uzak mesafe yasiyoruz. mecbur sesli konusma goruntulu konusma veya chatten cinsellik icerikli seyler konusmamiz gerekiyor. daha yapmadik yeni sevgili oldugumuz icin. ama bana sanki bu konuda biraz geri duruyormus gibi geldi. acaba korkuyor mu anlamadim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTuhaf bir durum. Şu ülkede bu kadar cinselliğe aç erkek varken onun uzak durması. Ben bunun inanca veya evliliğe saklamaya bağlı olduğunu düşünmüyorum. Ne imamlar ne bakirler gördüm hepsi de en azından muhabbetini yapıyor. Bence kendisiyle ilgili bir problemi var. Hoş kendisiyle problemi olan bile yetersizliğinin farkında olarak muhabbetini yapıyor ama bu kişi ya aşırı özgüvensiz her konuda ya da fiziksel bir yetersizliği var. 7-8 ay az bir süre değil tanışmak için. İlişki yeni de olsa arada bir güven var.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen kendini bu duruma hazır hissedebilirsin ama karşı taraf ne kadar erkekte olsa ya bu kız çok cinsellik meraklısı hamile kalıp başıma kalmasın veya bununla ben öylesine konuşuyorum bir şeyler yaşadıktan sonra bana yapışmasın diyor olabilir. Ayrıca cocuk nereli?
Erkekler böyle bir şeyi genel olarak çok reddetmezler. Uzak ilişki hiç erkeklere göre değildir. Dedim ya onlar canlı sever. Genel olarak söylüyorum yani uzaktan bekleyen insanlar var tabii. Yine de tart acaba benden başkasıyla konuşuyor mu? Beni sosyal ağında cinsel obje ve zevkli vakit olarak mı görüyor?
Belki de ciddi düşünüyor sana hemen dokunmak istemiyor diyeceğim ama nasıl uzak kalıyor anlamadım ne diyor mesela?011 Yorumla
Soran+1 yılay kiz ne cok sey yazmissin sevdim yorumunu. uzak kalmaktan kastim aslinda soyle, bu konuyu ben acmadikca acmiyor veya daha utangac davraniyor, birkeresinde konu yine acildiginda, istemedigini dile getirdi ve erken oldugunu soylemisti. tabikide buna saygi duyuyorum ve hepte duyucam. cok onem veriyorum onun istedigi veya istemedigi seylere. aslada ustune gitmem bu konuda, kimsede gitmemeli. sadece merak ediyorum acaba mesafeli durmasi bu konuda neyden kaynaklanabilir. bazen gordugu cinsellik iceren ruyalari anlatiyo bana, arzuladigini anliyorum mesela. nebilim boyle birsey iste canim
Cevap sahibi+1 yılErkek arkadaşın nereli ve aranızda nasıl bir mesafe var? En önemlisi kaç yaşındasınız?
Soran+1 yılo 22 yasinda ben 21, ben yurtdisinda yasiyorum, o Ankara'da yasiyor
Cevap sahibi+1 yılYani acaba dedim Doğu kökenli biri mi?
Anladığım kadarıyla birbirinizi hiç görmediniz ve insanız yani cinsel duygular sevgi denklemi içinde istenilen durumlardan. Ne kadar süredir konuşuyorsunuz?
Soran+1 yılaslen ailesi Vanli aslinda yani dogulu ama kendisi hic gitmemis İstanbul'da dogmus buyumus. ve biz bulustuk 1 ay once hersey cok guzeldi
Soran+1 yıl7-8 aydir falan tanisiyoruz 1 aydir sevgili sayiliriz
Cevap sahibi+1 yılOna neden sormayı denemiyorsun. Yanlış anlama bu kadar rahat konuşabilmek güzel ve anlamlı ama net cevabı ondan alabilirsin. Buraya ben yazsam da çizsem de apartman da diksem yine de karşında ki insanın cevabı ve senin içine sinip sinmemesi önemli. Cünkü ben seni tanımıyorum veya erkek arkadaşını. Tanımadan sadece varsayım da bulanabilirim ki bu da seni yanlış yönlendirebilir. Ama sen tanıdığın insana böyle bir soru sorarsan gideceğin bir yol olabilir. Varsayım yorar ama tavsiye verebilirim bu şekilde ❤️
Soran+1 yılcok iyi bir insansin gercekten. bencede iletisim en dogrusu olur. tesekkur ederim ♥️
Cevap sahibi+1 yılGerçekten burada herkese içimden geldiği gibi yazmaya gayret ediyorum. Ben bir Edebiyat öğretmeniyim, canım çok sıkkın olduğu zaman inan anlatacak kimsem yok. Çevrem de pek çok insan var ama önemli olan birisi. Genellikle o da beni üzdüğü zaman buraya gelip birilerini dinleyip bende içimi döküyorum.
Sana böyle hissettirebildiysem bu beni mutlu eder 🙏
Umarım kafanda ki kocaman soru işaretleri daima yerini heyecanlı dopdolu ünlemlere bırakır.
İnsan sevdiği insanla konusabildiği sürece çözemeyeceği hiçbir şey yok. Bitse de başlasa da bazı şeyler en azından elimden geleni yaptım diyorsun.
Tüm güzel şeyler seninle kalsın❤️
Soran+1 yılgercekten cok saygili ve icten samimi bir insansiniz, bende psikoloji ogrencisiyim. her caniniz skldiginda konusmak istediginizde bana ulasabilirsiniz, buraya yazmaniz yeterli olur ben gorurum zaten, o sekilde ozelden iletisme gecebilirz. insanlara yardim etmeyi ve dinlemeyi bende cok seviyorum. kendi sorunlarimi cozemedigim zaman buraya gelip baska insanlarin sorunlari hakkinda tavsiyeler vermek mutlu ediyor beni. geceniz guzel olsun ♥️
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ederim uğrarım inşallah🙏 İyi geceler size de. 💐
+1 yılDaha yenisiniz bende olsam daha tam tanışmadan birbirimize tamamen güvenmeden cinsellik konuşmazdım yaklaşık 3 ay sonra gibi sürede. Sevgilin bu konuları açıyor mu genellikle yoksa sen mi bu konular açıyorsun? Konuları açarken kelimelere dilkat et nasıl başladığını bilmiyorum ama eski ilişkiden söz ediyorsan uzak durabilir anlatmayabilir. Aslında erkeklerin çoğu seber ama bazı erkeklerde böyle bende dahil cinsellik daha geri plandadır
10 Yorumla
Artık kadınlarla cinsellik konuşmaktan haz etmiyorum.
Ulan bu ülkede her yüz kadından 99'u erkeklerin doğal anatomisinden kaynaklanan istekli halini sapık/abazan diye diye içimden kadınla bunu bilimsel olsa bile konuşmak, sormak, kadını merak etmek gelmiyor artık.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
62Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBazı erkekler öyle yapıyor ilginç şekilde hani her şey evlendikten sonra yapmak istiyorlar Allah korkusundan mı yoksa enerji uyum biter diye mi bilmiyorum
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılUtangaçtır
10 Yorumla Ee daha ne istiyorsun? Ciddi kalmasını istiyor belkide zamanı vardır diye düşünüyor velkide kıyamıyor?
31 Yorumla
Soran+1 yılbuda bir ihtimal tabikide
+1 yılMerhabalar 🤗
Bazen erkekler öyle şeyleri yapmak istemezler. Bu kişilik ve karakter meselesidir. Belki o yaşanacak olaylar onun için özeldir ve sadece bir kişi ile yapmak istemektedir. Birde böyle düşünün...20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence konuyu senin acmani istiyor cunku o acarsa senin uzak durup onu belkide engelleyecegini dusunuyor olabilir ki mantıksız degil sonucta her erkek ayni seyinin derdinde vs diyen çok var senin demiyecegini bilmiyor
10 Yorumla İlişkiyi çabuk tüketmek istemiyor güzel ve masum olmasını istiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılboyle dusunuyosa cok tatliymis vzvzvdvdjdkskskls
+1 yılCanım daha yeni sevgili olduğunuz için çocuğun bu tür konulara girmemesi çok normal değil mi? Konuşmaya başlar başlamaz cinselliği açan erkeklerden değilmiş belli ki.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSana zarar vermek istemiyor olabilir, ayrıca dinine düşkün biri ise günah işlemek istemiyor da olabilir. Neden ısrar ediyorsun?
11 Yorumla
Soran+1 yılisrar etmiyorum tabikide saygi duyuyorum
+1 yılBendede aynı durum var 6 yıldır sevgiliyiz henüz beraber bile olmadık 😂
52 Yorumla- +1 yıl
Sen zorlasaydın?
Soran+1 yılzorla olmaz boyle seyler, cok sacma
hersey olabılır belkı utanıyor da olabılır bıraz zaman vermelısın bırde sanal seks yapmayı bırakmalısın ıyı bırsey degıl ):
10 YorumlaSenden adım bekliyordur. Abaza damgası yemek istemiyordur.
10 Yorumla
+1 yılDaha ne istiyorsun niyeti ciddi zamanında yapmak istiyor belli ki
10 Yorumla
+1 yılGeri dursa böyle erkek mi olur derler
İstekli olsa bütün erkekler aynı derler ne yapsın bu erkekler11 Yorumla
Soran+1 yılya svvdvdbddkkd
Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Yapsaydı şu soruyu sorardin aça sevgilim sadece cinsellik mi düşünüyor kusura bakmada öyle bı erkek bulmuşsan op başına koy ayrıca onun seni sorgulaması lazım bu kız hep cinsellik mi düşünüyor diye
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenimki de öyleydi, çocuğu bir güzel azdırıyorum şimdi o daha çok istiyor işve cilve yap delirt onu üzerine atlamak için sabırsızlansın o derece..
11 YorumlaCinsellik için geceyi bekliyorsun ancak adam arazi! Di mi? Hıhı çünkü evli olabilir. Başka bir şey gelmiyor aklıma.
11 Yorumla- +1 yıl
Nerden bu kanıya vardınız acaba
Daha ne istiyorsun 😂 konuya girse bu seferde sapık diye engelleyeceksin. Her şeyin yeri zamanı var.
02 Yorumla
+1 yılPsikolojik de olabilir ya belki seni istiyor ama bazı şeyleri izin vermiyor olabilir de 🙄
02 Yorumla
Soran+1 yılneyleri izin vermiyor olabilir ki
- +1 yıl
İşte psikolojik olarak dedim onu sen de bende bilemeyiz ki.
Ya uzak dursa dert durmasa dert napsın bu erkekler
01 Yorumla
Soran+1 yılvevevevevejdjdbbdjdskis
İnançtır belki de. Hani hiç sebep olarak görmüyorsunuz hatırlatayim dedim.
10 YorumlaAl işte pi.. ç olsa hoşunuza gider efendi ur canım yabaz dersiniz ilk önce ne istediğiniz bilin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence iyi yapıyor. Sevgiliyle buluşmadan sanal yapmak mantıksız. Görmemişim görünce soğuyunca pişmanlık kalıyor. Ben etiyle kemiğiyle görüp yapmayı seçerim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik dışı bu tarz şeylere karşı olabilir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Chatleşmede artık bıkmıştır Hani cinsellik konuşma için
00 YorumlaBelki oda senden çekiniyor ilk adımı senden bekliyor
00 YorumlaUzaktan olsa ne kadar olurki... sen yaptinmi daha once...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBiri sapık diye dert yanar diğeri cinsellik konuşmuyo diye ey allahım
12 Yorumla
Soran+1 yılabzbbzbdbdbzbzkksvevzjjs
- +1 yıl
Cidden böyle 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYapsa amaci beni * mi dersiniz yapmasa sorun ararsiniz bu ne awk
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenin tepkiden korkuyor olabilir. Utangaç olabilir.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYurt dışında isen büyük ihtimal sen bir şeyler yaşadın ama o yaşamadı. Neden seninle birlikte hiç sormadı mı geçmişini eğer durum doğruysa.
Soran+1 yılben hic birsey yasamadim, o yasamis ama bu konulara takilmaz o
Cevap sahibi+1 yılTakılmaz çünkü kendi yaşamış.
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞöyle adamlar bir bize denk gelmez abaza gelir anca size abaza lazım asıl demek
03 Yorumla- +1 yıl
Kadınında abazası var
Soran+1 yılniye seksi abazalik olarak mi goruyosunuz, bence iliskinin icinde bulunan guzel bi paylasim
- +1 yıl
Erkek isteyince abaza. Kadınn isteyince paylaşım.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDünya evine girene dek yapmasan ölürmüsün bişi? Hem harama girmezsiniz hemde herşeyi o günden sonra yaşarsınız helali ile dimi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem uzak mesafe hem isteksiz erkek daha sana uygun şartlara sahip erkek varken zor olanı seçiyorsun yapacak birşeyin yok
00 YorumlaEğer açarsa senin yanlış anlamandan ona sapik gözüyle bakmandan korkuyodur
10 Yorumla
+1 yılBöyle adamlar bize niye denk gelmiyor huhuuuu
21 YorumlaSana sağı duyuyor olabilir
10 YorumlaBöyle erkek zor bulunur
10 YorumlaSen yanlış anlama diyedir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Senden çekiniyor olabilirmi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım cinsellikte güvesiz kendine
10 Yorumla İşte adam ya bende öyle olabilsem ya
10 YorumlaSenin tepkinden korkuyor olabilir
10 YorumlaBiz nasıl davranalim size ya
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂
+1 yılİlgisini çekmiyorsufnur
20 Yorumla
+1 yılİlişki yeni mi ondan olabilir?
03 Yorumla
Soran+1 yılevet yeni sayilir
- +1 yıl
Veya p*rno alışkındır?
- +1 yıl
Ulaş bana bi
Çok profesyonel
06 Yorumla
Soran+1 yılney
Soran+1 yılne konuda yani profesyonel
Soran+1 yıloha manipulasyona bak VSVSVBSBSKSSL
+1 yılCinsellik umrunda olmayabilir
10 Yorumla
+1 yılOna tek cümle kur gerisini ona bırak
00 Yorumla
+1 yılAcele etmek istemiyor olabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. teşhir edilmekten çekiniyor belkide kimbilir
00 Yorumla
+1 yılDaha ne istiyon işte evlenilecek erkek işte
00 Yorumla
+1 yılBelki konuyu açamıyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu yapıcak erkek tanımıyorum ama belki de gerçeğine saklıyodur kendini
00 YorumlaDemekki libidomu. Düşük
00 Yorumla
+1 yılTravesti olduğundan şüpheleniyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılIstek arzu yoktur sana karşi
00 YorumlaBen olsam ben de yapmak istemem haberin olsun
00 Yorumla
+1 yılYa direk yatsanıza buluşup
00 Yorumla
+1 yılBoynuz istiyor olabilir mi
00 Yorumlabence seni bekliyordur
01 Yorumlasorumluluk almaktan korkuyor
10 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim cinsellik konusunda geri duruyor, bunun sebebi ne olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım