mıçıcam şimdi onun
- 1 yıl
Kendini Adamim diye gezmesin. Hiç alttan alma.
Soran1 yılAlmayacağım tabii ki ör evladı sinir oldum şimdi
- 1 yıl
Yaşlar kaç sizlerin
Soran1 yıl27 29
- 1 yıl
Aklın varsa evlilik düşünme bununla yoksa hep böyle yarım kalır ve sinirden deli olursun
1 yılKesinlikle söyle ayrıl gerekirse kullandırma kendini
32 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle çok haklısın
- 1 yıl
Dm gelsene
Gizli Üye(25-29)1 yılAynen Kanka bakiresin. ( cinselliğe karşı değilim yanlış anlasilmasin)
42 Yorumla- 1 yıl
Hahah
Soran1 yılTamam sadece seks yapmıyorum diyeyim o zaman
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kötü olmuş senin için 😞 ama en azından karşısındaki insanı da düşünür. Bu kadar bencil olunmaz ki
04 Yorumla
Soran1 yılOluyor işte kendi kendimi getirdim bir defa ben o kadar
Soran1 yılNe pozisyonu
Gizli Üye(25-29)1 yılVay arkadaş hem de deli gibi oral yapan kızı bulmuş ama hakkını vermemiş benim buradan zoruma gitti mk.
Biz güç bela dayanıyoruz bulsak kopartacağız herif yalamıyor bile06 Yorumla
Soran1 yılBence ap talim
Cevap sahibi1 yılNe kadar seviyorsan sev şöyle yapan bir erkek kusura bakma da konu cinsellik olunca seni sadece kullanmış oluyor.
Kadınına değer veren erkek onun boşalması için önlü arkalı altlı üstlü emmedik yer bırakmaz
Soran1 yılHiçbir yerimle ilgilenmedi
Cevap sahibi1 yılÜzgünüm, kıymetin bilinmiyor.
Soran1 yılGaliba haklısın
Cevap sahibi1 yılİyice düşün taşın derim.
Ciddi bir konu
Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. O nasıl bişey la bide 3 gün boyunca hiç yapmadı sen boşa vakit kaybediyorsun onun yanında
08 Yorumla
Soran1 yılBence de öyle yapıyorum gibi geliyor
Soran1 yılEvet göğüs boyun hiçbir şey yok
Soran1 yılYoo ciddiyim
Soran1 yılKonuşacağım akşam
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Soylemen lazım öyle olur mu ya tek taraflı ilişki olmaz öyle saçma şey de olmaz kusura bakmasın ama
02 Yorumla
Soran1 yılBence de olmaz konuscam
Gizli Üye(36-45)1 yılBakire bir kıza oral yapmak yalamak seksten çok daha mükemmel bir zevktir yanlış kişiyle değmeyecek zevkler yaşıyorsun
110 Yorumla
Soran1 yılBir konuşayım önce düzgün bir şekilde
Cevap sahibi1 yılSen dediğin için mi sana istediğini yaşatacak yoksa kendisi senden zevk alarak mı yapacak boşuna konuşma derim
Soran1 yılBilmiyorum yine de bir söyleyeyim
Cevap sahibi1 yılKıza ne zevk verir bilirmisin kızdan bedeninden zevk alarak yalamak inan zevk alarak yapılmayan hiç bir şey zevk vermez yine de konuş
Boy ve kilonu sorsam yazar mısın
Soran1 yıl150 41 kilo
Cevap sahibi1 yılMuhteşem bir kızsın şahane bir fiziğe sahipsin sen
Soran1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılÇok ciddiyim ama şahane bir kızsın
Bazı şeyleri yazmak uygun olmaz ama böyle bir kıza oral yapmak seksten çok daha mükemmel bir zevk olurdu
Soran1 yılAma yapmıyor işte adam
Cevap sahibi1 yılNelerin gerçek zevk verdiğini bilen bir erkek için senin gibi bir kızla sevişmek o kıza oral yapmak seksten çok daha mükemmeldir inan bana saatlerce suyu emilerek oral yapılması gereken eşsiz bir fiziğin var
Gizli Üye(25-29)1 yılBöyle şeyler yaşayıp hayatına biri girince cinsellik yaşadın mı diye sorarsa hayır mı diyeceksin?
15 Yorumla
Soran1 yılHayır biliyor gizlemem ki sadece seks yapmıyorum diyorum
Cevap sahibi1 yılHayır mesela ondan ayrıldın hayatına başka bir erkek girdi ve geçmişi tertemiz biri
o erkek seni tanıdıkça herhangi cinsel bir yakınlaşma yaşadın mı diye sorduğunda cevabın ne olacak?
Soran1 yılCinsellik dışında yaşadığım şeyler oldu diyeceğim sadece seks deneyimim yok diyeceğim bu kadar niye yalan söylim ki
Cevap sahibi1 yılİyi o zaman yalancı çok da ondan sordum.
Soran1 yılHa yok ya sadece seks yapmıyorum tertemizim elime hiç erkek eli değmedi diyecek halim yok
Gizli Üye(25-29)1 yılTatmin etmemiski
Soylesen ne soylemesen ne
Ne suredir sevgilisin18 Yorumla
Soran1 yıl8 ay
Cevap sahibi1 yılPeki sizin Yaşlar kaç yani her buluşmada aynı şeyler mi Geçerdi her buluşmada sevgiliniz sürekli kendisi mi tatmin oluyor sizi hiç tatmin etmek için bir çabası mücadelesi yok mu
Soran1 yılYok çoğunlukla böyle oluyor
Cevap sahibi1 yılPeki bu kişiyle görüşme amacın de sadece bu adamı tatmin etmek için mi varsın Yani diyelim ki ciddi bir süreç var evlendiniz diyelim o zaman çok daha kötü olacak buna emin ol yani işin özeti şu Sen kullanılmaya devam edeceksin Bu şekilde bir ilişki olamaz daha sevgili iken hiçbir şekilde seni mutlu etmek adına bir adım atmayan bir şahsiyet eder de kesinlikle adım atmaz Hele bir de sana sahip olduktan sonra sadece ve sadece kullanılan bir obje olursun
Soran1 yılÇok haklısın ya sevgi yetmiyor işte
Cevap sahibi1 yılSormam gereken birkaç şey daha var profil açıyorum yazar mısın bana
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılBekliyorum. Yazarmsn sen
Gizli Üye(25-29)1 yılNe adamlar var ya kızı tatmin etmeden ben boşalmam öncelik partner de olmalı
06 Yorumla
Soran1 yılMk onun ben ya
Cevap sahibi1 yılDaha ilkinde bırakman lazımdı onu. Oral yapmaması bile saçmalık hani yapmıyorsun bari elinle yap
Soran1 yılİşte onu diyorum ya hani desem ki kötü koku var elinle yap e oda yok
Cevap sahibi1 yılElinle klitorisi okşaması yeterli. Zaten parmakta sokamaz bakiresin. Koku var mı peki temiz olduğundan emin misin
Soran1 yılEminim agdam yeni yapılmıştı e duş aldım gün içinde vajinamı yıkarım kokulu kremler sürdüm daha ne yapayım
Cevap sahibi1 yılDaha yapacağın bir şey yok. Böyle mis gibi kızı buldun mu yalayacaksın. Seninki öküz.
Gizli Üye(36-45)1 yılIsi bilmeyen kadın bedeninden ve ruhundan anlamayan bencil birisiymis yanlis ellerdesin hemde cokkk
010 Yorumla
Soran1 yılBence de öyleyim bir kez konuşacağım ciddi bir şekilde
Cevap sahibi1 yılKonussan da bir sey değişmez genelde tamam derler gecistirirler onceligi sen değilsin kendisi bencil o hep kendi odakli yeterli ilgiyi şefkati hissi vermiyor sana zorlama bir sey değişmez
Soran1 yılHaklısın ama yaşanmışlık var hiç değil ise bir kez konuşayım değişen bir şey olmazsa biter zaten
Cevap sahibi1 yılSana göre var ona göre yok hic bir sey olmamis gibi hayatina devam eder
Soran1 yılEtsin ben de ederim ben kadınım kolaylıkla birini bulur yürürüm
Cevap sahibi1 yılSen elini sallasan ellisi su anda da bulursun fakat dogru insani ruhundan bedeninden anlayacak ilgi verecek guvenilir comert birisini bulmalisin
Soran1 yılHaklısın farkındayım
Cevap sahibi1 yılDeğerini bilen kıymet bilen seni hakeden birisi olmali
Soran1 yılHaklısın teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim izin verirsen daha net açıklayıcı nokta atisli çözüm odaklı cevaplar bulabiliriz en bastan anlatabilirsen
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılSöylememekle hata yapmışsın
00 Yorumla
1 yılTertemiz vajina bulmuş yalanmaz mi sabaha kadar yalanır. Pamuk gibi kız bulmuş vücudun her yerini öpmesi lazimdi
03 Yorumla
Soran1 yılSadece öpüştük ön sevişme yok sürekli ben oral yaptım adama
- 1 yıl
canım ben olsam seni yalar yutardim
Soran1 yılSağ ol
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılSöyle. Tatmin olmak senin de hakkın.
41 Yorumla
Soran1 yılBence de bacım
Gizli Üye(30-35)1 yılenayi bulmuş bakmış keyfine
65 Yorumla
Soran1 yılAhahahahha üzdü bu
Cevap sahibi1 yıl😀😀😀
Soran1 yılHiç bu açıdan bakmadım cidden böyle mi görünüyorum oradan
Cevap sahibi1 yılevet ciddiyim erkekler bizim gibi duygusal bakmazlar real takılan kız arkadaşlarım var 3 binden başlıyor diyorlar böyle bakıyorlar ciddiyim
Soran1 yılVay anasını ya köle isaura gibi hissettim şimdi kendimi
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAçıkça söyle , o kadar zamanda hiç boşaltamamış olması normal değil.
00 Yorumla
1 yılYanlış kişiler yanlış kişilerle. dakikalarca dilimi çıkarmam içinden
00 YorumlaSöylememlisin seni hiç düşünmemiş
11 Yorumla
Soran1 yılBence de enayiyim galiba
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılÇok bozulur. Bence sessiz ol ve yalamaya devam et
13 Yorumla
Soran1 yılHe oldu hep ben çalışayım
- 1 yıl
Ne var yala işte. Sanki taş mi tasiyorsun sırtında
Soran1 yılAhahahahhaah
1 yılTek taraflı çok saçma.
Kadına itap edememiş.18 Yorumla
Soran1 yılMaalesef kendim bir defa mastürbasyon yaptım o işteyken
- 1 yıl
Başlamadan biten bir ilişki.
Kadın iliklerine kadar kuruyacak ki doyacak erkekte öyle.
Mastürbasyon yetersiz kalıyor ne yazık ki
Soran1 yılZaten doymadım ki hep ona çalıştım ben
- 1 yıl
İnleteceksin yoksa gitsin mastürbasyon kendi yapsın.
Hiç sevmem tek taraflı boşaldım bitti dön arkanı uyu ilişkisini
Soran1 yılAllah onu bildiği gibi yapsın
- 1 yıl
Gel tecrübe tat bak nasıl oluyor
Soran1 yılHayır sağ ol
- 1 yıl
Peki
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılkoku olmus bence
04 Yorumla
Soran1 yılBoynum memem de mi kokuyordu onlarla da ilgilenmedi
- 1 yıl
olabilir sen almamıs olabilirsin bir anlık bişey olabilir
Soran1 yılKonu oral da değil eliyle de yapmıyor beni getirmiyor sürtünmüyor sürekli ağzıma vermek istiyor ben illa oral yapsın da demiyorum okşayabilirdi boynumu ememebilirdi adam bencil bence yalnızca kendi s ikinin zevkini bir an önce almanın derdinde insan hiç mi elleşmez oynaşmaz direkt ağzıma verir mk
- 1 yıl
o zaman seni kullanıyor net
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yıltamda neden ondan beklıyorsunkı sende al konturolı
06 Yorumla
Soran1 yılNe diyim ki
- 1 yıl
bısey demene gerekmı var konturollü sende olacak kucagına otur gerısı senede bolca otur zıpla
Soran1 yılSeks yapmıyoruz ama kucağına oturuyorum ama yine hep ben öpüyorum adamı
- 1 yıl
😃😃adamdan kanynaklanıyor sende sorun deyıl
Soran1 yılBence de bencil kendi zevkini düşünen biri
- 1 yıl
aynen ozaman verme uzun süre naz yap
1 yılYol ver boyle bencillere
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle olacak düzelmez ise
- 1 yıl
Duzelmesini mi bekliyosu. Bide
1 yılTuhaf şeyler yaşıyorsunuz
02 Yorumla
Soran1 yılHaklısın
- 1 yıl
Sen şimdi çıkar kilodunu yastıpa sürt
1 yılSevgilin okuzmus valla
04 Yorumla
Soran1 yılTescilli hem de
- 1 yıl
Bir daha seni bosalatmadan vwrme
Soran1 yılAsla
- 1 yıl
Bencede
ne kadar bir zamandır birliktesiniz
03 Yorumla
Soran1 yıl8 9 ay
Soran1 yılHaklısın dicem o düşünsün
1 yılYazık ya böyle kızlarıda üzüyorlar
05 Yorumla- 1 yıl
Oral yapıyorum ama bakireyim 😂
Soran1 yılYav tamam sadece seks yapmıyorum doğru kelimeyi bulamadım
- 1 yıl
Üzüldüm ama gerçekten ayıp etmiş sen bir adamın peşine git 3 gün boyunca seni boşaltmasın
Soran1 yılHiç sorma hiçbir şey anlamadım
- 1 yıl
Yardımcı olayım sana 😁
- Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı.
1 yılİşi bilmeyenlerle birliktesiniz
02 Yorumla
Soran1 yılHaklısın galiba
- 1 yıl
Ben olsaydım üst üste kaç kez boşaltırdım :)
ben boşaltırım seni
02 Yorumla
Soran1 yılİstemez
1 yılTabii ki bi şey söyleyeceksin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. söyle bence ya da kov gitsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
1 yılBende kalacaksın ki neler olurdu neler
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 875 cevap paylaştı.
1 yılKimi bulamıyor kimi memnun etmiyor...
00 Yorumla
1 yılbeceriksiz olduunu bilmeyi hak ediyor bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDilini iyice kullanmasinidami bilmiyor
04 Yorumla
Soran1 yılYok
Cevap sahibi1 yılSeni dilimle fokur fokur ağzıma bosalttirirdim çok gelirmiydin agzima
Cevap sahibi1 yılOlmaz mıydı sence o kadar çok gelirmiydin
Cevap sahibi1 yılCidden kötümü söylediğim
Gizli Üye(25-29)1 yılBöyle bir insanla sevgili olmaya devam etme
02 Yorumla
Soran1 yılKonuşacağım kendisiyle
Cevap sahibi1 yılBöyle şeyler söylemeyle düzelmez bence
1 yılO, man niye seviyorsun
12 Yorumla
Soran1 yılKonuşacağım düzenlene kadar sevişme yok
- 1 yıl
Zor duzelir
Gizli Üye(25-29)1 yılYazık ya kimlerin elinde heder oluyosunnn
00 Yorumla
1 yılSöylemelisin bence
16 Yorumla
Soran1 yılNe diyim tam olarak
- 1 yıl
Sana bi şey söylemem lazım de ben bu 3 günde hiç boşalamadım neden bu kadar kısa oral yaptın bana de şikayetlenir gibi söyle ama çokta üstüne gitme
Soran1 yılOlur
- 1 yıl
İnşallah anlayışla karşılar özür diler
Soran1 yılUmarım
- 1 yıl
İyi şanslar
kesinlikle söyle ileri sıkıntı
00 Yorumla
1 yılÖyle bencillik mi olur
02 Yorumla
Soran1 yılOluyor valla
- 1 yıl
İlk kuralım partnerimi boşaltmak her sevişmede
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılOnla konuştun mu
02 Yorumla
Soran1 yılKonuşacağım akşam
- 1 yıl
İyi olur
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılsöylemelisin
00 Yorumla
1 yılDeğiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSenin sevgili gay mi
12 Yorumla
Soran1 yılYoo değil
Cevap sahibi1 yılYo yo gay
Gizli Üye(25-29)1 yılBozulur
14 Yorumla
Soran1 yılKendine dakikalarca yaptırıyor ama
Cevap sahibi1 yılO da senin hatan
Soran1 yılDoğru söylüyorsun
Cevap sahibi1 yılSöyle
Gizli Üye(25-29)1 yılfkfkfkfkfkkf yazık
12 Yorumla
Soran1 yılBence de
Cevap sahibi1 yıluzaktan bile daha iyisini yaparım
Gizli Üye(25-29)1 yıliş çıkmaz o elemandan
06 Yorumla
Soran1 yılBana da öyle geliyor ama bir konuşayım
Cevap sahibi1 yılkonuşacak bi durum yok bence 30 sn bosalan birisinden ne bekliyorsun
Cevap sahibi1 yılyanlış mı
Soran1 yıl30 saniye oral yaptı o sürede boşalmıyor ki
Cevap sahibi1 yılbuna benzer bi durum yaşadım gibi daha iyi konuşsak anlatsam olur mu
Cevap sahibi1 yıl?
Gizli Üye(25-29)1 yılE niye dile getirmiyorsun ki
02 Yorumla
Soran1 yılSöyleyeceğim bu akşam
Cevap sahibi1 yılSöyle doyursun seniiii
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılSöyle
10 Yorumla yapamıyor
14 Yorumla
Soran1 yılYapamıyorsa ben de yapmam o zaman bundan böyle
Soran1 yılEvet beni getirmiyor oynasma vs hiçbir şey yok varsa yoksa ağzıma alayım
Gizli Üye(30-35)1 yılSoyle tabi
00 YorumlaYaşlar ne
02 Yorumla
Soran1 yıl27 29
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem