Uzun zamandır dövme yaptırmak istiyorum ama bir yandan da çekiniyorum. Sizce dövme bir kadını yatakta daha seksi yapar mı?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Uzun zamandır dövme yaptırmak istiyorum ama bir yandan da çekiniyorum. Sizce dövme bir kadını yatakta daha seksi yapar mı?
Yatakta dövme olması kadını daha seksi yapmaz. Dövme kadındaysa yapabilir. Yatakta kadını dövmek de erkeği daha seksi yapmaz. Bunu da belirtmek istedim. Hoşça kalın...
Böyle bir şeyin olduğuna inanmıyorum yani cinsellikle dövme arasında bir fark göremiyorum yani açıkçası dövme olayını her zaman karşı olmuş birisiyim çünkü insan bedeni hiçbir zaman genç dönemindeki gibi kalmayacak ve zaman içinde birtakım değişimlere uğrayacağını düşünerek bu işi yaptırmak gerekir. Gençlik döneminde yaptırıldığı zaman ilerleyen dönemlerde insanların birtakım pişmanlıkları olabiliyor sonra da geri dönüşü olmuyor o yüzden doğru bulmuyorum. Bu yüzden de bir farkı olduğunu görmüyorum.
En iyi cevap için teşekkür ederim
Dövmenin şekli önemli, büyüklüğü önemli, nereye yapıldığı önemli. Aşağıda birinci görseldeki Kadının dövmesi ne kadar estetik ve hoşsa, İkincisi ise son derece çirkin ve itici. Yani dövme kadını seksi gösterebileceği gibi iğrenç de gösterebilir.

Teşekkür ederim
kesinlikle yapıyor göğüs arası bel bacak boyun kasık ayak bileği sırt dövmeleri beni benden alıyor kesinlikle seks yaparken beni coşturuyor hoşuma gidiyor 😋
Cevap
40Cevap
erkeklerin seçimi farklı olabilir ama genelleme yapicak olursak cinselligi yaşayan çiftler açısından dövmenin kadini seksi yapması kadar birde hangi bölge ne tarz dövme olduğu ayrıca bir seksi yapar. Örneğin ejderha dövmeli kız filmi (sanırım üçleme film)
Benim için çok zarif estetik dovmeler evet hos ama ekstra bir çekiciliği var mı bende hayir
Eğer abartı değilse belli başlı yerlerde küçük minimalist ise evet
Nereye nasıl bir dövme olduğuna göre değişir. Güzel olan her şey dikkat çeker ama daha seksi yapar mı sanmam
Başkasının görüşüne saygı duyarım ama bana göre her şeyin doğalı daha güzel
Evet, 43'ten sonra mecburen öyledir...
Güzel bir kadına güzel dövmeler yakışıyor kim afkurursa afkursun.
Kalçaya veya bacakların üst kısmına olabilir hatta genital bölgede piercing de iyi olur
Büyük göze fazla çarpan dövmeler tam aksine itici yapar
Bence hayır kadın yatakta dövmesiyle değil davranışlarıyla dikkat çeker
Yatakda değil normalde de şexy yapar severim dövme
dövme bence güzel olmuyor doğallığı bozuyor
Görseldeki dövmeler bana göre itici. Aksine libidomu düşürür.
Cok abartili dovmeleri kadinlara yakistirmiyorum
Minimal şeyler olabilir..
Kesinlikle yaptırma
Etkiliyor beni şahsen dövmeli kadın
Ben belde dövme seviyorum beni etkiliyor
Kesinlikle cok seksi bence
Ben yaptıracam yazın bence sekso
Çok büyük dövmeler kadın da itici bence ayakbileğinde küçük bir kelebek veya deniz yıldızı hoş bence
Hayır kötü bence tertemiz bir vücudu olacak kızın dôvme ne yâ
Zaten seksi vücudu o baştan çıkarıcı vücut hatlarını dogme ile kaybetmeye gerek yok
Kalçada küçük bi dövme iyi olur
Özellikle sende
Benmi sana yazdım sanki
Evet gerçekten renk katıyor.
bence yapmaz sade olması yeterli
Bilmiyorum ama sanırım ben de yaptiricam
Sadece yatakta değil bence heryerde
Pp sensen sanalda efsane olur dövme
Küçükse evet fazlası itici
Şekli ve yapıldığı yer önemli
1 adet bel ya da bacakta ise evet
Yaptığı yere göre değişir
Nerede olduğuna göre değişir ya
Yatakta etki etmez öncesinde olabilir
Her yerde yapar
Bence bazı bölgelerde evet
boyunda, beldeki dövmeler hoş ise yapar.
Aksine aşağılık yapar
Bana itici gelir
Yaptığı yer ve şekli önemli tabi
Hayir
yapar ;)
Dövmeye bağlı
Evet yapar.
Nefret ederim.
Gereksizzz net
çok değil