3 defa ilişkiye girdik 3 ündede hep göğsümü yaladı boynumu emdi ve sokmaya geçti direk tamam zevk alıyorum ondanda ama en çok zevk aldığım yer klitoris yapamıyorsan bile bir elinle okşada sulanayım canımı acıtıyor sizce ne yapıcam ben bununla ayrıl demeyin ilkim oydu sonumda o olucak?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
bende sevgililerimi yalardım evlendikden sonra eşime fazla yapmıyordum sonra bi gün dedi eşim yalarmısın diye yalamaya başladım çok zevk aldıgını soyledı şu an hep yalatıyor
Oral yapmasını iste eğer yapmazsa sen yap sonra tekrar iste. Hatta yüzüne oturmak istiyorum de
Sevişirken söyle oynasın ya da elini al orana köy okşar ozamn
Utanırım
Utanilcak bişey yok sevişirken elini orana götür oxn o anlar
Söyleyemesen bile
Ağzınla söylıcen yala benı bunu istiyorum diyerek
Utanırım belki iğreniyprdur belki farklı tepki verir iyyy yapamam filan der ya da iğrenerek yapar
Öyle olsa ilişkilerde girmez kendine güvenmelisin yani öz güvenlı olmalısın
Aslında bunu çok kolay ve çok da basit bir yöntemi var yani bu kadar dert edilecek bir dert değil bu
Boş iş bunlar ne ilk olacak nede son neler göreceksin yaz bunu kenara hatırlarsın
Ön sevişmenin uzun olmasını istiyorsan direk soyunma. Erkek arkadaşın seni soymaya başladığında hem sen sulanırsın hem de o ön sevişmeyi öğrenmeye başlar.
Omur boyu mastürbasyon cekerek kadinligini bitiriceksen devam et :)
Bunları konuşsana partnerinle kayganlaştırıcı jel var onu kullanın kuru kuru sokmasın
Zaten sürüyoruz da sürdüğümüz halde açıyor
Sende hastalık var sanırım vajinismus muydu neydi tedavi olman gerek
Ama bu benim ilk ilişkimdi yanı soktuğumuz ilk ilişkiydi
3 defa yaptık diye yazmışsın ya
3 defa seviştik ama ilk defa soktu normalde bunları yaptıktan sonra bana şeyini yalatıp boşalıyordu
10 yaşındamısın sen be.. ilk ilişkinse normal zaten.. jel kullandım diyorsun ilk se kullanmamışsındır zaten
Bence bidaha ilişkiye girmeyin siz sen saksoya dewam et daha sağlıklı olur sizin için
Allah muhafaza hamile kalırsın
Yazık kıyamam sana sonum olacak diyorsun bir de 😄
Nereden buluyorsun böyle sunepeleri... çok yazık olmus sana
Devam etme bence ilişki karşılıklı olur aynı anda boşalınmalı o zaman zevkli ve şehvetli olur
Beni zevk alıyorum zannediyor 4 ,5 ilişkiden sonra alışırsın ve boşalırsın su an acıyor olması normal filan diyor
Yok öyle olmaz sen daha asıl ilişki yaşamamışsın seni tatmin edemeyen biriyle zor
Oha namusunu korumak yerine nikahsız adamla zina yapıyor müslüman kadın bu nasıl iş
Devam etme bence ilişki karşılıklı olur aynı anda boşalınmalı o zaman zevkli ve şehvetli olur
Yalamanı istiyorum de
Alisacan yapacak birsey yok amasyada
Anal oral vajinal hangileri oldu
Konuştun mu bu konuyu?
Bence ona öğretmelisin bilmiyor sadece
Bizde de benzer problem var
Yariyolda kalacaksın haberin yok
E söylesene adama yala diye
Terk edildin mi
Bende merak ettim doğrusu
Anlat ona
Bilmiyor