- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılTek seferlik bir ilişki, birçok insan için aldatma olarak kabul edilir. Aldatma, ilişkide olan iki kişi arasında belirlenmiş sadakat ve bağlılık sınırlarının ihlal edilmesidir. Ancak, her ilişkinin dinamikleri farklıdır ve aldatmanın ne olduğu konusunda çiftlerin kendi aralarında belirledikleri kurallar ve sınırlar önemlidir. Eğer ilişkinizde sadakat ve tek eşlilik üzerinde anlaştıysanız, tek seferlik bir ilişki yaşamak bu anlaşmayı ihlal eder ve aldatma olarak sayılır. Ancak, açık ilişki gibi farklı düzenlemeleriniz varsa, bu durumu partnerinizle açık bir şekilde konuşmak ve her iki tarafın da rızasını almak önemlidir. Şeffaflık ve iletişim, sağlıklı bir ilişki için anahtardır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBakire olup olmaman önemli değil. Ve aldatmanın tek seferi olmaz, aldatmak aldatmaktır. Kendine ve sevgiline biraz olsun saygın varsa, karakterli biri olduğuna inanıyor ve/veya öyle kalmak istiyorsan, yapma. Bu kadar net. Seni tatmin etmiyorsa bunu onunla konuşmalı, bu durumun yollarınızı ayıracağını ona anlatmalısın. Seni bu kadar aç bıraktığı için o aşamaya gelmişsiniz zaten. Mutlaka konuşmalısınız, aksi takdirde öyle ya da böyle ilişkiniz biter eninde sonunda. Ben kadınlarımızın kendi ayakları üzerinde durması gerektiğine inanan ve her yerde bunu dile getiren biriyim. Akalarımızın üzerinde durmak için de "karakterli" olmaya ihtiyacımız var. Hepimiz için geçerli bu...
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle dediğimde o zaman evlen benimle diyor, kendis 28 yaşında ve daha işe girememiş birisi. Kendi ailesiyle bir süre yaşayabileceğimizi söylüyor ancak bu benim için büyük sorun ve kabul etmiyorum o da öyleyse biraz daha sabredeceksin yapacak bir şey tok diyor. Suçlu ben miyim
Cevap sahibi1 yılBöyle durumlarda kimse suçlu değil ama sevgiliniz sorumluluktan kaçıyor bence. İşsiz olabilir, bütün bunlara rağmen onunla olacak kadar seviyorsunuz. Öyleyse o da bu inadı bırakıp ortada sizle buluşmalı. Açıkçası onun yerinde ben olsam hiç tereddüt etmezdim, çünkü sevdiğiniz kişiye karşı sorumluluklarınız var. Pandemide iflas ettim, ben de evlenemiyorum ama sevdiğimle her anı yaşamaktan geri de kalmıyorum. Çünkü, o buna 'razı'. Umarım anlatabilmişimdir.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılKararına saygı duymalisin
Sırf tatmin olmak icin onu aldatmak doğru olmaz.
Daha iyi ayrıl ondan sonra ne yaparsan yap.
Ama sırf cinsellik yaşamak istemediği içinde ondan ayrılmak doğru olmaz bence ama yinede sen bilin tabi..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bir yandan çocuğa üzüldüm. Çünkü kafana koymuşsun. Yapacaksın. Diğer taraftan da sana hak veriyorum. Bazen eşimle şakalaşırız. "Bir süre yapmıycam. Sana ceza vericem." diyorum. Bana verdiği cevap: "Kadın kısmı ihmale gelmez. Sen zararlı çıkarsın. Sen yapmazsan, yapacak birisi bulunur." İhmal etmemeli. Sonucu belli...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
1 yılBu senin vicdanınla ilgili bir durum. Bunu ona da açıkla. Nasıl bir şey istediğini söyle. Yeterli olmuyorsa aldatmak yerine ayrılmayı dene. Sonra istediğini yap.
13 Yorumla- 1 yıl
Eşler birbirini duygusal bedensel olarak tatmin etmelidirler. Zaten eş olmanın bir sebebi de budur. İki kişinin tek kişi olması. Bu yüzden haklılık payı sende.
Soran1 yılTeşekkür ederim
- 1 yıl
Rca ederim.
Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Kendine güveni yok
Bakore olmadığını biliyor ve seni mutlu edemeyeceğini düşünüyor
Erken boşalmak, penis boyutu memnun değil vs
ya da Müslüman biri evlilik dışı ilişki yaşamak istemiyor?10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSana değer verdiği için böyle yapıyor ama sen ihtiyacım var durumum böyle dersen istediğin olur.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılYok knk evli değilsin sayılmazsın ama bi kere iyi bi zken olursa bırakamazsın sadexe 😀
014 Yorumla
Soran1 yılÜf ya ne yapicam
- 1 yıl
Konum at sen bize ilgili birim tarafından arkadaşaleı yönlendirelim evden alıp zkp kapıya bırakırlar tekrar 😀
Soran1 yılAhshhshshdhsh kendimi şey gibi hissettin
- 1 yıl
Ahahha yok yok öyke hissetmezsin 😀😀
- 1 yıl
Arkadaşlar kibaaarca zkr bırakır 😀
Soran1 yılİhtiyaç halinde size dönüş yapıcam beyefendi hsbxhdbd
- 1 yıl
Ahahhaha nası bulcan beni 😀
- 1 yıl
Nerelisin öncelikle sizin bölgde şubemiz var mı onu kontrol edelim 😀
Soran1 yılGüneydoğu tarafları sayın danışmanın
- 1 yıl
Aaaa ayın 15 günü o taraftayım bende hadi yine iyisn 😀
- 1 yıl
Ne kadar şanslı çıktın bak direk ben gelcem 😅😅
Soran1 yılNe kadar da şanslıyım
- 1 yıl
Ahaha gelde laflayak 😀
- 1 yıl
İş ciddiye bnince bi şey ettin
- Cinsel Yaşam konusunda 999 cevap paylaştı.
1 yılNeden yanasmiyor biz aramayla bulamıyoruz elin oğlu şanslı değerlendirmeyi😅
04 Yorumla
Soran1 yılEvlenmeden istemiyormusss pek nazlı çıktı benimki
- 1 yıl
Vay ya hazır kız var s.. miyo😅çok sansizsin sen de başkası olsa yalvarır yapmak için
Soran1 yılAh ah
- 1 yıl
TK etsene sohbete delim
Cinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. E sen zaten or. muşsun niye aldatma sayılsın estağfirullah
00 Yorumla
1 yılmuhakkak ki aldatmış oluyorsun. onun yerine yeni biri ile ilişkiye başlaman daha doğru olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
1 yılBaşkasıyla yapman tabii ki aldatmak olur. Sen istiyorsan, o yanaşmıyorsa ayrıl.
00 Yorumla
1 yılYok sayılmaz sorummu bu ya ayrıl gitsin o zaman niye aldatıyrosun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ne adamlar war kadın vermek için cayır cayır yanıyo adam çakmıyo 😂😂 işemek dışında kullanmıyo anlaşılan şeyini😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSevgilinin belkide bazı korkuları var başarısızlık gibi bu yüzden istemeyebilir
02 Yorumla
Soran1 yılBir keresinde oral yapıyordum ona uyudu ve şok oldum. Serçe parmağımın yarısı kadar falan bir şey kaldı çok şaşırdım. Sekste çok da istekli birisi değil. Ben de kötü fizikli falan biri değilim tamam 5 kilo gibi bi fazlam var da yüzüm falan da güzeldir yani. Sorun bende mi diye düşünüyorum artık
Cevap sahibi1 yılSorun ortada açık
Gizli Üye(25-29)1 yılO yapmıyorsa yapan birini bul. Bakire de değilmişsin sıkıntı olmaz senin için. Peki neden ayrılmayı düşünmüyorsun merak ettim?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYa insan sevgilisini tatmin etmez mi? Erkekleik gururuna yedirememesi lazım bir defa anlamıyorum yanş. D. ldo falan kullansan?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılsayılmaz tabiiki.. seninde ihtiyaçlarını gidermen gerek, bkrede değilsin🤷♂️
02 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılozaman gereğini ilk fırsatta yap, üzerindeki enerjiyi at, rahatla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılyok olmaz istersen her ay bir kere olmak kaydı ile olur tövbe tövbe ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden istemiyor sebebi neymiş? Söyler misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl:) gözlerinizi kapatın erkekler o bende :) yavaş yavaş kenardan geliyor :)
00 Yorumlasanirim sende değil sorun onda
nasil mesela?02 Yorumla
Soran1 yılAbi bir keresinde oral yapıyordum ona uyudu ve şok oldum. Serçe parmağımın yarısı kadar falan bir şey kaldı çok şaşırdım. Sekste çok da istekli birisi değil. Ben de kötü fizikli falan biri değilim tamam 5 kilo gibi bi fazlam var da yüzüm falan da güzeldir yani. Sorun bende mi diye düşünüyorum artık
- Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı.
1 yılGünaydın o yapmıyorsa yapanı bul ozaman aldatma sayılmaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tatmin etmedi bence
02 Yorumla
Soran1 yılAbi bir keresinde oral yapıyordum ona uyudu ve şok oldum. Serçe parmağımın yarısı kadar falan bir şey kaldı çok şaşırdım. Sekste çok da istekli birisi değil. Ben de kötü fizikli falan biri değilim tamam 5 kilo gibi bi fazlam var da yüzüm falan da güzeldir yani. Sorun bende mi diye düşünüyorum artık
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Ona söyle biz ne yapalım
02 Yorumla
Soran1 yılİsminiz de aynı zaten ucubeler sizi
Sayilmaz o istemiyorsa hakkin bu senin
02 Yorumla
Soran1 yılDi mi
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Penisi küçüktür. Aldatma sayılmaz.
03 Yorumla
Yani normal adam ciddi düşünüyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
1 yılBakire olmadığını biliyor mu?
04 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Onda da benim rahatsızlığımdan vardır belki de
Soran1 yılNedir
- 1 yıl
Yorumda söyleyemem. Söylenmez
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSanal ilişki yaşa burada biriyle
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılTabiki aldatmak sayilir. Dayanamiyormusun?
00 Yorumla Tatmin etmiyosa o halde yapacaksinn
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılİstemiyorsa yaşa gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılNeden istemiyor peki sebebi ne
010 Yorumla
Soran1 yılDini açıdan uygun olmadığını söylüyor
Cevap sahibi1 yılHakli ama yani evlenin olmuyormu ya da oyle planiniz var mı
Soran1 yılİşe girmesini bekliyoruz beyefendinin
Cevap sahibi1 yılO zaman kendinide tatmin icin ve aldatmamak icin vibrator kullan derim
Soran1 yılKullandım ama tatmin etmiyor gerçeğini istiyorum artık
Cevap sahibi1 yılYani bilemedim aldatacaksin bu gidisle oyle oluncada iliski sogur zaten
Soran1 yılMaalesef
Cevap sahibi1 yılDm ye gelsene detay icin
Cevap sahibi1 yılNwyse sen bilirsin
Cevap sahibi1 yılSana kolay gelsin
Gizli Üye(30-35)1 yılİktidarsız mı acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılFB yap evli değilsin boş ver
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYokmu guvenilir birisi sır tutabilen
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAldatma sayılmaz cunku soylemissin ona ve tek seferlik olacak guvenilir birisi olsun yeter ki
1 yılSayılır aq
110 Yorumla
Soran1 yılÜzdü
- 1 yıl
Üzül tabi böyle şeyler düşünmen bile kötü
Soran1 yılHaklısın
- 1 yıl
Hadi öptüm görüşürüz
Soran1 yılGörüşürüz aşkım
- 1 yıl
😂
Soran1 yılAy bu da aldatmak oldu mu şimdi
- 1 yıl
Yok be anonimiz burada bir şey olmaz
Soran1 yılHeh tamam o zaman
- 1 yıl
Aynen rahat ol bebek
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılOnda bir sıkıntı var sanırım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sayılır knk madem iyi gelmiyor ayrıl sende
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Büyük sıkıntı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılTroller online
01 Yorumla
Soran1 yılHayır ya neden trol olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılHayir normal değil
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. kmle ilşki aryosnn
00 Yorumla
1 yılYok artık ya”
00 Yorumla
1 yılGuduruk garı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılver gitsin
00 Yorumla
1 yıl1 5 10 farketmez. Hepsı aldatma. Ben talıbım sana
00 YorumlaSen bilirsin kaç yaşındasın
00 Yorumla
1 yılHayır sayılmaz aldat
00 YorumlaCayır cayır seviş bence😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvlenin artık
01 Yorumla
Soran1 yılİşe girmesini bekliyoruz
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yaşa
02 Yorumla
Soran1 yılDiyorsun
1 yılOda tatmin etmicek
018 Yorumla
Soran1 yılNeden ama
- 1 yıl
Erkekler erken boşalır çünkü
- 1 yıl
Tabi farklı şeyler var ama sevgilin kaç dakikada bosaliyor
Soran1 yılMaks 4 dakika
- 1 yıl
Alkol almıyor mu
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
Hani bunu 3 yıldır uzatmak için bisey yapmiyormu tatmin olmadığını biliyormu
Soran1 yıl🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
- 1 yıl
Hiç tatmin olmadın mı onunla
Soran1 yılSadece 1 kez sürtünerek boşaldım onun dışında yok
- 1 yıl
Cidden kötü bir durum
- 1 yıl
Ama seviştiğin kişi seni tatmin ederse aşık olursun
- 1 yıl
Daha çok çıkmaza girersin kızla mı sevissen gerçi onada aşık olursun bence onu ikna et on sevişmede bosaltsin
- 1 yıl
Birkez yaparsan sogursun ya da ayril başka bir ilişkiye basla daha çok kafanı bulandirma
- 1 yıl
Zeki kızsın bak bu tarz yorum lari göze alarak sordun zaten sakın kalmak iyidir
Soran1 yılHaklısın
- 1 yıl
Ya ayril ya da tercihini yap atıyorum tatmin oldum zatwn ayrilcan
- 1 yıl
Neyine asiksin ki
Gizli Üye(30-35)1 yılSayılmaz csnim
00 Yorumla
1 yılİstek at ben ederim
02 Yorumla
Soran1 yılBüyü de gel ablacım