Mesela ben oral yeteneğime dilime dudak kaslarıma ve enerjime (hem dişil enerjime hem kondisyonuma) güvenirim😎😅peki siz?
Baileyscream sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılAklıma, yüreğime, adamlığıma, duygularıma, aşkıma güvenirim. Keşke tanışma şansımız olsaydı da tüm bu yalanlarını açığa çıkarıp, dedterini dürseydim... Sen gerçekten atıyorsun, sana inanmıyorum. Ağzından çıkanlar bşka, hal ve duruşun başka. Özelin kapalı, yüzün kapalı. Bir tek göğüslerine güvenmişsin ama onlar da belli ki çalma, çarpma, başkasına ait bir resim. Hem korkaksın, hem de iki yüzlüsün.
06 Yorumla- 1 yıl
Erhan bey acaba bu olumsuz yorumlarınız ben sizinle özelden konuşmadığım için olabilir mi? ben ondan olduğuna eminim de, bir sorumda mükemmel olduğumu düşündüğünüzü söyleyip 2 dk sonraki sorumda korkak iki yüzlü vs gibi yorumlar sizce de aşırı tutarsız değil mi?
- 1 yıl
Gelelim diğer saçma cümlelerinize, yüzümü göstermek zorunda mıyım? değilim, pp deki göğüsler bana ait ki başka fotolar da paylaştım bana ait hepsi siz öyle dediniz ya da düşündünüz diye bu fikir gerçek olmuyor işinize gelmeyince böyle ithamlarda bulunamazsınız kusura bakmayın ama sizi engellememiş olmam size böyle yorumlar yapma hakkı vermiyor o yüzden ya düzgün yorum yapın ya da yorum yapmayın o kadar inanmıyorsanız.
- 1 yıl
Burası bir sosyal plartform. Kimsenin egolarını, çıplaklığını, manyaklığını, içinde ki şeytani duygularını gözlerimize soka soka yayacağı, paylaşacağı bir yer değildir. Evet bir kaç soru ötesine bakınca güzel, seksi ve çekici bulduğumu ve beğendiğimi söyledim. Ama egon öyle yükseklerde ki hala olayın farkın da değilsin. Sen şu an herkesin mastürbasyon yaparken süşlediği bir objesin, seni ancak evire çevire düzeceğini hayal ediyor buradakilwr. Bense insan ol, yüzün, gözün de yansısın, kim olduğunu da göster artık ki seni de değerli bir insan olarak tanıyalım, aramıza alalım diyorum. Ama sen hala gizemli, şuh, seksi, ne olduğu belli olmayan, bir seks objesi olarak kalmayı seçiyorsun. Ahmaklık başka şey, senin bu halin başka şey. Sen bir türlü sadete gelmiyorsun ve işin rengi değişiyor. Bak seni unutmayı da biliris, yok saymayı da Çünkü artık bir değer jatmıyorsun. Hergün soruların ile oramızı, buramızı kaldırmayı bırak artık. Varsa bir derdin ben buradayım. Yüreğin yetiyorsa daha derine girelim, asıl hazine orada...
- 1 yıl
İlk adımı seni takipten çıkarak atıyorum. Gerisini sen düşün artık.
- 1 yıl
Önceden değil önceden değil daha dünn Kayahandan seninle herşeye varım ben diye yorum yaptın ya soruma unuttun mu:) daha fazla polemiğe girmicem seviyemi de bozmadım farkındaysan takipten çıkmanı ben söylemiştim zaten geç bile kaldın hadi bakalım sana iyi avlanmalar:)
- 1 yıl
Adam değil madamlarla olmayı seçen sensin. Bana duruşu ile, adıyla, şanıyla, akıl ve ruhuyla karşıma geçip, gerçek ve onurlu bir insan lazım. Yaın gereği dsha ciddiye alsam da, yaşını taşımayan söylemlerin ile ne kadar da kırıcı ve iticisin demeden de geçmeyeceğim. İşte meydan, tepe tepe kullan ve kullandır her şeyini.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılKadının zihnini okuma konusunda kendime güveniyorum. Gözlerine ve mimiklerine bakarak o söylemeden istediği şeyi yapınca kollarımda eriyip gitmesi zevkli oluyor 😎😈
02 Yorumla- 1 yıl
Güzel ifadeler 😉👏🏻👏🏻anlamak çok önemli
- 1 yıl
Asıl klitoris beyin loblarının arasında ve orayı 1000 km uzaktan bile okşayabilirsin
Erkekler Ne Diyor
62
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılGüvenmediğim yanım yoktur desem yalan olmaz. Bu yaşa ot gibi gelmedik sonuçta.
04 Yorumla- 1 yıl
Hahah yaş 100😂😂
- 1 yıl
Ben doğduğum zaman İsmet paşa garp cphesi komutanıydı 🤣
- 1 yıl
Puhahaha😜😜
- 1 yıl
Yersen 🤣
1 yıl“sehvet, sevgi, saygı, korku ve tutku karısımı; muhteviyatı zor anlasılan; tarifi imkansız ama kadınların bulduklarında hemen tanıdıkları bir lezzet butununu sagliyacak ozelligimle geliyorum...
kadınlar, diger seylerin haricinde, fiziksel olarak kuvvetli ve kopek gibi düt erkek isterler degil mi :) . sekste hükmeden erkek isterler. saç cekmeli, saplak atmalı, duvardan duvara seks isterler. sadece ve sadece güçlü buldukları o erkegin "kuçuk bacım" olmak isterler. iclerindeki ve dogalarındaki tüm kotu yonleri, ilkelligi ve vahsiligi ozgurce ortaya cıkarabilecekleri bir erkek isterler. hayvanlar gibi bogurerek bosalırken, bunu dibine kadar ozgurce yasamayı ve bunun için kendilerini zerre kadar yormayacak, yargılamayacak erkekleri isterler. kotu kız oldukları icin onları "degnekleriyle" cezalandırabilecek kadar isini bilen erkek isterler... dahasi da gelirde artik.. sonrasi okuyani islatir mi bilemem..
12 Yorumla- 1 yıl
Biz kadınlar değişik varlıklarız dediklerine %100 katılan da olur asla istemem diyen de olur sapıkça bulan da olur, aynı şekilde siz erkekler için de geçerli her erkek aynı değil😉
- 1 yıl
degil degil... her seksin farkli olmasi gibi :)
1 yılSınırsızım açıkçası ama en çok kendimdeki bitmeyen ateşe güveniyorum karşı cinsi en çok o çıldırtıyor doyumsuzluk ateş arzu istek birleşince çok ateşli geçiyor ortam. Kaslarıma güveniyorum.. eril enerjime. yönetmeme. bitmeyen performansa.. Her türlü şeyi yaparım ama isterimde :)) Tahminime göre fotoğraf sana ait, tanışma şansımız olsun derim ben lafı uzatmadan hiç bir şey olmasa bile iki laf ederiz senin içinde kendimi görüyorum..
10 Yorumla
1 yılenn sevdiğim özelliklere sahipsiniz hanfendicim.. kondisyonuma ve ekip arkadaşımın kondisyonuna çok güveniyorum. Asla yarı yolda bırakmaz ve dibini bulmadan başladığı işi bırakmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Çok derin konular o kadar açık bir şekilde yazamam buraya
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılGeç boşalma problemime 😅
İlki 1 saati buluyor🤦
10 Yorumla
1 yılGeç gelme süreme ve birliktelik esnasındaki partnerimiz zevk alma garantisine kesinlikle ve kesinlikle zevk alacağını ve finale ulaşacağına Emin olabilir
00 YorumlaBeni hatırladın mı senle farklı farklı yorumların altında konuşmuştuk. Ya sana yazılmıyor. Sana sormak istediğim bazı şeyler varda
02 Yorumla- 1 yıl
Nasıl hatırlayayım ki yorumlarda gizliysen😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılPenetrasyon için aceleci olmak yerine "içime gir" diye yalvartana kadar sevişebilmem.
01 Yorumla- 1 yıl
Güzelll
Penisime. Boyutu ve işlevi saolsun bugüne kadar benim yüzümü kara çıkarmadı. Şeytantüylü olduğum söyleniyor bu olabilir sorunun cevabı.
05 Yorumla- 1 yıl
Hım tabi önemli detaylar ama boyut tek başına yetmez var başka şeyler demek😂
- 1 yıl
Benim beklentim yüksek baya yetenek lazım😂😂
1 yılKondisyonuna guvenmen hem hosuma gitti hem de bi ic gecirdim. cunku kadinlar cabucak ofluyor yoruluyor.
ben de gec bosalmama guveniyorum01 Yorumla- 1 yıl
Kondisyon çok önemli tam doymak için en önemlisi bu hatta😋😂
1 yılEn çok güvendiğim nokta ön sevişme ve dediğin gibi oral seks. Dilime, dudaklarıma ve kendime aşırı güvenim var bu konuda
00 Yorumla
1 yılEllerimi çok iyi kullanırım, asla rahat durmazlar:)
02 Yorumla- 1 yıl
:))
- 1 yıl
😘
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılburada sıkmakla olmaz ama benimde becerilerim var
02 Yorumla- 1 yıl
Hahaha sıkmamak lazım neyse o söylenmeli tabi
- 1 yıl
Bunu anlatmakla olmaz
Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Dilime ve parmaklarıma güvenirim ve en çok belime elbette
02 Yorumla- 1 yıl
Güzell👏🏻👏🏻😄
Merhaba ben jinekologum bana sormak istediğin soru var mı
02 Yorumla- 1 yıl
Benim soruma cevap verirsen bakalım olursa sorum sorarım tabi😄
Uzun sürmesi ve yaptığım oralın çok iyi olduğunu düşünüyorum
02 Yorumla- 1 yıl
Oral önemlii
- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
1 yılOral yetenegime dilim ve dudaklarıma ben de aşırı güvenirim 😏😏
02 Yorumla- 1 yıl
😄😄yetenekli olmak iyi bunlarda
- 1 yıl
Aktif kullanacak birini bulamadiktan sonra yetenekli olmanın bir mantığı kalmıyor 🤣🤣🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKalınlığına ve gücüme güvenşrim. Ayakta taşıyarak yapabiliyorum
02 Yorumla- 1 yıl
Oooo iddialıı😎güzel
- 1 yıl
İddialı değilimmm öyleyimm 😅😅
Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. Dilime, dudaklarıma ve parmaklarıma öncelikle. Oral ile önce bir kıvrandırır zevke ulaştırırım.
Sonrasında uzun sürmesine01 Yorumla- 1 yıl
Çok iyi bunları sağlayınca gayet güzel olur zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
1 yıliyi oral yaparım dibini görene kadar fsdşlfksşkfd
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHatunu haz aldırıp dilimle elime be yüzüme boşaltmam
00 Yorumla
1 yılGüçlü kuvvetli olmam, geç boşalmam, arzulu istekli ve sınırsız olmam
00 Yorumla
1 yılBen vücudunda kuru tek bir yer kalmayasıya kadar yalamayı iyi bilirim 😊😋
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
1 yılBoyumun ve kollarımın uzunluğu çok iyi kullanıyorum bunu 😏
00 Yorumla Geç boşalmam oral yapmam parmaklamam sevişmem kadına önem vermem vs
00 Yorumla
1 yılSabrıma güvenirim. Kadınımı tatmin etmeden bırakmadığım için
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Harika bendede o özellik var dudaktan topuga kadar her yeri yaşamadan birakmam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBendee mmantığımaa
Kondisyonuma ssex süremin esnek oluşuna.
Kendimi partnerin nekadar istekli olup kendimi ayarllamama.01 Yorumla- 1 yıl
Tabi karşının ne istediğini bulmak önemli
1 yılsert ve tutkulu olmama, performansıma ve kadınımı zevkten bayıltma potansiyelime güvenirim. Kadınımın vücudunu adeta bi enstrüman gibi kullanırım. Seks sonrası titreme nöbeti geçiren çok partnerim oldu.
02 Yorumla- 1 yıl
Güzell demek ki yeteneklisin
- 1 yıl
Aksi yönde bi duyum almadım henüz. Takip etmemişsin beni bu arada.
- Daha fazla (32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler