her şeyi seninle yaşamak istiyorum
tamamen bana ait olmanı istemem suç mu
evlilik yolundayız inşallah bu tarz cümleler etti bana karşı 1 yıl 4 ay oldu ailesi sülalesi herkes biliyor beni benimkiler bilmiyor daha sizce cinsellik olması normal midir?
her şeyi seninle yaşamak istiyorum
tamamen bana ait olmanı istemem suç mu
evlilik yolundayız inşallah bu tarz cümleler etti bana karşı 1 yıl 4 ay oldu ailesi sülalesi herkes biliyor beni benimkiler bilmiyor daha sizce cinsellik olması normal midir?
şu an için erken özellikle senin tarafından anladığım kadarıyla önem arz ediyor. Hiç gerek yok. Mesafe iyidir. Nişanlı olsan yine tavsiye etmem. Bu kadar zaman yaşamadıysan evlen bari.
birkaç ufak şey yaşandı yaşanmamalı mıydı
imzanı at. bir ömür ne yasıycaksan o zaman yaşa. kiii şuandan sabrsız olan erkekleride görüyoruz , iki ay gecmeden tedavıye gidiyorlar eşler yetısemıyorum karıma dıye :D herşeyin az ı devamlısı önemlisi. burada birkaç ay degıl yıllardan bahsedıyoruz
Cevap
25Cevap
Yuzeysel seyler normaldir ama iliski karari ciddi bir karar
Bence ileriye gitmemelisin. Dikkat etmende fayda var.
Uzun bir süre olmuş. Çocuğa haksızlık yapmışsın işi daha da budaklandırmadan ailenle tanıştır
1 yıl 4 ay normal bu arada. Eğer fazla abartı seksist cümleler kurmuyor ise
biraz kudu. rd açıkçası evliliğe daha var yaş ve iş sıkıntısı var birkaç ufak şey oluyordu herkes ileri gitme dedi aklımdan sildim ileri gitmeyle ilgili şeyleri
ufak şeyler devam etmeli mi sence yoksa cinselliği tamamen mi kesmeliyim korktum ya o akdar yorum aldım ki
Bu işler karşılıklı demekten helak oldum, kızda ok derse her şey mümkün, ama kural evlenmeden olmaz ise basit yüzeysel cinsellik de olmalı
Düşünmez benim sevdiğim sırf bu yüzden benden ayrıldı
Düşünmek başka bir şey fırsat kollayıp bir an evvel yatağa atmaya çalışmak başka bir şey vee senle gelecek düşünecek kadar seven biri asla o gün gelmeden senle yatmak için fırsat kollamaz yapmaz
Henüz cinsellik yaşamadıysan sakın yapma evliliği beklesin
ufak tefek şeyler oldu ilerisi isteniyor biraz
İsteniyor diye bir şey yok sen onun isteklerini karşılamak zorunda mısın? Hayır tabii ki de
Yaş önemli. Aile sülale bilmesi önemsiz şeyler artık
22 yaşlar evlilik için erken daha ama ciddi ilişki
Evleneceği garanti değil. İlişkiye girme sakın.
ufak tefek şeyler var devam etsin mi tamamen cinselliği bırakayım mı
Dediğim gibi güvenme. Seven sabreder.
İstiyor olması normal ama sen istemezken ısrar ediyor olması normal değil.
Niye düşünmesin
Daha çok sevişesim gelir
Ciddi düşünürsem cinsellik düşünmem
Düşünüyor tabii ki daha çok arzuluyor
Evet tabikide niye taşması rurtek
başkası ile düşünmesinden iyidir
Bence normal ben yaşadım zamanında
Erkeklerin % 99'u herkesle cinsellik düşünür
Herhalde herşeyi yaşamak ister
Ne yani? Seviyor diye kanka mı olacak?
Seni ziktigi an bitersin 👍
Mumyalatır müzeye koyar
İleri gitmeyin derim
ufak tefek şeyler mi yani hiç olmaması kötü mü pekş
İnsan sevdiğini arzular
Tabi ki
Hata etmişsın
Evet
Düşünürler
Evlenmeden yapma
ufak tefek şeyler bile mi
Ufak tefek şeylerden bir kaptırırsın kendini yine oraya gider sonra pişman olursun tehlikeli işler pişmanlıkta çabası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?