5 senelik ilişkim vardı şu an ayrıyız ama onun isteğiyle beraber olmuştuk ve acemiydim vs erkekler için cinsellik önemli diye biliyorum neden özellikle bilmeyen biriyle olmak isteyip bakireliğini bozmak için ısrar ederler hani o kişiyle olmaya ikna etmeye falan acemi olduğum ve ilk olduğu için hareketlerim falan beceriksizdi erkeklerin bu konularda karşıdaki bilsin hareketleri iyi olsun diye istediklerini sanıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılHayır yanlış biliyorsunuz kardeşim. Hayat sizin hayatınız beni ilgilendirmez ama, o sizin ilkiniz bile olsa sizi çıplak gördüğü an gözünde bitiyorsunuz, artık eğlenilecek kız oliyorsunuz. 5 yıl 7 yıl hikaye. Erkeklerin kafa böyle çalışıyor. Onu yapana kadar manipüle ederler, yapınca size basit kız gibi davranırlar. Anladığım kadarıyla çok masum, hanımcık birisiniz, iyi kızların bu tuzaklara düşmesi beni üzüyor gerçekten
013 Yorumla
Soran1 yılNormalde de öyle davranıyordu ki ayrıl barış ilişki yalama oldu zaten o ilişki esnasında bile yapma dedim yani korktum gitmesi vs keşke yanılsaydım
Soran1 yılYani gelse bile ne durumda oluyor
- 1 yıl
O tip bir kız olsanız üzülmezdim. Ama size üzülüyorum. Eminim o ısrar ederek ve zorlayarak yaptı. Siz o istiyor diye razı oldunuz, mecbur hissettiniz,
- 1 yıl
Siz masum ve duygusal birisiniz bence. Bana kalırsa düzgün hanımcık birisiniz. İşte bazı şeytanların sizler gibi iyi kızların kanına girip zorla bir şeyler yapmasından nefret ediyorum
Soran1 yılSonuna kadar direttim aslında hani evlenince olsa daha iyi yapma falan gider diyeden ona olan sevgimde vardı
- 1 yıl
Ah be kardeşim, biliyorum o an nasıl hissettiğini. Ama karşındaki öküz senin duygularını değil de bedenini düşünüyordu. Aslında hayatında iyi, kaliteli bir erkek olsa bu kabusu yaşamazdın. Sen duygusal bakarken onlar bedensel bakıyor ve eminim ısrarla yaptı bunu.
- 1 yıl
Ve eminim zorlamıştır da
- 1 yıl
Bakın bu olayı unutmalı ve ona sert bir tavır göstermelisiniz
Soran1 yılÖyle oldu ona olan zaafım da var bi de..
- 1 yıl
Çünkü kötü de olsa sevdiğiniz insan nefsinize dokundu. Ama pişman olsanız da nefsiniz istiyor
Soran1 yılBu ilişki sizce artık nasıl olur erkek düşüncesiyle yani
- 1 yıl
Bir gün size anlatayım. Bunu herkese söyledim bir kez bile haksız çıkmadım. Sizden ricam tekrarı olmasın. Canı isteyince sizi çağırmasın, sakın yapmayın
- 1 yıl
Dinliyor musunuz
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yıl"İlle bakire olsun da ben bozayım" demek aptallık. Bu isteğin altında yatan da "iyi seksin ne olduğunu bilmezse ben tatmin edemediğimde sorun etmez, daha iyisini bilmediği için istemez" düşüncesi.
05 Yorumla
Soran1 yılBi yandan da bilmediği için başkasıyla da olmaz beni seviyor düşüncesi de var mı?
- 1 yıl
Bir kadının bekaretini verdiği erkeği aldatmayacağının garantisi yok ki. Yani "bekaretini bana verdiğine göre başkasıyla olmak istemez" gibi bir düşüncem olmaz. Bu tamamen güven ve sadakat ile ilgili. Bekaretini verdiği erkek tatmin etmiyorsa başkasını istemesi de mümkün.
Soran1 yılBenim ona karşı hep fazla sadakatim falan vardı güvende
- 1 yıl
Neden ayrıldınız peki?
Soran1 yılAileyi bahane etti engelledi sonra igden birini bulunca engelledi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılTecrübesiz kadınla yatmanın neresini çekici bulurlar zaten hiç anlamıyorum
05 Yorumla
Soran1 yılO an zorlamasaydı olmazdım bile birlikte
- 1 yıl
Mantıklı olan buydu zaten
Soran1 yılAma mantıken gidiceksen neden yaparsın ki illa istiyorsan hani derdin cinselse hiç barışmasaydın
- 1 yıl
İlk de olsa unutulmaz olmuşsun demek ki. Adam zevk aldığı şeyi bırakamış haliyle
Soran1 yılBirliktelikten sonra ayrıldık daha barışmadık ama hesabıma felan kontrol etti ama derdin oysa hani neden gelirsin birliktelik olunca gidersin derdin oysa gelip barışmasaydın
Asla bakire bir kızı ilişkiye girmek için zorlamam sevişir oral yaparım ama bekaretini almak için zorlamam
017 Yorumla
Soran1 yılSevgilimdi ama yine de gidiceksen niye bozarsın ki
Soran1 yılBu ilişki artık adam olmaz dimi
Soran1 yılBen ayrılmadım ki o bıraktı
Soran1 yılBirliktelik oldu örn haziranda oldu ağustosta ayrıldık
Soran1 yılBiri haziranda ilk geldiğinde diğeri de bi iki gün sonra
Soran1 yılBundan sonrası nolur sizce gitti ama oyun profilimde de kontrol etti beni
Soran1 yılYok merak konusu işte en son hesabıma bakınca takıldı kafama
Soran1 yılBi insanın aylar sonra düşüncesi olmadan neden aklına gelir ki
1 yılBen bakire ile yatmak istemem
01 Yorumla
Soran1 yılSevgilimdi ama gidicekse neden olursun ki
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bekaret büyük sorumluluk
08 Yorumla
Soran1 yılFazlasıyla
Soran1 yılBen ona dedim ki gider diye de istemedim kendi ısrarcı davrandı
Soran1 yılİlk evlenmeden istemedim gider diye sonra o zorladı felan
Soran1 yılMaalesef bu ilişki nolur bilmiyorum
Gizli Üye(36-45)1 yılogrenmıssındır zamanla
00 Yorumla
1 yılHiç öyle değil
01 Yorumla
Soran1 yılNasıl
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılYanılıyorsun
01 Yorumla
Soran1 yılNasıl
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Öğretmek için
08 Yorumla
Soran1 yılSonra kuyruğu sıkışmış kedi gibi gitmek niye peki
Soran1 yılErkek kafası olarak düşününce peki
Soran1 yılYani tecrübesizlik vs alakalı değil
Soran1 yılZorladı biraz ama ilkim de olsa artık ciddiyeti kalmadı dimi ilişkinin..
1 yılÇok canın yandimı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım