Cinsel Yaşam Yatak eğlencenizi artırmak için neler yapıyorsunuz? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Özel bir kıyafetle role girip daha heyecanlı hale getiriyor musunuz? Ya da türlü oyuncaklar kullanıyor musunuz? 😉 Yatak eğlencenizi artırmak için neler yapıyorsunuz? Cevapla Oyun Soruları Getir Soruları Oyuncak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
SilentWolf Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Henüz O yüzden bu soruya net bir cevapta bulunamam birisi yok hayatımda 1 0 Yorumla
rubytheghost Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Roleplay seviyorum, kıyafetler özel olmasa da olur. 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Hayır. Aptalca bir şeyler yapılmasın , kendiliğinden eğlenceli olur zaten. 1 0 Yorumla
HarunAbiii Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl gizli kalan duygulara özgürlük verilir 7 1 Yorumla Prestiqe01 +1 yıl Fantaziyle mi Yorumla
Veysel454588 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Türkiye de söylediklerini uygulayacak kabul edecek kadın çok az Buda çok üzücü 0 0 Yorumla
KaradenizBeyefendisi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Pişti oynuyoruz kaybeden altta oluyor😂 1 7 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl 😂 Yorumla KaradenizBeyefendisi 1 yıl Bilmiyorsan öğretirim günün birinde lazım olur sana da 😂😂 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Hiç anlamam karttan. Hep altta mı kalıcam ben şimdi? 😒 Yorumla KaradenizBeyefendisi 1 yıl Bazı hileleri var onları bilirsen hep kazanırsın 😂 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Hemen öğret sjsjsjs Yorumla KaradenizBeyefendisi 1 yıl DM den flflf Yorumla KaradenizBeyefendisi 1 yıl Bitkin yazdığına göre sen çabuk mu yoruluyorsun yoksa sekste 😂😂 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Yalnızım ne eğlencesi olabilir ki 🤣 1 2 Yorumla Bitkin_Prenses +1 yıl Senin ilk başta birini bulman lazım o zaman. Oyuncaklar daha sonra sjsjssjsj Yorumla SkrErd37 +1 yıl Aman aman oyuncak olmaz püüğğğ Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yapılmalı bunlar 1 3 Yorumla Seveceksin85 +1 yıl Sen sever misin Yorumla Bitkin_Prenses +1 yıl Evet, zevkli oluyor Yorumla Seveceksin85 +1 yıl Çok iyi ya her kadın yapmıyor yapan kadınla olmak çok zevkli olur Yorumla
SadeceSexting167 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Partnerim ne isterse ben onu yapıyorum o zevk aldıkça bende deliriyorum 1 0 Yorumla
xizmirlidostx Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Biz daha farklı fanteziler deniyoruz 1 2 Yorumla Bitkin_Prenses +1 yıl Çok özel diyorsun 😅 Yorumla xizmirlidostx +1 yıl Ewet çok özel 😊 Yorumla
FairyTale3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Şöyle zewkli bir kadın olursa yapmak harikulade olur altı üstü bi ayak öpmeyi sapıklık olarak gören kızlarla bunlar yapılırmı? 0 0 Yorumla
Agitator_Ambush Takip Et Xper 6 Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Değişik fantezilerimiz oluyor partnerimle 1 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Oyun arkadasi arayan var mi 😀 1 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. bolca durmadan sevıserwk 1 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bunun için partner lazım önce 0 0 Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kıyafet ilişkiye renk katıyor bence 1 0 Yorumla
Dilek4134 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. hiç bir şey 2 0 Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet farklılık iyi olur 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kullanırız ara sıra 4 1 Yorumla seçimkurbanı +1 yıl Ne kullanıyorsunuz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Henüz O yüzden bu soruya net bir cevapta bulunamam birisi yok hayatımda
Roleplay seviyorum, kıyafetler özel olmasa da olur.
Hayır. Aptalca bir şeyler yapılmasın , kendiliğinden eğlenceli olur zaten.
Daha çabuk uykum gelsin diye gözlerimi kısarak şeker oynuyorum
gizli kalan duygulara özgürlük verilir
Fantaziyle mi
Türkiye de söylediklerini uygulayacak kabul edecek kadın çok az Buda çok üzücü
Pişti oynuyoruz kaybeden altta oluyor😂
😂
Bilmiyorsan öğretirim günün birinde lazım olur sana da 😂😂
Hiç anlamam karttan. Hep altta mı kalıcam ben şimdi? 😒
Bazı hileleri var onları bilirsen hep kazanırsın 😂
Hemen öğret sjsjsjs
DM den flflf
Bitkin yazdığına göre sen çabuk mu yoruluyorsun yoksa sekste 😂😂
Yalnızım ne eğlencesi olabilir ki 🤣
Senin ilk başta birini bulman lazım o zaman. Oyuncaklar daha sonra sjsjssjsj
Aman aman oyuncak olmaz püüğğğ
Yapılmalı bunlar
Sen sever misin
Evet, zevkli oluyor
Çok iyi ya her kadın yapmıyor yapan kadınla olmak çok zevkli olur
Partnerim ne isterse ben onu yapıyorum o zevk aldıkça bende deliriyorum
Biz daha farklı fanteziler deniyoruz
Çok özel diyorsun 😅
Ewet çok özel 😊
Şöyle zewkli bir kadın olursa yapmak harikulade olur altı üstü bi ayak öpmeyi sapıklık olarak gören kızlarla bunlar yapılırmı?
Değişik fantezilerimiz oluyor partnerimle
Kadına bak kelepçeyle gelmiş 😂
Eve girmeden sevişmeye başlıyoruz
Kelepçe ile eğlence mi
Oyun arkadasi arayan var mi 😀
bolca durmadan sevıserwk
Bunun için partner lazım önce
Sen neler yapıyorsun mesela
Kıyafet ilişkiye renk katıyor bence
hiç bir şey
Evet farklılık iyi olur
Ben dudak hastasıyım dudak iyi olacak