Cinsel Yaşam Küçük göğüs sevenler var mı gerçekten? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Büyük varken anlamsız geliyor bana 🤔 Küçük göğüs sevenler var mı gerçekten? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
faydali_bilgin_16_08 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl O sana göre biz Ahlâk ve maneviyat ile ilgileniyoruz siz devam edin 1 8 Yorumla Soran 1 yıl O ayrı konu Yorumla faydali_bilgin_16_08 1 yıl Ayrı mayrı yok öleceksin sonunda Yorumla Soran 1 yıl O zaman ölcez diye hiçbir şeyi konuşmayalım Yorumla faydali_bilgin_16_08 1 yıl Ya hayır olan şeyi konuş ya da sus çünkü aksi durumda her şey aleyhine delildir Yorumla Soran 1 yıl Haklısın 😐 Yorumla faydali_bilgin_16_08 1 yıl Eyvallah Yorumla Soran 1 yıl Yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım ama kendimi alıkoyamıyorum Yorumla faydali_bilgin_16_08 1 yıl Konuşmak ister misin Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Küçük seviyorum. Büyük tahrik edici gelmiyor bana 2 6 Yorumla Soran 1 yıl Zevk meselesi yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hihi Yorumla Soran 1 yıl Benimkiler büyük, birine fotoğraf atmıştım ben büyük sevmiyorum dedi😅Normalde bayılırlar halbuki, garip gelmişti tepkisi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne kadar büyük bilmem ama cok büyük birleşik olan bana da mide bulanci geliyor... Avuç kadar olacak avucu çok taşmayacak Yorumla Soran 1 yıl Elinin büyüklüğüne göre değişir sjdkdk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ellerim çok büyük değil 😃 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Benim kucuk mesela ne yapalım yav ninni söyleyip buyumeyecegine göre ne yapalım bizi sevmesine mi 8 5 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Memeye bu kadar anlam yüklemeyin bea Cevap sahibi 1 yıl Bu yorum niye patladı ajajaj Soran 1 yıl Cinsel yaşamda kadın görüşü görünce erkekler 😅 Cevap sahibi 1 yıl Erkeklerin aklı fikri gt meme de aq Cevap sahibi 1 yıl En büyük gt onlar oysa
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl anlamsız ve orantısız büyüklük her zaman kötüdür fiziğine göre büyükse güzel olur 🤷🏻♂️ 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Aslında görüntü olarak ve ele tam oturmasıyla küçük göğüsler daha güzel geliyor bana 🫠 1 0 Yorumla
elactobacillus Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Her malın bi alıcısı vardır yav 1 6 Yorumla elactobacillus 1 yıl Seninkilerin ölçüsü kup ı kaç? Yorumla Soran 1 yıl 90 c Yorumla elactobacillus 1 yıl Çok güzelmiş benim ellerim de büyük güzel kavrardım seninkileri Yorumla Soran 1 yıl Doldurur içini Yorumla elactobacillus 1 yıl Aynen severim böylesini Yorumla elactobacillus 1 yıl Tanımak isterdim seni Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Küçük daha güzel daha diri durur fazla sarkmaz 2 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Oda güzel oluyor yaa😍 1 0 Yorumla
hayatyordubenibe Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl ben varım. küçük göğüs daha estetik. 1 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kucugunde dez avantajı var sarkması ilerde zor 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ben küçük seviyorum ya 1 0 Yorumla
GameOf_KS Takip Et Yoda Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Seviyorsun ta ki büyük göğüs okşayana kadar 😂 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Yokluktan mı küçük seviyorlar 😅 Yorumla GameOf_KS 1 yıl Seviyormuş gibi yapıyolar bence 😂 ilişkinin %80 i okşamak be kafatasını okşayacak halleri yok bmce Yorumla Soran 1 yıl Göğüs kafesi okşamalı🫠 Yorumla GameOf_KS 1 yıl Avucumun içini doldurmalı 😋 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Büyük candır. 1 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. orta boy seviyorum ben sdfds 1 0 Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. küçük favorim her zaman 1 1 Yorumla PlatonikHayat34 1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Büyük seviyorum senin nasıl 1 8 Yorumla Soran 1 yıl 90 c Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Off çok iyiymiş, büyük daha güzel değil mi sence de Yorumla Soran 1 yıl Kesinlikle öyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Avuçladığında ellerini dolduracak biraz taşacak okşarken yumuşacık olacak off Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Okşarken o yumuşacık büyük göğüslerin ucundaki küçük sertliklere parmağınla dokunacaksın Yorumla Soran 1 yıl Yaşadın resmen😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaşarım ben hep öyle, anlattıklarım gerçekmiş gibi olur 😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Beğendin mi anlattığımı 😄 Yorumla
HİSTAMİNİK Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. Ortası makbuldür 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Asko kalbimi kiriyorsun ama ejkddjdkdjs 3 2 Yorumla Soran 1 yıl Küçük mü senin Yorumla Çılgın_boy_ 1 yıl Çok ayıp senin kalbini nasıl kırarlat Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. küçükte iyi 1 0 Yorumla
Yakışıklı0763 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Olsada görsek çok seviyorum 0 0 Yorumla
KAYA93 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Emebilmem yeter boyut her zaman önemli değil 0 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. olgunlar bayılıyorrrr 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Küçük göğüs hatasıyım 0 0 Yorumla
Ayçamutlud Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 73% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. Onlar avuntu büyük seviyor lar 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bana da anlamsiz geliyor 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. meme olsun emilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl senınkı cokmu buykte? 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 90 c Yorumla Cevap sahibi 1 yıl pekı mınyon musun yoksa uzun boylu flnmı Yorumla Soran 1 yıl 160 boyum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl senle uzunca konusalımmı Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Tatmak isterim olgun daha iyi ama 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Kaç yaş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 35 senin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yanlış anlama buraya sapıklık yapmaya gelmedim.İdealleri olan saygın biri olarak geldim Yorumla Soran 1 yıl Hayır olgun daha iyi dedin ya ona kaç yaş dedim. Ben 28 yaşındayım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaş sorun değil göğüs için olgun dedim nasıl desem büyüklüyü ortadan birazdaha hallice en ideal Yorumla Soran 1 yıl Anladım Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Küçük seven bence yokluktadır 0 19 Yorumla Soran 1 yıl Büyük bulamayınca mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yanii en azından b cupe olması lazım Yorumla Soran 1 yıl Birazda zevk meselesi gibi ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evett ama büyük olsada şekil kötü olunca gene kötü oluyo şekill çok önemlii Yorumla Soran 1 yıl Aynen haklısın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kızlar gene şanslı küçük memeyi seven var ama küçük pipiyi kimse istemez 🤣(dip not küçük değil) Yorumla Soran 1 yıl Zor bir durum gerçekten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sjsjdjdj evet te benim sorunum değill Yorumla Soran 1 yıl Güzel şanslısın 😅 Yorumla Soran 1 yıl Ama ben birini seversem onu da severim küçük olsa da Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya seversin okey evlendin zevk almıyosun ne kadar sevwceksin sonra sıkılacaksın tiksineceksin ondan Yorumla Soran 1 yıl Seviyorsam zevk de alırım. Öyle minicik olcak hali de yok 🙊 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya 8 cm çıkarsa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Düşün ortalama 12 13 cm bu ortalamyı düşüren çok kişi var demekki Yorumla Soran 1 yıl Dldo alırız aşkımla 🥰 Yorumla Soran 1 yıl Dur ya dua yerine geçmesin 😂😂🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Geçmezz jdjdjdj çıkıyom gizliden atıcam linki dkdjjd Yorumla Soran 1 yıl Buraya at Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaw sonra engelersin istersen niye kastın bu kadr Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Büyük göğüs neden anlamlı olsun yağ bezesi 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Küçük kemikten mi oluşuyor 🤔 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Önemli olan kadının bundan haz alması bence büyük küçük bize bi faydası yok Yorumla Soran 1 yıl Görsel olarak güzel durması da önemli bence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Her küçük çirkin veya her büyük güzel diye bir şey yok ki bazı büyükler mide bulandırıyor ten rengi bile etkili Yorumla Soran 1 yıl Haklısın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sizinki? Yorumla Soran 1 yıl Büyük benimki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl C mi D mi? Yorumla Soran 1 yıl D olsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl D fazla C olsun Yorumla Soran 1 yıl Sormasaydın o zaman 🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl D mi la harbi Yorumla
Parçaaynpumaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Sohbet sevmiyorsun ki 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Severim Yorumla Parçaaynpumaaa 1 yıl Gizlisin mesaj atamıyorum Yorumla Soran 1 yıl Atma Yorumla Parçaaynpumaaa 1 yıl tamam Yorumla
HardAktif99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Dişlemesi iyi oluyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Küçüğün mü Yorumla HardAktif99 1 yıl Evet Yorumla
Yoboo Takip Et Xper 6 Yaş: 33 1 yıl uçları ne renk ve kaç beden 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kahve, 90c Yorumla Yoboo 1 yıl off harikaa 😋😋😋😘😘😘🎈🎈 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Sevmem ben amasya 0 0 Yorumla
Kaan3433 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 1 yıl seninki küçük mü 😊 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Kaan3433 1 yıl nasi peki? Yorumla Soran 1 yıl Büyükler Yorumla Kaan3433 1 yıl ölçüsü yani Yorumla Soran 1 yıl 90 c Yorumla Kaan3433 1 yıl iyiymiş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
O sana göre biz Ahlâk ve maneviyat ile ilgileniyoruz siz devam edin
O ayrı konu
Ayrı mayrı yok öleceksin sonunda
O zaman ölcez diye hiçbir şeyi konuşmayalım
Ya hayır olan şeyi konuş ya da sus çünkü aksi durumda her şey aleyhine delildir
Haklısın 😐
Eyvallah
Yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım ama kendimi alıkoyamıyorum
Konuşmak ister misin
Küçük seviyorum. Büyük tahrik edici gelmiyor bana
Zevk meselesi yani
Hihi
Benimkiler büyük, birine fotoğraf atmıştım ben büyük sevmiyorum dedi😅
Normalde bayılırlar halbuki, garip gelmişti tepkisi
Ne kadar büyük bilmem ama cok büyük birleşik olan bana da mide bulanci geliyor... Avuç kadar olacak avucu çok taşmayacak
Elinin büyüklüğüne göre değişir sjdkdk
Ellerim çok büyük değil 😃
Benim kucuk mesela ne yapalım yav ninni söyleyip buyumeyecegine göre ne yapalım bizi sevmesine mi
Memeye bu kadar anlam yüklemeyin bea
Bu yorum niye patladı ajajaj
Cinsel yaşamda kadın görüşü görünce erkekler 😅
Erkeklerin aklı fikri gt meme de aq
En büyük gt onlar oysa
anlamsız ve orantısız büyüklük her zaman kötüdür fiziğine göre büyükse güzel olur 🤷🏻♂️
Aslında görüntü olarak ve ele tam oturmasıyla küçük göğüsler daha güzel geliyor bana 🫠
Her malın bi alıcısı vardır yav
Seninkilerin ölçüsü kup ı kaç?
90 c
Çok güzelmiş benim ellerim de büyük güzel kavrardım seninkileri
Doldurur içini
Aynen severim böylesini
Tanımak isterdim seni
Küçük daha güzel daha diri durur fazla sarkmaz
Oda güzel oluyor yaa😍
ben varım. küçük göğüs daha estetik.
Kucugunde dez avantajı var sarkması ilerde zor
Ben küçük seviyorum ya
Ben sarkık değilse büyük severim
Buna göre sevmiyorum yemin ederim
Seviyorsun ta ki büyük göğüs okşayana kadar 😂
Yokluktan mı küçük seviyorlar 😅
Seviyormuş gibi yapıyolar bence 😂 ilişkinin %80 i okşamak be kafatasını okşayacak halleri yok bmce
Göğüs kafesi okşamalı🫠
Avucumun içini doldurmalı 😋
Büyük candır.
Evet gerçekten çok muhteşem buluyorum küçük olanı
Saçma bence de göğüs dediğin 90c olur
orta boy seviyorum ben sdfds
küçük favorim her zaman
Teşekkürler
Büyük seviyorum senin nasıl
90 c
Off çok iyiymiş, büyük daha güzel değil mi sence de
Kesinlikle öyle
Avuçladığında ellerini dolduracak biraz taşacak okşarken yumuşacık olacak off
Okşarken o yumuşacık büyük göğüslerin ucundaki küçük sertliklere parmağınla dokunacaksın
Yaşadın resmen😅
Yaşarım ben hep öyle, anlattıklarım gerçekmiş gibi olur 😄
Beğendin mi anlattığımı 😄
Ortası makbuldür
Asko kalbimi kiriyorsun ama ejkddjdkdjs
Küçük mü senin
Çok ayıp senin kalbini nasıl kırarlat
küçükte iyi
büyük gogus iyidir
Olsada görsek çok seviyorum
Emebilmem yeter boyut her zaman önemli değil
olgunlar bayılıyorrrr
Küçük göğüs hatasıyım
Onlar avuntu büyük seviyor lar
Bana da anlamsiz geliyor
meme olsun emilir
Meme dediğin dize kadar sarkmalı
senınkı cokmu buykte?
90 c
pekı mınyon musun yoksa uzun boylu flnmı
160 boyum
senle uzunca konusalımmı
Tatmak isterim olgun daha iyi ama
Kaç yaş
35 senin
Yanlış anlama buraya sapıklık yapmaya gelmedim.
İdealleri olan saygın biri olarak geldim
Hayır olgun daha iyi dedin ya ona kaç yaş dedim. Ben 28 yaşındayım
Yaş sorun değil göğüs için olgun dedim nasıl desem büyüklüyü ortadan birazdaha hallice en ideal
Anladım
Küçük seven bence yokluktadır
Büyük bulamayınca mı
Yanii en azından b cupe olması lazım
Birazda zevk meselesi gibi ya
Evett ama büyük olsada şekil kötü olunca gene kötü oluyo şekill çok önemlii
Aynen haklısın
Kızlar gene şanslı küçük memeyi seven var ama küçük pipiyi kimse istemez 🤣(dip not küçük değil)
Zor bir durum gerçekten
Sjsjdjdj evet te benim sorunum değill
Güzel şanslısın 😅
Ama ben birini seversem onu da severim küçük olsa da
Ya seversin okey evlendin zevk almıyosun ne kadar sevwceksin sonra sıkılacaksın tiksineceksin ondan
Seviyorsam zevk de alırım. Öyle minicik olcak hali de yok 🙊
Ya 8 cm çıkarsa
Düşün ortalama 12 13 cm bu ortalamyı düşüren çok kişi var demekki
Dldo alırız aşkımla 🥰
Dur ya dua yerine geçmesin 😂😂🤣
Geçmezz jdjdjdj çıkıyom gizliden atıcam linki dkdjjd
Buraya at
Yaw sonra engelersin istersen niye kastın bu kadr
Büyük göğüs neden anlamlı olsun yağ bezesi
Küçük kemikten mi oluşuyor 🤔
Önemli olan kadının bundan haz alması bence büyük küçük bize bi faydası yok
Görsel olarak güzel durması da önemli bence
Her küçük çirkin veya her büyük güzel diye bir şey yok ki bazı büyükler mide bulandırıyor ten rengi bile etkili
Haklısın
Sizinki?
Büyük benimki
C mi D mi?
D olsun
D fazla C olsun
Sormasaydın o zaman 🤣
D mi la harbi
Sevdiğim kişinin nasılsa onu seviyorum
Ben seviyorum
Görmeden bilemem dmfkdcmld
Sohbet sevmiyorsun ki