Ben şöyle hayal kuruyorum özellikle mastürbasyon yaparken elimde okşuyorsam. Biri bana yanaşıyor gözlerimin içine bakıyor ve ağzına alıyor göz göze geliyoruz kendimi ona bırakıyorum bacaklarmı iyice açıyorum gögüslerinin arasında penisimi sürttüğümü düşünüyorum ve hızlı erekte olan penisimin başını okşuyorum ıslanıyor ve inlediğimi oun beni yaladığını hayal ediyorum.
mesela açık giyindiği zaman, temas ettiğimiz zaman özellikle. Baş başa kaldığımızda mutlaka aklımıza gelir. Farklı fanteziler hayal edebiliriz bir anda. Tamamen ortama baglı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Ben şöyle hayal kuruyorum özellikle mastürbasyon yaparken elimde okşuyorsam. Biri bana yanaşıyor gözlerimin içine bakıyor ve ağzına alıyor göz göze geliyoruz kendimi ona bırakıyorum bacaklarmı iyice açıyorum gögüslerinin arasında penisimi sürttüğümü düşünüyorum ve hızlı erekte olan penisimin başını okşuyorum ıslanıyor ve inlediğimi oun beni yaladığını hayal ediyorum.
Genelde sabahları yüksek olur ama işe yetişme telaşıyla bastırmak zorunda kalırım moralim keyfim yerindeyse bişeyin etkilemesine gerek yok
Bizimkisi bir aşk hikayesi siyah beyaz film gibi biraz
Ben de biraz zor olmuyor ufak bir dokunuş yetebiliyir 😂
Sabah kalktigimdan beri 20 dakikadır Sabah ereksiyonum geçmedi ve bu dolayısıyla beni çok istekli yapiyor
seksi kadın seksi giyinmiş kadın çıplak kadın ona göre
Anlık gelişiyor
Bir anda zirve...
Nasıl olsun, her akşam gider yaniii
Yükselme diye bir şey yok, hep yüksek
Cok ateşli oluyo 😄😂
Burfa böyle acik acik. mi anlatayim olmaz
şu an tam zamanı ama buradan anlatamam 😂😂
nasıl yani?
Yani işte neye göre yükseliyor 😂
manitansa sana yükselir işte ahahha
Ne isteği
Manav gezme
🤔🤔
pratik yaparak anlatayım mı :D
Yazarak anlat
tamam ama burdan yazmayayım, sornra boş yere ceza yiyoruz
mesela açık giyindiği zaman, temas ettiğimiz zaman özellikle. Baş başa kaldığımızda mutlaka aklımıza gelir. Farklı fanteziler hayal edebiliriz bir anda. Tamamen ortama baglı
Olmaz
Su an anlatırsam fena yım zaten 🙈🙈
Sizinkinin 3 katı
Neye göre ne zamanlar
Her an her dakika yani
Basen çok fazla
sesli anlatirim
Cok mu merak ettin
Olur