neden kendine ve karşındakine bir fırsat tanımıyorsun o halde. her türlü konuda konuşup kafandaki soru işaretleri kalksın istiyorsun ve güven samimiyet oluşsun isityorsun sanırım. kendini iyi hissetmek adına doğru mu?
belki de kendinde biraz bilinmeyen özelliklerini keşfetmek istiyorsun bu sohbetler aracılığıyla. yoksa bu tarz şeylere de mi temkinli davranmayı tercih ediyorsun. nasıl bir yapın vardır mesela arkadaş ortamında veya yalnızken
nasıl hareket edilmeli peki? sen kararsızım diyince detaylı düşündüğünü sandım. madem detaylı düşünmüyorsun neden adım atmıyorsun? sen tam olarak ne istiyorsun mesela?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
sen neden önyargılısın olgunlara karşı. aslında çok da yaş farkı sayılmaz on yaş falan. burcun ne?
Ön yargım yok
bakış açın nedir peki? veya bu yönde hiç mi tecrüben olmadı
?
Noldu
senin düşüncen ne olgun erkeklerle ilgili. ne gibi farklı teklifler mesela
Ya işte para vereyim diyip istiyolar
hımmm. senin düşüncen ne oluyor? üniversitede misin
Yok değilim bende kararsız kalıyorum
seni kararsız bırakan ne oluyor? güven mi başka şeyler mi? yaş kaç tam olarak. üni bitti o halde sanırım
Emin olamıyorum sadece
emin olman için neler olmalı işte. konuşup mesajlaşıp bir süre tanımak mı istiyorsun?
Evet
neden kendine ve karşındakine bir fırsat tanımıyorsun o halde. her türlü konuda konuşup kafandaki soru işaretleri kalksın istiyorsun ve güven samimiyet oluşsun isityorsun sanırım. kendini iyi hissetmek adına doğru mu?
belki de kendinde biraz bilinmeyen özelliklerini keşfetmek istiyorsun bu sohbetler aracılığıyla. yoksa bu tarz şeylere de mi temkinli davranmayı tercih ediyorsun. nasıl bir yapın vardır mesela arkadaş ortamında veya yalnızken
Niye bu kadar detaylı düşünüyorsun
nasıl hareket edilmeli peki? sen kararsızım diyince detaylı düşündüğünü sandım. madem detaylı düşünmüyorsun neden adım atmıyorsun? sen tam olarak ne istiyorsun mesela?
Türkiye'de gayet normal anlık hislerle kendini değerli zannetme çünkü istedikleri şeyi aldığı andan itibaren çöp poşeti muamelesi görürsün
Mikmek mi istiyorlar
Evet
Nasıl cesaret ediyorlar sen ne diyorsun
Tersliyorum
Ama bu iyi bir şey değil, değil mi ben de mesela bazen yapmak istiyorum
Ama tasvip etmiyorsun değil mi
Hayır
Ama belki böyle deneye deneye veren biri olabilir
Nasıl
Yani belki bir kız kabul eder
Ağlamayana meme yok sonuçta
Mangala gel ciğer yiyelim mi diyorlar
Amaçları yeterince belli hala anlamadın mı
Memelerin büyük kesin 😂
85
85b mi c mi?
B
C olsa baya büyük derdim de b normal aslında. Kıvrımlı fiziğin vardır ve dekolte falan seviyorsundur belki. Bunlar çeker olgun tipleri genelde
Evet
Tamam işte tahmin edeyim göğüs dekoltesi seviyorsun. Göğüslerin de güzel muhtemelen bu da erkekleri çekiyor 😂
Hayır dekolte giymiyorum yüzüm güzel beyaz tenliyim kızıl saçlıyim baya dikkat çekiyorum açık giymiyorum
Kendin cevabını verdin zaten. Beyaz ten + kızıl saç çoğu erkek için ateşi çağrıştırır. Dekolte giysen daha da belli ederler kendilerini
Ama gençler değil hep olgunlar
Kaç yaşındasın, büyük gösteriyor olabilirsin
26 ama minyonum yaşımı göstermiyorum
Yaşıtız aslında ilginç. Olgundan kastın 35 üstü mü?
Evet öyle
İstersen fotoğrafını at yorumlayayım. Yani daha fazla görmeden ne diyebilirim bilmiyorum
Gerek yok
Ben sana atayım sen beni yorumla? Canım sıkılıyor zaten
Nasıl
Yazarsan atayım fotoğrafımı
Yazıcak mısın?
Lolita ya mi benziyorsun
Nasıl
Yani çıtı pıtı Seksi çekici
Evet olabilir
Yani ilgi çekici geliyor biz olgun erkeklere 😂
Demekki sende bir ışık görüyorlar
Nasıl
Belki bakışların biraz davetkar olabilir
Hayır
Bakışlarında bir şey olmasa sanmıyorum teklif etsinler, bu zamanda öyle teklif etmek sıkar ama
Gebc çutur misun
Nasil tekliflerr
Buradanmı.
Evlilikmi
Kilolu musun?
Sen?
@hardiess2 konunun benle ne alakası var be
Teklif sana geliyormuş
olur öyle
Sana öyle gelmesin
Nebilelimm biz
ne gibi...