Cinsel Yaşam Saatlerce dudaktan öpüşülür mü? deryadaniella Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Saatlerce dudaktan öpüşülür mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Güzel öpüşen kadın olursa saatlerce öpüşebilirim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Dudaktan bi 5-10 dakika öpüşünce sonraki saatlerde konu başka yerlere kayıyor... Cık ben öpüşemem 2 2 Yorumla gecekuşu07 1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla albatrosibo 1 yıl nedenmiş bakim? bir de nereye kayıyor ki konu :) Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl öpüşebilirim. öpüştümde. dudaklarımız kabuk bağlamıştı sonrasında yemin ederim 0 0 Yorumla
SadeceSexting167 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Evet böyle belden çekip kendine yapıştırıcaksın iyice üzerine abanıcaksın üff 0 0 Yorumla
10dansonra11 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% 1 yıl Saatlerce olmaz ama öpüşmeyi seviyorum 2 0 Yorumla
XAmigdalax Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. öpüşürüm.. alt dudakları emmek off of 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sadece dudaklar kalmaz her yerini. 🥰 0 0 Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. yok saatlerce aralıksız sadece dudak olmaz 0 0 Yorumla
veledron75 Takip Et Master Yaş: 46 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı. Evet tabiki öpüşmek güzeldir 0 0 Yorumla
Teoman983 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Saatlerce opusulmez on sevisme esnasında olur 0 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
meraklıbirpandaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dudakların uyuşur 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Öpüşülür 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Güzel öpüşen kadın olursa saatlerce öpüşebilirim
Dudaktan bi 5-10 dakika öpüşünce sonraki saatlerde konu başka yerlere kayıyor... Cık ben öpüşemem
🤣🤣🤣
nedenmiş bakim? bir de nereye kayıyor ki konu :)
belki zamanımız kısıtlıysa tuvalete çeker saatlerce öperim..
Öpüşürüm
Bir şey soracam. Senin kaç soru sorma hakkın var. 100 mü
15 dk öpüştüm sonrasında birlikte olduk. Dayanmak zordu.
öpüşebilirim. öpüştümde. dudaklarımız kabuk bağlamıştı sonrasında yemin ederim
Evet böyle belden çekip kendine yapıştırıcaksın iyice üzerine abanıcaksın üff
Saatlerce olmaz ama öpüşmeyi seviyorum
Evet 1 saat boyunca öpüştügum olmuştu
Evet öpüşulur
öpüşürüm.. alt dudakları emmek off of
Saatlerce değil ama severim öpüşmeyi
Saatlerce dudaktan öpülmez
Öpüşmeyi çok seviyorum
Ciğer yetmez, saatler sürmez
Sadece dudaklar kalmaz her yerini. 🥰
Valla saatler çok ya 😂