Evliliğin yüzde 80ni cinselliktir cinsel çekicilik önemlidir insan beğendiği birisiyle cinselik yaşamak ister Anlıyorum ama gerçekten karakter olarak çok düzgün birisini tanıyorum ama hic tipi yok ve kimse tarafından tercih edilmemiş biraz da saf iyi niyetli birisi. İlk zamanlar gözüme cok çirkin gelmişti zamanla Alıştım o kadar çirkin gelmiyor. Bu arada ben güzelim herkes guzel oldyhimu söylüyor güzellik gecici bununda farkındayım ama cinsel çekim cok mu önemli
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılŞimdi anlattıklarından yola çıkarak durumu birkaç şekilde kabataslak analiz yaparsam...
Sen adama karşı fiziksel bir çekim hissetmiyorsun, arzu duymuyorsun ama huyunun güzelliği seni kendine çekti öyle mi? Ben buna çok ihtimal vermiyorum. Tipini kötü bulduğun ,10 a. ım olsa 1 tanesini vermem dediğin ama huyu güzel bir adamla sevgili olmazsın. Olsan olsan kanka olursun. Eğer sevgili olduysan adamın maddi durumu iyi o zaman ya da o adamın ilgisini seviyorsun. Çünkü kadın için erkeğin sadece genetiği değil sağlayıcılığı da önemli. Ama sırf maddiyat ya da ilgi uğruna hoşlanmadığın bir adamla ilişkiye yürütmen mantıki de değil vicdani de değil.
Şu da olabilir. Ya bu adam yakışıklı olmasa bile senin gömdüğün kadar çirkin değil ya da sen kendini idealize ettiğin kadar güzel değilsin. Yıldız Tilbenin bile kendine güzelim dediği bir ülkede yaşıyoruz. Eğer o adam bugüne kadar tercih edilmediyse de fazla pısırık olduğu için kadınlara ulaşamadı yoksa bariz tipsiz biri olduğu için değil. Kaldı ki ne at hırsızı kayış gibi adamlar 25 yaşında 5. sevgiliyi yapıyor. Adamın arabası varsa biraz da serseriyse tipsiz bile olsa en azından çürük çarık da olsa birkaç sevgilisi oluyor.
Aksi takdirde bir kadının seçeneği çok hele hele güzel bir kadının seçeneği daha daha çok. Madem sen çok güzelsin iyi huylu bir yakışıklı niye bulmadın ya da bulamadın o zaman. O tipsiz dediğin adam iyi huylu ama bütün yakışıklılar serseri değil herhalde.
Bir kadının görsel olarak hiçbir şekilde beğenmediği, arzu duymadığı bir adamla sevgili olması hatta evliliğe de kapıyı açık bırakması kendine yapabileceği maksimum saygısızlıktır.
Bence o adamdan bir an önce ayrıl. Kendini istemediğin bir ilişkiye şartlandırma. O adamın da tertemiz duygularıyla oynama. Adamı tipsiz bulduysan sevgili olma o zaman. Yok 10 a. ım olsa birini vermem falan böyle aşağılamalara gerek yok.
Hiç kimse gen havuzunu seçerek gelmedi bu dünyaya. Tipsiz olmak bir kusur olabilir ama suç değil. Tipsiz buluyorsan görüşme o zaman. O adam senin alnına silah dayamıyor, kimse de seni bir şeye zorladığı yok.
11 Yorumla- 1 yıl
@Validehanim Ayrıca mesele o adamın tipsiz olması değil. Memlekette ne tipsiz kayış gibi adamlar sevgili olup evlenecek kız buluyor. Ya parası yok ya özgüveni yok ya da serseri değil.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
1 yılSadece huyu güzel diye çok güzel arkadaşlık edebilirsin, sirdaslik edebilirsin vs. Ama evlilik aynı çatı altında sürekli bulunmak demek, bu çatı altında da sadece huyu güzel diye katlanamazsin, ve evet evliliğin %80 i cinsellik, ki cinsel çekimin yoksa onunla cinsellik dusunemem sogurum diyorsan hiç evlilik yoluna girme. Çünkü bu seni de onu da yorar ve evlilikte ya aldatma yaşanır ya da çok sürmez boşanma yaşanır
00 Yorumla
belki daha kadınlığını keşfetmediğin için böyle ütopik hayallere sahipsin ama ilerde kendini keşfettiğinde tatmin olamadığını orgazm sorunu yaşadığını görünce diğer hemcinslerinin burada sergiledikleri aminferyadi filmlerinden birtanesinide sen yazarsın...
04 Yorumla
Soran1 yılOrgazm sorunu neden yasar bir insan neden tatmin olamaz
Soran1 yılÇok bilgilisin gercekten oyle
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılSeks yapmak eylemini bir ihtiyaç olarak göz önüne alırsak ömür boyu bunu yapman gerekecek ve o adamla çekim duymuyorsan bence çok zor olur hatta zaman zaman sana psikolojik sorun bile yaratır zararın neresinden dönersen o kadar kardır bence
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
63Cevap
1 yılEvliliğin yüzde 80ni cinselliktir bu çok saçma. Mantıken de yanlış. Düşünsene zaten 8 saat çalışıyorsun 2 saat yolda geçiyor 8 saat uyuyorsun etti 18 saat kalan 6 saat boyunca durmadan sevişsen bile %25 eder. Ki bu da mümkün değil. Evliliğin %5 -10 i cinsellik kalanı iletişimdir.
32 Yorumla- 1 yıl
Evliliğin yüzde 70'i cinselliktir derken kastedilen şey süre değil. Evliliği ayakta tutan faktörler içinde sıklığı ve kalitesi bakımından tatmin edici seksin ağırlığı yüzde 70 demek.
- 1 yıl
@Banker_Bilo Bu da yanlış. Evliliğin %90 ı iletişimdir. İletişim eksik olduktn sonra cinselliğin bir anlamı kalmıyor.
1 yılPardon da onu kim demişse sallamış. Evlilikte cinsellik önemli ama yüzde 80i ise o evlilik değil. Evlilik dediğin hayatı paylaşmak. Güvenmek, gerçekten sevmek, değer vermek. Birlikte hobilerin olması, mutlu olmak beraber. Dmeiyorum cinsellik olmasın. Ama eğer gerçekten evliliğin yüzde 80inin cinsellik olduğunu düşünüyorsan yüzde 80 evlenmek istemiyorsun.
46 Yorumla- 1 yıl
%75 cinsellik derler
- 1 yıl
Cinsellik önemli, önemli değil demiyorum. Partnerini tatmin etmek, yeni şeyler denemek, onu mutlu etmek, onu etkilemek bunların hepsi önemli. Ama bir insanla evlenmek için sebeplerinin %75i bunlar olmamalı.
Ya düşünsene bir ömrü paylaşıyorsun. Bu ömrün %75i cinsellikten ibaret mi? Olay sadece fiziksel mi? Ruh bağı nerede? Ya gerçekten biriyle evlenmek istiyorsam öyle bir şey isterim ki birbirimizin gözlerine bakarak ne düşündüğümüzü ne istediğimizi bilelim, konuşmadan konuşalım, birlikte hobilerden hobilere koşalım, birlikte yağmurun altında dans edelim, evde romantik yemekler yapalım birlikte olalım, birlikte kitap okuyalım, beraber uyuyup beraber kalkalım...
Ya aklımdan binlerce şey geçiyor. Ama cinsellik %75 ya da %80 oluyorsa inan bana bunlar %20 olamaz. Ortak bir düşünceniz yoksa, karakterler tamamiyle farklıysa, davranışlar farklıysa, daha düzgün bir muhabbet bile kuramıyorsanız birlikte sadece cinsel çekimle nasıl bir evlilik, ya evliliği geçtim bir ilişki olur?
Belki ben saçmalıyorum. Belki ben kötüyüm bilmiyorum ama saçma geliyor bana bu konsept. Kabul edilebilir bulmuyorum. - 1 yıl
Güzel düşünüyorsun ama böyle düşünen çok az
- 1 yıl
@tugce082000 Az olup olmaması beni pek ilgilendirmiyor açıkcası. Sadece beni üzüyor bu durum. Ya cinsel olarak mükemmel bir çekimi olabilir ama bu onu ideal bir partner yapmaz. Biriyle evlenmek için kriterleri oturup düşündüğünde kimin aklına ilk cinsellik geliyor? Hayır bir de gerçekten seni seven biri seni cinsel olarak tatmin etmek için binbir türlü uğraşa girer zaten.
İnsan bakar, iletişimimiz nasıl, nasıl tartışıyoruz ve anlaşmazlıkları nasıl çözüyoruz. Onun yanındayken mutlu oluyor muyum, eğleniyor muyum, hayattan zevk alıyor muyum?
Duygusal ihtiyaçlarımı karşılıyor mu? beni seviliyormuş gibi hissettiriyor mu? Onun yanında güvende miyim?
Onla beraber gelecek planlarımız uyuşuyor mu? Beraber belki uzaklara gidip yerleşip sakin bir hayat istiyoruz? ya da şehirde spontane bir yaşantı mı istiyoruz?
Değerlerimiz inançlarımız uyuşuyor mu?
Zor zamanlarımızda birbirimize destek oluyor muyuz?
Ortak hobilerimiz var mı? Beraber yapmayı sevdiğimiz şeyler var mı?
Evlilikte birbirimizden beklentimiz ne? Romantizm mi? Güven mi? saygı mı? İletişim mi? Dürüstlük mü? Bunların hepsi mi?
Çocuk istiyor muyuz?
Cinsellik de elbet önemli, ihtiyaçlar ve beklentiler vardır mutlaka. Konuşulması gereken binlerce konu var evlenmeden önce. Her biri de önemli, sonuçta çocuk oyunu değil bu. İki hayatın bir olması çok önemli bir şey. Sadece cinsellik %80i de %75i de değil, onu söylemeye çalışıyorum. Kusura bakmayın size de sitem etmiş gibi oldum niyetim o değil. Sadece insanların asıl düşünmesi gereken şeyleri düşünmeyip hep böyle minute şeylere takılmaları üzüyor beni.
İyi günler dilerim - 1 yıl
Görücü usulü evliliklerde yok böyle şeyler beğenirsen evlenirsin bu
- 1 yıl
Sonra neden mutlu değiller. İstediğini zorlayabilen alıyor ondan sonra yoluna bakıyorlar.
sen bu kafayla sakın evlenme. erkeğe yazık olur. yüzde sekseni cinsellik miş, sana bunu lise de mi öğrettiler? kendin mi keşfettin? evlilik 3 temele dayanır: saygı/sevgi olgusu, ekonomik şartların yeterli olması ve cinsellik. hayatının merkezi ve odak noktası cinsellik olursa aldatma veya aldatılma kaçınılmaz sondur.
20 Yorumla
1 yılİyi arkadaş olabilirsin ama evlilik olmaz. Sen zaten onu erkek olarak görmüyorsun ki.
31 Yorumla
Soran1 yılEvet
Şimdi sen cinsellikle, tipi yani yakışıklılığı karıştırmıssın.
Arkadaş çirkin diye cinsellikle iyi olmayacagı ne alaka?
Belki yatakda çok iyi olacak vede sen onun tek göz agrısı olacagından, seni seksuel memnun etmek için herşeyi yapacak.
Bahsettigin gibi bir cok istekli vede şehvetli olur.
ama sen Arkadaşa ilgi duymayıp, ona ragmen bir beraberlige başlayıp sonrada yarı yolda bırakma!00 YorumlaMerhaba, karakter, dış görünüş, saygı çok önemlidir tabiki ilişkilerde. Ancak yatak odası herşeyin önündedir. Yatak odasında tatmin ve doyum yoksa, bu evliliğin her anına olumsuz yansır, tam tersi durumda ise, yani yatak odasında tatmin olan ciftler varsa, evliliğin her anı tolore edilebilir bir hâl alır.
00 YorumlaOlmaz. Huyunun iyi olması güzel bir şey bu zamanda zor bulunulan bir şey özellikle erkekler için. Ama cinsellik yoksa o evlilik bağı kopar. Huyu güzel diye çekim hissetmediğin biriyle evlenmek zorunda değilsin. Her nasip zamanını bekler. Karsina daha iyisi çıkacaktır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılOnunla hic Cinsellik yaşamaycaksan evlen, ama dediğin gibi evlilikte cinsellik önemli elbette ama bana göre her şey değildir Cinsellik.. sana tavsiyem adami biraz daha tanı belki alışırsın zamanla bu arada ailenin de görüşünü al.
Kimin ne düşündüğünü boş ver hayat senin hayatın nasıl mutlu olmak istersen öyle yaşa.. Hem adamı ne kadar süredir tanıyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılCuckold teklif edin. Kendinin farkındaysa ve sizi seviyorsa kabul etmeli. Sonuçta cinsellik sizin ihtiyacınız, beğendiğiniz erkeklerle bunu karşılamak zorundasınız. O da saygı duymak zorunda. Ben de cuckoldum, eşim istediği erkekle ihtiyacını görebilir
16 Yorumla- 1 yıl
Nerede yaşıyorsunuz
Soran1 yıl@Fikretin_İsyanı 😁😁
- 1 yıl
@Validehanim neden güldün
Soran1 yıl@Fikretin_İsyanı senin komikligine
- 1 yıl
@Validehanim Komik olan hatta trajikomik şey bir erkeğin eşini başkalarına sunması... E ben de alıcı olmuşum fena mı
- 1 yıl
@Validehanim Trajik olan şey de görsel olarak tiksindiğin bir adamla zorla sevgili olman ve burada bunun üzerine soru açmış olman
Zerre kadar çekim, ilgi ve daha da önemlisi saygı duymadığın biriyle karakterini iyi buluyorsun diye evlenip, yuva kurma isteğini tatmin etmek için o adamı kullanmak istiyorsun ve bunu bize soruyorsun. Doğru mu anladım?
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKarakteri düzgünse yaklaş. Çekim yoksa karşılıklı olmaz zaten. Tek taraflı çekim yoktur aslında. Bu imkansız. Bazen böyle durumların altında daha büyük bir ten uyumu da saklı olabiliyor.
karakteri iyise iyice yaklaş. Ya o anlasın hiç çekim yok olduğunu ya da çekim varmış oha olursun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
1 yılCinsel çekimden ziyade, gözünün alışması ve yanına yakışması daha önemli. Her insan farklı karakterlere sahiptir, karakterini zamanla öğrenebilirsin. Yanına yakışmayan biri, ne olursa olsun seni mutlu edebilir mi?
011 Yorumla
Soran1 yılYanima pek yakışmıyor sanirim
- 1 yıl
Ciddi ilişkiye mi önem veriyorsun?
Soran1 yılEvet evlenmek istiyorum
Soran1 yılAma bunu mi buldun derler adama dedim ya görüntü olarak sıfır
Soran1 yılKarakteri on numara
- 1 yıl
Diyelim ki sen sevdin, okey sorun yok. Fakat sen bu kişiyle insan içine çıkmayacak mısın? Sizi görenlerin gözlerinin parıldaması var, bir de şu kıza bak yanındakine bak demesi var. Tabii ki insanlara özgü hayat yaşamayacaksın, ama maalesef gerçek bu.
Soran1 yılBen dışarınin değilde daha cok ailemin görüşünü cok merak ediyorum ailemin hic beğenecegini sanmıyorum
- 1 yıl
Evlenip ömür boyu tek evlilik yapmayı istiyorsan, bence iyi düşünmen gerekiyor. Ama evlendikten sonra boşanırım, zorlamam diyorsan dene derim. Bu hayatı sen yaşayacaksın. Hayat cinsellikten ibaret değil, yatakta çok iyidir, seni kendinden geçirebilir ama kendinden geçtikten sonrasında yüzüne tekrar sen bakacaksın.
Soran1 yılHic kimseyle yapmamış
- 1 yıl
Sen yaptın mı?
- 1 yıl
Arkadaşlar yanınızdaki kişinin dış görünüşü hakkında elalemin ne düşünüp ne diyeceği umurunuzda olmamalı. Sizin birine karşı cinsel çekim hissetme nedenleriniz arasında dış görünüş ilk sırada mıdır, ikinci, üçüncü sırada mıdır, o önemli. Örneğin bazı kadınlar, çirkin de olsa zeki, becerikli, bilgili, görgülü, hoşsohbet erkeklerden cinsel anlamda etkilenirler. O noktada kadın, çevresindekilerin erkeğin tipi hakkında ne düşündüğünü umursamaz. Ayyy acaba yanıma yakışıyor mu, başkaları da beğenir mi gibi kaygılarınız varsa başkalarının düşüncelerini gereğinden fazla önemsiyorsunuz demektir.
1 yılEvliliklerin bitme nedeni ya aileler ya cinsellik ya da ilgisiz, saygısız durumlardan bitiyor...
30 Yorumla
1 yılLibidosu yüksek biriysen sorun etmezsin ya giderek eskisi kadar çirkin gelmiyorsa yükseldiğin bir anda atağa geç onunla belki zamanla arzulamaya başlarsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
1 yılBeğenmediğin birisiyle evlenme. Seni tatmin edemeyeceğini düşündüğün birisi ile evlenme. Sonra dötünü ordan oraya sürürsün. Adamı da aldatırsın. İyi bir mikici bulunca da boşarsın 😀 seks olmazsa evlilik de olmaz.
00 Yorumla Evliliğin %80'ni cinsellik değildir. Sen çok yanlış anlamışsın, şimdi değilse bile yaşayarak öğreneceksin. İlk cümlen ve sondaki soruna bakarsak sana cevap vermek çok zor.
00 Yorumla
1 yılAşk ve güven karşılıklı varsa herşeyin üstesinden zamanla gelinir.. Cinsellik odaklı evlilikler de gitmiyor ki, aşk ve güven, uyum hepsinden önemlisi..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılBizim ülkede Evlenmeden cinsel ilişki yaşayanların sayısı oldukça az Bu Bu yüzden önce evleniyorsun sonra cinsel çekiciliği arıyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılBence az değil
- 1 yıl
Haklı olabilirsin ben biraz geri kafalı olabilirim
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılÇok önemliymiş. Ben senin dediğin gibi evlendim. Yatak dışında iyiyiz ama yataksız nasıl olacak, olmuyor işte
04 Yorumla
Soran1 yılNiye olmuyor cinsellik yaşayınca alismazmisin
- 1 yıl
İstemiyor karşı taraf. Hep benim ittirmemle. Arzulanmak nedir unuttuk
Soran1 yılBunu bi kişiden daha duydjm
- 1 yıl
Olıyor maalesef yaa. Hayatta karşılaşılaniliyor. Cinselliği hep ön planda tut
aslında ikisi de önemli ama bence tabii ki hisler daha yoğun olmalı cinsellik bir şekilde çözülür kadında birazcık istekliyse
09 Yorumla
Soran1 yılYa aslında çok iyi birisi dokunduğunda ten uyumu var gibi ama dedim ya basta hic beğenmedim nefsime cok ağır geliyor napim bilemedim
Soran1 yılBu arada sadece elimi tuttu
Soran1 yılHayir bu insanla aramda ten uyumu mu var lan dedim ama bu çok çirkin yani ej başta yüzüne bakamiyodum cok çirkin geliyodu gözüme korkuyordum yüzüne bakmaya Alıştım sonradan
Soran1 yılArkadas muhabbetine yaklaşti bana sürekli görüştük muhabbet ettik gezdik biraz yalnızdim ilgisi iyi geldi kullandryodu kendini
Soran1 yılOldu
1 yılCinsellik her şey değil ama her şey yani aslında açıklaması bu en kısa ve net
11 Yorumla- 1 yıl
İnsan çekim olmayan birini öpemez dahi birde aynı yatağa girsin zor bir durum ama bence iyice düşün 😉
1 yılHer huyu güzel olana cinsel çekim hissedilmez o kişi özel olmalıdır çekim hissetmiyorsan zaten aranızda özel bir şey yok demektir en güzel ayrılmak.
10 Yorumla
1 yılBizde görücü usulü evlenirler hiç böyle sormazlar 😂😂
17 Yorumla- 1 yıl
Dimi hatta bir kere buluştular o da çay içtiler bu o da ancak bir saattir ilk başta da fotoğraf görüp beğenip tamam dediler 😂 başka yok iki ayda evlendiler
- 1 yıl
Oğlanın kardeşi var fotoğraf atabilirim bulup 😂😂😂
- 1 yıl
😂Az kalsın gidiyordun
Gizli Üye(30-35)1 yılBence çok önemli bu senin düşündüğünü çevremde birkaç kişide gördüm daha sonra aldatmalar ayrılmalar falan ilişkiye zarar sakın derim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Zamanla çekim de oluşur belki. Sonuçta fizik de bir yere kadar. Sevgi bitince dünya güzeli olsa itici geliyor
00 Yorumla
1 yılEvet önemli kendını düşün buçuğa konuda mutlu olmazsan hoşuna görmezse yaşadığın şeyler nereye kadar görmezden gelebılırsın mesela
00 Yorumla
1 yılşefkat ağır basınca şehvet sönük kalıyor bu tarz ilişkilerde. ben cinsel olarak mutlu olamadığım birisiyle olmazdım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evlilik ve iyi bir arkadaşlık arasında kalmışsın. Hem tipsiz diyosun hem sana çekici gelmiyorsa zamanla tahammülün de azalır.
00 Yorumla
1 yılKarşına daha iyisi çıkamaz mı sence? Beğenmediğin biri ile neden yuva kurasın yani tek huyu güzel memlekette o adam mı kaldı ajsjd
00 Yorumla
1 yılGerçekten cinsel çekim çok önemli bütün ilişkilerde ten uyumu denen şey ne yazık ki ilişkinin devam etmesine ya da bitmesine sebep oluyor
00 Yorumla
1 yılNaparsan yap zaten birini artığı olarak burada yerini alacaksın. çekim ha war ha yok ya ne diyon?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yüzde 80 cinsellik! Yarı yarıya bile değil sana göre! Topluma göreyse 50 - 50. Yani sen aşık olup olmadığını bile anlayamayacak durumdasın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Ten uyumu devreye girebilir burada ama şahsen ben tercih etmem.
02 Yorumla
Soran1 yılElimi tuttu farkli bir hissiyat oldu sanki bırakmak istemezsin gibi ama bi kere tutturdjm sonra da bu tipsizle aramda tek uyumu mu var elini tutunca niye böyle hissediyorum dedim
1 yılCinsellik çok önemli değilde. Beni sevsin isterdim ya. Sevgisiz cinsellikte olur mu ki?
02 Yorumla
Soran1 yılPeki ama senin içini atmadığın beğenmediğin kişi seni sevse ne olacak ki
- 1 yıl
Nasıl anlamadım
- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
1 yılevlenirim sonuçta her şey cinsellik değil ya (dipnot: hiç yatmadım)
02 Yorumla
Soran1 yıl😅🤣😅
- 1 yıl
neye güldün o kadar snsnms
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılEvlensen bile bir süre sonra kopukluk olur ve boşanmak zorunda kalırsın
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Kesinlikle çok önemli, yaşın kaç bilmiyorum ama genç ise cinsellik oldukça önemli.
00 YorumlaCinsel çekim çok önemlidir, siz kanka olarak takılın
00 YorumlaGelmişsin 83 yaşına ne yapacaksın cinsel çekimi 😂
00 Yorumla
1 yılSevgi, saygı, anlayış, çekim, uyum... Bunlar çok önemli.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle evlenilmez , heyecan erken bitecektir ve bu aranızda bir çok soruna sebep olacaktır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Evliliğin üç kuralı vardır saygı sevgi seks üçünden biri eksik olsa o evlilik sallantiya girer
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılÇekim değil birlikte yattığınızda kendiliğinden o çekim oluşur. Sevişirken öpüşürken çok zevk alacağın olayları gerçekleştirmiş olabilir.
Denemeden dışarıdan bilemezsin.00 Yorumla
1 yılHayır cinsellik olmayan evlilik biter. Zamanla sana zulüm gibi gelir. Her şer karakter değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılerkek mi yok memelkette hem huyu güzelmiş kötüymüş hemen belli olmaz
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAdamla yatmadiysan tatmin olmamisin belkit evlenince yatakda hersey farkli olur
Şu an ki düşüncelerine cok önem verme bence00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKnka sen misin bende bir çocukla konuşuyorum tipini beğenmiyorum ama iyi birine benziyor aklımda ex flortte kaldım mal gibi
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBen bulursam sana da söylerim:(
Gizli Üye(25-29)1 yılAw kltkları ümit verip şimdi mi söylemek istiyorsunuz 😒
00 Yorumla
1 yılEvlenmeden bilemezsin, cinsel olarak seni doyurunca daha çekici gelir belki
20 Yorumla
1 yılAçıkçası cinsellik olmazsa olmaz, yaşlar kaç
05 Yorumla
Soran1 yıl28 32
- 1 yıl
Yanlış ama ama cinsellik yaşayacagin yaşlar şimdi değilde ne zaman? 70 yaşına gelince mi. Seks önemli kaçırma hayatı
Soran1 yılBen evlilikten bahsediyorum
- 1 yıl
Ee tamam aynısı evlilik içinde geçerli
- 1 yıl
O zaman şöyle sorayım, senin cinsellikle ilgili hiç isteğin yok mu? Libidon yüksek değil bu durumda
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sakin olduğuna bakma
Yatakta azgıin olabilir02 Yorumla
Soran1 yılNapim
- 1 yıl
Evlen
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılYatakta herkes aynı bence
04 Yorumla
Soran1 yılAlışırsın dimi yaptıkça
- 1 yıl
E yani..
Hem sen de tecrübeli birine benziyorsun cinsellik konusunda.
Sekste her şey olur.
Soran1 yılMidesiz fegilim
- 1 yıl
Midesizlikle ne alakası var?
1 yılyiyismeden nerden biliyon uyumun olup olmadiigni?
10 Yorumla
1 yılEvlenme bence cinsellik çok önemli
10 Yorumla
1 yılCinsel çekim yoksa bende yokum de
00 Yorumla
1 yılArada görüşüyor musunuz?
00 Yorumla
1 yılAyrılmak için evleneceksen evlen
00 Yorumla
1 yılOlmaz. Çocuğu da boşuna umitlendirme.
00 Yorumla
1 yılNerden biliyon sahaya xikmadan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
1 yılErkek yatakta kadına hakkını vermeli
00 Yorumla - Devamını Gör (33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım