Ben hep bu ten uyumunu duyuyorum ama nasıl olduğunu aklımda şekillendiremiyorum çünkü ben ilişkilerimde hiç yaşamadım.
Bu durumdan dolayı boşananlar falan oluyormuş o kadar büyük bi sorun demek ki
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben hep bu ten uyumunu duyuyorum ama nasıl olduğunu aklımda şekillendiremiyorum çünkü ben ilişkilerimde hiç yaşamadım.
Bu durumdan dolayı boşananlar falan oluyormuş o kadar büyük bi sorun demek ki
Ben mesela beyaz teni severim. Koku da tat da önemli etken. Öpersiniz ağzınıza gelen tat hoşunuza gitmez. Burada ten uyumu yoktur. Ama vücutla yakınlaştığınızda kendinizi alamıyorsanız burada uyum vardır. Yani tat, koku, heyecan her şey güzelse ten uyumu vardır.
Ten uyumu, dokunmayı karşı koyulamaz hale getiren, feromonlar gibi hormonal, bilinçaltı süreçler gibi psikolojik ve tarafların birbirlerinin cinsel anlayışına hitap eden öğelere sahip olması durumu gibi, sosyal çerçevelerde iki kişi arasında meydana gelen olumlu ve çekici etkileşimlere verilen isimdir.
Kişinin karakteriyle iyi geçinemezsin ama yatakta ondan baskasiyla da olmak istemezsin. Ten uyumu böyle bir sey
anladım teşekkürler
Cevap
7Cevap
Şöyle izah edim, tenine dokunduğunda sinerji hali,
Dokunduğunda fark edersin, kokusundan belli olur, bazen kaçmak isteği duyuyorsan uyumsuz, uyumlu tenler birbirlerine yakınlaşma meyillindedir, anti örnek : su ile zeytin yağı gibi
Ortak zevklerin isteklerin olduğu yapmaktan birlikte hoşlandığınız şeylerin olması ve bunda rahat olmak diye de açıklanabilir
Yatakta bir birinizi anlamak nelerden hoşlandığınlzı sezmek ve yapmak
@Noami bence zamanla oluşsa boşanmazlar
E herhalde. Kokusundan bile tiksindiğin biriyle ne yapabilirsin.
yani herkese kötü gelmiyor o kişiye kötü geliyor anlamında dimi
Yaşamadan anlatılacak bir şey değil maalesef. O kişi oldugunda normal bir dokunusunda bile içinden alevler cıkar
Cinselliğe girmeden bu durum nasıl anlaşılır
Şöyle düşün aynaya baktığında kendini beğenmek gibu
Yasayınca anlarsın
Yatmamissindir
nasıl
Kimseyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?