Yakaladım biriyle. Yalnız duygusal bir yaklaşımdan ziyade -gerçi ben buna müsaitim- sadece yoğun bir çekim gibiydi bizimkisi. Onun tarafından da dinlemem lazım gerçi ama benim açımdan baska bir erkeğe dokunma düşüncesi bile şu an tiksindiriyor beni. Yani ya o ya hiçbiri gibi bir psikoloji bu. Ve uzağında olsa bile hep onu arzuluyorsun ona dokunmak onun tarafından dokunulmak istiyorsun. Ama tabii bunu genel azginliktan ayırabilmek lazım. Pek kelimelere sığan bir durum değil. Bu arada biz hiç cinsel olarak da birlikte olmadık ama ben ona daha önceden defalarca kez dokunmuştum. Saçlarına ensesine falan.. yabancı gelmiyor sanırım bana. Sanki bir araya gelmesi gereken çiftleşmesi gereken iki kişi gibiyiz.
Duygular olmadan cinselliğe karşı olduğum için onun isteklerine karşı kayıtsız görünüyorum. Biraz belli ediyorum da gerçi haha ama ikimizin de eli boş🤷♀️ bu biraz can sıkıyor tabii ama böylesi de doğru gelmiyor işte.
02 Yorumla
Soran+1 yılDevam ediyor mu yani?
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılDaha çekici partnerler bile olsa etrafta ve o o kadar çekici olmasada hep onu arzulamak.. Yatağa girdiğinde ise nedenini bilmesende anında zevke gelmek ve defalarca boşalabilmek onunla.. İçinden bir yerlerinden onu hep yatağa atıp seks yapma isteğinin gelmesi ve asla nedenini anlayamamak. Daha çekici olanlar bile sana aynı zevki yaşatamaması gibi..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsel uyum demek
00 Yorumla
+1 yılİlişkilerde ten uyumu, genellikle romantik partnerlerin birbirlerinin fiziksel özelliklerine ve dış görünüşlerine uyumlu olması anlamına gelir. İnsanlar, ten uyumunu karşısındaki kişiyle birlikte uyum içinde görünmek ve birbirleriyle fiziksel olarak çekici hissetmek açısından önemserler.
Evet, yakaladım.10 Yorumla
+1 yılBaşka kimsenin teninin sana çekici gelmemesidir, başka kimseye dokunmak istemezsin sürekli onunla yan yana olmak ona dokunmak istersin.
00 Yorumla
+1 yılYok öyle bir uyum
Koyun çonan misali takılmışlar kervana insanlar00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı zevk almak ve anın tadını uçsuz bucaksız çıkarabilmek.
00 Yorumla
+1 yılHiç yakalayamadım, ama tahmin edebiliyorum nasıl bir his olduğunu
00 Yorumla
+1 yılbir kızla yakalamıştım muhteşemdi hala aklımda çok iyiydik yatakta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZenci bir erkeğin beyaz bir kadını tek seferde 6-7 defa boşaltması. Ten uyumu budur
06 Yorumla
Soran+1 yılUydurma beee. Öyle bir şey mi varmış
Soran+1 yılBir anlatır mısın bu olayı
Cevap sahibi+1 yılZenci bir erkekle seviştim. Penetrasyon esnasında 6-7 defa boşalttı beni
Soran+1 yılHmm bunu öz*den konuşabilir miyiz?
Cevap sahibi+1 yılbeğendim soruyu yaz bana
Soran+1 yılBir dk
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBen de çözemedim tam nedir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCinsel anlamda zevklerinin uyduğu kişi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet var
00 Yorumla
+1 yılÇok zor ya
00 YorumlaTiksinme den çekinmeden sevişmek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPalavra
00 YorumlaYalan ya
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem