Cinsel Yaşam Erkekler romantik seksten hoşlanmıyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 İlla sert mi olması lazım Erkekler romantik seksten hoşlanmıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. hoşlanırım 0 0 Yorumla
EğlenceliSohbet Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 93% 1 yıl Tam tersi romantik seks en güzelidir çırılçıplak kucağında olacak boynunu emerken kasıklarıni hissediceksin romantik başlamak önemli 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Romantik ve sakin en güzeli. Yavaşça öpüş birbirine dokun daha da heyecanlı oluyor 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla
Dr_Wise_ Takip Et Xper 4 Yaş: 47 1 yıl Abazanlar ya da kendini ispatlamak isteyen erkek yapar bunu 1 2 Yorumla Soran 1 yıl 👏🏼 çok doğru Yorumla Dr_Wise_ 1 yıl 😉😉 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Direkt saldırı modunda. Rahatlatsın yeter kafasında. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 🤦🏼♀️ Yorumla
lerner Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Serti genelde kadınlar istiyor. Romantik seks daha tutkulu bence 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Bence de Yorumla lerner 1 yıl Sanırım evli değilsin değil mi Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla lerner 1 yıl Anladım, umarım eşin sert yapmaz. Hele ki anal falan da denerse senin için seksin tadı kalmaz. Sadece göreve dönüşür Yorumla Soran 1 yıl Allah korusun 🤦🏼♀️ hepsi özenti Yorumla lerner 1 yıl Aynen öyle ama işte cinsel duyguların sınırı yok gibi, hele kişi iradesiz ise Yorumla Soran 1 yıl Bilemem artık Yorumla lerner 1 yıl Yaşayıp göreceksin Yorumla Soran 1 yıl İstemem Yorumla lerner 1 yıl Niye ki karşı mısın Yorumla Soran 1 yıl Yani Yorumla lerner 1 yıl Ancak evlilikte yaparsın değil mi Yorumla Soran 1 yıl Tabiki de😅 Yorumla lerner 1 yıl Ha o zaman sıkıntı yok 😅 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aslında en güzelidir soft olan... Sadece finale doğru biraz hard her iki tarafında hoşuna gider... 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Kesinlikle ya Yorumla Sundaddy 1 yıl Bunu sacede işini bilenler sever🙏🏽 Yorumla Sundaddy 1 yıl Ve çok güzeldir... Hele ki bazı pozisyonlar... Yorumla Soran 1 yıl ☺️ Yorumla Sundaddy 1 yıl Bu kapaklar niye doğru tencereye denk gelmez bir türlü anlamıyorum 🤦 Yorumla Soran 1 yıl Şans diyelim Yorumla Sundaddy 1 yıl 🎲🎲 diyelim 😂 Yorumla Soran 1 yıl 😩 Yorumla Sundaddy 1 yıl Sohbet etmek bile bir nebze iyi gelirdi sanki 🙈 Yorumla
rubytheghost Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Yerine göre değişir. Romantik seks de güzel ama burada kadının tavrı önemli. 0 0 Yorumla
ayhanhocangeldi Takip Et Yoda Yaş: 54 , eic 100% 1 yıl sertoöamsı erkeğehazverir kadın rahtsız ederaradasertolabilir ama tepmo uyum önemli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hard CoreCat pat kut pat CATARA Patara Kutere bam gummmm 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sns sevdiğim o çok zevk verici yapacak biri olsa onu 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yapsak ya😂 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Soft severim tadını çıkara çıkara 1 0 Yorumla
Yedinciboyut Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı. Hayır ben slov severim 1 0 Yorumla
1böğürtlenmasalı Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Romantik seks mi olur ya 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet olur canım Yorumla gecekuşu07 1 yıl Bence de yaa sert zaten bir eylem olarak yapisi itibariyle sert bir eylem romantik ne alaka evcilik oyunu mu bu🤣 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bence hoslanir amasyada 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. hoşlanan vardır illa ki 0 0 Yorumla
bereloji7 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı. Duruma bağlı bir şey bu 0 0 Yorumla
stayhealthy Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı. Romantikte lazım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
hoşlanırım
Tam tersi romantik seks en güzelidir çırılçıplak kucağında olacak boynunu emerken kasıklarıni hissediceksin romantik başlamak önemli
Romantik ve sakin en güzeli. Yavaşça öpüş birbirine dokun daha da heyecanlı oluyor
Evet
Abazanlar ya da kendini ispatlamak isteyen erkek yapar bunu
👏🏼 çok doğru
😉😉
Direkt saldırı modunda. Rahatlatsın yeter kafasında.
🤦🏼♀️
Serti genelde kadınlar istiyor. Romantik seks daha tutkulu bence
Bence de
Sanırım evli değilsin değil mi
Evet
Anladım, umarım eşin sert yapmaz. Hele ki anal falan da denerse senin için seksin tadı kalmaz. Sadece göreve dönüşür
Allah korusun 🤦🏼♀️ hepsi özenti
Aynen öyle ama işte cinsel duyguların sınırı yok gibi, hele kişi iradesiz ise
Bilemem artık
Yaşayıp göreceksin
İstemem
Niye ki karşı mısın
Yani
Ancak evlilikte yaparsın değil mi
Tabiki de😅
Ha o zaman sıkıntı yok 😅
Aslında en güzelidir soft olan... Sadece finale doğru biraz hard her iki tarafında hoşuna gider...
Kesinlikle ya
Bunu sacede işini bilenler sever🙏🏽
Ve çok güzeldir... Hele ki bazı pozisyonlar...
☺️
Bu kapaklar niye doğru tencereye denk gelmez bir türlü anlamıyorum 🤦
Şans diyelim
🎲🎲 diyelim 😂
😩
Sohbet etmek bile bir nebze iyi gelirdi sanki 🙈
Yerine göre değişir. Romantik seks de güzel ama burada kadının tavrı önemli.
sertoöamsı erkeğehazverir kadın rahtsız ederaradasertolabilir ama tepmo uyum önemli
Hard Core
Cat pat kut pat
CATARA Patara Kutere bam gummmm
Ne
Hepsi aynı değil erkek arkadaşım da romantik olsun ister mesela
Sns sevdiğim o çok zevk verici yapacak biri olsa onu
Yapsak ya😂
Soft severim tadını çıkara çıkara
Hayır ben slov severim
Romantik seks mi olur ya
Evet olur canım
Bence de yaa sert zaten bir eylem olarak yapisi itibariyle sert bir eylem romantik ne alaka evcilik oyunu mu bu🤣
Bence hoslanir amasyada
Bu ki kişilik bir olay
Partnere göre değişiyor
hoşlanan vardır illa ki
Duruma bağlı bir şey bu
Niye hoslanmayak canim sende
Yoo siz sert seviyorsunuz diye şey ediyoz
Ben bayılıyorum.
Ben severim
Sert olmalı
Romantikte lazım
Yooo romantik seks seven kadın mi kaldı tuhaflar