- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılSeksten ziyade, olgun erkeklere bu şansı veren kadınlar yüzünden maalesef bu hale gelmiş durumdayız. Herifler 35-40 yaşlarında, evli barklı çocuklular, azgınlıktan ölürken karşılarına genç bir kadın çıkıyor ve bizim saflarımız da avlarına düşüyor. Adamın amacı seks olmasa, zaten eşinden boşanır farklı bir yuva arayışına yeltenir ama bizim kadınlarımız anlamıyor. Parasını yiyenlere hadi eyvallah hiç yoktan ama, bazıları çulsuz heriflerle birlikte oluyor. Her gün yeni yeni ilişkiler öğreniyorum ve kimseye de güvenim kalmıyor maalesef.
01 Yorumla- +1 yıl
parasını yiyenlere katılmıyorum ama geri kalan her sözüne katılıyorum
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Genç kadının kafa yapısına bağlı. Yaşıtları gibi aklı bi karış havada değilse, parasını yerim keyfime bakarım kafasında değilse, ailesinde iyi, görgülü, kültürlü yetişmişse erkeğin beklentisi sadece seks olmaz, ilişki anlayışı da seks odaklı olmaz. Ayrıca, aralarındaki ilişkinin seks odaklı, ya da sadece seksten ibaret olmaması için (fakbadilik gibi), ikisinin de ortalama üstü bir entelektüel seviyede olması lazım ki sevişmek dışında başka şeyleri de birlikte yapabilsinler.
00 Yorumla
+1 yılHayır tabi aşık olma ihtimali çok daha fazla eğer olursa da kız istemedikçe adam asla seks yapmaya cesaret edemez kız onu terk eder korkusundan. Sevgilim de benden 9 yaşa yakın küçük seks de yapıyoruz benim yönettiğim de oluyor ama daha çok o bizi yönetiyor onun istediği gibi söylediklerini yapıyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılNer erkekler dsha dominant genelde bence yönlendirilmek daha güzel ya
- +1 yıl
Tamam ben de yönlendiriyorum ama 2 posta yaparken ben ilk başta daha sonra da hatun başlıyor
+1 yılBence alakası bile yok, eğer insanlar iletişim kurabilirlerse genç kız olgun bir insan adam muhteşem bir beraberlik yaşayabilirler, Ben genç kıza şöyle ki yapamam eğer akla oturmamışsa gerçekten olgun düşünemiyorsa o zaman benim için bitmiştir üstüme düşse de olmaz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
129Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. kımı evlilik ister genctır ruhu. cıtır güzel genc kız ister. kimi yanına partner ister. illa erkekler sekskolik olcak hali yok.
acıkcası yetişkinlik oldumu yas farkı artık sıfırlanır. cok insanlar ornek verebiliriz 20 yas fark varken evlenen. ama toplumumuzda aa adam 50 kız 25 işte ozcan deniz olunca kimse laf etmiyor tabi. aa sapık işte cıtır kızı buldu. bu tavırlar oluyor. 2 kişi ok dediyse bence 3. ye bişey düşmez diyim. alan razı veren razı ise sorun yok. bu tamamen 2 kişi arasındaki mevzu.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle evet. Kesinlikle öncelik seks. Yaşıtları vücudu yaşlanıyor. Genç bir kız görünce hormonlar coşuyor. Yani ben Yaşım ilerledikçe erkeklere sadece cinsel obje olarak bakmaya başladım. Eskiden yasitlarima bakardım. Simdi kendimden küçük erkeklere de ilgi duyuyorum. Ne kadar çok seks o kadar ilgilenesim geliyor.
Yaş ilerledikçe aşk artık ikinci planda. Birinci planda hormonlar ve seks var.113 Yorumla- +1 yıl
Hmm yaşıtların güçsüz mü kalıyor?
- +1 yıl
Kadınla erkek aynı değil yani gençmiş diye sadece cinsel olarak bakacağı anlamına gelmez.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılOlgunluk sorusunun cevabını da gençler veriyor ya deli oluyorum lan biriniz olgunluğun ne olduğunu biliyormusunuz acaba olgunluk yaşla değil kültürle ilimle bilimle olur fatih sultan mehmet 21 yaşında bir imparatorluğu bitirip bir çağ açtı senin olgunluk anlayışına ve bunu anlatanın anlatışına tüküreyim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani maalesef genelde öyle
Keşke öyle olmasa
Yani ben kesinlikle öyle olmasını istemem
Yani gerçekten keşke sadece duygusal anlamda sevip aşık olsa ama işte maalesef genelde erkeklerin niyeti hep cinsellik
20 yaşındaki erkeğin niyeti de bu 30 yaşındakinin de 40 yaşındakinin de maalesef durum bu32 Yorumla- +1 yıl
Doğruda çoğu olgunsa sadece cinsellik demiş yaştan bağımsız bu
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 25 yaşındayım. Erkek arkadaşım 40 yaşında onu çok seviyorum. O da beni seviyor hissediyorum fakat Evlenmeyi düşünmüyor sanırım sanırım çünkü adam zaten daha önce evlenmiş boşanmış ve çocuğu var Evlilik hevesi falan hiç yok adamda Bu durum beni çok üzüyor. Evlilik düşünmüyorsan bitsin falan diyorum Ne kadar heveslisin evlenmeye falan diyor yalandan geçiştiriyor beni. Ama eminim ki beni çok seviyor yatakta ve yanında gezdirirken ego tatmini olarak büyük ihtimalle
13 Yorumla- +1 yıl
Yaş farkınız yatakta problem oluyor mu?
- +1 yıl
Evliliğin ağır cezalandırması yüzünden yanaşmıyordur Evlenmek istemediğinden değil aslında
+1 yılya ne düşünecek Allah aşkına şu kafanızdan gereksiz cinselliği bir atın ya da içinizdeki sapığı evinizde tutun dışarıya salmayın, çocuklara kötü örnek oluyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılSadece Seks düşünür ama onu da yapamaz. Yaşlı adamlardan bir sey bekleme. Normal sohbet de edemezsiniz o sıkılır, sen onu anlayamazsin, birlikte gezip tozamazsiniz yorulur, eglenemez. Ayrica disardan da ne kötü cift derler, hatta cift bile demezler.
20 Yorumla
+1 yılBilmem ben olgun molgun yaşı yaşıma huyu huyuma ile işim oldu varıverdim😂🤣🤣🤣
75 Yorumla- +1 yıl
Bilmem ben evlendim sana ne zaman 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Sağolasın👍🏻
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünümüzde aşk diye bir şey varsa oda seks ve cinselliktir maalesef çünkü artık kimse kimseyi sevme zahmetinde bulunmuyor ne yazık ki bu da demek oluyor ki ilişkilerin neredeyse hepsi seks üzerine inşa ediliyor ilk başta öyle olmasa da zamanla cinselliğe evriliyor süreç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞu sapıklığı sapkınlığı meşrulaştırmayın bir şekilde. Olgun erkeğin genç kız hakkında bir şey düşünmeye hakkı yok, genç kızın da bunu düşündürme cesareti verme hakkı yok. Sonucu skip atılmak olur. Ya duygularınızı ya bedeninizi.
10 Yorumla
+1 yılSeksten ziyade bence burada adamın egosunu tatmin etmesi daha ön planda. Yani yaşım geçse de genç bir kadının ilgisini çekiyorum, onu mutlu edebiliyorum; seks açısından bakarsak da tatmin edebiliyorum diye düşünerek egosunu yüceltir.
11 Yorumla- +1 yıl
Sadece genç olanı daha čekici buluyordur. Doğası gereği bu kadar basit
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanii çıtır kız bulmuşsun yaşlanmadan yemeknlazım sjksksksk
154 Yorumla
Soran+1 yılKshdowjdowjdh
Soran+1 yılAfied bal sugar
Cevap sahibi+1 yılSaol saoll
Cevap sahibi+1 yılSen napıyosunn enişte seçimi mi
Soran+1 yılEvet şu an ön elemedeyiz akdhsljdşwmdşs
Cevap sahibi+1 yılKriterin benimle cinsellik düşünmesin ama s2 20 cm olsun iyi sevişsin
Soran+1 yılLajdlwjdpwjdowhs ne güzel çöxmüssün
Cevap sahibi+1 yılKızların olayı o zaten sizinle cinsellik düşünmediğimize ikna olduğunux an veriyosunuz çok saçma ama formul bu uygulamak gerek dkdkkd
Soran+1 yılYaa of simdi nasıl ayiricaz sizi
Soran+1 yılGerçeğinden
Cevap sahibi+1 yılİçerden bilgi sızdırdım tüm erkoların elinde geziyo bu bilgi
Soran+1 yılBaska da sızdır ajhsjwhsjwh
Soran+1 yılAma onu gerçekten uygulayabilen az belli ediyorlar
Cevap sahibi+1 yılSen sızdırırmısın diğer kaynaklsrım biraz sıkıntı şu an skdkkdks
Soran+1 yılYık ben öyle bir kötülüğü yapmam kendimize ajhsjshe
Cevap sahibi+1 yılJsksksks iyii
Cevap sahibi+1 yılBelli olabilir ama aşık olmuşsan zor anlaman
Soran+1 yılAsk yok ki
Cevap sahibi+1 yılTek gerçek seks
Soran+1 yılTek gerçek sevgi
Cevap sahibi+1 yılNsjsjsjs şaka bi yana şu an düzen böyle ve biraz can sıkıcı
Cevap sahibi+1 yılYokki sevgi çok az bize denk gelmiyo s2m büyük diye geliyolar dkkdkdk
Soran+1 yılSevgilinn var mı
Soran+1 yılSıkıcı bayaagıı bunu bir erkketen duymakta garip
Cevap sahibi+1 yılŞu an yokk ayrıldım
Soran+1 yılSadece seks miydi her sey
Cevap sahibi+1 yılKızın tek derdi sexti arıyom seks buluşuyoz seks vermiyodu da sevişiyoduk sadece
Soran+1 yılKsjsowhdowhsıwhs yazık kıyamam iğrenc bi durum bence onun kabullenmesi dr sacma baska seyler icinde buludsamız okeydr askım naptım bulusalım demek ne wkdjsksj ama fb cinsindense karismam😶🌫️
Soran+1 yılAzd**m
Soran+1 yılSite çevirmiş
Cevap sahibi+1 yılEvet ya normal konuşma yoktu sıktı dedim git
Cevap sahibi+1 yılŞimdi de kötü azdığımda sağ elimize bakıyoz dkdkkdjdk
Soran+1 yılOha yaa aksjwks ben de böyle birisiyle takılıyordum sadece seks konusuyorduk ama skılmamısştı sıkılmıstım ondan önce cidden bayıyor
Cevap sahibi+1 yılYani gereksiz abazalıkta sıkıyo her gün konuşsada okey ama tek konumuz da o olmasın demi dkdkdk
Soran+1 yılBizimki 2 ay sürmüstü ajdjaksj biz normal de konusuyordık ama bir türlü sekse kayıyordu konu,, öylr senin onu gözünde objrlestirmemen güzel bunu basarabilen erkek sayisi cok az😔
Cevap sahibi+1 yılSaoll ama bi işe yaramıyo gene sağ el ve ben kalıyoz dkdkkdjd doğru kişiyi bulmak zor
Soran+1 yılDogru kisi bir anda kapını calar brlki de akdhksjs
Cevap sahibi+1 yılBilmem zor
Soran+1 yılNeden zor olsun
Cevap sahibi+1 yılYürümüyom şu sıra kimseye djdjjdd
Soran+1 yılNeden travma etkisi mi bıraktı ajdjakjd
Cevap sahibi+1 yılKonuştuğum var ama konuşma sadece bişey olmuyo
Soran+1 yılBisey olmuyor derken seks mi
Cevap sahibi+1 yılAy d*m den mı konuşsak çok uzadı aşşağı in in bitmiyo
Soran+1 yılYoksa sevgililik mi
Cevap sahibi+1 yılSevgilik
Soran+1 yılHim
Soran+1 yılOlr
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Soran+1 yılOha 200 kisi ne
Cevap sahibi+1 yılOnları nasıl silceğimi de öğretsene ben önüme gelene stmıştım bi ara :(
Soran+1 yılnee alsjalskpwjdoahsıagza
Cevap sahibi+1 yılYa önüme gelene istek atmıştım 2 3 yıllık hesap
Soran+1 yılDur simdi istek atiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aşk da seks de her insanın ihtiyacıdır. Seks erkek için her koşulda yapılabilecek bir aktivite. Ancak Aşk olduğun kişiyle yapılan seksin yerini hiç bir şey tutamaz. Bunun da yaş ile ilgisi yoktur. Aşkın ve sevginin yaşı olmaz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bunun ask olacagini sanmiyorum kadin parasindadir olgun kisi de kadin peşindedir
50 Yorumla
+1 yılSence ne olabilir başka. tabiki seks hem olgunlar daha doyumsuz olur zaten uygun olmaz yaş fatkı beş olsun en çok gerçi sağlıklı bir erkek hiç güçten düşmez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgililik seks demektir zaten şu haltı yiyip de hala sevgililiğe seks diyemiyorsunuz böyle diyince çok mu masum oluyorsunuz yoksa masum mu zannediyorsunuz kendinizi
10 Yorumla
+1 yılGenelde genç görünmek için genç kizlarla birlikte oluyorlar. Midem bulanıyor. Yine de kendimden yaşça çok büyük "aklı başında" bir erkekle aşk yaşamak isterdim. En büyük hayalim olabilir.
118 Yorumla- +1 yıl
çok da karşı değilsin bence 😂
- +1 yıl
@1ömeryıldırımm tabii ki değilim ama gerçeklerin de farkındayım. O yüzden sadece hayallerimde yaşatıyorum bu isteğimi.
- +1 yıl
olmayacak bişi değil yahu çok ütopik hayal değil sadece midem bulanıyor kelimesi hoş olmamış
- +1 yıl
İlk cümleyi okumadiysan ve anlatmak istediğimi anlamadiysan normal.
- +1 yıl
neyse ya uğraşamıcam sana laf anlatmakla
- +1 yıl
@1ömeryıldırımm zaten senin anlamadığın her halinden belli aq
- +1 yıl
Genc görünmek değil genç olana çekiliyor doğası gereği
- +1 yıl
Hayır genelde bunlar yaşlarını gösterdiği halde 18 göründüğünü düşünüyorlar da. Ondan dedim. 50 yaşında bir adam kendini 18 görüyor aynaya baktığında jxbxjdndj
- +1 yıl
Bu senin yargın ve yorumun Ah siz kadınlar ne zaman erkekleri kendi algınızdan görüp Şundan dolayı gibi hükme varmayı bırakacaksınız inan hiç bilmiyorum. Genç olan çekici geliyor Doğal iç güdü böyle bu kadar basit
- +1 yıl
Ondan bahsetmiyorum ben de. On yargını bırakıp dediklerime odaklan. Çoğunluğu kendini genç hissetmek ve 18 lik toy bir erkek gibi gördüğünü sandığı için öyle. Birkaç kez denedim ve olgun fikir, hal ve tavırları olmadığı için ayrıldım çünkü genç biriyle birlikte olmak isteseydim olurdum ama ben yaşının hakkını veren, baba gibi bir erkek istiyorum.
- +1 yıl
Akıl ve Olgunluk yaşı düşük olabilir ama Erkekler sırf genç hissedebilelim diye genç Kadına yönelmezler onu anlatmak istedim.
- +1 yıl
İyi de konu bu senin dediğinin ötesinde. Senin dediğin işin başlangıcı gibi bir şey. Ben işin derinlerinden bahsediyorum çokça yaşadığım için.
- +1 yıl
Erkek ve Kadın algısı farklıdır sen kendi düşünceni Erkek zihnine uyarlıyorsun
- +1 yıl
Hiç de bile. Gördüm yaşadım. Sen pek bir üzerine aldın, galiba o erkeklerdensin
- +1 yıl
Yaşıma bak nasıl onlardan olayım 🤣 Olay basit Erkek her anlamda BİLİNÇ ALTI VE İÇ GUDUSEL bir şey bu yani Aklından direk böyle bir düşünce geçmez Hissiyati olan birşeyden bahsediyorum. Her anlamda Doğurgan özellikleri yüksek sergileyen Kadına çekilir GÖRSEL taraf açısından böyledir. Büyük Kalça erkek iç güdüsünde iyi çocuk doğurur. Büyük göğüş Çocuklarımı iyi emzirir diye Çekilir Yaşta buna benzerdir. Genç yaşta ki Kadınlar doğal olarak daha doğurgandır. Aynı şekilde Yaş ilerledikce bu yüzden Hafiften Kadınlar Çekiciliklerini kaybederler. Git gide talep azalmaya başlar. Bilimsel evrimsel piskoloji durumu böyle açıklamıştır.
Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Hayır ciddi bir ilişki düşünür eğer evli değilse tabii
41 Yorumla- +1 yıl
Yani bu değişebilen bir durum fakat oran orantı yaparsak dediğin gibi sadece onu düşündüğü için olabilir
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır seks düşünmez. Kısa süre sonra yeterli gelemeyip aldatılacağını düşünür. Kadının Parası için onunla birlikte olduğunu düşünür. Güven duyma konusunda hep şüphe eder
00 Yorumla
+1 yılBence bu çok basmakalıp bir düşünce. Benim iki kız arkadaşım var. 24-25 yaşlarında iken 40+ sevgilileri vardı ve şimdi evliler. Yakın yaşlarda kişilerle evli olan arkadaşlarım iki ayda bir boşanma aşamasında gelirken bu iki arkadaşımda hiç böyle problemler yok.
00 Yorumla
+1 yılseksle birlikte gayette uzun ilişki yaşanabilir olay sadece seks değil şahsen kendi adıma doymuş bir adam olarak konuşuyorum sonu yok çünkü öbür türlü 😏
00 Yorumla
+1 yılEskiler ne demiş davul bile Dengi Dengine her şeyde bir orantı olmalı bence sapkınlıktır başka bir şey değil
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Onun enerjisine, gençliğine de hayran olabilir. Genç bir kadına yetebiliyorum hala. gencim egosunu hissetmek de olabilir..
10 YorumlaErkeğin cinselliği sırtı teneşire gelince biter bilmiyor musun bunu.
Kadınlardaki menopoz onlarda yok.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Yani neden öyle düşünsün ki ama şimdi bir de bunun tersi durumda var genç kız sadece parası için mi olgun erkek düşünür gibi? İkisi de öyle düşünmeye bilir lakin ilişkinin de bir yaşı olmalı yani iki tarafında şartları bu şekilde düşünmeye itmeyeceği
00 Yorumla
+1 yılBenim spor hocam 40 yasındaydı sevgili olduk bi sureligine
20 YorumlaBaşka ne düşünecek ki seks düşünür. Al gülüm ver gülüm hesabı olur işte.
20 Yorumla
+1 yılkesinlikle sevgililik hayatımda olan tüm kız arkadaşlarım gençti ve hepsi ilede çok güzel anlastik he sugar daddy olarak görenlerde oldu ama ne yazikki bunlar daha az sayida
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 405 cevap paylaştı. Olgun vede zengin erkekler vde genç kızlar maddi destek için Sevgili adında aşk diye s2şenler çok tabikide
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olgun bir erkek geleceğini iyi yapmayı düşünür seks sevgili değil, ve olgunluk yaş ile olmuyor beyini nasıl çalıştırmakla ilgili bir şeydir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Bende olgunum. ama öyle bir düşüncem olmadı kişiden kişiye değişir
04 Yorumla
Soran+1 yılNr oldu
Soran+1 yılAaa
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılerkekler farklı bir şey düşünmez ki.. genelde.. yaş önemli değil
015 Yorumla
Soran+1 yılSen de mi
- +1 yıl
ben sevgili olamam..
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
evliyim ondan.. partner olur sadece benden yani..
Soran+1 yılOha
Soran+1 yılAldstma karını 😠
- +1 yıl
benim ki farklı bir fetiş durumu.. elde olmuyor
Soran+1 yılİyyy
- +1 yıl
iyy
Soran+1 yılProfildeki animeler ne alala
- +1 yıl
seviyorum
Soran+1 yılİzlemeyi mi
- +1 yıl
evet.. sık olmasa da severim izlemeyi.. cizgilerini.. bilim kurgusunu
Soran+1 yılNe türr ask animesi falan izliyor musun
- +1 yıl
bilimkurgu daha çok
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Büyük ihtimal, kız da onla sadece seks düşünür de bunu kabul edilebilir kılmak için duygusal ilişki etiketi olsun ister
00 Yorumla
+1 yılSadece seks düşünür başka hiç bişe değil birde çocuk yapar
10 Yorumla
+1 yılolgun erkek diyerek yumuşatmasanız mı acaba? direkt dede deyin utanmanız yok nasılsa.
10 Yorumla
+1 yılolgun erkekleri genç kızlara çeken çok fazla neden var..
10 Yorumla
+1 yılDüşünür neden olmasın seks hayatın olmazsa olmazı bir kere
10 Yorumla
1 yılOlgun erkek için seks 2. plandadır. Emin ol bundan.
00 Yorumla
+1 yılValla belli olmaz o işler. Bi bakmışsın, evlenivermiş. Öyleleri Yok değil.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılBunu her olgun erkek için söylemek yanlış olur diye dusunuyorum
00 Yorumla Biraz yapı ile alakalı bence ama yine de düşünürler herhalde
00 Yorumla
+1 yılolgun bir erkek diye profile dede resmi koymuşlar. sorunun cvbı ise hayır
00 Yorumla
+1 yılYok be , sende. Ayip ediyosun , teli duvakli gelin etmek istiyolar🫠
02 Yorumla- +1 yıl
Evlen oluyor
- +1 yıl
Hem telli hem duvaklı..
- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılBirilerine babalık yapma hissiyatında oluyor ama genel olarak cinselliktir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOlgun bir erkek olarak genç kızlarla ilgili hiçbir şey düşünmüyorum herkes dengiyle idare etsin
00 Yorumla Aradaki yaş farkına ve ilişki durumuna göre değişiklik gösterir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Gerçekten seviyordur , seks ikinci plandadır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Her zaman değil. Zeki ve akıllı bir kız denk gelince seks ve daha fazlası çok güzel olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgililik de olabilir elbette ama seks önceliklidir.
00 Yorumla
+1 yılYok tavla oynamayi , pubg atmayi falan dusunur ne dusunecek baska
00 YorumlaOlgun erkeklerin geneli genç gözüken olgun davranan bayanları sever halbuki bunu herkes sadece sexe ve paraya bağlar hayatın çemberinden geçmiş genç bir kadın her zaman olgun erkek ister hayatında çünkü oda hayatın çemberinden geçmiştir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnemli olan sadece diri bir vücut için değil ruhunu da sevdiği için beraber olması. Aşkın ve sevginin yaşı olmaz tabi ki eğer amaç sadece gençliğinden istifade etmek değilse.
21 Yorumla- +1 yıl
Sende olguncu musun
Gizli Üye(30-35)+1 yılPat küt güm bam
Amaç cinsellik
Ekstre başka bir şey bekleme14 Yorumla
Soran+1 yılSen de mi
Cevap sahibi+1 yılNe sende mi brutus
Dunyanin kanunu bu
Soran+1 yılYo
Cevap sahibi+1 yılPeki
Gizli Üye(18-24)+1 yılBaşka ne düşünebilirki sevdiğini falanmı sanıyorsunuz?
21 Yorumla- +1 yıl
Sen kç yaşndsn
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. tabı kı sever dolu ornegı var. sever evlenmek ıster.. sonra tabı seks de var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet
ya da saçma sapan heyecanlar ama asla sevgi aşk değil10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka ne düşünecek ki. Evleneceğini mi zannediyorsunuz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılerkeğin ne aradığına ve kızın aurasına göre değişir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılgenç kızlar olgun bir erkekle ne düşünür acaba
00 Yorumla- Devamını Gör (126)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler