- Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
1 yılArkadaşın toy mu bu konularda bilemedim yaşı da vardır sanki. Şimdi 5-6 aydır hayatında olan birisi ise bu adam cinsellik yaşayıp gitmesi biraz beklenmedik durum olabilir çünkü emek vermiş, zaman geçirmiş bir bağ kurulmuş bir anda çekip gitmesi beklenmedik durum olabilir bence ama adamla gidip clubdan veya instadan tanısıp biraz sohbet edip 1-2 hafta içinde 'sen farklısın, sen beni özel hissettiriyorsun, seninle uzun süreli bir şeyler düşünüyorum' gibi bir klasik yalanlara inanıp ilişki yaşarsa hele ki daha 1-2 hafta dolmadan yaşarsa zaten adam skor peşinde koşuyordur terk eder gider, uğraşmaz yani.
03 Yorumla
Soran1 yılEvet Instagram nokta atışı kendisi 25 yaşında tam olarak saçma sapan vaatlerde bulunmuş kadınız bilirsin ve şey kız da tecrübesiz bir ümit belki olur diye ama tabii cinsellik sonrası bir iki mesajdan sonra adam buhar aramıyor yazmıyor iletişim süreleri de uzundu aslında ama demek ki adamın derdi ucunda cinsellik var diyeymis
- 1 yıl
Adam dereyi geçene kadar ayıya dayı demiş işte olay bundan ibaret. Neyse sen bu arkadaşının biraz kafasına vur da akıllansın bu adam onu tekrar ararsa f*kbadiye bağlar bunu bu zeka ile bari o kıvama getirmesin.
Soran1 yılSildirdik valla numarasını yüzü varsa bir daha kıza ilişmez çünkü yazarsa tekrar ağzına mıç öyle dehle diyeceğim günah kıza haftalardır dalıp dalıp gidiyor psikolojisi bozulmuş mk
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBana da oldu böyle kadınlar olabiliyor, Arkadaşında öyle durumda olabilir belki. Kadın ne dediysem hayır desem de benimle olmak istedi, evlisin dedim olsun dedi. Sonra birlikte oldu ama şimdide o an olan bir şey tekrar olmak istemiyorum diyor, Boşluk varmış ondan olmuş.
Tamamen erkelere suçlamamak lazım, Bazı kadınlar zorla kendilerini birlikte olmaya zorluyorlar. Duygusal anlarında oluyormuş. erkek kadın farkı bu olsa gerek.00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Öncelikle arkadaşına geçmiş olsun. Belki skor peşinde koşan biriydi belki tatmin olmadı belki de başka başka kusurlar gördü. Çok takılmasın. Sıradaki aşka yelken açma vakti muhtemelen yeni birini bulduğunda bu geri dönecek ama kesinlikle izin vermesin çünkü bunlar hep taktik.
06 Yorumla
Soran1 yılNe yenisi bunalıma girdi kız
Soran1 yılUmarım öyle olur yine de yazık ilk cinselliğiydi ve hızlı yaşamayan bir kızdı
Soran1 yılKonuşuyoruz zaten sadece ben değil diğer arkadaşlarımda gelip geçici olduğunu söylüyor ama bana kalırsa çocuktan ziyade bekâret konusunu kafaya takıyor belki de ilk yaşadığı insanla evleneceğini falan düşünüyordu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılYoluna bak yapacak bir şey yok ama cidden merak ediyorum çok seciyormusunuz bu yanlış kişileri yani. Cunki doğru insan ilişki yaşadı diye gitmez zaten tek beklentisi bu değildir cımbızla çekip seçer gibisiniz ya yazık kendinize yazık ediyorsunuz
47 Yorumla
Soran1 yılKız sakin ben değilim günlerdir bunu konuşuyoruz kızlarla
Cevap sahibi1 yılHee ay sinirlendim sen öyle diyince ama bunu yapan kadın çok fazla. Hsksjxjkdj
Soran1 yılBiz aslında en başından uyardık ev buluşması yapma dedik dinlemedi ilişkiye döner diye düşündü ve sonuç biraz bunalımda günlerdir de internette bunu aratıyor bana bir kez daha sorsana yaptı
Cevap sahibi1 yılBenimde arkadaşım yaşadı aynını. Eğer yakinsaniz çıkıp dolaşın aklı dağılır, olan oldu şu an kendisini toplaması gerekir dünyanın sonu değil bu kendisi kötü değil karşıda ki karaktersi* çıkmış
Soran1 yılYani yanında olmaya çalışıyorum bu süreçte çünkü kız ilk defa biriyle cinsel bir paylaşımda bulunuyor ve hani ilk özel olmalı bana göre sıradan biriyle olması ve sonrasında bu davranış yıprattı haliyle
Cevap sahibi1 yılHaklı çok haklı dediğiniz gibi öylesine birisiyle olacak bir şey değil hadi oldu diyelim bırakıp gitmesi çok daha kötü. Eğer dediğiniz kadar kötüyse psikolojik tedavi almasını öneririm cunki bundan sonra büyük ihtimalle güven ve temas problemi yaşayacak haklı olarak
Soran1 yılKendisine bu konuda destek olacağım çünkü katlanılmaz bir hâle geldi bundan sonraki seçimleri umarım doğru olur ders olsun ne denir başka
Cinsel Yaşam konusunda 885 cevap paylaştı. Arkadaşın duygusal olarak baktı ise sevdiği biri ile seviştiği için mutlu olmalı. Bir diğer taraftan sevdiği kişinin aslında farklı beklentileri olan biri olduğu için sevgisine layık olmadığından üzülmeli ama herşeyi ölçülü yapmalı. Dik dursun ulaşmaya tekrar görüşmeye vs çalışırsa kendine olan saygısını yitirir buna dikkat etsin. Hayat tecrübelerden ibaret bu yaşanılanlardan da olumlu olumsuz tecrübeler edinmeyi bilmeli.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 501 cevap paylaştı. Yazık etmiş kendine olay eve gitmeye dönünce sonuçta hep bu oluyor. Ciğeri beş para etmeyen adamlardan ne umarlar , ya da nasıl bulurlar hiç anlamam.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılİş bitmiş gitmiş işte nikahına alacak hali yok ya Arkadaşına söyle enayi olmasın Saygı yoksa hiç kimse şey olmaz.
01 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle adamın derdi belliymiş ne yapsın kız düşmüş işte uyanık olmak lazım biraz
Alacağını almış, araması için bir neden kalmamış, maalesef arkadaşını kullanıp atmış, ona bu konuda yardımcı olmalısın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 875 cevap paylaştı.
1 yılNiye pesine dusuyorki zevkini guzel aldıysa ona baksin
02 Yorumla
Soran1 yılZevk almamış kızın ilk seksi haliyle biraz duygusal bakmış adama
- 1 yıl
Ilk birlikteligi de olsa sonunu dusunerek olmustur illaki alamadıysa adam beceriksiz demekki sağlık olsun
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Demekki onun için seninle görüşmüş istediğini alınca da gitti muhtemelen
01 Yorumla
Soran1 yılKişi ben değilim ben de öyle düşünüyorum
Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Gerçekten böyle yanlış kişileri nasıl buluyorsunuz anlam veremiyorum ya
08 Yorumla
Soran1 yılBilmem aptal kız arkadaş sorunsali
Soran1 yılYalan kişi ben değilim yalnız
Soran1 yılBiz silmesi taraftarıyız ama yanasmiyor
Soran1 yılKesinlikle umarım tekrarını yasamaz ne diyim çünkü gerçekten temiz bir kız
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yolu açık olsun dersin daha dikkatli seçim için. Sasirmadim
02 Yorumla
Soran1 yılBen değilim teşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Alacağını aldı. Unuttu seni. Doyurabildi mi bari seni.
01 Yorumla
Soran1 yılBen değilim beyefendi çok yakın bir kız arkadaşım için soruyorum ben evliyim
Sanane o kızın yaptığı şeyden
Ki sana mı anlatıyor ayıp00 Yorumla
1 yılKullanmış geçmiş olsun hevesini almış yapıştırmış geçmiş pislik herif
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılArkadasin psikolojik olarak daha iyiyse ve istanbuka yakinsa ciddi bir teklifim olacak eger kabul ederse. Senide gorurum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
1 yılBöyle kızlar ı ben neden bulamıyorum acaba. Adam hevesini almış, sen sağ ben selamet demiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBedavaya gitti bizde para teklif edince bize demediginiz laf kalmıyor
010 Yorumla
Soran1 yılBedava değildi başta biz de uyardık erken olduğunu söyledik
Cevap sahibi1 yılÜcretli düşünür isen buradayım bebeğim
Soran1 yılKişi ben değilim m al herif
Cevap sahibi1 yılPardon o zaman kişinin kendi düşünür ise ben buradayım
Soran1 yılSanmıyorum bunalımda
Cevap sahibi1 yılDaha iyi olur kendine gelir ben onu toparlarim yani
Soran1 yılAhahahahha okutacağım
Cevap sahibi1 yılCiddiyim görüşme önemli değil ama iyi olması için konuşabilirim elimden geleni yapabilirim bunu yalnızca insaniyet anlamında dile getiriyorum
Soran1 yılŞu an erkeklerden nefret ediyorum diye ortalarda geziniyor hâlbuki doğru bir tercih yapmış olsaydı şu an belki de mutlu bir beraberliği olacaktı
Cevap sahibi1 yılEvet kararlar ve tercihler bazen yanlış sonuçlar doğuruyor. Ben duygudan yana olan biri değilim çünkü duygunun sonu hüsrandır. Ama dediğim gibi arkadaşınız ile konuşabilirim sorun yok. Kimsenin üzülmesini istemem.
Gizli Üye(45 üstü)1 yıleeee🤷♂️ yaşandı ve bitti saygısızca durumları. vermiceedin..
017 Yorumla
Soran1 yılEn yakın kız arkadaşım yaşıyor bunu
Cevap sahibi1 yılyazık. kız için duygusal travma
Soran1 yılSorma günlerdir bunu konuşuyoruz sil diyoruz silmiyor da adamı bir de ne biliyor musun kız ne yazık ki bakireydi
Cevap sahibi1 yılonu diyorum bende. yaşadığı travmayı.. zor tabii.. adam aldı ilkini uzadı. kız düzelirde, viraz zaman alır
Soran1 yılBu kadar kısa sürede güvenmemeliydi ve bilirsin ilk ilişki öylesine birine vermiş olmak üzdü sanırım
Cevap sahibi1 yıldırsata dönüşecek ambiansa , ortama girerse, alırlar. acaba nasıl yaptı yapan işi bilerekmi, hunharca, incilterekmi.. bunlar detay ama psikolojisi içinde etkilidir
Cevap sahibi1 yıle işte, o seciueye gelşnce dayanamamıştir, ver fitsin demiştir içinden.. o arrık bir kadın🤷♂️siz yönlendirin bari, sahip çıkında, nasıl olsa yol açık diye vermesin kimseye
Soran1 yılYani şöyle kız kanamış bu sırtını dönmüş yatmış sence ne kadar iyi biri olabilir böyle bir insan
Cevap sahibi1 yılilginç🤔devamıda yok yani.. haybeye birine gitmiş kızlığı
Soran1 yılEvet maalesef madem yapmayacaksın ne diye veriyorsun sadece sevis geç
Cevap sahibi1 yıldedim ya. boşa gitmiş. devamı olmalıydı. duşa birlikte girmeleri gerekirdi. ayrıca kızıda okşamalı, şefkat göstermeliydi.
Soran1 yılYok be ne şefkati sırtını dönmüş uyumus mikemedi diye bizimkide aynı şekilde
Cevap sahibi1 yılgödükmüş adam🤷♂️duşa sokucaktı, elleriyle temizleyip yıkayacaktı. sonra duşta kucağına alacaktı vs... neyse olan olmuş. mikilmeden bozulmuş kızcağız
Cevap sahibi1 yılarkadaşına geçmiş olsun der, bundan sonraki s xhayatında başarılar dilerim
Soran1 yılEvlenmeden umarım bir daha yapmaz kaldırabilecek biri değil hızlı ilişkileri
Cevap sahibi1 yılyapar. ihtiyaç hasıl olduğunda..
Cevap sahibi1 yılbulun birini başgöz edin
Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. kullanilmişsin gecmis olsun
31 Yorumla
Soran1 yılBen değilim yapan kişi ben evliyim yahu çok yakın bir kız arkadaşım için soruyorum daha önce de sordum hatta
Gizli Üye(18-24)1 yılBakır kalmadı aranıyor mu?
43 Yorumla
Soran1 yılAnlamadım aşko
Cevap sahibi1 yılİşte bende senin başlığını anlamadım aynı şekilde yorum yaptım
Cevap sahibi1 yılTürkçe öğrenmelisin
Uyum olmadığını düşünmüş olabilir
01 Yorumla
Soran1 yılBu da bir ihtimal evet
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılIsi bitnis hevesini almis gitmiş
02 Yorumla
Soran1 yılYazık o halde
- 1 yıl
Kendi kaybeder giden
Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Peçete gibi olmuşsun 🥲
02 Yorumla
Soran1 yılBen evliyim beyefendi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılkaraktersizmiş
01 Yorumla
Soran1 yılYapmasaydı karaktersiz olduğunu Anlasaydı
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yıldemekı hoşuna gıtmemısın
03 Yorumla- 1 yıl
tabı inandık arkadasın
Soran1 yılBen evliyim
- 1 yıl
hımm
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O ilişkiden sonra mutlaka aramalıydı
02 Yorumla
Soran1 yılAramış bir iki defa ama sonra kesilmis
Sen ne bekliyordun ki
01 Yorumla
Soran1 yılKişi ben değilim bu arada en yakın kız arkadaşım yaşıyor ve yetmiyor çocuğun ayağına gidiyor
Cinsellik yaşanmadı arıyor?
01 Yorumla
Soran1 yılYaşanmış maalesef
1 yılsana direk yazamıyorum 🥹
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Engelle seni cinsellik icim kullanmis amasyada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılvurup kaçıyor
00 Yorumla
1 yılSağlık olsun bebeğim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılher şey cinsel olana kadardı demek ki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Zaman en güzel çaredir
00 Yorumlatekrar isteyince süründür biraz
00 Yorumla
1 yılBir yerden tanıdık geldi 😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sevgili miydi yoksa flört mü
01 Yorumla
Soran1 yılFlörtlerdi bu ikisi biz yapma dedik ama dinlemedi
Gizli Üye(25-29)1 yılKocana sabır diliyorum hahaha
06 Yorumla
Soran1 yılBen evliyim denyo bunu ben yaşamıyorum
Cevap sahibi1 yılSana dedim zaten hahahah denyo
Cevap sahibi1 yılSendeki bitmek bilmez libido sabır gerektirir 😅
Soran1 yılNiye lan kocam gayet kendini şanslı görüyor
Cevap sahibi1 yılŞanslı zaten de nefes aldırmıyorsundur sen tehlikeli bu durumm
Cevap sahibi1 yılYoksa her saniye her şeyden etkilenebilen bir eş daha ne olsun
Gizli Üye(18-24)1 yılne zamandır berabersiniz?
01 Yorumla
Soran1 yılBen evliyim en yakın arkadaşımın başına geliyor bu olay 6 aydır tanışıyorlar
1 yılGeçmiş olsun yanlış kişiymiş
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler cevap için
1 yılArar, bir daha yaşamak isteyince.
01 Yorumla
Soran1 yılUmarım aramaz kıza üzülüyorum çünkü
Gizli Üye(18-24)1 yılKullanıp attı
42 Yorumla
Soran1 yılKullanılmak olarak bakmıyorum ben ama adamın derdi bence de cinsellikmis biraz oynamış bizim kıza
- 1 yıl
Si kmis atmış canım kardeşim
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılKullanıp atmış
01 Yorumla
Soran1 yılYazık ne diyelim
- Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı.
1 yılTat alamamışdır senden
02 Yorumla
Soran1 yılKişi ben değilim
- 1 yıl
Peki kim
1 yılSen ara
02 Yorumla- 1 yıl
Umarım kullanılmamışsındır
Soran1 yılKişi ben değilim
- Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı.
1 yılNormaldir
01 Yorumla
Soran1 yılYazık yine de
Gizli Üye(25-29)1 yılSen ara
39 Yorumla
Cevap sahibi1 yılO arasın
Soran1 yılSildirdik numarasını 2 haftadır ses çıkmayan adamdan hayır mı gelir aşko
Cevap sahibi1 yılAma o da aramamış bebeğim
Soran1 yılSon mesajı bizim kız atmış ama sonra heriften hiç ses çıkmamış ilgisi yok belli isteyen adam duramaz çünkü
Cevap sahibi1 yılHmm tek amacı cinsellikmiş demek ki
Soran1 yılMaalesef aşko geçti bolu pazarı
Cevap sahibi1 yılKızlar olarak çok safız. Erkeklere kaniyoruz
Soran1 yılAllah'tan evlendim de piyasadan çekildim aşko etraf pislik kaynıyor
Cevap sahibi1 yılÇok kolay aşık oluyoruz onlara :(
Gizli Üye(25-29)1 yılHevesini aldı
31 Yorumla
Soran1 yılBiz de öyle düşünüyoruz
1 yılAramiyorsa hiç onun olmamıştır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılBitirmeli
00 Yorumla
1 yılsoğuk su iyi gider
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılVurdu kaçtı gol oldu
00 Yorumla
1 yılAyrıl. Başkasını bul sen de
00 Yorumla
1 yılbitti canım
00 YorumlaGeçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNerede yasıyoraun sen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. miktimi
02 Yorumla
Soran1 yılEvet biraz mikmis
Detaylı bilgi