Elde etmek ne demek? İçinde sevgi barındırır mı? Ya da sevgi içinde elde etme hırsını barındıran bir duygu mudur? Elde etmek duygusallık mı cinsellik mi içerir? Elde edemediğine hep takıntılı mı kalır bir erkek?
anlatsanıza biraz.
Elde etmek ne demek? İçinde sevgi barındırır mı? Ya da sevgi içinde elde etme hırsını barındıran bir duygu mudur? Elde etmek duygusallık mı cinsellik mi içerir? Elde edemediğine hep takıntılı mı kalır bir erkek?
anlatsanıza biraz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Elde etmek duygusaldi olur cinselnde ama biz erkekler elde etmek genelde cinsellikte kullanır ve kadınla seks yapmadiysak ve o kadını arzuladiysak içimize oturur o kadını unutamayiz
O kadını elde etmek için her role girer misiniz? Ya o kadın her gün gözünüzün önündeyse?
Bu bir zaman sonra o kadına duygu beslemeye götürür mü? Zaman içinde başka erkekle görmemişseniz veya ağır bir kadınsa mesela
Girersin sevgilisi olsa bile o kadına özel biri gibi davraniriz
Duyguya götürmesi biraz zor o iletişiminize bağlı kalbime dokunursa kadın olabilir ama bu ona olan arzumu azaltmaz
Kimin sevgilisi olsa? Kadının sevgilisi olsa bile hala yavşamaya devam mı edersiniz yani? Ya da sizin olsa da elde edilemeyenin yeri mi ayrı olur anlamadım.
İkisi de aslında olabiliyor ama gerçekten seven erkek başka kadını arzulasa bile kabul etmez
Erkek elde etmez edemez bütün iş kadında biter, yani aslında kadın tavlar erkeği erkek kendisi tavladım sanır
Elde etmek ne demek cinsel mi duygusal mı? Yoksa ikisi bi arada mı?
İkiside
Benim gibi vur geç bas tekmeyi yapar elde edene kadar uğraşırım güven veririm ciddi olduğumu karşı tarafa yansıtırım ilgi alaka herşeyimi veririm
Elde edince nude cinsellik sonra basıyorum tekmeyi
Sana da yaparlar merak etme arayan belasını da mevlasını da demişler hiç merak etme sen
yorumda bahsettiğim erkek modeli tam olarak bu
Sadece hırs. Sevgi yok, ama varmış gibi gösterirler.
Varmış gibi bilerek mi gösteriyorlar istemeden mi? Öyle erkekler kıskanırlar mı peki?
Kişiden kişiye değişken unsurlar. Sadece sevginin olmadığı kesin
Alkol uykusuzluk kafam çalışmıyor şu an. Rez alıyorum bakacağım buraya
Tadını almak vede ten uyumu çok önemli erkekler için yoksa elde etmek için ugraşmalar