Arkadaşlar saatlerce boşalma olmadan seviştiğiniz oldu mu? karşındakının seninle zevklı bı ilişki yapması için ne yapmalı?
(bu arada bakıre bırakmak şartı ile)
(bu arada bakıre bırakmak şartı ile)
He bakire birakmak kosulu ile tabi evleneceginiz zaman kocaniza al bakireyim al kani gördün dersin sizin gibilerin kocalari olacak bahtsiz hemcinslerime ne kadar uzuldugumu bilemezsiniz. Allah belanizi versin
aaaa nıe öyle dıosunz nişanlı oldgnuzu varsayın
onda da haklısın ama erkek ıstıo napalım şart koyan da sızsnz ısteyende
Valla saatlerce boşalmadan seviştiğim zamanlar oldu.. Ama bakireliğin kaybedilmemesi için oral ya da anal seks yapıklabilir
pekı karsmzdakı nasıl durdurabılırz
durmasını sağlamanın tek yolu boşalmasını sağlamak
hımm sormak ıstedgm tam tersı o boşalmak ıstıo ama sen uzun süre sevişmek ıstıosun
Başka türlü durmaz çünkü beyne kan gitmiyor :D
He o zaman kafasını meşgul edeceksin başka şeyler düşünecek :D
anldm
Ben boşalmamak için Beşiktaşın 11 ini sayıyordum :D
:)
Güzel anılar bunlar ya
bakire kalmamının bir öenmi kalmıyor bence.bekareti koruyup saatlerce sevişmek sebebi ne ki
Cevap
13Cevap
bakire sevgililerim oldu ve bekaretini kaybetmek istemeyen hiçbir kıza da pişman olacağı şey yaşatmadım.işi bildikten sonra bekaretine zarar vermeden de zevkten uçururum
6 saat boşalmıorum bide birleşme olmadan sevişmeyse 12 saatte boşalırım çünküüü bitmek bilmeyen tutku var bendeee
wawwwww
aynen saatlerce hiç durmadan hiççç hemde insancaa romantik çerçeve içinde çünkü duygusal bir erkeğim kulağa fısıldayan bir melek olabilir ruhunun derinliklerindeki şeytanı çıkartıcak kışkırtı olabilirim
o kadar seviş seviş sonuç ne ^sıfır^...böyle olmaz ..adam stres yapar bir tarafı şişer..
:) kız bakıre ama yapcak bsey yok
o kız bakireyse ben de bakireyim::::))))
oda güzelmiş
Merhaba arkadaşım,
Bakire biriyle sevişecek olsam sanırım 6 - 7 saat sevişebilirdim...
waww sınırsız yanı bıkmadn
Kızın bakire olması onda unutulmayacak izler bırakma isteğimi dürter :D Aralıksız 6 -7 saat az bile olabilir :D
süpersınz valla ama allah sızınle o konuma getrne sabır versın işi zor
Yok be... Kız bakireyse öğrenmek isteyeceği çok şey olacaktır... Mesela hiç kımıldamadan uzanıp onun bir erkeğin nerelerinden zevk aldığını keşfetmesi için yardımcı olurum, nasıl oral seks yapması gerektiğini, nasıl öpüşmesi gerektiğini vs öğretirim...
hımmm
:) Cazip geldi sanırım :D
ee halıyle
:) Nerde yaşıyorsun? :D
Kesinlikle saatlerce sürebilir ki, deneyimim de var bu konuda ;)
kız arkadaşımla yaşamıştım. 5-6 saat aralıklarla öpüşüp koklasmistik.
sen böyle birini mi arıyorsun yoksa biri varda böyle davranır mı diye soruyorsun?
evet yaşadım saatlerce sevişiporalyaptım bekaretini bozmadım
vavv güzel
hemde çok güzeldi
sadece öpüştük ünideyken boş sınıfta.. akşam üeriydi.. ilk ayımızdı.. tabi sertleşti benimki biraz elledi falan. ama sevişirken insan yapmak istiyor
bakıre kalmanın en onemli kuralı erkek abaza olmucak yoksa sınır nasıl aşıldı farkına varmazsınız.
bakire kalacaksa zaten bosalmadan uzunca sevısebılırsın ...
Bekaret zar değil bayan uyanık.
nedr pekı
Sen her haltı yedikten sonra bakire olduğuna mı inanıyorsun ?
oldu hele vajina yalarken emerken offffffffffffff
Elbette oldu ;)guzel ama biraz sinir bozucu :))
nedr sınır bozucu olan
söyleyn belkı anlrımm
oldu ama boşaldım ben sürtünme flan yaptık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar