Eşim sağ olsun hemen hemen hergün benimle ilgeleniyor ama ben doymuyorum orgazm olunca aradan 5 dakika gecmeden yine istiyorum ve kocam yoruluyor oyuncaklarım da var bu bi hastalıkmı? Ne yapabilirim? İkinci evliliğim birincisi bukadar dayanmıyordu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bazı kadınlarda gördüm bunu. Doğuştan yüksek bir libidosu sahip oluyorlar. Doyumsuz bir libido. Gün içinde bile daima ıslak, bazen herhangi bir yerde dahi orgazm oluyorsunuz. Erkeğine deli oluyorsun, onu ne zaman nerede görsen aklında daima seks var. İlgiyi çok ama çok seviyorsun, daima ilgi görmelisin. İlgi görünce de zaten hep aklında olan seks arzun çok daha artıyor. Defalarca boşalabilirsin, arka arkaya, fışkırarak… Her yaşında daha da sıcak, tutkulu, istekli ve arzulusun. Zaten gencecik görünümlü olmalısın ve 18 yaşında gibi hissediyorsun. 30 lu yaşlarda daha da coşmuş olmalısın, 40 tan sonrada böyle olacaktır. Yapın bu dediğim gibi. İçinde kaynayan bir okyanus var, vajinandan şelale olup akıyor sürekli. Eğer aldatma yoksa, olur olmadık birileriyle ilişkiye girmiyorsan hasta değilsin. Umarım eşin senden gençtir. Her gün orgazm edilmelisin, eşin yorulsa dahi oyuncakları hem seks sırasında hem seksten önce, sonra kullanmalı. Bacakların tutulana kadar orgazm olmalısın kısaca. Bu ancak keser. Bunu azaltmak için ise psikolojik destek ve psikiyatrik destek almalısın. O zaman kocan ile bir yolda güzelce ilerlersin. Sanırım boğa burcusun?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın cinselliğe doymuyorum ne yapmalıyım diye soruyor mal kafalqr uckuruna sahip çıkamayan benciller sana benim gibi biri lazım vs gibi zihniyet bozukluğu yaşayıp saçma cevaplar gördüm yazık bu kadar alcalmayın sizinde evinizde bir kadın vardır elbet biri sizin gibi onunla konuşsa hoş olur mu hiç
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılDoktora gidin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEşin doyuramıyor ise başka nasıl doyarsın aklına bişey gelmiştir mutlaka, Aç olduğuna göre doymak için başka yollardan gitmen gerekecek gibi.
Ama mutlaka çaresini en iyi sen bulursun, yoksa acı çekersin.
Zaten bir erkek her günde yapamaz ki, Çeşmeden gelmiyor sonuçta, yaparım diyenler sadece sözdedir.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı.
+1 yılyanlış anlama benzetmek açısından söylüyorum sadece, senden çok iyi prno yıldızı olurdu herhalde rol yapmana da gerek kalmazdı :D belki de arka arkaya orgazm olman gerekiyor, enerjini atamıyorsun tam veya şiddetli yaşamıyorsun orgazmını
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılAynı ben gibisin ben yapıyorum yarimsaat sonra gene aktifim. mastürbasyon yapmak zorunda kalıyor defalarca ya
20 Yorumla Buna kocam yetmiyor deniyo, enerjisi extra libido sahip farklı biri olmalı , bende öyleydim evliyken uykusu gelir bıkardı gece 23 ten sabah 04 e kadar bıkmıstı
00 YorumlaÇükü ufaksa 8 saatte vuruşsan doymazsın yavrum. Kocanı sat, yerine büyük çüklü lavuk al kendine
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEşin neden ikinciye sertleşemiyor peki. Oral denesen. Ben de evliyim de benimki asla ikinciyi istemez
00 Yorumla Bende aynı durumdayım ama katlanmaktan başka çare yok
10 Yorumla
+1 yılDoktora mı gitseydin bi, belki de hastalıktir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı. Senin gibi yani benim gibi doyumsuz olan bir seks partneri bul 😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yaa böyle hanıma can kurban geldi sevme günde en fazla kaç istiyorsun normali ne olur
00 Yorumla
+1 yılKocanın yorulmamasını istiyorsan cowgirl pozisyonda ilişkye gir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyani hastaliktan ziyade.. tam doyurulamamak desek yeridir...
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabiliriz
Cevap sahibi+1 yıldoyurulman lazim.. oyuncaklarda bi yere kadar..
Cevap sahibi+1 yıldinliyim gel seni..
Cevap sahibi+1 yılve istekli kiz kayiplara karisir..
+1 yılBella Baxter mısın nesin
22 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
o da doyumsuz 5 dakika sonra tekrar istiyor
+1 yılyedek oyuncu bul kendine
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılSen gibi yoktur valla
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yoo hastalik değil aksine harika bir sey ;)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılNemfomani olabilirsin sen canım hasta yani
02 Yorumla- +1 yıl
Tek normal cevap veren benim baksana yaa cevap yazmamis
- +1 yıl
Nemfomanide aldatma da olur bu arada
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrgazm olmuyor olabilirsiniz
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılKanaat et biraz sen de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç postayla doyarsin tahmini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRamazan ramazan neler yapıyorsunuz ya😑
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAranılan kadın tipi işte bu arkadaş yaaa 🙆♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyardımcı olalım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılYaş kaö? Cinselliğe ne zaman başladın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. vibratör al
00 Yorumla
+1 yılAdam daha ne yapsın
00 YorumlaBende doymuyorum. Şu an bile açım
00 Yorumla
+1 yılOha nası
00 Yorumla
+1 yılDoyana kadar yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken boşalma konusu var mı
00 Yorumla