#heartoffire

kişinin doymuşluk oranına bağlıdır. örneğin hiç dekolte giyilmeyen diyarlarda bazıları karşı cinsin hafif dekoltesini görse dahi tahrik olabilir. hemen hemen çıplak mayo ile bikini ile dolaşılan sahil kesimlerinde kişiler temas ve daha fazlası ile uyarılabilir. yaşanılan cinsel açlık durumu ile alakalı
Ruhuna dokunmak lazım bir kadının bazen teninden ötedir bir duygudur bir kadınin kalbi isinmazsa istediğin kadar temas etsende bir erkeği iter istemez ilk önce ruhuna dokunmuş birini ister zaten içinde tahrik varsa bunu açığa çıkartırsin dokunursa belkide bir parmaginla saçlarına dokunduğunda belkide yanına bir öpücük kondurdugunda seni arzular belkide hiç dokunmadan seni gördüğünde arzulamaya başlar kadın ruhunu anlamak lazım sonra zaten o dokunmana izin verir
Tensel uyarım sadece uyarılmanın bir kısmıdır. Önemli olan önce beynin kıvrımlarında dolaşabilmektir. Sonrası kolay.
Ricalar..
Evet mümkün, sevdiğim adamın sesi dahi beni tahrik etmeye yetiyor. Özellikle cinsel konular konuşmamıza bile gerek yok bazen tartışırken bile eşimi arzuluyorum.
Cevap
45Cevap
Bence mümkün değil temas olmalı
Beyin orgazmı denen asmr bazen dokunmaktan çok daha tahrik edici oluyor
Bence mümkün değil, tabii bir sapyoseksüel değilse😄
Kank hala çözemedim şu spyobişeyi😄
Nasıl bir şey. Benim sapyoseksüel olduğum doğrulanıyor lakin cinsel anlamda bir şey hissetmiyorum.
Evet zeki ve yetenekli kadınlardan hoşlanıyorum. Cinsellik yok aklımda sadece duygusal çekimler oldu aramızda. En fazla sarılıp manzara seyrettiğim oldu. İşte ne bileyim saçlarını okşayıp kokusunu içime çektiğim. Daha ilerisi se× sevişme gelmedi hiç aklıma.
Yanyana yattığım bir kadında oldu. Ama dediğim gibi se× sevişme yok. O benim omzuma yattı yan bir şekilde sarıldık muhabbet ettik. Uyuyup kaldık zaten ilerleyen saatlerde😊
Evet. Çook hoşlanıyorum ama.
Hmmm teşekkür ediyorum🤗🤗
Evet mümkün. Zaten her şey beyinde başlar. Hayalerler uyarabilirsin
Onu nasıl düşündüğün, ona karşı neler hissettiğin bile seni uyarır, ne olduğunu anlayamaazsın..
Beyine odaklandıktan sonra her şey mümkün..
Seksi giyim önemli eğer seksi giyinmiş ve erotik konuşuyorsa etkilenirsin ve birlikte olmak istersin o an
İşi bilen birkişikadın veyaerkek bunu ok kolay uyarabilir karşısındakini ben elini okşayarak boşaltabiliyorum bile karşı cinsi
Bunu yapabilen kadın azdır ama mümkün, bende onun gibi bişey yapmayı severim ve uyarılmayan kadın görmedim
Wuuhuu önce auranla kaplar sonra beyninle sevişmeye başlarsın gözlerinle sözlerinle kokunla. Sonra zaten onlar daha güzel oluyor 😉
Bir an anlatan kelime telafuzu bile yetebilir.
Dokunmak şart değil, onemli olan hissetmektir..
Zaten dokunma da buna istinaden peşinden gelir.
Ultra deluxe abaza olmak lazım anca öyle mümkün olabilir
Hatununun o anki moduna ve ne giydiğine bağlı <3
Tv de yolda ulaşım araçlarında beni tahrik eden herkese uyarilma geliyor
Mimikler var sözler var tavırlar var hareketler var uyarilmayi tetikleyen
bakışlar, etkileyici bir ses tonu, bir cümle bile hazır hale getirir beni.
Mümkn sadece belli bir kişiyi düşünerek kendi kendime bile dokunmasam bile sulandığımı biliyorum😐😂
Seni öyle izlem isterdim
Kolayca olduğu söylenemez ama uzunca peş peşe
görsel detaylara denk geldiğimde mümkün. Ki kendi kendimi yükselttiğim bir hale evriliyor
ten tene değmeden olmaz
Karşımdaki erkek konuşarak bile beni uyarabilir parfüm olabilir fiziği mesela
Tam anlamıyla değil yani bo. şalmam ama çadır kurulabilir
Evet uyarılabilirim, beni bu konuda tetikleyen tek bir şey var onu görsem bana yeter.
Bazen bir bakış bir söz bile yeterli oluyor uyarılmak için.
sevgilimin sadece kokusu bile yetebiliyor bazen.
Vayyy
Evet dokunmadan tahrik olurdum
Temas şart 😏
Evet neresi ilgimi çekiyorsa oraya bakmam yeterli
kulağa hafif sıcak hava diyor susuyorum
Mesela sexting var, hayal gücü var
Tahrik olmakla aynı şeyse, herşeyden olmuyorum.
Anlasam da yeter benik icin
Olabilir görerek uyarildigim oldu.
Hayal gücümle de uyarılabilirim :))
Görüntüye bağlı anlık saniyelik olay hatta.
Göz daha hızlı uyarılır
Sözler uyarır ama en uyarıcı şey temastır.
Karşıdakinin marifetine bağlı
Temas gerekmez bazen bir bakis bile yeter
Temas şart hacı Birebir dokunuş olmalı
Erkeğimin dokunması oksamasi lazım
Aşıksan evet
Evet bazen temasa gerek kalmıyor
Evet
evet görmem yeter
Aynisi bende
Çok tahrik olursam mümkün
Evet 😏
mumkun