Bakışlarıyla nefesin kesilebilir mi?

Küçük hareketleriyle fitili ateşleyebilir mi?

Bakışlarıyla nefesin kesilebilir mi?

Küçük hareketleriyle fitili ateşleyebilir mi?
Erkek dokunmadan tahrik olur. İki taş gibi göğüs, iki sütun bacak, taş gibi kalça, ilik gibi bir fizik çavuşu dimdik yapar dokunmadan bile. Ama kadında dokunmadan, öpüşmeden hatta bazen genital bölgeleri uyanmadan ıslanma olmuyor.
Kadının karşısında uzun boylu, kaslı, maskülen yüz hatlarına sahip giga chad yoksa dokunmadan ıslanma söz konusu değil.
Kadında arzu yaratmak çok zor, arzu olsa bile havaya girmesi zor ama kadın kalorifer kazanı gibi. Zor ısınıyor, zor soğuyor. Penetrasyon evresinde bir yerimizi mutlaka morartıyor.
Erkek, her istediği zaman her kadında arzu yaratamaz. Ama bir kadın bir erkeği hiç istemeden bile tahrik edebilir
Denendi onaylandı evet mümkün. Dışarı çıkacaktık evden daha çıkmadan 15 dakika içinde 2 kez çamaşır değiştirmek zorunda kalmıştı en sonunda bu böyle olmayacak çıkmadan seks yapalım dedi yaptım gıcıklık olsun diye dışarda da biraz tahrik ettim bütün günü ıslak ıslak gezmek zorunda kalınca kızdı tamam kızma gel çamaşır alalım diyip bi mağazaya gitmiştik 😂🤭🤭
Sonrasında benimle dışarı çıkacağı zaman buluşacağı zaman cantasinda yedek getirdiğini görmüştüm 😂😂
Kesinlikle mümkündür önemli olan dokunmadan arzu uyandıracak kapasitede birisi olmak. Mesela geçen bir adam balkon demiri ile ilişkiye girdi, balkon demiri buna örnek olabilir ek olarak damacana da olabilir
:D Ahahah yok ya aslında bu durumları açıklayarak hemcinslerime biraz laf sokmuş oldum dolaylı
Kas veya güzel fizik seksi elbise ile mümkün
Ahshd hayır be kaslı erkek çıplak olsun
Kadın seksi kıyafet 😄😂
Sjdj haksız mıyım😃
Hanfendi teşekkür ederimmm
Nasılsın😄
Cevap
41Cevap
Mümkündür evet
Ben dokunmadan, ses tonumdan veya bakıslarım ile tahrik edebilirim. 😅
Bazen görüntü bile insanın içindeki canavarı harekete geçirebiliyor. Bazen de dokunmak bile kar etmiyor. Tamamen psikolojime bağlı bir durum.
eğer bir kadın istesin her şekilde tahrik eder dokunmadan
Kesinlikle 👍
Mümkün. Kadının en büyük silahı cilvesidir.
Evet mesela kızda bacaklar kalsa göğus bakışlar ve dudak yalamasi ve parmağını ağzına alıp emmesi ya da yalamasi anlican her şekilde tahrikli oluyoruz sizlere bu bir gerçektir
Hemde çok ben ayaklardan tahrik oluyorum basen avm denk geliyor gözümün içine baka baka ayaklarını göstermeleri var
Evet zaten önsevişme bakışlar ve hayal kurmalar ile başlar. Partnerin seni zihninde canlandıracak ve sen zihnindeki klitorise dokunacaksın 😈
Ben sadece mesajla bile baştan çıkarırım istersem..
bakış edilen sohbet vücut dili ile mümkün 😍👅 sonrasına Allah ne verdiyse yapıştır
ilk kez görüşüyorsan olabilir paketi açtıktan sonra olmaz...
Evet mumkin işi bilen kadın erkek dokunmadan yakabilir karsisindakini
Bakışlarıyla nefesimi kesemez ama hareketleriyle fitili ateşleyebilir ;)
Sesle ve görselle tahrik etmek mümkün. Bu yüzden p*rno izlenir, nude resim atılır.
İkinci görseldeki gibi bir durumda evet mümkün. Zira kadının tarzına bakıldığında bana göre gerçekten bir çekiciliği ve aurası var.
Yani tabiki ufak tefek frikikle filanda desteklenip etkileyebilir insan
Kesinlikle mümkün. Geçen bi kız vardı kafede, bakışları hareketleri aurası çok fena etkilemişti beni
Kadını Allah çekici olsun diye yaratmış güzel olup yakınına yaklaşan bir kadın dediğin gibi olma ihtimali yüksek
dokunması için delirirsen mümkündür..
Bende pek mümkün dğl ya temas şart
Küçük hareketleriyle fitili ateşleyebilir
Hareketler le evwt amasyada
Konuşmalarla tahrik etmeyi severim
Kesinlikle mümkün
pek mümkün değil dokunmadan tahrik etmesi
Evet mumkun ve hatta cildirtir bile
Konu ben isem olabilir
Evet mümkündür dkdnxb
Bakışlar ile mümkündür
Bazen bir bakış vardır ki davet niteliğinde