Gizli Üye(25-29)1 yılPensi daha zevkli Ya 😀 ağzımda büyütmeyi seviyorum. Temiz kılsız bi penis yalamak daha zevkli. Vajina da yaladım ama penis favorim. Üzerime Çıkıp kalçasından tutup ağzıma bastırmayı seviyorum.
İkisini de yaladım bu arada sanırım biseksim18 Yorumla
Soran1 yılAynen ya kesinlikle katılıyorum ❤️❤️❤️❤️❤️🥵
Cevap sahibi1 yılOlsa da yalasam 🙃 bayadır yapmadım
Soran1 yılKeşke😃😃😃
Cevap sahibi1 yıl@aypipim herkesle olacak iş değil. İnsanlara yaklaşmasını öğren Abaza
Soran1 yıl@aypipim ben kabul ediyorum 🥵😂
Soran1 yılOlur istek attım 😃 tanışalım yakınlardaysan zevkle ❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
1 yılBi. seksueel kadınım, her ikisini de yapıyorum, ikisi de temizken çok güzel
51 Yorumla
Soran1 yılEvet ya temizlik şart cidden güzel kokması lazım:)
1 yılDeğişiik. Ben her türlü. m seviyorum brom. Dünyadaki bütün şekerleri kaynatmişlar taki bir avuç kalasıya kadar sınra onu da. ma yapıştırmışlar. O kadar tatlı ☺️
012 Yorumla
Soran1 yılBenim sadece öbürünü yalama fırsatım oldu 😃 bana terapi gibi geliyor inan
- 1 yıl
Yalasaydın anlardın
Soran1 yılEvet sadece ona ilgi duymayı tercih ederdim açıkçası ama artık yapacak bir şey yok:)
- 1 yıl
Gay mı oldun sen şimdi
Soran1 yılÖyleyim sanırım
- 1 yıl
Başarılar dilerim
Soran1 yılMarifet değil ki başarısı olsun:) farkındayım her şeyin ama kızlara iktidarsızlık korkum var, neyse sormadığın halde açıkladım kusura bakma:)
- 1 yıl
Saçmalama. Denemediğin bilmediğin şeyden korkuyorsun. Tadına bak sonra konuşalım
Soran1 yılÖyle bir şey değil tam açık yazamıyorum aşılması tek başıma çok zor emin ol
- 1 yıl
Travman mı var?
Soran1 yılSana mesaj atsam rahatsız olur musun? Kötü niyetim yok daha net anlatırım ondan yani
- 1 yıl
Olur
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılKadın için penise oral, erkek için de vajinaya oral ve her ikisi için de anal oral en güzeli ve uygunudur da...:)))
00 Yorumla Kesinlikle penis yalamak en iyisi daha önceden ikisinde yalamadım ama penis yalamak istiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılYani tanı vajina
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılIkiside süper
19 Yorumla
Soran1 yılCidden ya😍 yaptın mı ikisini de😉
Cevap sahibi1 yılBen biseksim anal da yaptırıyorum
Soran1 yılBen de öyle ağırlıklı anal yaptırmaya ilgim var onun için penis önde geliyor sanırım😃
Cevap sahibi1 yılAamm yaptırmasan daha iyi su an oturamıyorum agridan dun aksam 5 kişi oldu hamamda
Soran1 yılOww o da fazla olmuş 😃😃 ben öyle grup yapmıyorum ya ayrı ayrı fblerim oluyor genelde
Cevap sahibi1 yılBen bide italyanla oldum dediği tek şey oo turko good good diyordu sadece
Soran1 yılBüyük müydü onunki bari😃😃
Cevap sahibi1 yılHemde nasıl sünnetsiz Suriyelilerin de daha büyükdu
Soran1 yılSuriyeli bana da geldi çok iyiydi ya 😂 ama küçük daha iyi tabii bence
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılvajina daha keyifli
41 Yorumla
Soran1 yılBen vajina yalamadım hiç ama herkes vajina demiş merak etmeye başladım😂
Gizli Üye(25-29)1 yılVajina
13 Yorumla
Soran1 yılİkisini denemek lazım ben sadece penis denedim ama herkes vajina diyor merak ettim şimdi bak😃
Cevap sahibi1 yılYani yalatmak
Soran1 yılŞimdi daha iyi anladım:)
Göğüsleri
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne