Olgun erkeklerle olma isteğim var bunun nedeni nedir anlamış değilim olgundan bahsettiğimde 50-60 yaş ve üstü
ben 22 yaşındayım normal mi bu durum daha önce hiç böyle bşy yaşamadm yaşamamda ama aklımdan bu çıkmıyor rüyalarıma bile giriyor bazen
Olgun erkeklerle olma isteğim var bunun nedeni nedir anlamış değilim olgundan bahsettiğimde 50-60 yaş ve üstü
ben 22 yaşındayım normal mi bu durum daha önce hiç böyle bşy yaşamadm yaşamamda ama aklımdan bu çıkmıyor rüyalarıma bile giriyor bazen
Tam olarak yaşça büyük ama genç gösterenlerden mi bahsediyorsun?
Eğer öyleyse bende öyleyim adam var 47 yaşında adam sanki 30 daha yeni basmış gibi
Yok bildiğin yaşlı..
Baksen hele hele
Size sadirdim
Cevap
33Cevap
Normal değil, tamam daha olgun erkekler arzulamak , tecrübeleri ve davranışları bakımından kabul edilebilir, ama senin arzu seviyen olgun değil, yaşlı
Evet yaşlı
Peki özellikle istediğin, arzuladığın biri var mı
Bende de var hep yaşlı p*rno izlerim dayının birinin ustune çıkıp yaprak üstünde gelgit yapmayı ve de ağzına vermeyi çok seviyorum
Yaş kaç
:) :) :)
Bende 48 zim 22 likkeri seyrediyorum
adaylar gelmeye başladı :)
Renkler ve zevkler tartışılmaz sen ne istiyorsan ondan var, konuşulur değerlendirilir, isteğine kavuşursun
yani anormal diyemem... renkler ve zevkler tartışılmaz derler...
Çünkü seksi çok iyi bilirler bazı şeyleri çok mutlu ederler
Falloş pamuguguna dönersin sen ilk postada 10 15 kez garanti bosalirsin adamlar boşalma diye lukati silmiş oluyor o yaslarda
Olgun istemen iyide sen ölmüş istiyosun o yaşlar bitmiş oluyor 50 60 nedir. Ama En iyi oldugu yaş erkegin 30 dönemi net
Yoo mesela denk geliyo dayılar omeglede dimdik valla 😁
Yaşıtlarının çöp veya ergenlikten çıkamamış tipler olduğunu anladığın için böyledir.
Aynı şey bende de var
😀😀😀😀 ayıp ayıp gidinde evlenin
Nedeni ne anlamış değilim
Kuduruyorsundur sen 😀😀
@Aydnkrt190727 ya yuru s. git
Gell 47
Çok p*rno izlemeyin kızlar 😀 sugardady miydi
p*rno alakalı değil
Emin ol onlarda seni arzuluyor genc daracik of of.
Bende 43 yaşındayım senin yasta biriyle olma isteği var
Acilen psikoloğa git Çok kötüsün. sarkmış popo göbek beyazlaşmış kıllar ööööğğğğh
Kendini daha degerli ve onun için bulunmaz nimet olarak gormek istiyo olabilirsin
Kadının organzım olurken titreme hali bence harika yaşlı felan değil 😅
Kadın orgazmınla yaşlı erkekleri arzulamanın ne alakası var?
Senin olay tamamen farklı
Baba şefkatinden uzak kaldın sanırım
Alakası yok
Bende seviyorum sevisiuoruz
40 yaşndayım. Uyar mı 😁
Hocam beden 22 ama zihnim 40 yaşında olur mu 😂
50-60 yaş normal değil.
Ben 48 bulusakmi
Isini biliyorsun... Ne kadar alıyor sun...
Senin olgun çıtan baya yüksekmiş
Allah babana sabır versin
Cinselşikle alakalı bi soru sordum babama niye sabir veriyor
senin gibi bi kızı olduğu için
Ne kdr cahil ve beyin. siziniz insan gibi bi soru soruyoruz verdiğiniz cevaba bak.. cinsellik bu kafada olan biy boyle biy hayal edince zevke geliyosam benim suçum değil ben kontrol edemiyorum yani.. asil senin annen senin gibi cehalet doguracagini bilseydi kesin aldirirdi.. sizin gibi ahlak bekçileri en çok b. oklari yiyor ztn
ahlak bekçiliğimi yaptım ne b. ok yersen ye banane aggg
Yuru s. git hadi m. al
terbiyesiz seni, allah babana sabır versin
Hala baba diyo mal terbiyeli oluşundan dolayı mı annen seni sıç. mış bir insanın sorduğu soruya ailesini katarak değil yardımla yaklaşmayı öğretememiş.. mektepsiz ke. ko
ailesini katarak diyo sanki ailevi değerlerine sövdüm ne kezban biri çıktın sen yaa
Ne cehalet biri çıktın sen Allahın canısı
Hangi yobaz ailenin mensubusun
Azmıssın kız sen 😀😀 bakiremisin sen
Azmak değil azgınlık başka her azdığında hep 50-60 yaş üstü erkeklerle olma isteğinden bahsediyorum
Ozaman sen tercubeli istiyorsun ondandır
50 60'da çok yahu.
büyüyünce geçer
22 yaşındayım
Zevkler ve renkler tartışılmaz
Hiç yaşasın mı
Tecrübeli oluşları
Belki hoşuna gidiyor
Kafa gitmis kız da
Ne alkasi var slk misin
Olgun istiyorsan ben burdayim
Normal değil