Bilmiyorum. Sevgi şehveti tetikliyor ancak sevgi olmadan da bu olabilir. Sanırım tamamıyla rastlantıdan ibaret. Kızın genel tavırları ve erkeğin hoşlandığı tavırlar, cinsellik yaşandıktan sonraki süreçte birbirini tanımayla uyuyorsa neden olmasın?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılBak şimdi. Erkekler hakkındaki en doğru bilgiyi söyleyeceğim sana. Cinselliğin, sevmemiz ile hiçbir alakası yoktur. Şu, erkekler sevdiği kadına dokunmaya kıyamaz lafı var ya; yalandan ibaret. Erkek seks yaptıktan sonra soğur lafı da aynı şekilde. Erkek, o kadını gerçekten sevmiyor ise soğur seks yaptıktan sonra. Yani tamamen yalan söylemiştir seviyorum derken ve tüm hedefi yatmaktır. O da olunca artık işi kalmaz. Sevdiğine dokunmaz olayı da şudur, biz güzel bulduğumuz her kadını arzulayabiliriz. Hoşlanıyor olmamıza bile gerek yok bunun için. Kendi algımıza göre de, sevdiğimiz kadını daha özel bulmak isteriz. Bu yüzden onunla en azından başlarda öyle şeyler düşünmek, hayal etmek istemeyiz. Fakat bir kere konusunun açılması yeterli, sonra öyle bir ister, öyle bir kıyarız ki. :D Normal bir kadını 3 kez istiyorsak, sevdiğimiz kadını 30 kez isteriz. Fark budur.
Özet geçeyim. Hiç kimse cinsellik ile bağlanmaz, biz cinselliğe duygusal olarak bakmayız. Sevmediğimiz bir kadın ile yatıyorsak, yattıktan sonra soğuruz ya da yedekte olsun arada sevişiriz hesabıyla tutarız hayatımızda ama duygusal olarak yaklaşmayız. Zaten sevdiğimiz bir kadın ile yaşıyorsak ama, evet cinsellikten sonra o kadına daha da yakınlaşırız. Başka soru? :D10 Yorumla
Olabilir ancak bu noktaya gelip bırakmak çok zordur. Yani bana göre evlilikten önce bu noktaya gelmemek gerekir. Ama gelindiyse de bırakmamak gerekir. Ayrıca kız bence geri döner.
06 Yorumla
Soran+1 yılKız bakire degildi ki önceden başkalarıyla olmuş sonra bu çocukla olmuş
Soran+1 yılİyi de kız kendisi veriyor canı öyle istiyor yani magdur biri yok ve böyle bi kıza güvenmek de zor
Soran+1 yılAma kız herkesle yatıyorsa o zaman ciddi düşünür müsün
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılGenel olarak düşünmez, alacağını alıp da çeker ve gider.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEmin ol hayatta her şey olabiliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkaç yıl oldu sevgilimde oldu hayatımda hala bakirim, öyle bir şey yapmam yapmak istersede (eğer çok zaman gecmisse ve ciddiysek ileri fazla gitmeden olur anca)
12 Yorumla
Soran+1 yılHelal be
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. Kız senin dediğine göre motormuş zaten çocuğa çaktırıp gitmiş çocuk kurtulmuş onla olunmaz zaten
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılBir çoğuna böyle düşündüğüne dair yalan söyler ciddi düşünmez.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünebilir. Seks yapılmasıyla ciddi düşünmenin bir ilgisi yok. Ciddi düşünülen ilişkide seks olmaz/olmamalı yargısı yanlış.
01 Yorumla- +1 yıl
Gaz vermek için yazmadım. Düşüncem böyle. Öyle biri karşıma çıkarsa bu konu ciddi düşünmeme engel olmaz. Nah evlenirsiniz demişsin de, daha önemli şeyler var evlenmeyi düşünmek için.
- Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılSabah sabah neler duymuşsun öyle. İçin gitmiştir
010 Yorumla
Soran+1 yılAksine midem bulandı kız baya aşagılık bi durumdaydı sesler onu gösterdi
- +1 yıl
Nasıl aşağılık. Atar yapan kız birden inliyor. Kıskançlık mı var
Soran+1 yılHayır başta atar yapmadı çocuk kahve mi çay mı dedi bişeyler içtiler sonra kızı inletmeye başladı iş bitince kız ayrılmak istiyorum dedi olay bu
Soran+1 yılÇocuk da seviyorum gitme falan dedi
- +1 yıl
Sen indanların evini mi dinliyorsun yoksa o kızın yerinde olmak mı isterdin. Çocuğun her dediğini duymuşsun
Soran+1 yılKızdan bin kat güzelim zaten sevgilim var niye yerinde olmak isteyeyim :D meraktan dinledim komik çünkü
- +1 yıl
Herşeyi de dinlemişsin maşallah. Sevgilin olması o çocuğu istemezsin anlamına gelmez. Kabul et pozisyonları bile düşündün
Soran+1 yılBen bakir erkek seviyorum bakir olmayan erkekten midem bulanıyor :D
- +1 yıl
😂😂😂 O çocuğun bakirliğini almak isterdin. Kesin o kız almıştır. Sen onun saçını başını yol bence
Soran+1 yılKişi kendinden bilir sen öylesin belli ki :D tanımadıgım çocuktan banane kerhaneye gitsin isterse
Gizli Üye(30-35)+1 yılBedava ya kızı * kim kaybetmek ister kızda memnun kalmamış belli ki
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSizin yaş kaç
erkeğin kızı cinsel açıdan kullanması ne kadar suç ise kızın erkeği duygusal açıdan kullanması aynı derecede suç
00 YorumlaDüşüne bilir neden düşünmesin bence her iki taraf içinde ten uyumu çok onemli
01 Yorumla
+1 yılArada kartondan duvarmi var sende herseyi duymussun
00 Yorumla
+1 yılBeğeniyorsa düşünür tabi niye düşünmesin sonuçta evlenincede cinsellik yaşanıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kim istemez ki düzenli bir cinsel hayat.. oda vazgeçmemek için söylemiş olabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bi kızla ciddi düşünülmez zaten
12 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk seviyorum diye yalan söylüyor kız da uyanık aslında anlıyor
- +1 yıl
Geri denk gelirler
+1 yılAhahahah abimin komşu versiyonu 😄
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani olabilir evet sen de iyi dinlemissin bari sesleri ve konuşmaları Anlasaydın
05 Yorumla
Soran+1 yılKim olsa dinler komedilerdi
- +1 yıl
Yani dinler de inleme sesinden eller hemen aşağı okşamaya sonrası ise gülme olur her halde anlattığına göre 🤭🤭🤭
Soran+1 yılEtkilenmedim ki midem bulandı
- +1 yıl
İnleme sesinden etkileniyor ya sende olmamış ise partnerin ile yapmışsın istek kalmamış sende her halde
- +1 yıl
Yoksa ses insani tahrik ediyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşkalarını dinlemek acayip keyifili
11 Yorumla
Soran+1 yılAşırı
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılgenelde düşünmezler. İş görmek amaç
117 Yorumla
Soran+1 yılO zaman seviyorum gitme demeleri hep yalandı :)
- +1 yıl
giderse kime gelecek :D yakın komşusu bir sen varsın kapını çalar artık
Soran+1 yılAman kız terk etmesin 😂
- +1 yıl
sende dinle işini gör işte daha ne istiyorsun dgdfdfg
Soran+1 yılBana film çıktı zaten
- +1 yıl
video izlemekten kurtarmışlar işte seni dfsdfgdf
Soran+1 yılYok valla midem bulandı desem. Kızı eşek ziker gibi zikti kız da biliyor kendini sevmez ondan zevkine bakıp ayrılmak istedi. Çocuk da seviyorum diye yalan söylüyo kız anlıyo ama
- +1 yıl
çocuk zevkine bakıyor zikecek tabi knka :D acıyacak değil ya o an :D
Soran+1 yılAma yalandan seviyorum diyor :D
- +1 yıl
o sıcaklık giderse nereye girecek başka :D eliyle yetinebilecek mi :D sen yetinir miydin dfgdfg
Soran+1 yılBence dürüst olmalı yani kız da anlıyor sevmedigini :D sırf kız daha çok versin diye gitme diyor seni çok seviyorum diyor
- +1 yıl
kız da demek ki kendini becerttirmek istiyor :D doyurmuyor ise artık mastürbasyon yapmak ayrılamıyordur :D zaten artık o kadar yapa yapa kocaman etmiştir :D
Soran+1 yılKız bence başka birini istiyor ve bu çocugun sevmedigini biliyor kim inanır ya kız ayrılalım diyor çocuk seviyorum gitme diyor çok bariz belli kullanmak için gitme diyor :D
- +1 yıl
sana da iş çıkıyor işte sdfsdds midenin bulantısını önleyip keyfine bak sende sdfss
Soran+1 yılİğrençler bunlardan bişey çıkmaz bana sadece can sıkıntısına dinledim :D
- +1 yıl
sende tek yaşıyorsan al madem birisini eve karşılığını gönder ses olarak sdfsdf
Soran+1 yılSevgilimi aldım zaten ama o kız gibi maymun olmamak için sesimi sadece sevgilime duyurdum bagırmadım :D
+1 yılAsıl cinsellik yaşadıysa ciddi düşünmez
28 Yorumla- +1 yıl
@elifq :)
- +1 yıl
@selin3936 @merve433 kendi adıma konuşmuyorum arkadaşlar. Erkekler genelde cinsellik yaşayacağı ve sevgili olacağı insanı ayırır. Öyle birisi olmasamda yorumumun arkasındayım. Zaten düşünmem değil düşünmez diyorum. Yüzde 80 i böyledir. İyi akşamlar..
- +1 yıl
@merve433 Kadını bir obje olarak gören ve aşağılayan bir yorum derken? Bu yorumda kadınlarımızı aşağılayan bir yorum görmüyorum.
Seven adam sevdiği kadına kıyamaz. maalesef toplumumuzda erkekler değerli. Toplumumuz kadınların "kızlık zarı " muhabbetinden dolayı bir ilişki yaşandığında en büyük ahlaksız Kadınlarımızı ilan ediyorlar. Halbuki aşk iki bacak arasında değil. Ama maalesef yaşadığımız topluma bakarsak, erkek yapsa da farkedilmiyor ama kadınlarımız ortada kalanlar oluyor. @selin3936 Benim zihniyetimi alkış koyarak zihniyet kafamı anlayamazsın. Keşke ön yargılı davranmak yerine bir düşünseydiniz. İki kişi yapıyor evet ama genelde bir kadın zevk uğruna değil, sevdiği adam ile yaşamak ister böyle güzel duyguları. Ama toplumumuz ve geçmişten gelen "kadınlar evlenmeden namusunu korumak zorunda" gibi saçma düşünceler yüzünden yüzlerce kadın Erkeklerin oyununa düşüp "sırf sevdikleri için" psikolojik destek alıyorlar. Neden mi? Çünkü bir kadın bir adama güvenip gerçekten birlikte oluyor ise, onunla bir hayat kuracağını düşündüğü içindir. Erkekler ama sadece zevklerini düşünüyor. En ufak bir mevzuda ayrılan erkek tarafı o kadının hayatını mahvettiğini düşünmüyor. Kadın ne kadar umursamaz olursa olsun bu mevzuyu maalesef toplum kadınlarımızı sırf aşkı iki bacak arasında gördükleri için küçük görüyorlar.
Bir adam gerçekten seviyorsa o kadınla evlenmeden böyle bir şey yaşamaya uzak bakmalı. Çünkü olan erkeklere değil, Kadınlarımıza oluyor. Toplumun canım canım düşünceleri yüzünden stres, bunalıma girme ve psikolojik şiddete kadar yolu oluyor. Seven adam gerçekten dokunmaya kıyamaz. Ve sizden ricam ön yargılı olmayın :) Sevgiler.
+1 yılEmin ol ciddi düşünen erkek o kıza elini süremez.
16 Yorumla- +1 yıl
Ne demek cidid düşünen el sürmez aşk İn bir kısmı da bedensel temas dır cidid düşünüp evlenen gardaş olmuyor seks yapıp çocuk sahibi oluyorlar hepimiz seks ürünüyüz
- +1 yıl
Ablanın sevgilisi olsa izin verir misin dokunmasına birlikte kalkıp yatmasına?
- +1 yıl
Gelip benden izin mi alacak şunu yapayım diye herkesin hayatı kendi tercihleri ekseninde şekillenir olayı aileye anaya bacıya bağlama
Senin imkanın ve fırsatın olsa yapmayacak mısın yok ben şöyleyim böyleyim naraları atma yaparsın yapmazsan tedavi ol erkekliğinde sıkıntı var demektir
"kişi başına gelmeyen imtihanın kahramanıdır" başına gelmeden ahkamlı ahkamlı konuşma yapmıyorsan uygun şart ve zemin yoktur uygun şartlar oluşssa neler yaparsın neler - +1 yıl
Demek kendin istemediğin bir şeyi başkalarına isteyerek teşvik ettirmesin kardeşin her insan senin gibi de değildir unutma erkeğin kalitelisi de olur seni gibi gevşek çok ne de olsa.
- +1 yıl
Boş boş ta konuşma yorumumun altında hadi yol al.
- +1 yıl
He gardaş he sen sahabesin de biz de puştluk var haklısın
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. aynen hevesi gecince cocuk bırakacak
10 Yorumla
+1 yılkızı kullanmış
13 Yorumla
Soran+1 yılKıza seni seviyorum gitme dedi :D
- +1 yıl
öyle derler bulmuş bedava şeftaliyi 😊😅
- +1 yıl
sence iyi becerdimi mutlu ettimi seslerini duymuşsun 🙂
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılNeden düşünmesin düşünür
02 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim yıllarca cinsellik yaşayan kızlara edepsiz dendi dışlandılar şimdi bakire kız yok
- +1 yıl
Evlenmek istemedikleri için aslımda bi kız evlenmeyi düşünürse evlenir
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Erkekten erkeğe degisir
00 Yorumla
+1 yılayrılmak istiyorum dedi :D iyi yolu açık olsun
00 YorumlaKadın erkek ilişkilerine akıl sır ermez 😀😀
00 YorumlaDuvardan mı gördün? sever gibi göremedim nedir
00 Yorumlaİkiside birbirini seviyor
00 Yorumla
+1 yılAyrilmaya gelen kız son bi yollukmu almış acaba
00 Yorumla
+1 yılTadına göre değişir kıskıskısıkıskıs
00 Yorumla
+1 yılBiz milletin niyetini ne bilelim 🤷
00 Yorumla
+1 yılDenemek lazım
00 Yorumla
+1 yılDusunmesem yasamazdim
00 Yorumla
+1 yılkişiye göre değişiklik göster
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılDüşüne bilirde düşünmeye bilirde
00 Yorumla
+1 yılBence ciddi düşünmez
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden düşünmesin! Mesela ben evlendim.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünürüm tabiki
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu ciddi düşünmez.
10 Yorumla
+1 yılHiç mi duvar yok
016 Yorumla
Soran+1 yılBen tv izlemiyorum evin yalıtımı aşırı kötü
- +1 yıl
Senin evde olmuş her şey 😊
Soran+1 yılBunları dinledim valla asıl film yan dairedeymiş oturdum dinledim shhs
- +1 yıl
Bayağı p*rno stüdyosunda komşu olmuşsun
Soran+1 yılÖyle oldu valla
- +1 yıl
Ne kadar sürdü
Soran+1 yılÇok sürmedi sonra kavga ettiler kız ayrılcam dedi çocuk gitme diye yalvardı seni çok seviyorum aşırı seviyorum dedi sonra kız da denedim seni neyse dedi halbuki kız çok soguk davranıyordu çocuk seni seviyorum dedi bin kere ama kız bi kere bile demedi bence çocugun amacı kullanmak her dk veren kızı nerden bulcak
- +1 yıl
Aynen inleyen hemde
- +1 yıl
O kiz yine gelecek
Soran+1 yılKız aşırı uyanık zaten o da zevkine bakıyor ama çocugun sevmedigini bildigi için gıcıgına gidiyor ayrılmak istiyor
- +1 yıl
Yarıda niye bırakıyor ki
Soran+1 yılYaptılar zaten iş bitince kız ayrılmak istedi çocuk da seni seviyorum dedi gitme dedi :D
- +1 yıl
Özele gel 😊
- +1 yıl
Ne yapıyorsun
- +1 yıl
Ne yapıyorsun şimdi
- +1 yıl
Alakası yok çakar geçeriz
Gizli Üye(30-35)+1 yılgece mi oldu
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılsenin uykunumu kaçırdılar
Soran+1 yılYok midem bulandı
Cevap sahibi+1 yılneden çok mu kötüydüler
Soran+1 yılÖyleydi
Cevap sahibi+1 yılilk defamı oluyor
+1 yılaşıksak düşünürüz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tabi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. Neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılDüşünenler var
00 Yorumla
+1 yılBazen.
00 YorumlaCinsel lik için
00 YorumlaDüşünür tabii ki
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın
00 Yorumla
+1 yılDüşünmez
11 Yorumla- +1 yıl
Erkek, öptüğü kızı sevmez sevdiği kızı öpemez
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeye karar verdin
22 Yorumla
Soran+1 yılBen bi karar vermedim meraktan sordum
Cevap sahibi+1 yılCinsellik olunca işte böyle sıkıntı oluyor
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem