Çok merak ediyorum bunu hangi milletten birileri ilk olarak yaptı. İki taraf içinde saçma bdsm bile daha mantıklı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Çok merak ediyorum bunu hangi milletten birileri ilk olarak yaptı. İki taraf içinde saçma bdsm bile daha mantıklı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Bence insanlık tarihi kadar eskidir.
aslasaçma değil bence.. harika bir zevktir.. bayılırım da.. gün boyu ssatlerce yaparım.. sıkılmam.. lezzetli bir keyif..
ayrıca bdsm çok özel ve herkese göre değildir tabi maledom olarak ilişkileri olan biriyimdir..
Üzümünü ye bağını sorma demişler.
😄😄
Herkes yapmak zorunda değil, yapmazsın olur biter.
Papua yeni ginelilerden gelmiştir eskiden yemeğe ilk ordan başlarlarmış sonra orayı kutsayıp öpmeye başlamışlar
Oral seks neden saçma geliyor? Bdsm bile dediğine göre o da saçma geliyor?
Döl tutmak istemiyorum oda benimkini yalamasın ön sevisme var düzgünce bdsm benim için saçma değil fakat oral yapanlar bdsmyi saçma buluyor falan
Döl yutmadan da oral yapılabilir. Ama kadınlar oral seks yaptırmayı rahatsız edici bulabilir onu anlarım. Bdsm sizin için iyi bir fantezi mi
yahu bunu keşfetmek çok zor değil. mutlaka ademden bu yana vardır. çok eski tarhi kazılarda tapınaklarda falan heykellerde resimlerdde görülüyor.
Oral insanlığın doğasında var hayvanlarda bile orayı yalayıp yapanlar var
İlk biri yapmıştır ama
O ilk yapanlar hangi millet merak ettim
Bence adem havaya yapmistir🥰
Ay düşününce çok saçma geliyor umarım carpılmam
Yo canım alemdeki fazlalığı görünce ya bunda var bende yok bu yenilirmi diye tadına bakmak için dinlemiş ademde ooo çok iyi yap ya demistir 😅😅😅
Nesi saçma rahatlama ve seks başlatma için olmazsa olmaz
Ön sevisme var zaten uyarılmak için daha rahatlatıcı... Erkeklerde yapılır ben yapmadım kendi me'de yaptırmam herkesin kendi düşüncesi?
Ön sevişme çok önemli o anı başlatan şey zaten ordan sonra ileri gidiyoruz ama seks oralla başlar zaten hani sevişmeden bahsetmiyorum
Kesin Fransızlardan çıkmıştır. Marquis de Sade'i düşününce.
Oral sever misin
Doğulu olanlardan sürekli keçi eşek yapa yapa dağılmış memlekete😁
muhtemelen afrikadan çıkmıştır dudakları aynı vajina gibi
Tarihte en sapkın millet romadır onlardan gelmedir ensest grup seks onlardan gelmedir
Hahah yoo bence çok güzel ama ben kıza yapmayi sevmiyorum jsjdjdj
Kim yapcak bdsm. Dokununca acıyor diyorlar😂
Ben yapıyorum köle de oldum sahip de sana denk gelen farklıysa benim sorunum değil
Vay arkadaş bizemi denk gelmiyor
Bu dünyanın ortak kültürel mirası değil mi
Bilmiyom ama harika bisey
oralisyululardan çıkmış
Kesin yunan ve romalılardandır
Almanlar bulmuştur bunu da
Oral seksin nesi saçma yaaa
Merak iyi degil
Ne bileyim hfhdd
Avrupalılar başka kim olacak. Diğer ülkeler gerici
Kim ciksrdiysa iyi etmis
bdsm ney
Fantezi
genel anlamda fantezi mi yoksa herhangi bir fantezi türümü hanfgi fantezi bdsm sayılıyo
Köle sahip ilişkisi
çüş onun nesi mantıklı oraldan saçma sapan bir şey bence ruh hastası onu yapanlar
Fantezi abi işte iki taraflı rızalı yapılıyor zaten köle kendi isteyerek köle oluyor
orasını biliyorum kendi isteğiyle ama iki tarafta ruh hastası bence hiç mantıklı ve sağlıklı bir istek değil kadın egosunu tatmin ediyor eleman ise eziğin önde gideni ya da tam tersi köle olan kadın diğeri erkek ise
Oral candır
Oral candır can
kesin turklerden