Tabiki hayır, zorundalik kavrami olamaz eğer söz konusu seks ise. Çiftler kendilerini ne zaman rahat ve dinlenmiş hissederse o zaman olması çok daha doğru, yorgun ve gergin bir geceden sonra özellikle ilk ilişki korkusu da varsa kadınların, o gece pek istenildiği gibi olmayabilir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır tabi ki de seks olmak zorunda değil.. böyle bir kural yok çiftler eğer sevişmek isterlerse konuşurlar ve karar verir sevişirler.. ben şahsen romantik gece geçirmek isterdim sevişmektense bu daha duygusal olurdu.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
1 yılKim kendini ne zaman rahat hissediyorsa.. özel anlar rahat bir kafa ile yaşanmalı..
50 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı.
u 1 yılDeğil. Evlenmişsin. Ne zaman isterse o zaman olur
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u 1 yılDiğer günler çuvala girmemiştir inşallah
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılHayır ertesi gün ya da balayı sırasında da yapılabilir gadası
00 Yorumla
1 yılÇiftlerin kendi tercihidir. İlk gece olacak ya da olmayacak diye bir şey yok. Belki stresli olurlar ilk gece sarılıp uyurlar. Seks için evlenilmedi sonuçta ömürlük niyetiyle evlenildi. İstedikleri zaman yaparlar.
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır değil tabi ki bazı çiftler sevdikleri ile cinsel birliktelik yaşamak için o güne dayanıyor ama bu hemen olacak diye de bir şey yok kadın veya erkek kendini hazır hissetmeyebilir 🤷♂️ bazı hanzolar var hemen o iş olsun bitsin derdinde evlilik aşk bu değildir sabretmek beklemektir
10 Yorumla
1 yılBenim için zorunda değil. Yani zaten insanın perti çıkıyor. Ha düğün yapmayı düşünmüyorum evlenirsem bir nikah bir de iki aile yemeği o kadar. Yine seks olmak zorunda değil sonra zaten istediğimiz kadar bedenler ruhlar mekanlar zamanlar bizimdir yapılır elbet.
10 Yorumla
1 yılDeğil tabi ama yapmadan dayanabileceklerse o ayrı çünkü düşünce eğer kendilerini evliliğe kadar bekletmişlerse ve evlenene kadar geçen sürede o kadar duyulan istek arzu ve sonunda o gün gelmiş başbaşa ve gece uzun yani zor olur dayanmak😅
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Düğün gecesi kurdele kesimi yapılıp diğer takip eden gecelerde sırasıyla çizimler ve ölçümler alınıp ardından isteğe binaen inşaata başlanmalıdır
10 Yorumla
1 yılKadın müsait gününde olmayabileceği için böyle bir zorunluluk yoktur, ayrıca o gün her 2 tarafta aşırı bir biçimde yoruluyor...
04 Yorumla- 1 yıl
Müsait günündeyse
- 1 yıl
Müsait günündeyse de, ayrıca ile devam eden kısım göz önünde bulundurabilir : )) Kısacası zorunluluk yok hanımefendi : ))
- 1 yıl
Özellikle belirtmiştiniz de o yüzden beyefendi
- 1 yıl
Her ihtimali düşünmek gerekiyor : ))
Bence bu olay ikiye ayrılıyor. Düğünden önce seks hayatları varsa yapılmıyor. Ama yoksa gecesini boşverdim daha evin girişinde başlıyor her şey.
10 YorumlaZorunda değil. Nikahı düğünü yemeği koşturmaca yoruyor stresi de cabası. Mis gibi duşlar alınıp koklaşa koklaşa uyumak en güzeli.
10 YorumlaHayır olmak zorunda değildir. İlk an bence iki tarafında hazır olduğunda olması gereken bir şey bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yıl
00 Yorumla O özel geceye yorgunlukla gölge düşürülmemeli. Her anlamda hazır olmak lazım.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Uyuyalım dersin o an bir kıvılcım çakar akışına bırakırsın.
Şartlanmak yanlış ne olacağını bilemezsin o an.00 Yorumla- 02 Yorumla
- 1 yıl
Neden bu hocam
1 yılZorunluluk olarak yapılmamalı yorgunluk falan varsa ertesi güne bırakılabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılHalay çekip göbek atmanın yorgunluğuyla seks mi yapılır?
10 Yorumla
1 yılYok ya isteyen istedigi zaman yaoar zaten bolca vakitleri olacak
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılO kadar beklemişim beklemişim, eşimi hastanelik etmeden gerdek gecesi oldu demem.
00 Yorumla Herhalde adam kaşar beklemiş o kadar para harcamış ne yapacağız oturup tavla mı oynayacaksınız
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 837 cevap paylaştı.
1 yılYani zaten daha öncesinde olmuştur bir şeyler illa o gün de olacak diye bir şey yok bence 😂
00 Yorumla
1 yılHatta hayatlarında hiç seks olmasın. Öyle daha rahat olur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tabii ki olmalı, olmayacaksa bütün gece neyi kutladık biz? 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. değil beee abicim zaten artık kimse düğün gecesine bırakmıyor ki önceden takılıyor herkes 🤣🤣
00 YorumlaÇok sorun etmem bunu ya. Sabahında yaparız ne olacak.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. İsteyen yapsin , isteyen çay demleyip çekirdek citletsin...
00 YorumlaOlsada olur olmasa da olur illaki olucak sonuçta 😂
00 YorumlaRegl falan varsa olmaz mesala, ortalık kan gölüne döner..
00 Yorumla
1 yılO kadar sene bekleyip yan yanayken de durabilirseniz olmaz kanka NXNXBDNDNSSNDN
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılİlk gece regl olup erteleyenler >>>
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYa evet o kdr düğünde yorulmuşsun üstüne bide seks zor olur bence düğün sabahı olsa daha iyi olur
10 Yorumla
1 yılŞart değil yani kadın adet döneminde olabilir ya da gün çok stresli ve yorucu geçmiş olabilir sarılıp uyumak da normal ilk gece
00 YorumlaHayır o çiftlerin elinde olan bişey isterse 1 ay sonra yapsınlar 🤣
30 Yorumla
1 yılO gün ilk gün ve özel ya hani
30 YorumlaHayır zaten yorgun bi gün balayında flnda olur
30 YorumlaSeks olsun diye düğün oluyor zaten çoğun
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yıltaraflarin dusuncesine bagli bence, degil yani
20 Yorumla
1 yılBilemem ki illa olcak
29 Yorumla- 1 yıl
Aynen o zaman niye evlendi ki 😊dimi 😊
- 1 yıl
Evet sapik profilli kardeşim
- 1 yıl
sapıkları çok seviyorsun anlaşılan
- 1 yıl
Ya ya nedemezsin elimde olsa kellelerini uçurcam
- 1 yıl
sen başarırsın bu işi
- 1 yıl
Yaparım kimseden korkum yok
- 1 yıl
helal be
- 1 yıl
Hiii
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. değil isteyen istediği zaman yapar
10 YorumlaHayır hazır olunduğunda olmalı
00 Yorumla
1 yılBence iki tarafta yıllardır bunu bekliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılNe olsun olmazsa çay yapar içeriz
00 Yorumla Tamamen çiftlerin tercihine kalmış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İnsan en mutlu gununde mikilmemeli🙈☺️
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı.
1 yılDeğil. Genelde de olmaz zaten
012 Yorumla- 1 yıl
Ondan değil. Yorgunluktan dolayı olmaz
- 1 yıl
Acır tabi hem de büyük acır. Allah kimsenin başına vermesin
- 1 yıl
Ama sıyrılmayı da bilmek lazım. Yoksa tüketir...
- 1 yıl
Çok haklısın. Senin için çok üzgünüm. Bi şekilde kafanı dağıt, bunları düşünmemeye çalış. Zor biliyorum ama yapmak zorundasın...
- 1 yıl
Anlıyorum. İçini ferah tut. Yapacal bişey yok en azından kendine zarar verme
- 1 yıl
Çalış. Hayatını kazan. Kafana göre yaşa. Hayat eşten ibaret değil
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılEvet l gece pompa şart
00 Yorumla
1 yılZorunda değil tabii ki
00 Yorumla
1 yılOlsa fena olmaz olmasada olur
00 YorumlaElbette zorunda değil
00 Yorumlasana sormalı istiyormusun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yıldeğil ama olursa da fena olmaz hani :)
00 Yorumla Her an olur hiç fark etmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılZorunda Ten tene değecek nokta...
213 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNiye şaşırdın
Cevap sahibi1 yılBakireyim sevişmedim yatamam onca zaman o anı beklemişim sabahı bekleyemem
Cevap sahibi1 yılBen nikahtan gitmeyi düşünüyorum düğün yorar diye nikahtan hemen yatağa 🤭
Cevap sahibi1 yılNiye yanaşmasin bunun için evleniyoruz herhalde gay diye şüphe ederim Allah korusun
Cevap sahibi1 yılBakireyim de hiçbir şey yapmadım öpüşme vs yok evlenmek istiyorum artık 😏
Cevap sahibi1 yılÜzücü 🥺
Gizli Üye(30-35)1 yılYorgunluk çok oluyor ertesi gün de olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlacak tabi ben o günü bekliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTabi olmazsa olmazdır ya p
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDeğil tabiki biz yapmadık
00 YorumlaHayır değil
20 Yorumla- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri