Arkadaşlar 21 yaşındayım. Şu ana kadar hiç sevgilim olmadı. İnternetten konuştuklarım oldu sadece. İstesem biraz daha açık biri olsam sevgilim olur diye düşünüyorum ama korkuyorum. Çünkü devir kötü ve çoğu erkek cinsellik istiyor. Ben öyle biri değilim açığım ama inançlı biriyimdir. Ne biliyim öpüşmeye bile karşıyım yani. Böyle şeyler evlilikte yaşanmalı iki taraf da eşine saklamalı kendini diye düşünüyorum. Biriyle sevgili olursam benden bu tarz beklentileri olur diye de korkuyorum. Aşk, sevgi sadece cinsellikten ibaret değil bence. Ama günümüz gençleri böyle düşünüyor maalesef. Bu tarz düşüncelerimi geri kafalılık olarak değerlendirenler de var. Olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum. Bundan dolayı da hiçbir zaman sevgilim olmayacak sanırım. Sizin düşünceleriniz neler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılİlişkiler elbette cinsellikten ibaret olmamalı da, neden cinselliğin sadece evli bireylerin hakkı olduğunu düşünüyorsun? Yani cinsellik pis, kötü, ayıp da imzayı atınca mı normalleşiyor?
01 Yorumla
Soran1 yılHayır tabi ki ayıp bir şey değil, ama inancımız gereği doğru değil.
En İyi Cevaplar
1 yılİlişkiler; kişisel değerler, inançlar ve tercihlere göre büyük ölçüde değişiklik gösterir. Bazı insanlar için cinsellik, bir ilişkinin önemli bir parçası olabilirken, diğerleri için duygusal bağlantı ve ortak ilgi alanları daha önemli olabilir. Sevgililik, iki kişi arasındaki anlayış ve karşılıklı saygı üzerine kurulduğunda, cinsellik olmadan da sağlıklı ve mutlu bir ilişki mümkün olabilir. Önemli olan, her iki tarafın da ilişkiden ne beklediğini açıkça ifade etmesi ve karşılıklı rızaya dayalı bir anlaşmaya varmasıdır.
11 Yorumla
Soran1 yılHaklısınız. Beklentilere göre bir yol çizmek gerekir.
Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. yoo gayet normal düşüncedesin, senin gibi düşünmeyenler yüzünden zaten ortada bu şekilde ilişkiler türemeye başladı. Ve bu tür ilişkilerden de o ilişki yaşayanlarda cinsellik öpüşme olduğu için sıkıntı çekiyorlar.
02 Yorumla
Soran1 yılBöyle bi zamanda bu şekilde kalabildiğim için kendimle gurur duyuyorum. Umarım karşıma kendim gibi biri çıkar tek temennim bu 🙏🏻 teşekkür ederim yanıtınız için 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılCinsellik normal bir şey ve aşkında bir parçası ama bunun evlenmeden olmaması aşk olmayacağı anlamına gelmez. Senin gibi düşünen birini bulursan tabii ki istediğin gibi bir ilişkin olur ama senin gibi düşündüğünü söyleyen erkeklerin pek çoğunda cinsellik arayışı görüyorum.
25 Yorumla- 1 yıl
Sırf sevgilin olsun diye de kendinden taviz verme
Soran1 yılEvet haklısınız. Sözde cinsellik önemli değil karakter daha önemli denilir ama baktığımızda tam tersi olur. Kendimden asla taviz vermeyeceğim konulardan biridir. Varsın sevgilim olmasın.
- 1 yıl
Bir ilişkide en önemli şey cinsellik değil uyumdur. O da kafa ve karakter uyumudur.
- 1 yıl
Cinselliği ön planda tutanlar kim onlara verirse onlara aşkım der ama sonra onları da bırakıyorlar ya da aldatıyorlar. Cinselliği isteyen seven başka, a. m zombisi başka.
Soran1 yılKesinlikle
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılDoğru düşüncede olduğunu düşünüyorum, neden olmasın? İnsan sevdiğini arzular ama nefsine de hakim olabilir bence elinden geldiğince.
06 Yorumla- 1 yıl
Bence ilişkinin 5 kuralı vardır ve 5. Evlilikte önem kazanır.
1-Sevgi
2-Saygı
3-İlgi
4-Sadakat
5-Cinsellik
Soran1 yılYani sevdiği, ilgi duyduğu insanla herkes bi şeyler yaşamak ister, ama dini inançlarım gereği doğru değil. Kendimi eşime saklamak istiyorum. Sırf bu yüzden beni istemeyeceklerse kendileri bilir, ben böyle biriyim ve başkaları için de değişmem 😄
- 1 yıl
Ben de aynıyım 😂
Bastırmak zorunda kalıyoruz mecbur...
Soran1 yılOlması gereken bu. 😄 Bence aynen devam etmeliyiz.
- 1 yıl
Bence de, kimseyi bulamazsak birbirimizi buluruz 😂
Soran1 yılAhahahahahahaha 😂🤣🤣 çok güldüm ya
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBen de öyleydim sabret kardeşim oluyor merak etme ben öyle evlendim 25 yaşımda eveldim bulamam sanıyordum allsh nasip etti
00 Yorumla
1 yılEn doğrusu. Sen bildiğini oku boş ver
10 Yorumla
1 yılbir kere sevişirisin alışırsın rahatlarsın, cinsellik olmadan hiç bir şey olmaz diyenlre bakma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılsenin gibisi az kaldı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAşırı muhafazakarsın sıkıntılı tipsin senle olmaz zaten
02 Yorumla
Soran1 yılCinsellik istemediğim için mi sıkıntılı oluyorum? Olması gereken bu ama diğer türlüsü normalleştiriliyor günümüzde.
Cevap sahibi1 yılSen şimdi elletmezsin sarılmazsın elini tutmazsın buluşamazsın tek cinsellik mi her yönden sıkıntılısın
Gizli Üye(45 üstü)1 yılCinsellik olmadan da olur.
10 YorumlaOlur neden olmasın
10 Yorumla
1 yılOlur tabi
10 YorumlaYürür
00 Yorumla
1 yılOlur ama ilişkinin en önemli bağı bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılOlur
00 Yorumla
1 yılOlur tabi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlunur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Saygı duyulur
00 Yorumla
1 yılOlmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende senin gibiyim