Cinsel Yaşam Hiç tanımadığı birine nude atan kız basit midir sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Bilemedim Hiç tanımadığı birine nude atan kız basit midir sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Evet basittir bence. Bize de sık sık nude atıp seksting yapmak isteyen birçok kadın oluyor. Gülüp geçiyorum. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Basittir evet. tanıdığına atan da basittir. 0 0 Yorumla
cemlara34 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 34% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. Hayır bence değildir seks bir eğlence aracıdır bunu karakterle bağdaştırmak çok doğru değil, şimdi beni eleştirenler olacak seks olmadan hahyat olmuyor arkadaşlar kimse kusura bakmasın 0 0 Yorumla
Salih03tr Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Basitlik olarak değerlendirilebilir. Neden atar nude hiç tanımadığı birine asıl bunu sorgulamak lazım. Amaç ne? 0 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 536 cevap paylaştı. Bence slktır. O kişi bunu aleyhinde kullansa ne yapabilirsin ki? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dogru Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yok yaaa. Cani ister atar. Herkes istedigini yapmakla ozgurdur. Kimseye zarar vermedigi surece. Hemen insanlari bir kaliba sokmaya gerek yok. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sencede boyle gereksiz bir konu icin cok duyar kasmadin mi 😀 Yorumla TekAşkBeşiktaş +1 yıl Yooo ne duyari fikrimi soyledim iste. Benim duyarla falan isim olmaz. Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Tanıdıklara akrabaya kolu komşuya atmak daya ayıp değil mi 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. O güveni veriyorsa atıp atmamak sana kalmış. Bana atılsa bile o sadece ikimizin arasında kalır ömür boyu 0 0 Yorumla
34fnry Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl Neden basit olsun ki bude alip atmak anlik yukselmeyle konusmayla olur guzel yani 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Küme göre neye göre , insan kendini huzursuz hissetmiyorsa kimseyi de ilgilendirmez 0 0 Yorumla
new-anka Takip Et Master Yaş: 47 , eic 31% +1 yıl Görsem yorum yaparım Bazen öyle yorum için atan oluyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yani yüzünü falan atmıyorsa çok problem değil bence. Nude ile tatmin olmak p*rno iyi, seksten kötüdür. p*rno iyi bir şey yapıyor sonuçta 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bende bilemedim o kişiyle konuşmaya devam mı ediyor yoksa sohbeti kesiyor mu 0 0 Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl yani bunu bu şekil yorumlamak doğru değil tanımadığın birine direk nude atmazsın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Tanimadigi biriyle s*kisen bile var :d Yorumla keremkayar +1 yıl tamamda karşısına geçip hadi s*kişelim kimse demez kesin bi geçmişi vardır sohbet anlamında en azından Yorumla keremkayar +1 yıl hani ksde de tanımadan etmeden atılıyor ama en azından sohbet ediliyor Yorumla
Hardss69 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl İstediğin gibi davran kimsenin sorgulamaya hakkı yok 0 0 Yorumla
Kayserili3884 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Sevgilin değilmi yani bu kişi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne sevgilisi be Kayserili3884 +1 yıl Peki neden durduk yere nude atma gereği duydun Soran +1 yıl Abi niye mal mal sorular soruyorsun Kayserili3884 +1 yıl Bana sen bu şekilde konusamazsin ben sana adam gibi bir şey sordum git kendini kime miktiriyorsan miktir
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tanımadan bir şey diyemem 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Hayır özgüveni vardır 0 0 Yorumla
prophetx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 952 cevap paylaştı. aşırı yükselmiştir 0 0 Yorumla
kedigibiseverim34 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl yo değildir. biraz eğlence olsun istemiştir 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Zevkini yaşıyor kime ne 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ne olacak canım at gitsin 0 0 Yorumla
busegunesdogdu Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Basit nedemek onu anlamak lazim 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Ucuz demek işte Yorumla busegunesdogdu +1 yıl Ucuz degildir bedavadir Yorumla Soran +1 yıl Hic komik degil Yorumla busegunesdogdu +1 yıl Oyle cnmm napalim Yorumla
xman80 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Akıllıdır basıt degıl 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Aaaa ben 8 3 Yorumla merakliman_6737 +1 yıl Püüüü sana 😁 Yorumla 34fnry +1 yıl Ne guzell 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤗😂 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. fantezi amaçlı basit değildir bence 0 0 Yorumla
dayan_yalnızlığım Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. hayırseverdır 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayir sahibidir 0 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. yolludur 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Degil 0 0 Yorumla
Dispatcher25 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Evet basittir 😅 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hayırseverdir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Evet basittir bence. Bize de sık sık nude atıp seksting yapmak isteyen birçok kadın oluyor. Gülüp geçiyorum.
Basittir evet. tanıdığına atan da basittir.
Hayır bence değildir seks bir eğlence aracıdır bunu karakterle bağdaştırmak çok doğru değil, şimdi beni eleştirenler olacak seks olmadan hahyat olmuyor arkadaşlar kimse kusura bakmasın
Basitlik olarak değerlendirilebilir. Neden atar nude hiç tanımadığı birine asıl bunu sorgulamak lazım. Amaç ne?
Bence slktır. O kişi bunu aleyhinde kullansa ne yapabilirsin ki?
Dogru
Yok yaaa. Cani ister atar. Herkes istedigini yapmakla ozgurdur. Kimseye zarar vermedigi surece. Hemen insanlari bir kaliba sokmaya gerek yok.
Sencede boyle gereksiz bir konu icin cok duyar kasmadin mi 😀
Yooo ne duyari fikrimi soyledim iste. Benim duyarla falan isim olmaz.
Tanıdıklara akrabaya kolu komşuya atmak daya ayıp değil mi
O güveni veriyorsa atıp atmamak sana kalmış. Bana atılsa bile o sadece ikimizin arasında kalır ömür boyu
Neden basit olsun ki bude alip atmak anlik yukselmeyle konusmayla olur guzel yani
Küme göre neye göre , insan kendini huzursuz hissetmiyorsa kimseyi de ilgilendirmez
Görsem yorum yaparım
Bazen öyle yorum için atan oluyor.
Yani yüzünü falan atmıyorsa çok problem değil bence. Nude ile tatmin olmak p*rno iyi, seksten kötüdür. p*rno iyi bir şey yapıyor sonuçta
Bende bilemedim o kişiyle konuşmaya devam mı ediyor yoksa sohbeti kesiyor mu
yani bunu bu şekil yorumlamak doğru değil tanımadığın birine direk nude atmazsın
Tanimadigi biriyle s*kisen bile var :d
tamamda karşısına geçip hadi s*kişelim kimse demez kesin bi geçmişi vardır sohbet anlamında en azından
hani ksde de tanımadan etmeden atılıyor ama en azından sohbet ediliyor
İstediğin gibi davran kimsenin sorgulamaya hakkı yok
Sevgilin değilmi yani bu kişi
Ne sevgilisi be
Peki neden durduk yere nude atma gereği duydun
Abi niye mal mal sorular soruyorsun
Bana sen bu şekilde konusamazsin ben sana adam gibi bir şey sordum git kendini kime miktiriyorsan miktir
Tanımadan bir şey diyemem
Hayır özgüveni vardır
aşırı yükselmiştir
yo değildir. biraz eğlence olsun istemiştir
Ne amaçla yaptığına bağlı
Zevkini yaşıyor kime ne
Ne olacak canım at gitsin
Basit nedemek onu anlamak lazim
Ucuz demek işte
Ucuz degildir bedavadir
Hic komik degil
Oyle cnmm napalim