Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin yanlış yapıyor. Yol yakınken boşan. Yoksa mutsuz bir evliliğiniz olur. İllahaki ilerde lafıma gelip, boşanırsınız. Görürsün zaten. Ayrıca sexden önce, söylemek yerine, sexden sonra söyleseydin iyiydi. Adam bir siftah edemedi 😅 belki kan gelecekti, belki, zor girecekti. Ozaman derdin, herkesde kan gelmez yalanını uydururdun. Akılda yokmuş sende. Hadi neyse. boş ver artık olan olmuş. Boşanırsan, ilerde evlendiğinde sorun olmayacaktır. Kocam kızlığımı aldı, dersin. Eskiyi söylemezsin. Kocamdan anlaşamadık boşandık dersin. Onada uydurursun bir yalan
04 Yorumla
Soran+1 yılSaklamak istemediğim için söyledim
Bende bilirdim saklamayı susmayı yaptın diye üstüme gelse bile inkar etmeyi ama böyle olduğunda sadece onu kandırırdım kendi içimi yeyip bitirirdim
Cevap sahibi+1 yılSiftahdan önce söylemek yerine. Adam bi siftah atsın, ondan sonra asam sana bir şey derse saklamazsın. Onu diyorum corç
En İyi Cevaplar
E sen de yumurta dote dayaninca söylemişsin madem öyle hiç söyleme sormadı diyorsun niye o zaman son anda söyleme isteği duyuyorsun. Ayrıca kimseye bakire misin diye sorulmaz çok ayıp konuyu açıp böyle böyle bir durum var senden gözlüm saklım olmasın sen de bir şey saklama demeliydin, sormadı ki diyorsun sorsa linçlersin bana nasıl bakire misin diye sorar diye.
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç cinsellik konuşmadık o yüzden söyleyemedim
Sevdiğimiz yemekleri konuşurken mi diyecektim ya ben bakire değişim diye
Allah sabır versin. Yani bunu konuşsaydın iyi olurdu ama sizi artık tanıdıysa bunu büyütmemeli. Ancak dinde bunun karşılığı var. Siz bundan uzak durduysanız ve yapmadıysanız söylemek zorunda da değildiniz.
03 Yorumla
Soran1 yılSevgisi falan yokmuş bitti
- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılYahu bu tecavüz olayı bu kadar fazla mı. Bana da denk gelmişti ciddi düşündüğüm kız tecavüze uğradım demişti. Ben inanmadım. Genelde sarhoşken becerilince istemeden olduğu için tecavüz diyorlar sanırım.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Bence evlenmeden önce söylemeliydin. Bazı erkekler için bu önemli. Adam tam huzura erecekken tokadı yapıştırmışssın. Zamana bırak boşanabilir de kabul de edebilir.
92 Yorumla- +1 yıl
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Keske önceden soyleseymissin. Artik Yapacak bir sey yok. 1 haftadir bir sey yapmadiysa ayrilma gibi niyeti yok sanirim. Biraz zaman tanı adama. Üstüne fazla gitme. Sindirmesi biraz surecektir. Konuşmaya başladığınizda da özür dileyip, tek seferlik bir hata yaptığını, dilerse ayrılacabileceginizi falan söyleyip , gönlünü almaya çalış derim...
21 Yorumla
+1 yılBu tür şeyler evlenmeden önce konuşulmalıydı. Olan olmuş umarım toparlarsınız aranızı. Herkes için farklı. Çok önemsiyor olabilir o onun kendi düşüncesi. Daha yeni evlenmişsiniz o kadar masraf yazık…
52 Yorumla- +1 yıl
Okadar para gitti, bari yapsın da ayrılsın dimi 😅 ben olsam, yapıp, yapıp, doyup, öyle bırakırdım. En az 1 yıl evli kalmalı. Ayrılacaksak 😆
- +1 yıl
@Emre3558123 Bu kafada ki biri bekareti önemsemez kanka
+1 yılsormalıydı bence bu nasıl ilerleme böyle hiç mi sormadı hadi sormadı efendice diyelim , o halde bu seni her halinle kabullendim demek oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yıl10 gündür tek bir şey bile demedi
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaw bi dkkda madem sormadi diye soylemedin daha niye tam o gece soyledinki. Soylemen icin sormasi gerekiyordu maden daha neden ta ilk basta soylemedin ben daha onceden biriyle yaptim diye. Yatacak yerin var mı bilmiyorum.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTecavuze ugradiysan bunu yine basta soyleyebilirdin. İcini rahatlatmaya calisma a*k karaktersizi
Soran+1 yılOna tecavüze uğradığımı söylemek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman hic soyleme ama evliligin bir yalan uzerine kurulu resmen. O tarafta hesap verirsin umari.
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbir şey yapamazsın.
sormamış etmemiş olabilir.
siz evlilik öncesi itiraf eder gibi bunu söyleyecektiniz.
hem hayal kırıklığına uğrattınız hem de artık ne söylediğinize ne de bundan sonra söylediklerinize inanır.
geçmiş olsun.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgililik döneminde konusma ya da hayata bakış açısından buna önem verdiğini anlamıs ve söylemiş olman lazımdı tam o gece söylenecek şey mi bu yani
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZaman tanı birazcık üzerine gitme normal devam et bunu sindirmesi gerekecektir onun... o yüzden birden aşırı samimiyet bekleme bence ama ufak ufak konuşmalar yap yani darlamadan onu şimdilik böyle olması gerektiğini düşünüyorum o sana dönüş yapacaktır kendini iyi hissedince
- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
1 yılonun yaşadıgı tranva kolay bir şey değil üstüne gitme bence
07 Yorumla
Soran1 yılAyrılmak istiyo
- 1 yıl
en basında neden söylemedın kı
- 1 yıl
Soran1 yılAçıklamamı dinlemiyo
- 1 yıl
Soran1 yılBen onu dinlerdim inansın demiyorum ama dinleseydi
- 1 yıl
Tamam Bak o seni dinlemiyorsa ikiniz aynı odadayken kapıyı kilitleyeceksin ve anlatacaksın böyle böyle oldu diye Ondan sonra zaten ayrılacaksa ayrılır kalacaksa kalır
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke soylemeseydik bu durumda hiç söylemez karşına konuş yalanda ne böyle yapıyorsun de belki yeni bir şey olduğunu zannediyor zaman geçmeden söyle
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDavar ya sanki bakir kız kaldı İslamı nasıl sıkı biri mi veya ailesi eğer öyleyse yol ver gittin onlar namuslu kız arıyor cahiller sessiz sedasız ayrılın sonra olursa anlaşamadık dersiniz olayı anlatma deli gibi dedikodu var biliyorsun zaten bu durumda seni kötü gözle bakarlar
Cevap sahibi1 yılDaha gençsin o damat hak etmiyor sana hiç bakmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖnceden söyleseydin sorun olmazdı Yanlış yapmışsın veya diktirecektin konu kapanacaktı İşin zor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkeske ilk gecede demeseydin, ya onceden deseydin bi hata yaptigini ya da ilki yasadiktan sonra soyleseydin ve pisman oldugunuda dile getirseydin. kanaman olmazsa bile derdinn herkeste ilk gece kanamiyor
01 Yorumla- +1 yıl
İlk gece kanamıyoru adam yemezdi bence... Yaptıkdan sonra söyleyebilirdi, bir kere yaptım, sana söylemeyi unuttum. Sende sormadın derdi
+1 yılO gece konuşmasaydin seks yaptıktan sonra anlatsaydin
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Gizli bana ulaş
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke yapay kışlık alsaydın ve inandirsaydin söyleyince istemiyorlar ben öyle yaptım söylemedim şimdi ilk im sanıyor belki terk edilirdim
322 Yorumla- +1 yıl
ayıp ya biz bu yaşa kadar kendimizi eşimize saklayalım sizin yaptığınıza bak
Cevap sahibi+1 yılSizin e yav
Cevap sahibi+1 yılAllah Allah
Cevap sahibi+1 yılSizi ne ilgiler
Cevap sahibi+1 yılSizenee sizeneee
Cevap sahibi+1 yılO 33 yaşında hiç sevgilim olmadı diyip yalan söyledi nişan atmış kanitiyla ogrendim
Cevap sahibi+1 yılO bana yalan söylerken iyi ya sitene kardeşim benim hayatım günahım sevabim sizene
- +1 yıl
bak günah dedim mi sadece yalan olmaz söyle esine senden önce birinle test sürüşü yaptık de
Cevap sahibi+1 yılO bana yalan söyledi nişan lanip atmış daha kimbilir ne halti var bilmediğim o bana doğru ile geldi mi gelmedi doğruyu hak etmiyor sen karışma da bak işine milletin hayatına yorum yapicagina
Cevap sahibi+1 yılKimseyi ilgilenmez doğru diyip dememem
- +1 yıl
sen bilirsin kızma hemen o kadar
Cevap sahibi+1 yılŞimdi ise çocuğumuz olacak güzelce geçiniyoruz kimseyi ilgilenmez kimsenin hayatı
Cevap sahibi+1 yıl6 aylik hamileyim mutluyuz yalan kızarım kimsenin hayatı hakkında böyle konusamazsiniz ben size yorum yaptin diye yazmadım doğru düzgün konuşun benle
Cevap sahibi+1 yılBen kıza fikir verdim şimdi ki erkek lerce heral haltı yiyip temiziz diyorlar benim kocam gibi böyle kişiye biz doğruyu söylesek terk ediliriz
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden mi kalalım yani doğru düzgün yuvamız kurduk ne bu sizin yorumlar böyle
- +1 yıl
öncelikle öyle kırıcı seyler yazmadık
ama şunu bılın bir kere yalan söyleyen yine söyler bir kere aldatan yine aldatır derler - +1 yıl
Doğru söylüyosun hak veriyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılya git işine sende terbiseyiz önceden söylenir tabi
araç alıyorsun sıfır diye kazalı çıksa kabul eder misin20 Yorumla
+1 yılEvet iki yanlış yapmışsın. Birincisi söyleyerek. İkincisi çok daha önce söylemeyerek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTa en sonunda söylemişsin ha dürüst olmak iyi yoksa bir yalanı yaşardım senelerce ama Adam artık seni kendine ait hissedemez. Başkasına aitmişsin gibi hissedecektir.
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun zaman tanı gönlünü almaya çalış yapacak bişey yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Dürüst olmanız gerekirdi bu konu hakkında hatalı olan sizsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevlılıgın ılk adımı sevgıı ıse ıkıncısı durustluk olmalı evlılıkten once soylemek lazım dımıydı sankı curuk basladıgı ıcın daha cok guvensız olur sana sence ne dersın?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsustun
+1 yılAdamın tüm hevesi kaçmış, normal.
Bu tür şeyler evlilik yolunda adım atılmadan söylenilmeli.00 Yorumla
+1 yılbu tür şeyleri en başında konuşulmalı bence ama yapacak bir şey yok hayırlısı olsun ne diyim
00 Yorumla
+1 yılÇok yanlış yerde söylemişsin, adam yıkılmıştır, ya önce söyleyecektin ya da daha sonra,
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılIste konusulmali yasanmali ki iyimi kotumu anlasilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı senin gibi olan biri keşke yapay kışlık alaydın demiş, o ne lan? Biri açıklasın da öğrenelim
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇözümü zaman artık, yapacak çok bir şey yok onun kararını beklemelisin
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. niye söyledin ki bilmesine gerek yoktu bakire isen tabi bunu tabu gören erkekler var ciddi sorunlar yaşayabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzel değilse evlilik öncesi ilk kez kaç yaşında bekaretini verdin.
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTamamen meraktan soruyorum
Soran+1 yılÖzel
Cevap sahibi+1 yıl1) Yani önceden bir hata yaptığının farkına vardın en azından hayır gizleyecektiniz madem neden daha önceden yapıyordunuz empati yoksunu musunuz sen olsaydın eşinin ilk ilişkisi olmak istemez miydiniz?
2) O zaman biz de onu bunu vurup öldürüp keselim sonra gidelim polise diyelim ki ben şu herifi şurada vurdum pişmanım ne olur ceza vermeyin mi diyelim? Polis demez mi sen orada onu bunu vur kes biç ben de seni salayım hadi lan oradan der içeri tıkar.
3) İster evlenene kadar ilişkiniz olmasa hadi oldu madem bir şeyler yaşamamış olunca ölür müsünüz? Cinsellik yemek yemek su içmek nefes almak diyen kimse abazandır. Bekaret sadece vajinadan ibaret değildir.
Kafanıza sokun bunu artık ama sadece kafanıza.
Cevap sahibi+1 yılNeden eşine tecavüz olduğunu söylemedin de adamın hayatını mahvettin o zaman. Geç o ayakları.
Cevap sahibi+1 yılAllah kocana dayanma gücü versin. Ana avrat küfür etmekten farksız bu durum.
Soran+1 yılTecavüzü eşime söylemek istemiyorum her şeyimi anlatmak zorunda mıyım
Cevap sahibi+1 yılSeviyor isen böyle bir şeyi konuşabilirsiniz. Objektif yorum yapacağım senin açından söylemesi bile kolay değil (e tabi söylediklerin doğru ise) Allah sana sabır selâmet versin ama kocana biriyle birlikte olduğunu belirtmek yerine bunu açıkça söylemen daha sağlıklı olurdu.
Soran+1 yılBiriyle birlikte oldum sonuçta rızasız ya da rızalı içime biri girdi.
Ona bu durumu anlatmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman sen bu adamı seviyorsun buna da eğer sevgi diyorsanız sevmeyin kardeşim başlarım sizin sevgi anlayışınıza
Cevap sahibi+1 yıl*sevmiyorsun
Soran+1 yılNeden?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış yerde yanlış zamanda yapmışsın tanıştıktan bir süre sonra söylücektin ya kabul edip devam ederdi ya da bitirirdi konuşmayı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonusu gelmediği için açıklama yapamadığını söyle dürüstçe anlat
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa da hiçbir şey anlatma sadece konusu gelmediği için açıklama yapamadığını söyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeden söylesene.
Ozaman karar versin evlenirse evlenir
Aynı evde ayrı yaşamak olmuyor00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke daha önce söyleseydin. Ben olsam hiç kafama takmazdım ama bazıları takıyor işte. Saçmalık.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO zamana kadar aklın nerdeydi. Ben olsam anında sokağa atardım. Bozuk olduğun için değil
Bunu bu aşamada söylediğin icin00 Yorumla
1 yılYapacak birsey yok onun hazmetmesini beklicen
04 Yorumla
- 1 yıl
hadi ordan gitsin
Soran1 yılGitti zaten
- 1 yıl
Gizli Üye(30-35)1 yılçözüm şu çok canım biçdğrüstlğm kasmışsın takınlıtı yapar ve bitirmeye kadar gider yolu ki ben olsam bitirrim
02 Yorumla
Soran1 yılO da bitirdi
Cevap sahibi1 yılyanlış yapmışsın
Söylemeseydin keşke bu daha kötü olmuş bu işin sonu boşanmaya kadar gider
00 YorumlaÖnceden söylemiyorsun ya işte adamı sırtından vurmuşsun resmen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olan olmuş inşallah düzelir dicem de zor bu durumları evlenmeden konuşmanız gerekir
00 Yorumla
+1 yılTamda zamanında söylemişsin yuh artık
04 Yorumla- +1 yıl
Sen tecavüz demedin ki ama
Soran+1 yılSöylemek istemedim
- +1 yıl
Tecavüz deseydin böyle tepki vermezdi eşin
Soran+1 yılİnanmazdı
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Başkasıyla birlikte olduğunu o gece mi söyledin
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı. adamın içine çökmüştür şimdi ya
10 Yorumla
+1 yılAyril en güzeli bu... zormu bunu soylemek...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Çökmüş adam. Keşke daha önce söyleseydin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılÖnceden o sormuş muydu peki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu düşmanı yapmaz adama. En kısa sürede bosanacaktır. Yok öyle dünya.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılumarım en azından ailene söylemez
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYıl olmuş 2024 hala bakireliği takanlar var. Saçmalığa bak.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Bu evlilik uzun sürmez düşüncesindeyim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin gibilere iyi yapıyorlar pis dolandırıcı
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAşağılık orp seni
Cevap sahibi+1 yılSeni asla sevmeyecek benimsemeyecek lekelisin çünkü
Cevap sahibi+1 yılEvlenebilmek için kandırdın değil mi patlak seni
Gizli Üye(18-24)+1 yılohaa bunları niye önceden konuşmadiniz
00 Yorumlahatalı olan sensin
00 Yorumla
+1 yılPeki gerçekten bir kere mi birlikte oldun
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Keşke daha önce söyleseydin hayal kırıklığı yaşamazdı ne yapmayı düşünüyorsun peki
+1 yılZamana bırak evlendiğinde bakire miydin
04 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim
- +1 yıl
Keşke söylemeseydin ilk geceden
Soran+1 yılYa kendisi farketseydi
- +1 yıl
Fark edeceğini sanmıyorum ya regli dönemine getirebilirdin
+1 yılEvlenmeden önce söyleseydin
00 Yorumlaerken söylemişsin ya neden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYazık adama
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Keşke soylemeseydin
00 YorumlaKendisi hiç yapmamış mı
00 YorumlaBoşa sen de
04 Yorumla
Soran1 yılO beni boşuyo mersk etmeyin
Soran1 yılNe?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılCiddimisin
02 Yorumla
Soran+1 yıl🤷🏻♀️
- +1 yıl
Daha önca anlatmalıydın hep o an aklına gelir evlilik boyunca
+1 yılBoşqnacaksiniz.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği