sana ders olsun her kapalı iyi değil yanlış bir algı var bu konuda kapalıda insan ve nefsi var içinde tuttuklarını hatta başörtüsüne bağlayan bile var bu konuda
Yok ben kapalı değilim nude atmadım. Ha öyle bir istek dahi duymadım. Lakin duyan varsa da insani bir şey yani sonuçta adam öldürmemiş birine zarar vermemiş öyle bir dünyadayız ki ben bu kızı eleştirmeyeceğim bile nasıl mutluysa öyle davransın. Ama diyorum ki belki bir anlık hevesle attı sana o yüzden sen de onu sil geri utanmasın
Öyle bir şey yapmam da bu hemcinsini koruma sevdana çok gıcık oldum aşırı gıcık oldum sırf inadina sitelere atasim geldi şu an ama yapmayacağım çünkü ikiyüzlü bir erdem anlayışı bu.
Hemcinsim değil karşı cins de olsa korurum. Gıcık olacağın bir şey de söylemedim aslında. Hatta negatif hiçbir şey yok cümlelerimde. Karamsar bakış açını değiştirmen dileğiyle kardeşim..
Hayır yok içim de engin denizler kadar rahat. Ben sadece üzüldüm. Kız cahil davranmış bari sen kötüye kullanma diye uyarmak istedim. Gördüğüm yanlış bir şey varsa uyarırım hayatın her alanında. Lakin kişi kendinden bilir işi olumsuz düşünmek senin kanında mı var. Değiştir kendini
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
bunun kapalı açık olmasıyla alakası yok ahlakla var
Kapalı bi kızdan hiç beklemezsin ama erkek görmesin diye saçının telini kapatıyor
sana ders olsun her kapalı iyi değil yanlış bir algı var bu konuda kapalıda insan ve nefsi var içinde tuttuklarını hatta başörtüsüne bağlayan bile var bu konuda
Kapalı olmasından da değil çok utangaç bu kız aslında.. hayal kırıklığı oldu
göründüğü gibi değilmiş o vakit
😞😞😞😞
hakkında hayırlısı olsun erkenden görmüşsün nasıl bir karakterde olduğunu daha tanıyacağın nice insanlar var üzülmeyin iyi günler dilerim
Ben de iyi günler diliyorum teşekkürler
rica ederim
Kapali olup bacak gösteren de var kapalı olup namaz kılan da
Sadece kapalı olması gerekmiyo işte gönlü kapalı olsun
Kim dışardan bakılınca, Dinine çok bağlı gözüküyorsa o Dini hava atmak için kullanıyordur.
Tamam atabilir yani kapalı diye atamaz mı oda cinsel bir işlevi yok mu onun
Bakma kapali olduguna knk güneş görmemiş pıttık var orda
Seni cok sevmistir 😂
Hiç sanmam sjdjejejejr
Bence oyle ve onunla kazanabilecegini dusunmustur. Veya kendisi degildir
Benle ayrıldıktan sonra da hemen eski sevgilisine döndü demek ki zevk icin. Hemcinslrinizi bu kadar kutsallastirmayin
Sevgilinmiydi bide 😂
Yav değildi de aslında ara sıra aşkım maskimli konuşma oluyordushdjddjdj
😂😂
Sonuçta bir insan ve içsel bir şey bu yani yenik düşmüş olabilir arzularına. Lütfen o fotoğrafı sil kardeşim. Sen insanlığını elden bırakma.
Sen de nude atan kapalilardansin değil mi djdjdjd
Niye sileyim?
Yok ben kapalı değilim nude atmadım. Ha öyle bir istek dahi duymadım. Lakin duyan varsa da insani bir şey yani sonuçta adam öldürmemiş birine zarar vermemiş öyle bir dünyadayız ki ben bu kızı eleştirmeyeceğim bile nasıl mutluysa öyle davransın. Ama diyorum ki belki bir anlık hevesle attı sana o yüzden sen de onu sil geri utanmasın
Attıysa onu silme hakkı benimdir. İnsanların başına neler geldiğini görüyoruz konuşmaları kirpip tacizle suclanabiliyor erkekler o yüzden dahi silmem
Haklısın güven duyulacak bir zaman değil. Bari sadece sende kalsın iyi mi. Kötü olmak kolay Erdem sahibi olmak daha güzel 😉
Yok herkese aticam sjdjejejej
Öyle bir şey yapmam da bu hemcinsini koruma sevdana çok gıcık oldum aşırı gıcık oldum sırf inadina sitelere atasim geldi şu an ama yapmayacağım çünkü ikiyüzlü bir erdem anlayışı bu.
Hemcinsim değil karşı cins de olsa korurum. Gıcık olacağın bir şey de söylemedim aslında. Hatta negatif hiçbir şey yok cümlelerimde. Karamsar bakış açını değiştirmen dileğiyle kardeşim..
Fotoyu niye siliyorum madem utanacak atmasın bakıp bakıp 31 çekeceğim jddjfjfjrjd
Kişi kendinden bilir işi başına gelir korkusu var sende.
Özgürsün kardeş
Hayır yok içim de engin denizler kadar rahat. Ben sadece üzüldüm. Kız cahil davranmış bari sen kötüye kullanma diye uyarmak istedim. Gördüğüm yanlış bir şey varsa uyarırım hayatın her alanında. Lakin kişi kendinden bilir işi olumsuz düşünmek senin kanında mı var. Değiştir kendini
Buda karakter meselesi dostum
Belliki beyin yaşın oldukça küçük ve kapasiten çik farklı karşı taraf azgınlığna yenik düşmüş ki atmış sende onursuzluk yaparak inu dağıtacaksin
Belliki utangaç değilmiş
içten yanmalı kanka demek ki
Otobüs çocuğu olunca kıyafet kişiliğini değiştirmez
geçen yıl aynısı benimde başıma geldi
Aynısını bende yaşamıştım hala anlam veremiyorum
onlar bizden daha manyak nedeni ise bastırılmışlık
Her kapalı öyle olsa rol yapıyordur
buradan biri mi
ne dedi peki